- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Merhaba annisler neden bilmiyorum bu ara hic hareket hissetmiyo gibiyim biliyorum daha erken ama tedirgin oldumbu 2. Gebeligim ve 2 hafta once azda olsa kipirti vardi simdi yok korkmaya basladim:26:
Merhaba annisler neden bilmiyorum bu ara hic hareket hissetmiyo gibiyim biliyorum daha erken ama tedirgin oldumbu 2. Gebeligim ve 2 hafta once azda olsa kipirti vardi simdi yok korkmaya basladim:26:
endişelenme canım.ben 21.haftadayım,hala öyle sık sık ve kuvvetli hareketler hissetmiyorum.22. ve 25. haftalarda daha belirgin olacağını okumuştum.benimkide bir gün günün bir bölümünde pıt pıt atıyor içimde,sonra bir yatış bekle ki hareket etsin prensesimiz.tembel bunlar canım.dilerim doğduklarında da bu kadar akıllı uslu olurlar.
Oda takımı ve kıyafet alan arkadaşlar hiç erken değil inanın. Ben ilk hamileliğimde erken diye 32 . Haftaya kadar bişey almamıştım.33 de sancılarım geldi zor alabildim eşyalarını çocuğun. Şimdi Burda 40 hafta gibi hesPlıyoz ama çoğumuzun erken olur muhakkak
Cnm ben kraftın park yatağını almıştım kullanıyoruz çok da memnunum içi baya geniş çocuk uzun süre yatar bi de benim kızım çok dönüyor ama içinde rahat rahat yatıyoKızlar sizden bir ricam var aldığınız Park Yataklarınızı paylasırmısınız neler aldınız. biz su anda oda hazırlamıyoruz. uzun vadede şimdiki evimizde olmama ihtimalimiz var ve o yüzden park yatak alıp yatağımızın yanına koymak istiyorum.
park yatak konusunda simdiye kadar sadece boyutsal bir fikrim olabildi 60x120 yeter gibi geldi bana kocaman olmasına gerek yok sanırım, hem ev içinde hareketide olur. ama cok marka çok model var. internetten de cok baktım, çarşıda da mağazalarda baktım ama hiç aklıma yatan bişey çıkmadı.
Cnm ben kraftın park yatağını almıştım kullanıyoruz çok da memnunum içi baya geniş çocuk uzun süre yatar bi de benim kızım çok dönüyor ama içinde rahat rahat yatıyo
Kan ilaci maltafor sivi seklinde olandan kullaniyorm hap yutamadigim icin dktr sivi seklinde verdi icerken bi problem yok ama zaman gectikce mide bulantisi yapiyor sanki zaten daha bulantilarim tam olarak gecmemisti simdi hepten kotu oldu yaa siz nasil kullaniyosunz kan ilacinizi ac karna tok karna nasil aliyosunz
Kan ilaci maltafor sivi seklinde olandan kullaniyorm hap yutamadigim icin dktr sivi seklinde verdi icerken bi problem yok ama zaman gectikce mide bulantisi yapiyor sanki zaten daha bulantilarim tam olarak gecmemisti simdi hepten kotu oldu yaa siz nasil kullaniyosunz kan ilacinizi ac karna tok karna nasil aliyosunz
Bende maltoferin hapini kullaniyorum gece yatmadan iciyorum, ozellikle c vitamini olan meyvelerle alirsan daha rahat oluyo mesela ben mandalina portakalla birlikte iciyorum yatiyorum. Gerci duzenli kullanmiyorum malesefbi turlu oturtamadim duzeni
İnsallah biraz toparlanirim halen daha kilo alamadim oyuzden kan ilacini birakmak istemiyorm biraz faydasi olur bana diye ama nasil dayancam mide bulantisina bilmiyorm
Walla folik asitide kullanadim decavitide kullanamadim sadece kan ilacina basladim oda sivi diye kullanabiliyorm ama eger bulantilarim devam ederse onuda mecbur birakcam ilk gebeligimde 14haftada bitmisti bulantim rahat rahat kullandim ama simdi 17+2 ama halen ara ara bulaniyorm agir zamanlari atlattim bide rahata kavussam istedigim gibi yiyip icsem cok zayifladm zaten kan ilaci biraz dengede tutar beni diye birakmak istemiyorm ama napim bulanirsam mecbur birakcam
Korkma canim bende 4 gündür hic hissedemedim.randevum ay sonuydu korkumdan yarina aldim başka bir hastaneye.ama gel gör ki benim yaramaz az önce hareket cekti bana.endise etme daha erkenmis zaten hissetmemiz icin.kızlar 19+4 gün oldu hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum 12 gün önce hastaneye gittim sizlerde durum nasıl? korkmaya başlıom
ya'''
Uykudan once icersen sabaha toparlanirsin belki canim. Bi de oyle dene bakalim. İnsallah cok zorlanmazsinn.
Korkma canim bende 4 gündür hic hissedemedim.randevum ay sonuydu korkumdan yarina aldim başka bir hastaneye.ama gel gör ki benim yaramaz az önce hareket cekti bana.endise etme daha erkenmis zaten hissetmemiz icin.
Canim benimde ilk hamileligim bende anlayamiyordum hemde hic yani.sonra bise hissediyorum dedim cok derindenne oldunu kestiremiyorum ne kipirti gibi nede tekme.kalp atışı gibi birsey o da cok hafif yani elini koysan da anlasilmiyor sadece kendin hissediyosun o da cok hafif hemen geçiyo.hadinasıl bir hareket bu yailk hamileliğim anlayamıyorumki:) ne hissetcem nasıl kımıldıycak:)
ogretmenss merhaba
benim genetik bir durumum var.translokasyon. gerçi kayıpların birinde embriyo analiz edildi sorunsuz çıktı neden kalbinin durduğu anlaşılamadı ama böyle... ekstra birşey kullanmıyorum. ilk dönemde folik asit, bu aralar da vitamin kullanıyorum. ufak tefek birşeyler söylüyorlar can sıkıcı ama bekliyoruz bakalım...
senin durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?