2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bacılarım günaydın

22.haftanin sevinciyleee herkese gunaydiiiinnnnn

cümleten günaydın iyi işler kolay gelsin hepinize

formun demirbaşları günaydın herkeze bugün nasılsınız bakalım iyi bir gün olsun hepimize de
bu arada artık oğluşumun kığırtılarını akşamları çok nadirende olsa hissediyorummmmm

günaydınnnn şekercikler :)
herkes için mutlu huzurlu güzel haberli bir gün olsun hafta sonuda geliyooo ohhhh paşamı görücem inşallah

Suss kiz deme oyle seyleerrrr burda herkes hamile herkes evhamli
Allah yardimcimiz olsunn

evhamlı olmak çok kötü... bu ara herşey batıyo zaten herkese alınıyorum kırılıyorum kızıyorum vs. doğurunca eski halimize döneriz sanırım tabi lohusalıktan sonra

kızlar dün bi yerin ayrıntılı ultrasonunun sordum 350 tl dediler ya yokmu ankarada gidebilecğim ucuz bi yer yawrucuğumu bi görseydim ayrıntılı

Yaaa ben de hep totom acikta yatmak istiyooom, daral geliyo yoksa tam daliyorum esim ustumu ortuyo tekmeliyorum adami
aynen bizde de yorgan aramızda yatıo
rafadan yumurtayı bilmiyodum ben bi araştırayım,yemem bundan sonra her türlü tüketirim zaten,yalnız hani bazen unuturuz fazla pişer ya üstü yeşilimsi bi renk olur,uzmanlar o yumurtayı hiç yemeyin daha iyi diyooo

aynen canım şöyle hafif yürüyüşler,duşşş ooohh miss,sonrasında sebzeli,yeşillikli bir kahvaltı,galiba biz bu rahata 37.haftadan sonra ulaşcaz o zaman da yumurta kapıya gelmiş olur inşallah,yapacak halimiz hafifliğimiz olur mu kiii

evhamlı olmak çok kötü... bu ara herşey batıyo zaten herkese alınıyorum kırılıyorum kızıyorum vs. doğurunca eski halimize döneriz sanırım tabi lohusalıktan sonra
Ayneeen benim de herseye sinir olma aglama potansiyelim var esim de sasiriyo bazen ne yapcagini yazik

İyiki eylul ekim annesi degiliz diyorum subatta kucucuk gobeklerle daral geliyo bi de yazi 7-8 aylik hamileyken gecirseydik bilemiyorum yanii halimiz nasil olurdu

biz ayrı yatıyoruz eşim uyurken çok hareket ediyo tırsıyoruz bişey olcak diye.... rafadan yumurta ''salmonella'' diye bi rahatsızlığa sebep oluyo diye biliyorum ben rahatsızlık nedir ne değildir tam bir bilgim yok.

sadece eşime çektirsem iyi kim olursa farketmiyo artık herkes diken üstünde sanki eskiden hiçbişeye kızmadığım için herkes rahattı tabi şimdi herşeyi tak diye söyleyiveriyorum sonrada vay beeeee bende içimden geldiği gibi insanlara kızabilecekmiydim diyorum

Benim cevremde esimden baska kimse yok o yuzden mecburen agirlastirilmis kaprisimi o cekiyor

Anaciklar kizima isim dusunduk babasi mira olsun istiyor bende Eslem istiyorum eslem mira diye kararlastirdik bana yardimci olsaniza isim konusunda yorum yapin yada bgendiginiz kiz isimlerini soyleyin

Kızlar kimse yokmu bana cvp verebilecek

kızlar dün bi yerin ayrıntılı ultrasonunun sordum 350 tl dediler ya yokmu ankarada gidebilecğim ucuz bi yer yawrucuğumu bi görseydim ayrıntılı
Cancazim ben doktorumun ve cevremdekilerin tavsiyesiyle servet unsalda yaptircam orda ali bey varmis.ataturk arastirma hastanesinde doktormus aslinda.bazi ginler servetbunsala geliomus adamda makinasida iyiymis.ben randevu aldum.200 liraymis.

Ben vicdanen cok rahatsizim.ozellikle bu hafta.hic iyi beslenemiyorum.sabah 6.30 da kalkiyorum.aksamda hep uyuyakaliyorum.ne sut nede yumurta yiyorum.aksam yemeginde faydali bisey yersem ancak o iste.( dun yemek yedikten sonra tv karsisina uzandim esim elimden tuttu mikmik icin yatak odasina goturdu.ama ben yataga yattim gozler direk kapandi.daha aksam 7 bucuktu:)) iste cok yoruldugum icin hic biseye halim kalmiyo ne yemek yemeye ne hazirlamaya ne de baska biseye.

Cancazim ben doktorumun ve cevremdekilerin tavsiyesiyle servet unsalda yaptircam orda ali bey varmis.ataturk arastirma hastanesinde doktormus aslinda.bazi ginler servetbunsala geliomus adamda makinasida iyiymis.ben randevu aldum.200 liraymis.

evet internette bakınırken görmüştüm bende. ordan mı randevu alsam acaba bende? çağ hastanesini düşünüyodum aslında

evet internette bakınırken görmüştüm bende. ordan mı randevu alsam acaba bende? çağ hastanesini düşünüyodum aslında

Olabilir orasida ama ben tavsiye edilmesjne onem veriyorum.pzrtesi gunu bi akrabamiz soyledi bana.hatta 7 aylikken dogum yapti.cocugunun cigerinde sivi varmis o adam teshos koymus ilk.o yuzden orayi tercih ettm bnde.

benımkıde aksam kustu bana sabah gıderken opmeden gıttı benı ama naapıyım adam sokulunca ıcım gıcıklanıyo ben huylandıkca onunda hosuna gıdıyo kızdırmak ıcın ınadına yapıyo bende aksam sen boyle yapınca tecavuze ugramıs gıbı hıssedıyom kendımı dedım agır geldı heralde

Seninkide agir olmus biraz adam hakli simdi.bizim zaten 10 gune bir ancak oluyo genelde uyuyorum o da uzerime gelmiyo sagolsun.ama yine bi elleme oynasma potansiyeli var her aksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…