2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hosbuldukk valla noruyim 19 aylik kizimi ve 19+4 luk oglusumu doyuruyorum 2012 temmuz anasiydim simdi de nasipse bu yila

SAT ve BDT yazan ne bilim kim kimdir tanitici amaçli vs bi liste varmi diye seettim

Nektara yaş şehir kaçıncı çocuk beklenen doğum tarihini ve cinsiyetini yazarsan oekliyor listeye :)

araştır tabi kuzum ya biraz bebeğin talebi önemli bazı bebek bir uyuya uyandırmaya uğraşan anneler biliyorum benim oğlum iştahlıydı çok şükür halada öyledir acıktımı ister her bebek farklıişte

Araniza yeni katilanlari almiyor musunuz acaba :44:

almazmıyız ya arada sohbet hızlanınca kaynamıştır cnm

ben ilk gebeliğimde aktarımın hazırladığı bir yağ kullandım kakao yağı ağırlıklı krem gibiydi,yinede çatladım edit : anamda çatlaktır (yani gebelik çatlağı yoksa gayet sağlam yani )
bunda henüz gidip almadım gerginliği alır hiç değilse ama çatlıcak vucüt sürsende sürmesende çatlıyo :26:

Son düzenleme:
Onlar sağlıkla büyüsünler de he şeye katlanırız biz :)

katlanıyoruzda :S benim mide de okadar çok gaz oluyoki hep dua ediyorum ben gazdan çekiyorum bebeğim doğunca çekmesin diye :) anne olmak ne kadar farklı bir duygu hep bebişlere odaklandık bile doğunca nasıl olucaz allah bilir

ya bu liste nerede :S ben hiç görmedim benide ekleyin hanımlar eksik kalmıyım 28 konya doğum 21 temmuz kız bebek

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn.

Kızlarrrr nektardan haber var mı? F... falan yazıyor mu ben girmiyorum oraya. Nasılmış kuzucukların durumu? Herkesi öpüyorum. Aramıza yeni gelenlere hoşgeldin diyerekten iş yerindeki işlerime kollarımı sıvıyorummmmmmmm

Günaydın herkese , yağmurlu günleri sevmiyorum

Yeni gelenler hoşgeldiniz.. herkes listeyi soruyor konunun ilk sayfasına hiç bakmadan mı girdiniz müslümanlar ?

gerekli bilgileri ekleyin nektar günceller sayfayı..

Bu arada sabah sabah mide bulantısı var, 19 haftalık olduk hala geçmedi

Yas 25 ikinci çocuk erkek bebek nasipse doğum 10-15 temmuz kizimda 13 temmuz doğumlu ayni gün doğarlar belki
Valla telden gidiyorum hic bakamadim baslara kusura kalmayin

Aaa canim seninle sehrimizde dogum tarihimizde ayniymis..cok sevindim nerde dogum yapacaksın

mevlana üniversitesi hastanesinde düşünüyorum hemşireler çok ilgili dr umunda eli çok hafif değiştirmeyi düşşünmüyorum bi aksilik çıkmazsa... bide ücreti uygun normal doğum düşündüğüm için paraları hastaneye yatırmak yerine kızıma harcarım diye düşünüyorum sen nerede doğum yapacaksın?

günaydın bizim burda da günlük güneşlik hele dün yaz günü gibiydi öyle bunaldım ki bugün gömlek giyip geldim inş soğuk olmaz :26:

nektar bu ara ilgilenemeyebilir biraz bekleninmesi gerekebilir hatırladığım kadarıyla yarın kontrolü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…