2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım yaaa tabi sen tecrübelisin yarın bizi ne bekliyo bilmiyom ki,evim 80-100 metrekare,2+1 kv adıyamanda annemler de orda,biz antepteyiz,arası 2saat ama ben çok uzun zaman evimde kimseyi istemiyom,Allah mecbur etmesin de eninde sonunda biz bize kalırız inşallah,burda olsa tamam baksın da evde kalıp bakmayı bilemiyorum,ama yine en çok onlara güvenebiliriz,ne olcak ki başka,kimseye emanet edilmiyo yawrular...hem çalışıp hem yetişmek zor hakkaten,paraya ihtiyacımız olsmasa çalışmayız tabi,ama bu da bizim rızkımızı kazanmamaız için gerekli çok şükür

kıyamam sana ya sabah sabah çok gerilmişin üzülmüşün çocuklar böyle büyüyo işteay ne desem de bilememdim ahhh şu kv üzülme canım ya paşa ya da kıyamadım ağlamış onun gözünden akan her damla yaş seni daha da fazla üzdü tabi ama topla kendini bugün cuma kafanı toparla bi güne adapte ol paşazade de arkadaşlarıyla oynuyodur şimdi unutmuştur bile sabah olanı akşam eve giderkende bi çikolata gofret tamam

Bi gün gelcek abilik yapcak senin kuzun Nagicim ve emin ol doğumdan sonra çok çabuk olgunlaşcak, kendisinden daha küçük ve yardıma ihtiyacı olan birini görünce okula giderken bile ağlamayacak inşaallah

ahh canım benim ben kimseden lafımı çekmem ama eşimin hatırına diyorum susuyorum,kimseye göstermediğim itimamı gösteriyorum,Allah'tan eşim söyler gerekeni yoksa ben bu sabırsızlıkla çoktan ya ayrılırdım yada kafayı tırlatırdım

ben aynı evin içinde çekirdek ailemden başkasına tahammül edemiyorum çok takıntılıyım,aynı evde çok zor inş şansına süper bir bakıcı bulursunda gözün arkada kalmaz en iyisi bakıcı para veriyosun ama kurallarıda koyuyosun

inan kimseye bir yüküm yok bilgecim evet aynı binadayız ama doğduğundan beri kendim yetmeye çalışıyorum herşeyine,ev alıp burdan çıkalım dedim bir iki sefer eşimde alsak bile en az 10 yıl çıkamayız çocuklar kendini idare edebilene kadar diyo eee o zamanda benim gençliğim gitmiş olacak sanki böyle başkası idare ediyo :26:

kesinlikle şimdiden ağbi modunda dün diyoki anne ben uyuyunca büyüyorumya,kardeşiminde büyümesi için seninde uyuman lazım tamam dedim bende yatıyorum bide arada karnıma elleyip tombişimmmm diyo kardeşine çok tatlı çok

hayırlı cumalar canım sen antepte hangi doktora gidiyosun. Ya kusura bakma bende orada doktora gidiyorum o yüzden sordum. Biraz tereddütlerim var

selam güzel anne adayları bu hafta nedense karnım küçülmüş gibi geldi eşim bile söyleyince çok endişelendim açıkçası. 17+2 olduğum son kontrolümde de bebeğim 198 gr çıkmıştı dr 2 gr kalmış dedi. anneyiz ya her şey akla takılır tabi dün araştıra araştıra kafayı yedim hem bebeğim ağırlık olarak eksik çıkıp karnımın da küçüldüğünü hissedince acaba bebekte gelişme geriliği mi var dedim şu an 19+4 üm, 20. gebelik haftasından itibaren normal tekil bir gebelikte rahminizin en üst noktası ile kasıklarınızın ortasında yer alan pubis kemiği arasındaki mesafenin santimetre cinsinden ölçümünün yaklaşık olarak gebelik haftasına tekabül ediyormuş. ama ölçüm çok hassas yani yanlış yerden ölçülünce 1 cm hata bile haftada yanlış bilgi verebilir. Bu ölçüm konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Bide ben 20. haftada şu ana kadar 3 kilo aldım sizce bu az mı,siz kaç kilo aldınız?

canım hiç sıkma canını bence gayet yerinde kilo almışın,artık bundan sonra daha çok alırsın inş,kalbini ferah tut belki iç karnın geniştir.Öyle derler benim annem hamileyken 6. ayda bile saklayabilmiş göbeğini eskiden ayıpmış ya:26::26::26:

ahh nagicim kvler napıcannn Allahtan eşin diyebiliyor oda bişeyler söyleyemeseydi sen iyice daralırdın. stres yapıpda bebişide strese sokma ... ayrıca o kuzuyu yerim ben bak abi olmuşta neler diyor

Evet canım eskiler öyleymiş gerçekten. valla ne bileyim bu annelik duygusu çok farklı sürekli endişe halinde oluyor insan. aslında dün gelişme geriliğinin nedenlerine baktığımda yeterli protein alamama bana en yakın gibi görünüyor. gün içinde nası besleniyorsun canım özellikle et ürünlerinden?

ahh nagicim kvler napıcannn Allahtan eşin diyebiliyor oda bişeyler söyleyemeseydi sen iyice daralırdın. stres yapıpda bebişide strese sokma ... ayrıca o kuzuyu yerim ben bak abi olmuşta neler diyor

aman bihtercim ya takmıyorum aslında alıştımda senelerdir ama böyle arada pik yapıyo işte

Canlar,günaydın,hepimize hayırlı cumalar olsun,Allah sağlığımızı,huzurumuzu ve rızkımızı arttırsın ...

