2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bu aralar maddı yonden bıraz sıkısıgız sırf uzulmesın stres olmasın dıye canımın her ıstedıgını bıle soylemıyorum mıllet gece yarısı aserıp olmıcak seyler ıstıyolar oyle olmak lazımmıs

Üzülme canım ya ben 16. Haftaya kadar makarna,meyve yedim ancak.Çocuk makarna kafa olacak diyoduk yani.ben genel olarak süt içmem ve yumurta yemem zaten.yoğurt ve peynirle telafi etmeye çalışıyorum.sana da tavsiyem tek öğünlük yoğurtlarda nal hergün at çantaya,akşam eve gidince de bir portakal,bir elma ye.Sabah tostunu da kaşar yerine beyaz peynirle tap ye.Sırf bunlarla bile çok yararlı şeyler yapmış olursun.

O durum cogumuzda var sanırım bu ara. hem mevcut odemeler simdide doğum+bebiş masrafları.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. bizde de aynı.
heryerden herşeyden tasarruf etmeye çalışıyorum. aynen kac kere benımde soylemedıgım oldu. bence en güzel yöntem ne yasıyorsak paylaşmak. ben basta pek anlatmıyordum, baktım cok kolay sanıyor. sohpet ederken ara ara anlatmaya başladım yasadıklarımı, hayretler içinde dinliyor :) biz anlatmadan empati kuramıyorlar. son 1 aydır ara ara cok anlatıyorum ve artık keyifli olmam bile yetiyor ona.

erkek beynı bıraz daha duz mantık oluyo dedıgın gıbı konusup anlatmak lazım bende tam tersını yapıyorum sadece surat asıyorum oda ınadına yapıyom zannedıyo

Bende kredi basvurusu yaptim kartlari kapatalim tek bi yere borc odeyelim diye.sozde ucretsiz izne ayrilcaktim dogumdan sonra.bu gidisle pek mumkun olmicak galiba

Himmmm bi kahvalti yapiim dedim ne konular dönmus.
Ayy biz perdurable, erik ve ben taze geliniz dahaa
Ne yapsin adamlar
ah canımmmm tam da adamına sordun ben esip gürlüyom ama tıs dedim size kaç kez yawrular biz de ayrı kanepelerde tv karşısında uyuyakalıyoz,sonra yatağa geçiyom ben,eşim sigara içiyo öle geliyo yanaktan bi öpücük tamam,bari bir tutiş ver diyom sigara içtim aşkım miden bulanır diyo,eee başlarda adamdan o kadar tiksindim ki,alışamadı düzeldiğime

Benim de canim istemiyo.saclar uzun banyo yapmayada useniyorum.az olsun öz olsun hem

yemek sonrası yürüyüşümüze yaptık ay hava çok güzellllll
ama yeniden işlerin başına döndük bböööğğğğğğğ
ben de bizim burdaki kapalı çarşıyı dolaştım yemek sonrası,böle geniş geniş bi kaç penye aldım evde giymek için anaaaaa kadınları göreydiniz fatih pazarı gibi

kızlar naparsınız bugün pek bi sessiz kalmış sanki burası kimsecikler yok gibi nagişte gelmedi bugün iyidir inş.
ne güzel yemek sonrası yürüyüşler alışverişler benim olduğum yer sanayi bölgesi kapının önüne çıkmak bile pek bi mümkün değil bütün gün oksijensiz havayı soluyoruz içerde çarşı pazar demişiniz ne güzel son zamanlarda çarşı pazar gezmekten bıkmadım yılmadım haftasonu gelsin diye iple çekiyorum oğluşuma yeni cicişler alayım istiyorum

şekerle birlikte olamadi isteksizlik konuşulmuş herkes aynı sanırım.yakında ölü taklidi yapcz diyene çok güldüm ya😃benim eşim de unuttun sen bu işleri hamilelik yaramıyo sana diyo.

ahahhha bende çok severim pazar gezmeyi çalışmaya başladıktan beri yalan oldu

sanayi bölgesi baya sıkıntıymış ateş canım,ben tam antep merkezde kış soğuğu kalmadığı için dolaşılıyo biraz

sanayi bölgesi baya sıkıntıymış ateş canım,ben tam antep merkezde kış soğuğu kalmadığı için dolaşılıyo biraz

evet ya hiç merkezi biryerde çalışmadım şöle çıkayım dolaşayım senelerdir alıştık ama artık bakkala bile gidemem anca biri dışarı çıakrsa onla bişeyler aldırırız o yüzden her kesin çekmecesi bakkal dükkanı gibidir
ya ben belim çok ağrıyo ya an geliyo böle ağrıdan kıvranıyorum resmen ağlıcak gibi oluyorum ya daha büyüdğümüz zaman nasıl ağrılar bizi bekliyo acaba

tatlım evet ya benim de kalça üstü sanırım kuyruk sokumu denen yer öyle sızlıyor ki üstüne yaslanamıyorum,magnezyum eksikliğinden mi acaba,bel ağrıssı da şimdiden böleyse bilmiyom Allah yardımcımız olsun gülüm

:26:

evettt benimde sol tarafta kalçamda öyle bir acı oluyor ki özellikle çok oturduğum zaman kalkınca adım atınca kitliyor. bu sefer soracağım doktora unutmazsam :26::26:

otur otur heryerim ağrıyor sağ tarafim özellikle evden yastıkmı getirsem napsam minder felan iş görmüyor hergün yeni bi sitres canım sıkılıncada miğren, sinizüt tetikleniyor 5 haftayı doğum sonrasına atmayı düşünüyordum bu gidişle mayıs sonunda ayrılacam izine:18:

evet babam sagolsun yazıyor bende ona bayıldım zatennn bişicik olmaz ben hep alıyorum nettennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…