2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bende araniza yeni katildim hanimlar. İkinci gebeliğin kizin 19 aylik ve temmuz 2012 annesiydim simdi de oglusum 19+3 günlük yine temmuz annesi olucam inşallah yavrularimizi saglikla kucaklarimiza almak dileğiyle iyi geceler

hadi hayırlısı inşallah bende hissederim. cuma günü dayanamayıp gidicem hastaneye :) 16 gün geçmiş olucak bir önceki kontrolden:) inşallah tüm bebişler sağlıklıdır. annelerini üzmezler:)

Günaydın canlar :):) dün oğlumu hissettim ilk defa,sanki bi balık oynadı içimde :) zaman azcık daha çabuk geçse de iyice hissetsek godiklerimizi :)

buffy arabasını iyi günlerde kullansın kuzucuğun ben oğluma 60*120 cm aldım parl yatagı 2-2,5 yaşına kadarda yattı sıkıntı olmadı bende yatağımın yanına koymuştum

Gunaydinnn nasilsin canim
iyiyiz çok şükür akşam 7 de uyuduk sabah 7 de kalktık eşim seyahatteydi yine yokluğunu uykuyla değerlendirdik
sen nasılsın bebiş nasıl

tatlılarım günaydın ateşcim,aynı dilekle girmişikk kız foruma ne güzel
günaydın canım evet aynı dilekte bulunmuşuz dileklerimiz kabul olsun hepimiz huzurlu mutlu sağlıklı bebişlein tekmeleriyle dolu bi gün geçirelim inş
Günaydın canlar :):) dün oğlumu hissettim ilk defa,sanki bi balık oynadı içimde :) zaman azcık daha çabuk geçse de iyice hissetsek godiklerimizi :)
günaydın canım ne mutlu yaaa bende akşam bişeyler hissettim ama işte emin olamıyorum tam olarak bi pıtırtılar var içerde yaramazlıklar yapıyo anneden gizli gizli ya yakında inş tam olarak hissederiz yaramazlıklarını da

günaydınnn duydumki topiğin demir başları giriş yapmış ben eksik kalmamayım dedim

buffy arabasını iyi günlerde kullansın kuzucuğun ben oğluma 60*120 cm aldım parl yatagı 2-2,5 yaşına kadarda yattı sıkıntı olmadı bende yatağımın yanına koymuştum

günaydın canım hoş geldin
bende park yatak istiyorum yatak odasına ama hep çok kaba hiç kullanışlı değil alma falan dendi bana ama yinede alıcam
küçük beşikler 6. aya kadarmış eee sonra napcam bebişi 6 aylık odasında bırakamam ki oda takımının yatağıda baya büyük yatak odasına getirmek mantıksızca olcak en iyisi park yatak

İnşallah canım,bi anlık bişeydi sanki balıkkaydı içimde:) akşamda kalp atışı gibi bi tık etti o kadar :) bence senin hissetmen de yakındır,bir süredir içimde farklı bişi oluyo gibi hissediyodum ben de :)

Ben küçük bi beşik alcam ilk zamanlar için odamızda yer kalmıcak park yatak koyarsak,6-7 aydan sonra gece beslenmesini kesiyolar,sonra kendi başına uyumayı öğretiyosun...ablamın bi tanesi yaptı bunu sadece ve çok süper bişi,tüm gece deliksiz uyku :) araştırmak isterseniz 2 yöntem var biri ferber yöntemi diğerinin adını hatırlamıyorum..

ay inş canım ya dediğin gibi bi süredir içimde farklı şeyler oluyo hissediyorum ama oğluşum mu bilemiyorum inş kıpırtımı pıtırtımı derken sağlam bi tekme atarda bende kendime gelirim

selam tatlım hoşgeldin nasılsın bakalımmm

iyi diyelim iyi olalım ayşecim bugünümüze şükür eşime bebekten bahsederken kızımız desemde kimseye gıkımı çıkarmıyorum öyle böyle yuvarlanıyoruz dün diyorum ki çok göbeğim falan yok dimi hayatım oda yazık ne diyeceğini bilemeden beni kırmamaya çalışarak yok işte sen kendini hep gördüğün için öyle geliyo işte biraz var gibi falan filan diye geçiştirdi ben bu ara millet yorum yapınca sinirleniyorum ya adam da şaşırdı ne yapsın

bizim yatak odamız baya bi geniş hatta tadilatta yaparken eve yatak odası bi bölme açtırmıştık bebiş oldumu yatağını koyarız diye 6 aylıkken tam kışa denk geliyoruz kıyamam odasını ayırmaya en azından 1 yaşına kadar bizimle kalır sonra zaten benim annem babam üst katımızda yukardan aşağı iniceni pek sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…