bizim yatak odamız baya bi geniş hatta tadilatta yaparken eve yatak odası bi bölme açtırmıştık bebiş oldumu yatağını koyarız diye 6 aylıkken tam kışa denk geliyoruz kıyamam odasını ayırmaya en azından 1 yaşına kadar bizimle kalır sonra zaten benim annem babam üst katımızda yukardan aşağı iniceni pek sanmıyorum
günaydın canım hoş geldin
bende park yatak istiyorum yatak odasına ama hep çok kaba hiç kullanışlı değil alma falan dendi bana ama yinede alıcam
küçük beşikler 6. aya kadarmış eee sonra napcam bebişi 6 aylık odasında bırakamam ki oda takımının yatağıda baya büyük yatak odasına getirmek mantıksızca olcak en iyisi park yatak
ben odam küçük diye 60*120 aldım bilgecim diğer mobilya beşiği çok büyüktü gündüz onda yatırdım gece park yatakta,park yatağın sayesinde de hiç ama hiç yanımda yatmadı,emzirdim koydum yerine ohh mis evet 2-3 saatte bir acıkıp uyanıyodu ama yapacak bişey yok
birde herkesin fikri kendine ama beslenme şekli mama değilde anne sütüyse 6 ayı gece beslenmesini kesmek için erken buluyorum :44: paşam 14 ay emdi 7 aydan sonra işe başlayınca aralıklar uzasada emdi,sütüm kesilmesin diyede iş yerinde onun emdiği zaman dilimi geldikçe sağdım (ıyy zor günlerdi be )
aaa unutmadan dün kan ilacımı yeniledi dr ferplex fol yazmış eczacı bu folik asitli kan ilacı dedi eee dedim 12haftadan sonra kestik biz folik asiti bu neyin nesi dedim bilemiyorum dedi şaşırdım ya :44: bunun tadıda kötü :26:
tatlım biliyon bizde de aynı şeyler konuşuluyo,bu arada bebişin kız zaten neden öle dedin bilemedim kızzz,benim kocam yolu buldu,doktoruna giderken not al ona sorarsın kafana takılanı diyoiyi diyelim iyi olalım ayşecim bugünümüze şüküreşime bebekten bahsederken kızımız desemde kimseye gıkımı çıkarmıyorum öyle böyle yuvarlanıyoruz dün diyorum ki çok göbeğim falan yok dimi hayatım oda yazık ne diyeceğini bilemeden beni kırmamaya çalışarak yok işte sen kendini hep gördüğün için öyle geliyo işte biraz var gibi falan filan diye geçiştirdi ben bu ara millet yorum yapınca sinirleniyorum ya adam da şaşırdı ne yapsın
Araniza yeni katilanlari almiyor musunuz acaba :44:
Günaydınnnn:):):)günaydınnnnn güzel meleklerin güzel anneleri :)
tatlım biliyon bizde de aynı şeyler konuşuluyo,bu arada bebişin kız zaten neden öle dedin bilemedim kızzz,benim kocam yolu buldu,doktoruna giderken not al ona sorarsın kafana takılanı diyoben de diğer forumlardan kakao yağı kullananlaraı okuyodum alcam galiba,erken belki ama benim cildim kupkurudur,hemen pullanır,kaşınır,neme lazım gerçi ilk haftadan beridir bebeyağı kullanıyom,siz aldınız mı bişey ? :44:
bacım olur mu hiç öle şeyyy,hoşgeldinAraniza yeni katilanlari almiyor musunuz acaba :44:
Hoşgeldin :):):)
günaydın güzel anneler bugün nasılsınız? bulantısız birgün diliyorum hepimizealışverişler başlamış güzel günlerde kullanın inşallah :)
Hosbuldukkktopikte liste yapiliyor mu ?
Günaydın :) inşallah bulantısız geçer :) bi süredir yoktu başladı yine bu aralar
Araniza yeni katilanlari almiyor musunuz acaba :44:
vitamin içiyosan ondandır canım. bide derin derin nefes al çok işe yaramasa da azcık kesiyo sanki
tatlım biliyon bizde de aynı şeyler konuşuluyo,bu arada bebişin kız zaten neden öle dedin bilemedim kızzz,benim kocam yolu buldu,doktoruna giderken not al ona sorarsın kafana takılanı diyoben de diğer forumlardan kakao yağı kullananlaraı okuyodum alcam galiba,erken belki ama benim cildim kupkurudur,hemen pullanır,kaşınır,neme lazım gerçi ilk haftadan beridir bebeyağı kullanıyom,siz aldınız mı bişey ? :44:
Vitamin içmiyorum,demirden desem 20 gün oldu başlayalı başta olmayan bulantı niye şimdi başlasın:44: dönem dönem oluyomuş ama öyle söylüyolar tecrübeliler :)
bende demir hapı kullanmadım hiç tırsıyorum bulantı yapacak dievitaminide gece yatmadan önce alıyorum rahat oluyo eeeee bebişler büyüyo mideye baskı yapıyolar bulantıda normal oluyo tabi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?