2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

selamlar bende bugün 19+5 im, dün ayrıntılı ult gittik 291 g olmuş kızım dr benimle dalga geçiyo e söyle bakalım internete göre kaç g olması gerekiyor diye bende 30 g zayıf kızım dedim güldü bana sonra 1. kural internete bakmayacaksın herkesin hamileliği farklıdır biz kesinlikle boy ölçümü vermeyiz çünkü doğru sonuç vermez hiçbirzaman dedi bu arada ölçüm yapan perinotoloji uzmanı yani sadece bu ölçümler üzerine ihtisas yapmış. neyse 1 ay sonra tekrar gel ve yine söylüyorum internet yok dedi öyle söyleyince duramadım bu sabah baktım internete sağ arter sol arter diye belirgin harflerle bişeyler yazılmış rapora sabah sabah ödüm patladı sonra kendi dr umu aradım hemen sorun olacağını zannetmiyorum olursada takip ederiz dedi şimdi kendimi tam rahatlatıyorum aklıma yine bişeyler geliyo şu 1 ay geçsede tekrar bakılsa iyi haberler alsak inşaallah, bu arada bende fazla kilo almadım çünkü zaten çok kiloluydum dr sadece protein ağırlıklı beslen dedi kilo almamalısın dedi

tatlım ben hatem hastanesinde dr yılmaz genco ya gidiyorum çok memnunum,sen kime muayene oluyon,nerde oturuyon bu arada merkezde mi ?

canım ben sankoda ali tahtacıya gidiyorum. Çok tatlı güleryüzlü birisi ama bugüne kadar ne tahlil yaptı ne de ayrıntılı ultrason istedi sadece ayda bir gidiyorum ultrasona giriyorum tamam herşey yolunda deyip gönderiyo. Tüp bebek tedavimide o yaptığı için vazgeçemiyorum. Buda benim içime sinmediği için arada devlete de gidiyorum. İkili üçlü testi ayrıntılıyı devlette yaptırdım. Küçük yerde yaşamak ta ayrı bir dert. Adıyamanın gölbaşı ilçesinde yaşıyorum ve burda hiç özel hastane yok ee doğum doktoruda bitane olduğu için herkes ona koşturuyo o yüzden ilgi az ultrasonu görsen yüzyıl önceden kalmış gibi. Amaan neyse bu konuda çok dertliyim kafanı şişirmiyim.

canım kafana takma bizim durumda aynı karnımızda gaz olduğunda şişiyor olmayınca küçülmüş gibi geliyor bende face arkadaşların resmini görüyorum kıskanıyorum.benimki çok küçük daha belirginleşmedi moralim bozuluyor bi sorunmu var diye endişeleniyorum. ama bu yapı meselesi kabul etmek lazım. Kilo konusunda 3 aydır aynı kilodayım ilk ay 3 kilo vermiştim son 3 aydır hep aynı bi değişiklik yok.
bebeğin hareketleride göbegimin 5 cm altında 2-3 sn aralıklarla şiddetli kalp atışı varmış gibi oluyor bu ne tam kestiremiyorum tekmemi seyrimemi anlamadım ama heyecanlanıyorum genelde arabadayken oluyor.

evet aslında dr'lar kesinlikle farklı hamilelerle kıyaslanmaması gerektiğini,herkesde farklı olabileceğini söylüyorlar ama insan dayanamıyor. sanırım biraz rahatlamamız lazım kendimiz.eşime bakıyorum da çok rahat,takma kafana dr zaten herşeyin yolunda sağlıklı olduğunu söyledi neden kendine dert ediniyorsun diyor kontroller için 1 ay beklemek çok uzun,keşke evde ultrason olsa bu arada protein ağırlıklı derken neler yiyorsun mesela günde et ürünlerinden?

Doktorun kesinlikle haklı,herkesin hamileliği farklı gelişiyor,boş yerekendini stresesokma :) kilo konusunda ben 7 kilo verdim,ben de tombiş annelerdenim :) diyetisyen kontrolünde devam ediyorum bebeğimde de bende de bir sıkıntı yok çok şükür :)

canım sizden geri dönüşler aldıkça için rahatlıyor. o hareketler bizim ufaklıklardır, çok mutlu oluyorum o hissi duyunca ama anında elimi götürdüğümde hiç bişe hissedemiyorum.

canım sizden geri dönüşler aldıkça için rahatlıyor. o hareketler bizim ufaklıklardır, çok mutlu oluyorum o hissi duyunca ama anında elimi götürdüğümde hiç bişe hissedemiyorum.

