2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Seninkide agir olmus biraz adam hakli simdi.bizim zaten 10 gune bir ancak oluyo genelde uyuyorum o da uzerime gelmiyo sagolsun.ama yine bi elleme oynasma potansiyeli var her aksam.

nerdeyse 1 ay oldu heralde ama naapıyım ben okadar bulantı agrı cekıyom oda bıraz sıksın dısını babalık kolay degıl

al bendende o kadar akşam 7 yi bırak işten gelir gelmez pijama giyip kanepede sızıyorum, kaç defa eşim açlıktan ölüyorum kalk diye yalvardı çalışan hamiş olmak zor canım napalım

canımm ağır olmuş hakkaten şakasını yapıyoruz bazen ama onlara ağır gelebiliyor, akşama gönlünü al koçişinin

selam canım,o ne zamandır bende de vardı da bi gün direniyom uyumamak için,işte düzeliyo bi iki gün sonra yine aynıişe de gidiyosan nomaldir canım bu düzensizlikler,uykunu kaçıracak şeylerle uğraş,uzanınca kayıyoz çünkü

:) ince konulara geçilmiş. sanırım genel olarak herkeste aynı durumlar.

Dun uyumamaya kararliydim puzzlein basina oturdum 5 dakka oldu olmadi kocam geldi.bni pazil basinda gorunce bunun enerjiso var firsat bu firsat dedi bnce elimden tuttu kaldirdi yataga goturdu.yattim o da ynimda elledi filanda artik cok gecti kafami koymustum bi kere yani istemesemde uyudum

hıc umrumda degıl valla hamıle olan benım trıp atması gerekende benım 4 senedır hıv ıkıletmedım takı bu zmana kadar demekkı hasta falan olsam bırakıcak benı ıse yaramıyom dıye o surat astıkca ben daha cok asıcam

adamdaki hainliğe bak puzzel yapıyor enerjısı var dusuncesı. ama karsı suprızde güzel. :)

bazen iyi hissetiğim günlerde bile ayy belim ağrıyor oram ağrıyor yaptığım oluyor nerdeyse ölü taklidi yapıcaz var ya

bizi keyiften cok uyuyoruz sanıyorlar bazen. halbuki doktorum bile kaç kere söyledi ''normal vücudun daha fazla çalışıyor, uykun gelince yorulunca dinlen'' dedi. bizde suan cok fazla hormon yoğunluğu var. onlarda tek bir hormon yoğunluğu var ki dur duraksız herzaman

Himmmm bi kahvalti yapiim dedim ne konular dönmus.
Ayy biz perdurable, erik ve ben taze geliniz dahaa
Ne yapsin adamlar

Kanamalarım,ağrılarım var cnm biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum maalesef.İşten de raporluyum.

Himmmm bi kahvalti yapiim dedim ne konular dönmus.
Ayy biz perdurable, erik ve ben taze geliniz dahaa
Ne yapsin adamlar

eee hemencik baba olmak kolay değil ama :) biz suan vücudumuzun kontrolunu kaybettık, onların o kadar fedakârlığı kocaaa denizde bir kum tanesi.

Slm kızlaar nasılsınızzz
Konu hassas yerlere gelmiş hihi
Bize yasak olduğu için biz bişi yapamıyoruz,eşim iç çekip unuttum unuttum vallaa of ooff diyor

Anaciklar kizima isim dusunduk babasi mira olsun istiyor bende Eslem istiyorum eslem mira diye kararlastirdik bana yardimci olsaniza isim konusunda yorum yapin yada bgendiginiz kiz isimlerini soyleyin

Mira çok güzel bence cnm çok hoşuma gitti anlamı neymiş?
Bu arada hazımsızlık için olan çayı şans söyleyecektim değil mi yanlış hatırlamıyorsam.Denedim işe yarıyor.Tavsiye ederim ,mideyi çok rahatlatıyor.

Valla doktor dur diyene kadar biz iyiyiz tabiki benim keyfime bagli olarakk
Sen ne kadarlik evlisin canim

aaaaa tabi canımcım zaten kilit nokta o bizim keyfimiz biz geçen Kasım ayı 7 yıl olduk :) ama inan yıllar gectıkce değişen seyler olsada o konu hep ilk günkü gıbı devam edıyor

yanı yanı sonuna kadar katılıyorum canımızdan can verıyoruz baska seyın derdıne dusmusler

tabi canım. son 1 aydır hergun bel ağrısı, baş ağrısı yaşamaktan bittim artık. Malum ilaçta kullanamıyoruz, acıyla yaşamayı öğreniyor insan. (şuanda bile başım çatlıyor) Ama bu kadar ağrıya rağmen güleryüzlüyüm. ÖÖFFF PÖFFF diye bir dırdırım yok bundan buyuk niğmet mi olur eşe :) Hamilelikte bırak keyfi muhabbeti terör estirenler var 9 ay boyunca. biz bayag bayag bal kaymak eşleriz..

yine dayanamayıp hastane cıkısı aldım

Ay çok güzel,babam sağıolsun yazıyor üstünde güle güle giysin minnoş
Ben de dayanamayız sabah markafoniden bebek cicileri sipariş verdim.Cesaret edemiyordum bişi olur diye ama korkunun ecele faydası yok.Aldım gitti valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…