- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
sahiden beni tatlı buluyon mu kızz
heheeee bakın birileri bize malzeme veriyo hergün ne güzel işte sohbet boş kalmıyoo,bilgecanım yarın da bebişlerimizin yok gazıydı,yok bu bişey yemiyo mevzusuydu falan da filan neler döner burada inşallaaahhhh
tatlım selam,nasıl oldun bakalım,geçen banyodaki durumdan dolayı,daha iyisin inşallah gülüm
öyle valla malzeme oluyolar bize de kendini bilmezler iştesahiden beni tatlı buluyon mu kızz
heheeee bakın birileri bize malzeme veriyo hergün ne güzel işte sohbet boş kalmıyoo,bilgecanım yarın da bebişlerimizin yok gazıydı,yok bu bişey yemiyo mevzusuydu falan da filan neler döner burada inşallaaahhhh
tatlım selam,nasıl oldun bakalım,geçen banyodaki durumdan dolayı,daha iyisin inşallah gülüm
canım iki gündür hareketleri gayet iyi, sancı vs. de yok randevuma gidince plesentaya detaylı bakılcak şimdilik bi sorun yok
ay delirtiyo bazen insanlar ya dün akşam komşulara denk geldim bende mahallede yok sen kilo almamışın karnın çıkmamış daha yok ben senin kadarken yolsa zor yürüyodum çok büyümüştü bim karnım bişeyler bişeyler işte herkez bir olcak diye bişey yok ki benim karnımda çıktı yani bildiğin önümde hamile karnı var nasıl çıkmamış diyebiliyosun 5 kilo aldım bide az mı bana çok bile geliyo 5 kilo
burda konuşuyoruz dr şöle dedi sen bölemisin ben böleyim vs. diye ama çevremizdeki şu enterastik insanlar delirtiyo bizi niyese
ay bi hamile arkadaş daha var oda abartıyo olayları dur onu bi arayım bakayım epeydir konuşmadık ondan neler duycam da öğrencem bakalım
O kilo konusu cok tartisiliyo benim uzerimde de:)) ben 2 kilo aldim ayy ne kadar az ben bilmem kac almistim, yok hamilelikte toplam 30 kilo aldim ama hemen verdim diyen var:) bi de kilo alcam diye korkuyon galiba ye ye sonra kolay verirsin diyen bi kesim varsanki ben rejim yapiyorum hey Allahim yaa.
Cok kilo saglikli bebek saniyolar sanirin
canım senin plesenta aşağıda mı neden bakılcak o kısmı atladım galiba ben en son gittiğimde dr bana aşağıda olduğunu sölemişti ilerki haftalarda tekrar bakcaz demişti de
valla bence biraz abartmış bilgecim benim ikinci gebeliğim biliyosun guya ikinciler çabuk hissedilirmiş inanki daha bişey hissetmiyorum :44: arada binicik pıt diye bolan patlar gibi oluyo gazdır diyorumdün gece eşim elini karnıma koydu hafif kıpırtı hissettim minicik ama ahaaaa dedim kesin kız sana tepki verdi zıra oğlum babası ellediğinde duruyodu hiç kıpırdamıyodu
bide bir ip ucu oğluşum karnımda da sakindi bebekliğide sakindi bilmem anlatabildim mi
tşk ederim sevgicim inş değişmezde abimizin kız kardeş isteği sağlıcakla gelir evimizebenim bugün ki muayenemde ayrıntılı gibi ölçtü biçti dr çok memnun kaldım inş seninde içine siner
O kilo konusu cok tartisiliyo benim uzerimde de:)) ben 2 kilo aldim ayy ne kadar az ben bilmem kac almistim, yok hamilelikte toplam 30 kilo aldim ama hemen verdim diyen var:) bi de kilo alcam diye korkuyon galiba ye ye sonra kolay verirsin diyen bi kesim varsanki ben rejim yapiyorum hey Allahim yaa.
KIZ SENİN AĞZIN BAL YESİNöyle valla malzeme oluyolar bize de kendini bilmezler işte
inş o günlerde gelicek dimi ya ilave gıda ne veriyoruz anne sütünü ne kadar alıy uykusuydu yaramazlğıydu inş bunlarıda konuşcamız günler gelir
Allah a çok şükür geçen senelrde bu site de erken hamilelik belirtileri topiğindeydim bu sene hamileler topiğindeyiz inş anneler topiğini de görürüz
tatlım şükür iyisin,güzel haberler veririz hep birbirimize inşallah,biz de bir diğer arkadaşın bebişinin süt annesi gibi oldukcanım iki gündür hareketleri gayet iyi, sancı vs. de yok randevuma gidince plesentaya detaylı bakılcak şimdilik bi sorun yok
ah canım o kilo konusunu ben çok kafaya takıyom,kısa boyluyum diye ama Allah yardımcımız olsun kaç kilo alcam ,nasıl doğum yapcam,yok ne kadarını veririm diye merak ediyom:44:O kilo konusu cok tartisiliyo benim uzerimde de:)) ben 2 kilo aldim ayy ne kadar az ben bilmem kac almistim, yok hamilelikte toplam 30 kilo aldim ama hemen verdim diyen var:) bi de kilo alcam diye korkuyon galiba ye ye sonra kolay verirsin diyen bi kesim varsanki ben rejim yapiyorum hey Allahim yaa.
