2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese günaydıınnnnnn

Hayırlı cumalar olsunn Bol duayla geçsin günümüz.. nicklerinizi sayıp dua etsem isim saymış gibi olur muyum kim?
önemli olan niyet nasılsa dimi ama ?
elbette tatlım,sağol sana da hyırlı cumalar olsun ateş canım hoş geldiin

Göz sevileni arar
sohbet sevilenle yapılır
Dua sevilene edilir
Uyku seviln için kaçar
Sevilen İnsanlar Herkeze Hayırlı Cumalar olsun
Günaydınnnnn
canımm,sana da günaydın,ne güzel dilekler söyleniyo bu sabah,sana da hayırlı cumalar

Herkese günaydıınnnnnn

Hayırlı cumalar olsunn Bol duayla geçsin günümüz.. nicklerinizi sayıp dua etsem isim saymış gibi olur muyum kim?
önemli olan niyet nasılsa dimi ama ?
günaydın canım bende her sabah duamı tüm kk arkadaşlarımız diye okuyorum içimizdeki niyet önemli dua ederken Rabbim dua larımızı kabul etsin inş.
canımm,sana da günaydın,ne güzel dilekler söyleniyo bu sabah,sana da hayırlı cumalar

demi Hayırlı cumalar olsun hepimizede inş tüm dileklerimiz niyetlerimiz kabul olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inş

Kızlar valla cumartesi çalışanlarda var aramızda Allah yardımcıları olsun hem hamişlik-hem haftanın 6 günü çalış- ev işi, çok zor ya.. biz cuma geldi diye seviniyoruz..
Bari doğum izni ile ilgili çalışma tamamlansaydı ya, askıya alındı.. bebişleri 4 aylıkken bırakıp işe gitmek çok zor olur :26:

nurcuummmm bizim kurumdakiler rapor çakıyolar doğum izni bitmeden bi 60 gün de öle geçiyo,bebişler 6 aylık ouyo bu arada,nasipse ben de öle yapmayı düşünüyom bakalım

günaydınlarrr,hayırlı cumalar
iki gündür giremedim yoğundum,dün oğlumun kreşte toplantısı vardı 2 hafta oluyo devlet kreşine verdim ayy öğretmeni görseniz canından bezmiş yapma kardeşim o zaman bu işi sanki babanın hayrına çalışıyosun bizde memuruz ama hiç off diyemiyoruz herkesin dediğine var bir cvbı,millet çocuğum nasıl diyo herkese aynı cvp iyi sorun yok :44: benim oğlum 2,5 yaşından beri özele gidiyodu herşey çok çok farklıydı genel toplantıdan sonra bireysel grşmeler yapılırdı ve ve ben bu duruma çok şaşırdım diğer velilerde tık yok yeniyiz diye ses etmedim çocuğuma tavır almasın diye ama zor tuttum kendimi

günaydın canım evet dün hiç göremedim seni merak etmiştim bende
insanları anlamak o kadar zor ki dediğin gibi zorlamı yaptırıyolar sana bu işi dicen diyemiyosun her mesleğin mutlaka bi zorluğu vardır
anlam vermek zor böyle insanlara inş öğretmenleride kendini toparlar çocuklara da faydalı olur

nurcuummmm bizim kurumdakiler rapor çakıyolar doğum izni bitmeden bi 60 gün de öle geçiyo,bebişler 6 aylık ouyo bu arada,nasipse ben de öle yapmayı düşünüyom bakalım

bende alcam mecburen ama rahat rahat iziin kullanmak daha iyi değil mi? rapor alınca üzülüyorum ben hakka gireriz diye
herkes alıyor o ayrı ama devletin kendi verdiği izin olsa rahat rahat otururdum evimde ..

