bacılarım günaydın
22.haftanin sevinciyleee herkese gunaydiiiinnnnn
cümleten günaydın iyi işler kolay gelsin hepinize
formun demirbaşları günaydın herkeze bugün nasılsınız bakalım iyi bir gün olsun hepimize de
bu arada artık oğluşumun kığırtılarını akşamları çok nadirende olsa hissediyorummmmm
Suss kiz deme oyle seyleerrrrburda herkes hamile herkes evhamli
Allah yardimcimiz olsunn
günaydın annecikler :):)
aynen bizde de yorgan aramızda yatıoYaaa ben de hep totom acikta yatmak istiyooom, daral geliyo yoksatam daliyorum esim ustumu ortuyo tekmeliyorum adami
rafadan yumurtayı bilmiyodum ben bi araştırayım,yemem bundan sonra her türlü tüketirim zaten,yalnız hani bazen unuturuz fazla pişer ya üstü yeşilimsi bi renk olur,uzmanlar o yumurtayı hiç yemeyin daha iyi diyooofaydasızları yerken daha rahat midemzeytini yumurtanın yanında yiyorum ya katı yumurta yemek gerekmiyomu hamileyken rafadan yenmemesi gerekiyo diye biliyorum hayır yani yenebiliyosa ben kendime niye eziyet ediyorum rafadan yumurtayı rahat rahat yiyebiliyorum çünkü
aynen canım şöyle hafif yürüyüşler,duşşş ooohh miss,sonrasında sebzeli,yeşillikli bir kahvaltı,galiba biz bu rahata 37.haftadan sonra ulaşcaz o zaman da yumurta kapıya gelmiş olur inşallah,yapacak halimiz hafifliğimiz olur mu kiiiohh mis gibi biz bi odada 5-6 bilgisayarla tıkalı kalalım. sen yavaş yavaş kahvaltı yap sonrada temiz havada bi güzel yürüyüş yap birazda bebek mağzalarını dolaşta nerde ne var kaç para kendimizi taşıyabiliyorken bi araştır bende seni takip edeyim. Daha hamile giyime bile bakamadım.
Ayneeenevhamlı olmak çok kötü... bu ara herşey batıyo zaten herkese alınıyorum kırılıyorum kızıyorum vs. doğurunca eski halimize döneriz sanırım tabi lohusalıktan sonra
aynen bizde de yorgan aramızda yatıo
rafadan yumurtayı bilmiyodum ben bi araştırayım,yemem bundan sonra her türlü tüketirim zaten,yalnız hani bazen unuturuz fazla pişer ya üstü yeşilimsi bi renk olur,uzmanlar o yumurtayı hiç yemeyin daha iyi diyooo
aynen canım şöyle hafif yürüyüşler,duşşş ooohh miss,sonrasında sebzeli,yeşillikli bir kahvaltı,galiba biz bu rahata 37.haftadan sonra ulaşcaz o zaman da yumurta kapıya gelmiş olur inşallah,yapacak halimiz hafifliğimiz olur mu kiii
aynen bizde de yorgan aramızda yatıo
rafadan yumurtayı bilmiyodum ben bi araştırayım,yemem bundan sonra her türlü tüketirim zaten,yalnız hani bazen unuturuz fazla pişer ya üstü yeşilimsi bi renk olur,uzmanlar o yumurtayı hiç yemeyin daha iyi diyooo
aynen canım şöyle hafif yürüyüşler,duşşş ooohh miss,sonrasında sebzeli,yeşillikli bir kahvaltı,galiba biz bu rahata 37.haftadan sonra ulaşcaz o zaman da yumurta kapıya gelmiş olur inşallah,yapacak halimiz hafifliğimiz olur mu kiii
Ayneeenbenim de herseye sinir olma aglama potansiyelim var esim de sasiriyo bazen ne yapcagini yazik
İyiki eylul ekim annesi degiliz diyorum subatta kucucuk gobeklerle daral geliyo bi de yazi 7-8 aylik hamileyken gecirseydik bilemiyorum yanii halimiz nasil olurdu
sadece eşime çektirsem iyi kim olursa farketmiyo artık herkes diken üstünde sankieskiden hiçbişeye kızmadığım için herkes rahattı tabi şimdi herşeyi tak diye söyleyiveriyorum sonrada vay beeeee bende içimden geldiği gibi insanlara kızabilecekmiydim diyorum
İyi aksamlar arkadaslar bugun üçlü test sonucumu aldim sonucüm risk tespit edilememistir diye iyi çıkmıs ama nöral tup defekt AFP sonucum 2.20 çıkmıs 2.50 üstünde risk olurmus benim riskim yok ama degerim 2.50 ye yakın diye doktorumkorkulacak birsey yok ciddi birsey degil sonucun risksiz ama ayrıntılı ultrasonda sırt kemiklerine daha dikkatli baksınlar dedi moralimi cok bozdu ayrıntılı ultrasona daha 1 ay var hem sonucun iyi deyip hem böyle demesi kafami karıstırdıidrarımdada enfeksiyon cıktı idrar kültürü verdim cuma sonucunu alip antibiyotik tedavisine baslayacakmisiz sizlerin üclü test sonucunuzdaki nöral tüp defekt AFP degeriniz kac çikti cok endiseliyim cvp verirseniz çok sevinirim
Birde idrar yolu enfeksiyonu olan varmı varsa bunun icin neler yaptınız?
Cancazim ben doktorumun ve cevremdekilerin tavsiyesiyle servet unsalda yaptircam orda ali bey varmis.ataturk arastirma hastanesinde doktormus aslinda.bazi ginler servetbunsala geliomus adamda makinasida iyiymis.ben randevu aldum.200 liraymis.kızlar dün bi yerin ayrıntılı ultrasonunun sordum 350 tl dedilerya yokmu ankarada gidebilecğim ucuz bi yer yawrucuğumu bi görseydim ayrıntılı
Cancazim ben doktorumun ve cevremdekilerin tavsiyesiyle servet unsalda yaptircam orda ali bey varmis.ataturk arastirma hastanesinde doktormus aslinda.bazi ginler servetbunsala geliomus adamda makinasida iyiymis.ben randevu aldum.200 liraymis.
evet internette bakınırken görmüştüm bende. ordan mı randevu alsam acaba bende? çağ hastanesini düşünüyodum aslında
Ben vicdanen cok rahatsizim.ozellikle bu hafta.hic iyi beslenemiyorum.sabah 6.30 da kalkiyorum.aksamda hep uyuyakaliyorum.ne sut nede yumurta yiyorum.aksam yemeginde faydali bisey yersem ancak o iste.( dun yemek yedikten sonra tv karsisina uzandim esim elimden tuttu mikmik icin yatak odasina goturdu.ama ben yataga yattim gozler direk kapandi.daha aksam 7 bucuktu:)) iste cok yoruldugum icin hic biseye halim kalmiyo ne yemek yemeye ne hazirlamaya ne de baska biseye.
benımkıde aksam kustu bana sabah gıderken opmeden gıttı benı ama naapıyım adam sokulunca ıcım gıcıklanıyo ben huylandıkca onunda hosuna gıdıyo kızdırmak ıcın ınadına yapıyo bende aksam sen boyle yapınca tecavuze ugramıs gıbı hıssedıyom kendımı dedım agır geldı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?