bilmiyorum amerikaya gidecek gelicek anca dediler. beklemek zorBen materniti21 yaptirmistim 8 gunde geldi niye o kadar uzun ki panaroma?
canım ondan değil sanırım, ben de öyle olduğunu düşünmüştüm çünkü uzun zaman hissedememiştim :) göbek yağlarıma bağladım ama 1 haftadır hissetmeye başlayınca yağlarımı suçlamayı bıraktım :) :) en çok kasıklarımın biraz üstünde hissediyorum tam göbek hisamda oralarda hissetmiyorum belkide yağların suçu da vardır tam emin değilim dra da sormadım ama belki senin bebeğni ve plasentanın durumuyla ilgili bir hissizlik vardır :)22 haftaya girdik ve bende hala hissetmiyorum bende bir tuhaflık var yoksa kızım biraz sakin mi çözemedim.Tek kaçış yolum da kilodan göbek yağımdan hissetmiyorum heralde diyorum
İyiyiz kraker anne (umarım kızmıyorsundurNapiyosunuz annisler
Dün gaz yapıcı yemeklerim vardı.yemekten 3 saat sonra sol legen kemiğime resmen bıcak batmaları oldu dedim bu da mı gol değilcanım ondan değil sanırım, ben de öyle olduğunu düşünmüştüm çünkü uzun zaman hissedememiştim :) göbek yağlarıma bağladım ama 1 haftadır hissetmeye başlayınca yağlarımı suçlamayı bıraktım :) :) en çok kasıklarımın biraz üstünde hissediyorum tam göbek hisamda oralarda hissetmiyorum belkide yağların suçu da vardır tam emin değilim dra da sormadım ama belki senin bebeğni ve plasentanın durumuyla ilgili bir hissizlik vardır :)
Benim sadece 4 lu test yaptilar.oncesinden yuksek cikabilit diye uyardilar.sukut bi sorun cikmadi ama ikiz gebeligi olan kimi arkadaslara 2 li test yapildiIkiz hamileligi olan arkadaslar ikili yada uclu test yaptirdinizmi doktor gerek yok dedi bana dogru sonuc vermiyormus ense kalinligina bakti sadece
Valla ilk 4 aydan sonrasi cok hizli gecti. Amin canim darisi sizlerin dogumuna olsun insallah... Bi bakcaz ki butun bebisler gelmis de buyumusler bile. Allah hepsinin gusel gunlerini gostersin bizlere insallah...Kuzummm:) zaman ne çabuk geçti.... Kucagına alma vakti geldi bebişi:) masallah... İnşallah ağrısız sızısız bi doğum olur kuzum...
Saol canim.. Bundan sonrasi cok hizli geciyor bak goreceksinnnOyyy maşaallah sağlıkla sorunsuz al bebeğini kucağına inşaallah.Ayy bizde görecekmiyiz o günleri zaman geçmiyor yahu.Hazirana daha çooook var
İnşallah kuzum... Transferimiz oldumu olacakmı, pozitifmi, kese, kalp derken çok şükür bebişler gelmeye basladıValla ilk 4 aydan sonrasi cok hizli gecti. Amin canim darisi sizlerin dogumuna olsun insallah... Bi bakcaz ki butun bebisler gelmis de buyumusler bile. Allah hepsinin gusel gunlerini gostersin bizlere insallah...
canim o da var bebegin pelesantasinin onde olmasi filan da etkili. Bebis hareket ediyordur da daha senin hissedecegin kadar guclu degildir. Benim iki tane oldugu halde ve neredeyse malesef hic kilo alamadigim halde bende net 22 de hissettim ama sonradan anladim ki aslinda ara ara 20 lerde de hissediyormusum da bebek hareketine yormuyordum. Tam kasigimda heralde damar yada gaz diyordum. yoksaki bana gore bebegin orda ne isi var :) Meger biri sagolsunntam mesanemin tepesindeymis. Tevekkeli tuvaletten cikamiyoruz :) azicik sabir. Ben catlamistim resmen anliyorum. Simdi guclendikce her gecen gun hareketleri daha cok hissediliyor. Hatta bugun 3 ten beri uyanigim 6.30 gibi bir uykum geldi tam uyuyacam nasil hareket ediyorlar inan tam uykuya dalacakken uyandiriyorlar. Zamanla hissediceksin accik sabir. Bir de sana tavsiyem bir parca cikolata ye ve sol tarafina yat 15 20 dk. Sonra nasil hareketleniyorlar22 haftaya girdik ve bende hala hissetmiyorum bende bir tuhaflık var yoksa kızım biraz sakin mi çözemedim.Tek kaçış yolum da kilodan göbek yağımdan hissetmiyorum heralde diyorum
Valla ilk 4 aydan sonrasi cok hizli gecti. Amin canim darisi sizlerin dogumuna olsun insallah... Bi bakcaz ki butun bebisler gelmis de buyumusler bile. Allah hepsinin gusel gunlerini gostersin bizlere insallah...
Valla ilk 4 aydan sonrasi cok hizli gecti. Amin canim darisi sizlerin dogumuna olsun insallah... Bi bakcaz ki butun bebisler gelmis de buyumusler bile. Allah hepsinin gusel gunlerini gostersin bizlere insallah...