Ben de elimle hissedemiyorum ama içimde balık oynuyosanki :) eşim çok kıskanıyo ben hissedip gülümsedikçe :)

198 gr 17 hafta çok normal cnm,benim de bu civardaydı 200 gr yoktu o haftada.Ben de 19 hafta iki buçuk kilo aldım.Bu da garip değil.Endişelenme bence.

Kizlar ne kadar cok inceliyosunuz, kendinize yazik yaa. Doktor sorun var demedigi surece bu kadar takilmayin. Ben 22. Haftamdayim ve 2 kilo aldim. Muhim olan bebeklerin saglikli olmasi, strese girip onlari da strese sokmayalim bos yere

198 gr 17 hafta çok normal cnm,benim de bu civardaydı 200 gr yoktu o haftada.Ben de 19 hafta iki buçuk kilo aldım.Bu da garip değil.Endişelenme bence.

ayy çok seviniyorum yaa yakın değerler duyunca. valla dr'ın da işi zor,bir yandan işlerini yapıp bir yandan da bizler rahatlatmaya çalışıyorlar bilgi kirliliği ile gidince:18:

evet canım allah yardımcımız olsun,bebeklerimiz hep sağlıklı olur inşallah.

doğru sölüyosun canım işte yinede diyorum haksız yere rapor alırım Allah korusun sonra başımıza bişey gelir gerçekten rapor alma durumuna düşerim korkuyorum ben ne bilim babaların iznide çok az dediğin gibi eşim geçen yıldan kalan 1 hafta zar zor önümüzdeki yıla atlattık doğum zamanı kullanması için yıl altılıyo diye iş yeri normalde siliyo kalan izni 2 hafta da gelcek yılın izni eee toplasan 3 hafta 3 günde öle ama eminim ki iş yerini hepsini toplu kullandırmıcak annemde çalışıyo emeklilik için mecbur kadın çalışması lazım 2 haftada annem senelik izin alsa yani şimdiden oturup bunları düşünüyoruz en azından 40 gün yanlız kalamayız zaten Allah yardımcımız olsun evlatlarımız sağ salim gelsinlerde bakalım rapor zamanı gelince napıcaz
yanlış mı hesap ettim 5 şubatta gittim ben o gün 18. haftaya giriyoduk 179 gr dı boyuda 16 17 cm civarı demişti dr
ahhh şu oğluşlar kocaman oldular ama bi tekme atıpta annelerini rahatlatmıyolar yada onlar al işte diye tekmeliyo ama biz halan emin olamıyoruz gelince göstercem sana diyodurlar

Son düzenleme:

17.haftaya giriyorsan 16+0 dır canım o. o zaman işte benim düşük kilo çıkıyor. neyse artık çok kafama takmayayım en iyisi arkadaşında dediği gibi bu arada bebişi strese de sokuyorum. herşey Allahtan güvenip beklemek lazım.

pardon cnm ben yanlış yazmışım.

ben yanlış yazmışımda düzelttim canım 17+0 18 e girmiş oluyorum yani 2 gün varmış aramızda
bencede kafaya takıp bebişide sitrese sokma hiç dr herşey yolunda dediyse öyledir sonuçta onalr bizim ve bebeklerimiz sağlığı için varlar her hangi bi durum söz konusu olsa mutlaka bizleri bilgilendirirler

olur mu canım,gölbaşını biliyorum bizim aileler de adıyaman merkezdeler,iş sebebiyle mi ordasın? ayrıca ali tahtacıya giden çok arkadaşım var,çok memnunlar,benim evim hateme çok yakın,karşı komşunun oğlu da orda acil hekimi,hem doktoru çok methettiler,bi iki kez primerde manolyaya gittim,sarmadı beni,erkek doktorun daha ilgili olduğunu düşünmeye başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…