Yaa öyle diyolar da eskiden marka mı varmış diye düşünüyorum...geçen gezerken chicconun bi çıtçıtlı badisi 30 küsür liraydı...mothercareda da indiri olduğunda tanesi 8-10 liraya geliyo...kıyafetten batıcaz galiba :)
Merhaba kızlar, bugun kontrolum vardı çok şükür herşey yolunda hatta ben kilo almamışım nası mutlu oldum anlatamam:)) buarada doktorum baliga alternatif findik yagini kullanmami onerdi bilginiz olsun:))
selam kızlar ben kabız olmuşum çok kötüyüm ya ıkınıyorum 3 kez tuvalete gittim 2 saat içinde baya bi zorladım korkuyorum sizce bebeğimi etkiler mi? yarın doktora gitcem zaten ama rahat uyuyamam umarım bişey olmaz ama çok kötüyüm ya tuvalette gitmeden edemiyorum karnıda ağrıyor
canım çok saol rabbim korusun inşallah. özel bi hastaneye gittim. cuma günü eğitim araştırma hastanesine gidicem Allahım inşallah ordan hayırlı haberlerle gelirim. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun
selam kızlar ben kabız olmuşum çok kötüyüm ya ıkınıyorum 3 kez tuvalete gittim 2 saat içinde baya bi zorladım korkuyorum sizce bebeğimi etkiler mi? yarın doktora gitcem zaten ama rahat uyuyamam umarım bişey olmaz ama çok kötüyüm ya tuvalette gitmeden edemiyorum karnıda ağrıyor
merhaba o sorun herkeste var sanırım ama fazla ıkınmamakta fayda var çünkü bende aynı sorunları yaşıyorum ve vajina girişim acıyor ve şişiyor zaten damar genişlemesi de var dedi doktor bende korkuyorum...
canım benim de aynı şey 2 defa oldu hatta çamaşırım sırılsıkam olmuştu. hatta ilkinde hemen korka korka doktora gittim hiçbir sorun yoktu arada olabilirmiş su gibi akıntı..
ohh iyi bari ..gerçi bir daha olmadı aldığım peddede bir sorun çıkmadı çok şükür...benim plesenta çok aşağıdaymış o yüzden çok dikkatli olmam gerekiyor..öyle de olunca endişelendim işte...her hafta iğne vuruluyorum..
Gecmis olsun zorlanma sakin bnde kabz olmuştum bna herkez zorlama bebegi dusurebilirsin dediler dr um da demisti komposto yap az sekerli faydasi oluyo cok sukur iyim simdi. Uzun sure kaliyodum lavabo da, cok zor bi durum. yürüyüş de yap zamanin varsa bagirsaklar harekete geciyor.
günaydın herkese, dün 19+4 de detaylı ult çektirdim dr 1 ay sonra tekrar gel bakalım dedi, bana tavsiyeleri internetten hiçbirşeye bakma, herşey yolunda :) tabi ben dayanamadım biraz önce baktım sağ uterin arter sol uterin arter diye bişeyler var birine negtif birine pozitif yazmış bir ay sonra kaybolur falan yazıyo ama çok korktum şimdi, kendi dr umu arıcam bakalım nedicek, inşallah içimi ferahlatacak bişeyler söyler