- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
rahatsız olmuyosan sorun yok cnm ben geçen kontrolde drye yan yatıyorum ama gece kendimi hep karnımın üstünde yatarken buluyorum dedim oda bana rahatsız olsa bebek bir şekilde belli eder tadını çıkar 5.ayında yüz üstü yatamıcaksın dedi
demem o ki ufacıklar ama rahat edemedikleri bir pozisyonda vücut bir şekilde tepki veriyo cnm bence rahatına bak
öylemidir diyosun ne bilim bende bacak bacak üstüne atınca bebişe kan az giderm acaba diye korkuyorum alışkanlık işte düzeltiyoprum kendimi ama aynı gene zaten bütün gün sandalye tepesinde nasıl oturcamı şaşıyom artık akşam olsada uzansam diye dörrt gözle bekliyorum
bende yüz üstü yatmaktan vazgeçemiyorum valla.yan yatıp uykuya dalamıyorum.bbakalım 5.ayda nasıl olacak
Aa benim hakkimi yemeyinnbende de gizli ates var, gizli seker gibi bisey sanirsamm, boylee icten ictenn
Evet nagiye katiliyorumm. Ben hep yuzustu dönuyordum uyurken. Ama su on gundur falan doner donmez batiyo karnim, canim yaninca pasa pasa donuyorum geri
biz 19. haftaya girdik bugün geçen hafta dr a sordum bende 20 den önce hissedemezsin ddi hatta ilk gebelikte 22 yi bulur şuan hissediyorum dedğin bağırsak hareketi dedi bende rahatlasdım tabi bi nebzede olsa çok panikliyorum yoksa herkez hissediyo ben niye hissedemiyorum diye ya bende de şu bir haftadır falan bişiyler var ama tam çözemiyorum ki yani elle hissedemiyorum hareketi ama karnımda böle bi noktada bi baskı oluyo gibi bişeyler anlatamıyorumda tam ne olduğunu
Bence minik kipirtilar oluyordur herkez ayni degildir.. simdiye kadar karnimda hic hareket hissetmezdim.. simdi kipirdama olsun diye sabirsizlaniyoruz , tamamen büyüdüğünde arada bir kipirdama olmazsa bu seferde niye kipirtilar yok diye endişelendircek.. Allah saglikli dunyaya getirmeyi nasip etsin.
kızlar kızlar arkadaş doğum yaptı 16:30 da sabahtan beri normal doğum sancısı çekiyodu en son sezeryana almışlar şimdi gidicem hastaneye çok merak ediyorum bebişi kokusunu bi içime çekeyim ayyyyy ne güzeldir şimdi yaaa
kizlar merhaba ,
ankara'da normal dogumcu bir doktor olarak, kimi onerebilirsiniz ?
son anda ,sezeryan yapmamiz lazim demeyecek , bir doktor yani.
kizlar merhaba ,
canım dun geldı ürünler valla hıc bırseyı yok harıkalar yenıler ve yenı fiyatları bıle uzerınde hepsi kapalı cok memnun kaldım korkuyordum artık alırım buradan
kizlar merhaba ,
kızlar iyi akşamlar.girmeyeli uzun süre oldu.ama annemdeydim ve giremedim hiç.moralim çok bozuk.3 lü testte risk var dedi doktor bugün.değeri 1:184 çıkmış.AFP de düşük çıkmış.bileniniz varsa nolur bi deyin hele AFP kaç olması gerekiyor.netten bulamadım normal olanınıbütün moralim alt üst oldu
,Kızlaarr bebeğin hareketlerini hisseden varmı. Ben iki gündür hissediyorum bugün daha kuvvetli hissediyorum. Doktorumda artık hissedersin demişti. Sizde hareketler nasıl:*
kızlar iyi akşamlar.girmeyeli uzun süre oldu.ama annemdeydim ve giremedim hiç.moralim çok bozuk.3 lü testte risk var dedi doktor bugün.değeri 1:184 çıkmış.AFP de düşük çıkmış.bileniniz varsa nolur bi deyin hele AFP kaç olması gerekiyor.netten bulamadım normal olanınıbütün moralim alt üst oldu
iyi akşamlar ben pek anlamıyorum ama inşallah önemli bişey yoktur doktorunla konuşmadın heralde sonuçlardan sonra.sonuçlara bakıpta doktorla konuşmadan moralini bozma lütfen
doktor söyledi zaten riskli diye ama fazla bi açıklama yapmadı.devlet hastanesiydi ve bişey sormaya korkuyorum.sadece amniyosentez yaptırırsan sonuç kesinleşir dedi.afp değeriyle ilgili bişey demedi tek onu dedi.ama moral bozmaya yeterli bu dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?