aaaaa tabi canımcım zaten kilit nokta o bizim keyfimizbiz geçen Kasım ayı 7 yıl olduk :) ama inan yıllar gectıkce değişen seyler olsada o konu hep ilk günkü gıbı devam edıyor
tabi canım. son 1 aydır hergun bel ağrısı, baş ağrısı yaşamaktan bittim artık. Malum ilaçta kullanamıyoruz, acıyla yaşamayı öğreniyor insan. (şuanda bile başım çatlıyor) Ama bu kadar ağrıya rağmen güleryüzlüyüm. ÖÖFFF PÖFFF diye bir dırdırım yok bundan buyuk niğmet mi olur eşe :) Hamilelikte bırak keyfi muhabbeti terör estirenler var 9 ay boyunca. biz bayag bayag bal kaymak eşleriz..
Ben vicdanen cok rahatsizim.ozellikle bu hafta.hic iyi beslenemiyorum.sabah 6.30 da kalkiyorum.aksamda hep uyuyakaliyorum.ne sut nede yumurta yiyorum.aksam yemeginde faydali bisey yersem ancak o iste.( dun yemek yedikten sonra tv karsisina uzandim esim elimden tuttu mikmik icin yatak odasina goturdu.ama ben yataga yattim gozler direk kapandi.daha aksam 7 bucuktu:)) iste cok yoruldugum icin hic biseye halim kalmiyo ne yemek yemeye ne hazirlamaya ne de baska biseye.
bu aralar maddı yonden bıraz sıkısıgız sırf uzulmesın stres olmasın dıye canımın her ıstedıgını bıle soylemıyorum mıllet gece yarısı aserıp olmıcak seyler ıstıyolar oyle olmak lazımmıs
O durum cogumuzda var sanırım bu ara.hem mevcut odemeler simdide doğum+bebiş masrafları.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. bizde de aynı.
heryerden herşeyden tasarruf etmeye çalışıyorum. aynen kac kere benımde soylemedıgım oldu. bence en güzel yöntem ne yasıyorsak paylaşmak. ben basta pek anlatmıyordum, baktım cok kolay sanıyor. sohpet ederken ara ara anlatmaya başladım yasadıklarımı, hayretler içinde dinliyor :) biz anlatmadan empati kuramıyorlar. son 1 aydır ara ara cok anlatıyorum ve artık keyifli olmam bile yetiyor ona.
ah canımmmm tam da adamına sordun ben esip gürlüyom ama tıs dedim size kaç kez yawrular biz de ayrı kanepelerde tv karşısında uyuyakalıyoz,sonra yatağa geçiyom ben,eşim sigara içiyo öle geliyo yanaktan bi öpücük tamam,bari bir tutiş ver diyom sigara içtim aşkım miden bulanır diyo,eee başlarda adamdan o kadar tiksindim ki,alışamadı düzeldiğimeHimmmm bi kahvalti yapiim dedim ne konular dönmus.
Ayy biz perdurable, erik ve ben taze geliniz dahaa
Ne yapsin adamlar
ah canımmmm tam da adamına sordun ben esip gürlüyom ama tıs dedim size kaç kez yawrular biz de ayrı kanepelerde tv karşısında uyuyakalıyoz,sonra yatağa geçiyom ben,eşim sigara içiyo öle geliyo yanaktan bi öpücük tamam,bari bir tutiş ver diyom sigara içtim aşkım miden bulanır diyo,eee başlarda adamdan o kadar tiksindim ki,alışamadı düzeldiğime
ben de bizim burdaki kapalı çarşıyı dolaştım yemek sonrası,böle geniş geniş bi kaç penye aldım evde giymek için anaaaaa kadınları göreydiniz fatih pazarı gibiyemek sonrası yürüyüşümüze yaptık ay hava çok güzellllll
ama yeniden işlerin başına döndük bböööğğğğğğğ
ben de bizim burdaki kapalı çarşıyı dolaştım yemek sonrası,böle geniş geniş bi kaç penye aldım evde giymek için anaaaaa kadınları göreydiniz fatih pazarı gibi
ahahhha bende çok severim pazar gezmeyi çalışmaya başladıktan beri yalan oldu
kızlar naparsınız bugün pek bi sessiz kalmış sanki burası kimsecikler yok gibi nagişte gelmedi bugün iyidir inş.
ne güzel yemek sonrası yürüyüşler alışverişler benim olduğum yer sanayi bölgesi kapının önüne çıkmak bile pek bi mümkün değil bütün gün oksijensiz havayı soluyoruz içerde çarşı pazar demişiniz ne güzel son zamanlarda çarşı pazar gezmekten bıkmadım yılmadım haftasonu gelsin diye iple çekiyorum oğluşuma yeni cicişler alayım istiyorum
sanayi bölgesi baya sıkıntıymış ateş canım,ben tam antep merkezde kış soğuğu kalmadığı için dolaşılıyo biraz
tatlım evet ya benim de kalça üstü sanırım kuyruk sokumu denen yer öyle sızlıyor ki üstüne yaslanamıyorum,magnezyum eksikliğinden mi acaba,bel ağrıssı da şimdiden böleyse bilmiyom Allah yardımcımız olsun gülümevet ya hiç merkezi biryerde çalışmadım şöle çıkayım dolaşayım senelerdir alıştık ama artık bakkala bile gidemem anca biri dışarı çıakrsa onla bişeyler aldırırız o yüzden her kesin çekmecesi bakkal dükkanı gibidir
ya ben belim çok ağrıyo ya an geliyo böle ağrıdan kıvranıyorum resmen ağlıcak gibi oluyorum ya daha büyüdğümüz zaman nasıl ağrılar bizi bekliyo acaba
tatlım evet ya benim de kalça üstü sanırım kuyruk sokumu denen yer öyle sızlıyor ki üstüne yaslanamıyorum,magnezyum eksikliğinden mi acaba,bel ağrıssı da şimdiden böleyse bilmiyom Allah yardımcımız olsun gülüm
:26:
Ay çok güzel,babam sağıolsun yazıyor üstünde güle güle giysin minnoş
Ben de dayanamayız sabah markafoniden bebek cicileri sipariş verdim.Cesaret edemiyordum bişi olur diye ama korkunun ecele faydası yok.Aldım gitti valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?