Selamlarrr..
Oku oku bitiremedim :) cok yazılmış. Eşim hafta içi izin yaptığından giredim dün. Çarşıya gittik bebiş cicileri baktık. Eşim benden fena çıktı ne görsek almak istiyor. Tek parça aldık ama ne parçaGörünce bayıldık dayanamadık. Kızımızın arabasını aldık.
Araba+otokoltugu olarak. Tam istediğim gibiydi hem çift yönlü hem önünde tepsisi var. :)
Eki Görüntüle 983159 Eki Görüntüle 983160 Eki Görüntüle 983161
Bu arada çatlak oluşumlarından bahsedilmiş. ben karnım ilk buyumeye başladığında çatlak için yağ kullanmaya başladım. Ki benim karnım cok erken çıkmaya başladı 1.5-2 aydır kullanıyorum. artı goguslerede kullanıyorum. Goguslerımde daha önceden kılo alıp vermekten dolayı bıraz vardı zaten ama, göbeğim bayag büyümesine rağmen hıc çatlak yok. Bir de son zamanlarda yüzümde hafıf lekeler olmaya ve aşırı kurumaya başlamıştı. ki yüzümde lekelenme ilk defa yaşıyorum. o yağdan yüzümede sürmeye başladım bayag ıyı geldı. memnun kaldığımdan tavsıye ederim. bio-oil bakım yağı (Hamilelik Sonrası Çatlaklar ve Lekeler için) diye geçiyor adı çoğu yerde de var kolay bulunuyor.
:2:
oysss maşallah canım çok güzel arabanız Rabbim sağlıklan kullanmayıda nasip etsin inş. çok güzel bi seçim yapmışsınız
Ayy sağol canımcımmm Rabbim hepimize minnoşlarımızla keyifli gezmeler nasip etsin inşallah. Eşimle dün kuşlar gibi döndük eve :) ve kendimiz ilk defa çocuklu bir aile hissettik ne tatlı bir duyguymuş.
Hepimizde yeni yeni başlıyor alışverişler, Rabbim keyifle gönlümüzce ciciler almak nasip etsin kuzucuklarımıza.
waayyy cnm hayırlı olsun güle güle binsin gezsin bebişin enimde arabam beşiğim falan tamam hepsi erken mi davrandık yoksam gıııı :44::44::44::44:
Sağol canım. senin minnoşunda güle güle binsin ve mışıl mışıl uyuyup büyüsün
yok ya bence büyük parçalar için özellikle tam zamanı. tabi içimize sinen şeyler olunca. ki bu alışveriş işini bence mayıs sonuna kadar bitirmek lazım. normal zamanda doğum olursa geriye 1- 1,5 ay kalıcak ee o dönemde de evdeki işleri organize etmek lazım. bugun eşime dedim mayıs sonu hastane çantamız hazır olsun oto koltugunuda arabaya yerlestırelım, erken doğum olur falan elımız ayağımıza dolaşmasın.
amin canım inşşş bu zamana kadar alışverişten hiç bu akadar keyif almamışız bunu anladık bizde eşimle
dün bebek odamızı seçtik bizde Rabbim sağ salim kucağımıza alıp kullandığımız günleride nasip etsin inş.
oda takımımızın eve gelmesi 1 1,5 ayı bulucak herkez çok erken dedi ama biz biraz sabırsız davrandık galiba bu konuda ama anca nisanda gelse diyorum halısı perdesi ufak tefek eksikleri anca doğuma kadar tamamlarız diye düşünüyorum
bebek arabasıda çok bakıyoruz ama gönlümüze göre denk getiremedik bol bol gezip araştırıyoruz çok keyif alıyoruz
Aynen bencede benimde buyuk parcalar bıttı zaten calıştığım için pek zaman ayıramıyorum bnm için ıyı oldu mayısın sonunuda ayrılcam işten zaten ondan sonrada evin badanasıydı temizliğiydi zaten zaman alır bende ufak tefek seyleri sipariş veriyorum hazırlıklı olmak gerekıyor.Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallaah
amin canım inşşş bu zamana kadar alışverişten hiç bu akadar keyif almamışız bunu anladık bizde eşimle
dün bebek odamızı seçtik bizde Rabbim sağ salim kucağımıza alıp kullandığımız günleride nasip etsin inş.
