2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende yüz üstü yatmaktan vazgeçemiyorum valla.yan yatıp uykuya dalamıyorum.bbakalım 5.ayda nasıl olacak

Evet nagiye katiliyorumm. Ben hep yuzustu dönuyordum uyurken. Ama su on gundur falan doner donmez batiyo karnim, canim yaninca pasa pasa donuyorum geri

Aa benim hakkimi yemeyinn bende de gizli ates var, gizli seker gibi bisey sanirsamm, boylee icten ictenn

Evet nagiye katiliyorumm. Ben hep yuzustu dönuyordum uyurken. Ama su on gundur falan doner donmez batiyo karnim, canim yaninca pasa pasa donuyorum geri

bende hep yüzüstü yatardım 1 hafta oncesine kadar ama şimdi cıx rahatsız oluyorum normalde hiç sırtüstü yatmayı sevmeyen ben şimdide hep sırt üstü yatmak istiyorum..

Bence minik kipirtilar oluyordur herkez ayni degildir.. simdiye kadar karnimda hic hareket hissetmezdim.. simdi kipirdama olsun diye sabirsizlaniyoruz , tamamen büyüdüğünde arada bir kipirdama olmazsa bu seferde niye kipirtilar yok diye endişelendircek.. Allah saglikli dunyaya getirmeyi nasip etsin.

aynen canım ya herkezde farklı oluyodur annem ilk 4,5 aylıkken hissetmiş mesela teyzemin bi kızı 4 aylık diğeri 6 aylıkken hissettim diyo ki zayıflar daha erken hisseder deniyo teyzemin kızı bildiğin bi deri bi kemik 6. ayda hissetmiş bişeyler oluıyo kıpırtı var dediğin gibi ama ilk diye belki ben çözemiyorum ne olduğunu sağlam sağlam bi gelse şu tekmeler biran önce

kızlar kızlar arkadaş doğum yaptı 16:30 da sabahtan beri normal doğum sancısı çekiyodu en son sezeryana almışlar şimdi gidicem hastaneye çok merak ediyorum bebişi kokusunu bi içime çekeyim ayyyyy ne güzeldir şimdi yaaa

Darısı başımıza :) benim arkadaşımda 5 gün önce yaptı ama gidip göremiyorummmn benim yerime de kokla bebişi :)

kizlar merhaba ,
ankara'da normal dogumcu bir doktor olarak, kimi onerebilirsiniz ?
son anda ,sezeryan yapmamiz lazim demeyecek , bir doktor yani.

kizlar merhaba ,

Ben koruda ümit beye gidiyorum,bel fıtığım olduğu için normal yapabilir miyim diye sordum,ben bilemem ınu fizikçilere sorcaz dedi..onlar da mr sonucuma göre normal yapamayacağımı söylediler..ama doktorumdan yana normal yapamazsın falan bişi duymadım,internetteki araştırmalarımda da bu sonuca varmıştım..kontrolüme gittiğimde bi hastası için sabahlamıştı normal doğum olacağı için...

kizlar merhaba ,

Ama şu da var arkadaşım 5 gün önce 2 hafta erken doğum yaptı.gece suyu gelmiş,sabaha kadar beklemişler sancı ve açılma yok,bebek yukarda öyle olunca normal olcak diye bekledikleri doğum sezeryan oldu..her şeyin hayırlısı yani :)

kizlar merhaba ,

Ben Akrapol ebru yuceye gidiyorum. Arastir normal doğum yanlısı. Hatta kesik atmadan doğum yaptırıyor diye duydum

kızlar iyi akşamlar.girmeyeli uzun süre oldu.ama annemdeydim ve giremedim hiç.moralim çok bozuk.3 lü testte risk var dedi doktor bugün.değeri 1:184 çıkmış.AFP de düşük çıkmış.bileniniz varsa nolur bi deyin hele AFP kaç olması gerekiyor.netten bulamadım normal olanını bütün moralim alt üst oldu

Kızlaarr bebeğin hareketlerini hisseden varmı. Ben iki gündür hissediyorum bugün daha kuvvetli hissediyorum. Doktorumda artık hissedersin demişti. Sizde hareketler nasıl:*

iyi akşamlar ben pek anlamıyorum ama inşallah önemli bişey yoktur doktorunla konuşmadın heralde sonuçlardan sonra.sonuçlara bakıpta doktorla konuşmadan moralini bozma lütfen

Canm moralini hiç bozma allahin izniyle hic birsey yoktur. Degerin kac olmasi gerektini bilmiyorum ama kesin dogru cikmazmis test yaptiranlarin yuzde 70 ine risk var deniyormus ama dogumdan sonra doğan bebekler son derece sagkikli oluyormus. yarin 3lü tarama icin gitmeyi dusunuyorum ama gitmekdende korkuyorum vazgecebilirim. Uzulme dua et, Allah yardimcin olsun

iyi akşamlar ben pek anlamıyorum ama inşallah önemli bişey yoktur doktorunla konuşmadın heralde sonuçlardan sonra.sonuçlara bakıpta doktorla konuşmadan moralini bozma lütfen

doktor söyledi zaten riskli diye ama fazla bi açıklama yapmadı.devlet hastanesiydi ve bişey sormaya korkuyorum.sadece amniyosentez yaptırırsan sonuç kesinleşir dedi.afp değeriyle ilgili bişey demedi tek onu dedi.ama moral bozmaya yeterli bu dedikleri

evet haklısın sinir oluyorum şu bakıp bişey söylemeyen doktorlara inşallah bişeycik çıkmaz sağ salim kavuşursun bebişine Allah hepimizin bebeklerini korusun

Canm netten araştırdım 1/250 altinda degerde yani bebeklerin yuzde 98i sagkikli geri kalan yüzde2 orani bebek engelli olabiliyormus korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…