Çok güzel şeyler yazmışsın ve bugün hormonlar sanırım tepeme çıkmış olduğundan gözlerim dolu dolu okudumcanim o da var bebegin pelesantasinin onde olmasi filan da etkili. Bebis hareket ediyordur da daha senin hissedecegin kadar guclu degildir. Benim iki tane oldugu halde ve neredeyse malesef hic kilo alamadigim halde bende net 22 de hissettim ama sonradan anladim ki aslinda ara ara 20 lerde de hissediyormusum da bebek hareketine yormuyordum. Tam kasigimda heralde damar yada gaz diyordum. yoksaki bana gore bebegin orda ne isi var :) Meger biri sagolsunntam mesanemin tepesindeymis. Tevekkeli tuvaletten cikamiyoruz :) azicik sabir. Ben catlamistim resmen anliyorum. Simdi guclendikce her gecen gun hareketleri daha cok hissediliyor. Hatta bugun 3 ten beri uyanigim 6.30 gibi bir uykum geldi tam uyuyacam nasil hareket ediyorlar inan tam uykuya dalacakken uyandiriyorlar. Zamanla hissediceksin accik sabir. Bir de sana tavsiyem bir parca cikolata ye ve sol tarafina yat 15 20 dk. Sonra nasil hareketleniyorlar
Hamileler doğurmak doğuranlarda keşke biraz daha hamilelik uzun olsaydı diyor. Hatta benimbir arkadaşım keşke hiç dogurmasaydım içimde daha güzeldi diyor deli yaaaaSaol canim.. Bundan sonrasi cok hizli geciyor bak goreceksinnnSon gunler biras gecmek bilmiyo yine o da heyecandan... Hamilelikte gusel sey.. Saglikla gelsin cok istiyorum ama bi taraftan da icimde kipirdanmasini ozlicemm
Çok güzel şeyler yazmışsın ve bugün hormonlar sanırım tepeme çıkmış olduğundan gözlerim dolu dolu okudumAllah selamet versin hepimize.Sağolasın canım rabbim sanada kuvvet versin
Ayyy bende kaç zamandır "Şeftali gibi oldum tüylü tüylü " diyorum.Geçen gün camın önünde durmuşum tüyler sarı ve uzuuuuun uzun görününce yanağımdan makas alıp "Sen şaftali mi oldun " dedi. Bendeki suratı görmen gerek dudağımı aşağıya sarkıtıp yaaa öyle deme diye nazlanıyorumAmin canim sagolasin. O hormonlari sorma gitsin. Esim guya iltif edecek bi gun cok guzelsin filan diyor ben biliyorum diye ukalaik yapiyorum. Ertesi gun ayni seyi soyluyor ben hic de bile guzel degilim diye agliyorum. Ne menem bisey anlamadim bu gebelik adami da dengesiz yaptim. Adam resmen gun sayiyor bitecek bu gunler gececek bu ruh halin dimi diye gozumun icine bakiyor evet gececek demem icin
bosveer keyfini sur. Ooohh sefamiz olsun
Galiba her evde hemen hemen ayni muhabbetler. ben de nz niyaz yapmasini bilmeyenlerdenim. Romantizm filan beni hep bogmustur. Sevildigimi hissediyim bana yeter ama hamilelikte oyle olmadi. Naz yapmasini ogrendim resmen ama guzel biseymis devam ettirmeyi dusunuyorum tabii bizimki yerse. Simdiden yolunu yapiyorum. Adam bu gunler gecsin diye gun sayiyor doguma ben bunun lohusaligi var, 2 yil emzirmesi var bak beni uzersen sutum gelmez filan simdiden iki yili da kitledim bakalim.Ayyy bende kaç zamandır "Şeftali gibi oldum tüylü tüylü " diyorum.Geçen gün camın önünde durmuşum tüyler sarı ve uzuuuuun uzun görününce yanağımdan makas alıp "Sen şaftali mi oldun " dedi. Bendeki suratı görmen gerek dudağımı aşağıya sarkıtıp yaaa öyle deme diye nazlanıyorumÇok nazlı olmadığımdan adama da garip geliyor ben bildiğin komik ama tam ağır ablayım
Hope nasıl sevindim hamilelik haberine, uzun zamandır uğramıyordum buralara:)) sağlıkla kucağına Almanı dilerim. Ben 3 tüpden sonra normal yolla mucize bebeğime hamile kaldım. 11hafta bitti hayırlısı ile:) çok öpüyorum seni, sevgiler...bende 8ci hafta gibi ciddi bir kanama gecirdim. 1-2 gün sürdü hemen aspirini kestik ve alttan attigim ilaci artirmistik. kanamadan 2 gün sonra da doktora gittigimizde ikizlerin kalbi atiyordu. gerci sonrasinda bir bebegin kalbi 10.cu haftada durdu ama kanamayla alakasi yok. kese ve bebek hala rahimde kardesine eslik ediyor. sanirim dogumda atilacak. merak etme. aspirin iciyorsan hemen birak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?