2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

:) şanslısın o zaman :)

ben odam küçük diye 60*120 aldım bilgecim diğer mobilya beşiği çok büyüktü gündüz onda yatırdım gece park yatakta,park yatağın sayesinde de hiç ama hiç yanımda yatmadı,emzirdim koydum yerine ohh mis evet 2-3 saatte bir acıkıp uyanıyodu ama yapacak bişey yok
birde herkesin fikri kendine ama beslenme şekli mama değilde anne sütüyse 6 ayı gece beslenmesini kesmek için erken buluyorum :44: paşam 14 ay emdi 7 aydan sonra işe başlayınca aralıklar uzasada emdi,sütüm kesilmesin diyede iş yerinde onun emdiği zaman dilimi geldikçe sağdım (ıyy zor günlerdi be )

aaa unutmadan dün kan ilacımı yeniledi dr ferplex fol yazmış eczacı bu folik asitli kan ilacı dedi eee dedim 12haftadan sonra kestik biz folik asiti bu neyin nesi dedim bilemiyorum dedi şaşırdım ya :44: bunun tadıda kötü :26:

Hmm sormak lazım o zaman bi uzmana:44: beslenmenin nasıl olduğunu yazmıyolardı hiç...anne sütü ile beslenip o süt sabaha kadar tutmucaksa tabi ki devam edilir gece beslenmesine..araştırayım bi :) ben gyno ferro sanol içiyorum onun içinde de folik ve b12 var...

tatlım biliyon bizde de aynı şeyler konuşuluyo,bu arada bebişin kız zaten neden öle dedin bilemedim kızzz,benim kocam yolu buldu,doktoruna giderken not al ona sorarsın kafana takılanı diyo ben de diğer forumlardan kakao yağı kullananlaraı okuyodum alcam galiba,erken belki ama benim cildim kupkurudur,hemen pullanır,kaşınır,neme lazım gerçi ilk haftadan beridir bebeyağı kullanıyom,siz aldınız mı bişey ? :44:

günaydın güzel anneler bugün nasılsınız? bulantısız birgün diliyorum hepimize alışverişler başlamış güzel günlerde kullanın inşallah :)

Benim göbeğimde çatlamayan yer olmadığı için kullanmıyorum bişi ama ablam muslera kullanmıştı yanlış hatırlamıyosam,beline gelen kısımlarda çatlamıştı sadece o da oralara sürmediği için :)

ben palmers die bir krem kullanıyorum arkadaşlarım tavsiye etmişti. kakao yağı ağırlıklı şahane kokuyor ve de yumuşacık yapıyo tavsiye ederim:)

Vitamin içmiyorum,demirden desem 20 gün oldu başlayalı başta olmayan bulantı niye şimdi başlasın:44: dönem dönem oluyomuş ama öyle söylüyolar tecrübeliler :)

bende demir hapı kullanmadım hiç tırsıyorum bulantı yapacak die vitaminide gece yatmadan önce alıyorum rahat oluyo eeeee bebişler büyüyo mideye baskı yapıyolar bulantıda normal oluyo tabi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…