Günaydın kızlar

Herkese günaydıınnnnnn

Hayırlı cumalar olsunn Bol duayla geçsin günümüz.. nicklerinizi sayıp dua etsem isim saymış gibi olur muyum kim?
önemli olan niyet nasılsa dimi ama ?

Göz sevileni arar
sohbet sevilenle yapılır
Dua sevilene edilir
Uyku seviln için kaçar
Sevilen İnsanlar Herkeze Hayırlı Cumalar olsun
Günaydınnnnn

Günaydın Tatlış Anneler.....
Ne güzel başlanmış güne.. Amin.....

Rabbim bizlere, bebişlerimize ve kocişlerimize sağlık, hanelerimize bol huzur, bol, muhabbet ve bereket versin inşallah..

canım bebeğin gelişimi bence gayet iyi görünüyor bende 16+0 da senden iki gün önce gitmişim demek 179 gr dı oğluşum dr da gayet iyi gelişimi haftasıyla uyumlu demişti sabah ve akşam karnımız çok fark ediyo önceleri sabah kalktığımda karnım nerdeyse düm düz oluyo akşamları kocaman fırtlıyodu şimdilerde sabahlar daha belirgin artık ama akşam daha başka büyük oluyo ve şuan karnımızın büyüme aşaması bana da bazen senin dediğin gibi oluyo sanki dün daha büyüktü bugün daha küçük gibi karnım diyorum ama yok öyle bişey biz sürekli takip ettiğimiz için bize öyle geliyo hareketlerini hissedebiliyomusun peki bende şuan 19+2 yim hala tam anlamıyla hissetmiş değilim akşamları pıtırtılar oluyo küçücük bir balon patlaması gibi bişey tecrübeli arkadaşların dediklerine göre oğluşum diyorum artık ama evet oğlum tekme attı diyemiyorum sen sıkma canını zaten yakında ayrıntılıya da gidersin herşey yolundadır

nurcuummmm bizim kurumdakiler rapor çakıyolar doğum izni bitmeden bi 60 gün de öle geçiyo,bebişler 6 aylık ouyo bu arada,nasipse ben de öle yapmayı düşünüyom bakalım

Evet ben şuan çalışmıyorum ama. Eşimin iş yerinde yeni doğum yapan biri var izin dışında bayag uzun rapor almış. nerdeyse 1 sene çalışmayacakmış. Çalışan annişler ne hakkınız varsa sonuna kadar kullanın iyice araştırın.

hamileliğimin başından beri dr her seferinde rapor yazayım evde dinlen dediği halde hiç rapor almadım iyiyim dedim haksız yere rapor almayım dedim ama doğumdan sonra naparım bilmiyorum haksız yere olucak belki o zaman raporlar ama bizi bunu zorlayanlar utansın 2 3 aylık bebişi kime emanet edipte kendimizi işe verebiliriz ki

hayırlı cumalar canım sen antepte hangi doktora gidiyosun. Ya kusura bakma bende orada doktora gidiyorum o yüzden sordum. Biraz tereddütlerim var
tatlım ben hatem hastanesinde dr yılmaz genco ya gidiyorum çok memnunum,sen kime muayene oluyon,nerde oturuyon bu arada merkezde mi ?

kusura bakmayın ya iki konuda da amma kafa şişirmişim ama şuan sizden başka deşarj olabileceğim kimse yok idare edin bu fakiri

Canım olur mu öyle şey anlatcaksın tabi rahatlıcaksın..ben okul konusunda yorum yapabiliyorum sadece bilirkişi olarak,ben de okul öncesi öğretmeniyim :) özel devlet farkı yok inan ki sadece öğretmen farkı var..hem özelde hem devlette çalıştım aynı tip öğretmene denk geldim...herkesin yapabileceği bir iş seğil maalesef...

Canım hiç öyle düşünme. bak kendin soyluyorsun zaten zorlayanlar utansın diye. Devletin verdiği izin yetecek gibi değil. Suan babalara bile hala 3 gun veriliyormuş. 10 güne çıkacak denıldı ama hala ses yok.
Biz Yalnızız benım annem rahmetlı, kv yurtdışında ki zaten kendi dünyasında o anca uzaktan pış pış.. Eşim 3 gun yanımda olacak o da 1 gunu hastanede geçer zaten sonra sap gıbı kalıcam. Yani devlet ne annenin ne babanın yanında..

şuanda bile iyi hissetmediğin zamanlarda al raporunu doğumdan sonrada rapor alırken hıc huzursuz olma verilmeyen hakkı almaktır bu.

canım bebeğin 16+0 da mı yoksa 17+o da mı 179 gr'dı? 16+0 da ise arada 1 haftalık fark?
valla bende özellikle aksamları seninde dediğin gibi minik minik balon patlamaları hissediyorum sanki,sanırım oğluşumun hareketleri bunlar Allah hepimize meleklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

hay sen bin yaşa kesinlikle haklısın insan işini sevecek yoksa ortaya çıkan ürün böyle vasat oluyo her iş dalında bu böyle di mi ama bide sana özelden msj atıyorum yardımcı olabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…