Seninkide agir olmus biraz adam hakli simdi.bizim zaten 10 gune bir ancak oluyogenelde uyuyorum o da uzerime gelmiyo sagolsun.ama yine bi elleme oynasma potansiyeli var her aksam.
Ben vicdanen cok rahatsizim.ozellikle bu hafta.hic iyi beslenemiyorum.sabah 6.30 da kalkiyorum.aksamda hep uyuyakaliyorum.ne sut nede yumurta yiyorum.aksam yemeginde faydali bisey yersem ancak o iste.( dun yemek yedikten sonra tv karsisina uzandim esim elimden tuttu mikmik icin yatak odasina goturdu.ama ben yataga yattim gozler direk kapandi.daha aksam 7 bucuktu:)) iste cok yoruldugum icin hic biseye halim kalmiyo ne yemek yemeye ne hazirlamaya ne de baska biseye.
benımkıde aksam kustu bana sabah gıderken opmeden gıttı benı ama naapıyım adam sokulunca ıcım gıcıklanıyo ben huylandıkca onunda hosuna gıdıyo kızdırmak ıcın ınadına yapıyo bende aksam sen boyle yapınca tecavuze ugramıs gıbı hıssedıyom kendımı dedım agır geldı heralde
selam canım,o ne zamandır bende de vardı da bi gün direniyom uyumamak için,işte düzeliyo bi iki gün sonra yine aynıişe de gidiyosan nomaldir canım bu düzensizlikler,uykunu kaçıracak şeylerle uğraş,uzanınca kayıyoz çünküBen vicdanen cok rahatsizim.ozellikle bu hafta.hic iyi beslenemiyorum.sabah 6.30 da kalkiyorum.aksamda hep uyuyakaliyorum.ne sut nede yumurta yiyorum.aksam yemeginde faydali bisey yersem ancak o iste.( dun yemek yedikten sonra tv karsisina uzandim esim elimden tuttu mikmik icin yatak odasina goturdu.ama ben yataga yattim gozler direk kapandi.daha aksam 7 bucuktu:)) iste cok yoruldugum icin hic biseye halim kalmiyo ne yemek yemeye ne hazirlamaya ne de baska biseye.
Seninkide agir olmus biraz adam hakli simdi.bizim zaten 10 gune bir ancak oluyogenelde uyuyorum o da uzerime gelmiyo sagolsun.ama yine bi elleme oynasma potansiyeli var her aksam.
Ewette erkekte cocuk gbi arada onunda gonlunu etmk gerekiyo.aksama bi caresine bak barinerdeyse 1 ay oldu heralde ama naapıyım ben okadar bulantı agrı cekıyom oda bıraz sıksın dısınıbabalık kolay degıl
bacılarım günaydın
22.haftanin sevinciyleee herkese gunaydiiiinnnnn
Günaydıb kızlar :):)
cümleten günaydın iyi işler kolay gelsin hepinize
selam canım,o ne zamandır bende de vardı da bi gün direniyom uyumamak için,işte düzeliyo bi iki gün sonra yine aynıişe de gidiyosan nomaldir canım bu düzensizlikler,uykunu kaçıracak şeylerle uğraş,uzanınca kayıyoz çünkü
Dun uyumamaya kararliydim puzzlein basina oturdum 5 dakka oldu olmadi kocam geldi.bni pazil basinda gorunce bunun enerjiso var firsat bu firsat dedi bnce elimden tuttu kaldirdi yataga goturdu.yattim o da ynimda elledi filanda artik cok gecti kafami koymustum bi kereyani istemesemde uyudum
aaa nıye yasak canım. pilates bende ıstıyordum ama zorlanırım bıde yanlıs bı sey yaparım dıe en ıyısı risk yok yurumek en guzelı..
canım sende işyerınde hareket edıyosundur ıllakı olsun, bız calısmayanlar dombılı olmayalım sureklı ewde otur otur:))
Himmmm bi kahvalti yapiim dedim ne konular dönmus.
Ayy biz perdurable, erik ve ben taze geliniz dahaa
Ne yapsin adamlar
eee hemencik baba olmak kolay değil ama :) biz suan vücudumuzun kontrolunu kaybettık, onların o kadar fedakârlığı kocaaa denizde bir kum tanesi.
eee hemencik baba olmak kolay değil ama :) biz suan vücudumuzun kontrolunu kaybettık, onların o kadar fedakârlığı kocaaa denizde bir kum tanesi.
Anaciklar kizima isim dusunduk babasi mira olsun istiyor bende Eslem istiyorum eslem mira diye kararlastirdik bana yardimci olsaniza isim konusunda yorum yapin yada bgendiginiz kiz isimlerini soyleyin
Valla doktor dur diyene kadar biz iyiyiztabiki benim keyfime bagli olarakk
Sen ne kadarlik evlisin canim
yanı yanı sonuna kadar katılıyorum canımızdan can verıyoruz baska seyın derdıne dusmusler
yine dayanamayıp hastane cıkısı aldım
yine dayanamayıp hastane cıkısı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?