ayrıca ilk 4 ayda kilo alımı beklenen bişey de değil benim kuzenim 4. aydan sonra tam 29 kilo aldı başka bi arakdaşım ilk 4 ay 5 kilo sornasında toplamda 30 kilo aldı zaten bundan sonra kilo alımı başlıcak benim çevremde gördüğüm kadarıyla onlara bakaraktan ben ilk 2,5 3 ayda 5 kilo aldım sonra Allah tan durdu o hızla devam etseydim zaten bilemiyorum nasıl olurdum birde bi bizim elimizde olan bişey değil ki istediğin kadar ye almıyosa bünyen kilo alamazsın veya istediğin kadar az ye bünyene bağlı alırsın kiloları ki bende su içse yarayanlardanım çok fazla yemek yemem hiç bi zaman ama bünye meselesi
kızzz nerelerdesin sen bakemm sesin çıkmıo dünden berii??? sevgicim kaç kiloda hamiş kaldın bi kulağıma deseneinşallaaaahh insan ister istemez tedirgin oluyo bişey i varmı bebişin diye ama hayırlısı...Allah herkesin gönlüne göre versin :) :)
kızzz nerelerdesin sen bakemm sesin çıkmıo dünden berii??? sevgicim kaç kiloda hamiş kaldın bi kulağıma desene
aaaa bende ilk 4 ay 4,5 kilo aldım sonra 1 haftada 2,5 kilo aldım çok şasırdım suan 19.haftamın içindeyim toplamda 8 kilo aldım demek bundan sonrada alıcaz heee
ayıptır yaaa benim gibi tombişi deşifre ediyonnn,58 de kaldım taaaaaammm mı 58 şu an da 63 kloyumburdayım kııız oyşe pek aktıf olamıyom ay sonu kdv lerim oluyo...kız bn 49,5 la hamiş kaldım eeeee şimdi 57 yim işte ama no problem zaten zayıfım hem kiloda almak istiyordum iyi oldukilo almaya devam hehe sen kac kiloyla kadın bakayın
4 den sonra asıl kilo alımı başlıyor diye biliyorum ben peydir aynı kilodayım 4. aydan sonra almadım ama 4 e kadar 5 kilo aldım zaten yavaş ilerlesin şimdiden sonra 30 kilo aldığımı düşünemiyorum boy 1,60 yüs yuvarlak olurum heralde
bide bide bişey sorcam size ya benim bazen çamaşırım ıslak oluyo sanki idrar kaçırmışım gibi ama kaçırmıyorum lavaboya çok sıkışmadan sık sık gidiyorum zaten akıntıda değil bu ıslak resmen böle bişey oluyo mu size nedir ki o dr sormama gerek varmı acabba
cnm bilmiyorum kii ama olabılıyormus sanırsam benımde oluyor arada ama fazla gelmio bazen su gibi bazende kremsi bi akıntı facede konusulmıstu bu konu
oysss maşallah canım çok güzel arabanız Rabbim sağlıklan kullanmayıda nasip etsin inş. çok güzel bi seçim yapmışsınızSelamlarrr..
Oku oku bitiremedim :) cok yazılmış. Eşim hafta içi izin yaptığından giredim dün. Çarşıya gittik bebiş cicileri baktık. Eşim benden fena çıktı ne görsek almak istiyor. Tek parça aldık ama ne parçaGörünce bayıldık dayanamadık. Kızımızın arabasını aldık.
Araba+otokoltugu olarak. Tam istediğim gibiydi hem çift yönlü hem önünde tepsisi var. :)
Eki Görüntüle 983159 Eki Görüntüle 983160 Eki Görüntüle 983161
Bu arada çatlak oluşumlarından bahsedilmiş. ben karnım ilk buyumeye başladığında çatlak için yağ kullanmaya başladım. Ki benim karnım cok erken çıkmaya başladı 1.5-2 aydır kullanıyorum. artı goguslerede kullanıyorum. Goguslerımde daha önceden kılo alıp vermekten dolayı bıraz vardı zaten ama, göbeğim bayag büyümesine rağmen hıc çatlak yok. Bir de son zamanlarda yüzümde hafıf lekeler olmaya ve aşırı kurumaya başlamıştı. ki yüzümde lekelenme ilk defa yaşıyorum. o yağdan yüzümede sürmeye başladım bayag ıyı geldı. memnun kaldığımdan tavsıye ederim. bio-oil bakım yağı (Hamilelik Sonrası Çatlaklar ve Lekeler için) diye geçiyor adı çoğu yerde de var kolay bulunuyor.
ayıptır yaaa benim gibi tombişi deşifre ediyonnn,58 de kaldım taaaaaammm mı 58 şu an da 63 kloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?