oda takımımızın eve gelmesi 1 1,5 ayı bulucak herkez çok erken dedi ama biz biraz sabırsız davrandık galiba bu konuda ama anca nisanda gelse diyorum halısı perdesi ufak tefek eksikleri anca doğuma kadar tamamlarız diye düşünüyorum
bebek arabasıda çok bakıyoruz ama gönlümüze göre denk getiremedik bol bol gezip araştırıyoruz çok keyif alıyoruz
oda için tam zamanı canım, kokusunun çıkması için de zaman gerekcek çünkü...bebek arabasını alırken de önceliklerini belirle, hafif mi olsun, çift yönlü mü olsun vs, sonra istekleirne uygun her modeli dene kapat aç kaldır..biz bir yerde baktık önce satıcı 50 kiloluk kardeşimi oturttu arabaya dükkanın içinde sürdü sağlamlığını göstermek için :)
kafamızda nasıl bir model istediğimizi dediğin gibi belirledik bizde benim istediğimbazı özellikler eşimin istediği bazı özellikler var hepsini bir arada bulabilmek için bakıyoruz bizde inş istediğimiz gibi denk getirebiliriz
oda içinda sağol arkadaşım içimi rahatlttın bende erken mi diye düşnüüyordum artık açıckası dediğin gibi anca gelicek kokusu gidicek oda yerleştirilcek mobilyamız gelene kadar da şimdi duvarları ne yapsak diye planlıyoruz duvar kağıdı istiyo eşim boyası değişicek ev yeni tadilat oldu ama duvarı alçıyı tekrarlatmak istiyoruz önceki ustalık hiç hoşumuza gitmedi çünkü ay çok güzel şeyler bunlar
Bence alışverişe başlamanın da zamanı,dedikleri gibi yarısı bitti bile,hepsini bir anda almaya maddi güç yetmez,ee 6. Aydan sonra göbek iyice çıkıyomuş o zamanlar nasıl gezip alacaksın...2 gün önce çok dolaştık biz de halı falan baktık,çok fena ağrım oldu korktum..bebişlerimiz de yoruluyolar içerde artık büyüdüler sıpalar:) o yüzden şimdiden yavaş yavaş kendimizi yormadan almak lazım bence :)
Bence alışverişe başlamanın da zamanı,dedikleri gibi yarısı bitti bile,hepsini bir anda almaya maddi güç yetmez,ee 6. Aydan sonra göbek iyice çıkıyomuş o zamanlar nasıl gezip alacaksın...2 gün önce çok dolaştık biz de halı falan baktık,çok fena ağrım oldu korktum..bebişlerimiz de yoruluyolar içerde artık büyüdüler sıpalar:) o yüzden şimdiden yavaş yavaş kendimizi yormadan almak lazım bence :)
Evet cnm ikisinden de yedim hala da ara sıra istiyor cnm. Hamileliğin ilk dört ayı yaza gelse daha güzel oluyor aslında.bir sürü taze mevsim meyvesi oluyor.bulantım çokken meyve iyi geliyordu bana.
Bebisinin cinsiyeti nedir benimki kizwalla benimde cok midem bulaniyodu halen daha bulaniyor sabah ve gece. Yaza gelmisti ilk bebisim ama ondada mandalina asermistim bulamamistik esim buzluktan portakal bulmus ama yiyemedim kotuydu bide yaz sicaginda bulanti dahada artiyor
Aaaadaha 18. Haftadan mi sut geliyomus. Cok sasirdimm, cocuk dogana kadar sutun bitmesin bi de deseydin tovbe yaa ama bu kadar erken hic normal degil, ovunulecek bisey degil, benim oyle bisey olsa ödüm patlar doktora kosarim valla
kız diyorum ya mıknatısmı var bende çekiyorum böle insanları kendime
doktora sölemiş zatennnnnnn dr demişkiiiiiiiiiii ooooooo demekkkiii senin sütünnn çok olcakkkk demişşşşşşşşşş aşk olsun sende hemen kötüye yoruyosun 18. haftada süt geliyo 18. haftada 1 aydır hareketleri tekme şeklinde hissediyooooooo
daha üçlü test yaptırmamış onun dr önce ayrıntılı yapılır sonra üçlü test yapılır demiş
ilk teli açtım zaten ah kolum vah kolum diyo ne oldu dedim dün aşı olmuş kolu çok fena ağrıyomuş
bende dün aşı oldum dedim ağrı var da öğle dayanılmıcak bi ağrı değil ki bu kolunu hareket ettirince hafiften aşı yerinde ağrı oluyo sadece dedim yok onun bütün parmakları falan şişiş davul gibi olmuş aşıdan
ay size anlatınca dejarj oluyorum valla yoksa kendimi çok art niyetli hissediyorum daha neler neler varda neyse
keşkem tel konuşmamızı ses kaydı yapabilsemde size dinletsem bi arıyo bide kapatmak bilmiyooo yaaa tam 32 dakka konuştu demin telde acil işim var dedim kapattım artık telini açmıyorum zaten her zaman
Benimki erkek,benim bulantılar da çoktu başta,depresyona girdim resmen,cnm dışarı çıkmak istemiyordu,sadece yatayım diyordum,sersem gibiydim.onlar geçti şükür,şimdi hazımsızlık var ve maalesef kanama,ağrılar ve düşük riski bir aydır.bunlar da geçer inşş
Bende ayni senin gibiydim depresyondaydim suan biraz iyiym ama demen gibi hazimsizlik ve mide sorunlari cok kotu yaa kanamana uzuldum allah yrdmcin olsun insallah gecer icini ferah tut bunca zamandr cekiyorz iyi olursun insallah
Rennie iciyodm bi faydasi yok sen o cayi bi dene bizede soyle iyi geliyosaDoktor intestinol verdi hazımsızlık için
Çok işe yaradı,gece bile uyanıyordum çünkü şişkinlik başlayınca
Şimdi gebelerin içebileceği gaz giderici bir çay tarifi buldum
Rezene,papatya,limon ve bal
Deneyeceğim bugün
Devamlı intestinol içmek istemiyorum çünkü
Ama sıkıntılı durumlarda kurtarıcı oldu
Rennie iciyodm bi faydasi yok sen o cayi bi dene bizede soyle iyi geliyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?