Canım özelle devlet kıyaslanmaz biliyosun.. aldıkları para kadar ilgi var işte napcaksın.. bende sinir oluyorum işini yaparken düzgün yapmayana- biz gelene güleryüz, anlayış gösteriyoruz mesela ama herkes öyle ilgili değil.. okula başlamasına ne kadar var oğlunun?

günaydın herkese dualarımız kabul olur inşallah iyi çalışmalar
günaydın canım
dün yoktun merak ettik tatlım dediğin doğru canım ama bence kişiden kişiye de değişiyodur,bazen öle stajyer kızlar çıkıyo ki benim diyen öğretmene 5 basar,yardımcı annelik yapıyolar,sen öğretmenin içi kurumuşuna denk gelmişsin

öyle tabi de canım 4 aylık bebiş de kıyılmıyor kıı hayırlısıyla sağlıcakla doğuralım,bizim de toparlanmak için zamana ihtiyacımız vaarrr,hem onlarla daha çok zaman geçirmeye

Günaydın kızlar... Bugün saat 14.30 uçağıyla Ankara'ya gidiyorum. Nihayet adam akıllı bir hastane ve doktorla muhattap olabileceğim. Dönüşte güzel haberleri ve bebişimin cinsiyetini paylaşırım inşallah...

inşallah canım sağlıcakla git güzel haberlerle dön inşallahhh

Günaydınnnnnnnnn şekerler pıtırcıklar Çıtırcıklar;
İnşallah güzel bir cuma ve haftasonu olur herkeslere güzel haberler bizi bulsun

iyi yolculuklar herşey istediğin gibi olur sağlıcakla gider gelirsin

her mesleğin zorluğu tabiki var inanın anlatsam sizde hak verirsiniz ama neyse

bu dönem hariç bir yıl daha anaokuluna gidecek şuan 4 yaş 3 aylık (51 aylık )

aman ayşecim kız toplasan 26-27 yaşında şimdiden bu bıkmışlık pes diyorum haftanın 5 günü stajeri var 2 tane daha ne olsun :44:bak şimdi sabah 9da okula geliyo çocuklar kahvaltıya indiriliyo 09:15 te sınıftalar
10:30 kadar serbest zaman bebeler kendi oynuyo öğretmenimiz çay sigara molasında tam 1 saat (bakıcı teyze bekliyo)
10:30la 11:30 arası bişeyler yaptırıyo sonra öğle yemeği
yemekten çıkınca uyuyolar 14:30-15 te kalkıp ikindi kahvaltısına
ordan çıkınca tv izleniyo
16:30da hopp servise bu kadar da olmamalı ama bizmi eşimle pipirikliyiz millet mi çok rahat anlamadım

bütün akslikler benimi bulur Yarabbim kv aradı servis almadan gitti diye :26: servisi aradım biz iki kez uğradık uzun süre bekledik kornaya bastık kimse çıkmadı dediler (kv kesin mutfaktadır ve duymamıştır )
izin aldım gittim çocuğu aldım okula bıraktım Allah'tan ev yakın
kv görsen oooo beklemişte gelmemişlerde vs vs anne kesin yine mutfaktaydın dedim çok sinirliyim ama sustum yine akşama eşim halletsin

çok mu şey bekliyorum kızlar sabah kahvaltısını yaptırıp üstünü giydirip 07:50de bırakıyorum kvdeye hepi topu 8:30 da servis geliyo o zamana kadar hiçbir iş yapma ne olacak işin mi kalır açlıktan ölürmüsün
öyle ağladıki oğlum içim parçalandı evden ayrılınca sorun yok ama okula ben bırakırsam ayrılmak istemiyo inanın hem sinirli hem üzgünüm bir çocuk büyüyo ama nasıl büyüyo Allah bilir ee sana bak demiyorum günde 1 saattemi idare edilmez
sağda solda lafedip biz bakarızda gelin okula veriyo diye laf edilir ama off off çok doldum çok

tabi oğlum okula gidene kadar anlattı anne babannem mutfaktaydı servis falan beklemedi diye servisin kornasını ben duydum dedi bu durumda servisci haklı (paşa yalan söylemez bundan eminim ama kv söyler bundanda eminim )

Son düzenleme:
kusura bakmayın ya iki konuda da amma kafa şişirmişim ama şuan sizden başka deşarj olabileceğim kimse yok idare edin bu fakiri

kusura bakmayın ya iki konuda da amma kafa şişirmişim ama şuan sizden başka deşarj olabileceğim kimse yok idare edin bu fakiri

ayy canım ya, nolcak ki bi saat sonra yapsa işini, valla kim olsa sinirlenir senin yerinde, mutfakta kahvaltı mı hazırlıyodu ki, işini gücünü bırakıp gitmişsin, Allahtan araba varmış, sıkma canını kimse sen kadar özenli bakamaz çocuğuna biliyorusn.. kv eşin söylesin söyleyeceğini sen boşver, hamişsin sen strese girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…