10 kilo aldim ben nasil oldu anlamadim birden sistimkac kilo aldin peki canim karnin cok buyudu?
benim doktorum da anı şeyleri söyledi annemde kaynana da olduğu için bana mecbur yapılıcak dedi ama 50 dozluktu oda normal çıktı zatenseker yukkemesinde tek degilmisim sevindim arkadaslarr netten arastirdimm bazi maddeleri war yapilmasi ucin ailesinde seker hastaligi olanlar olu bebek doguranlar obeszite yada kendi seker hastasi olanlara yaoiliuormusss
ben 24 haftalıkken yaptırmıştım sanırım 25 haftaya kadar heraldeKizlar seker yuklemesinin tam olarak zamani ney yaptirip gelirsin dedi ben dr da sormadim bende bugun tam 22 olduk biz
benim tarafımda kimsede şeker yok sadece eşimin bi ablasında var aslında bende yaptırmak istemiyordum ama doktoruma sordum kesinlikle yaptırmak gerek televizyondaki kadına çok inanmayın o doğum uzmanı değil ki risklerini nereden bilsin dedi aklıma yattı doğrusu riske atmak istemiyorum zaten yediğimiz bi çikolatada olan miktar kadar şeker yükleniyor her gün 1 tane çikolata yediğimi düşnürsem keyfim için şeker yüklüyorsam bebeğim için kesinlikle yapmalıyım diye düşünüyorum hem zaten kilo da var bende sanki yediğim içtiğime çok dikkat ediyormuşum gibi illa yaptırmam şeker yüklemesi diye büyük büyük konuşamadım drumabenim doktorum da anı şeyleri söyledi annemde kaynana da olduğu için bana mecbur yapılıcak dedi ama 50 dozluktu oda normal çıktı zaten
canım bende olmadı ama o dediğin kedi tırmalamış gibi olan kırmızı çizgiler çatlak başlangıcı olabilir miGünaydın kızlar
Size bişey sorcam. . Biliyorsunuz ilk üç ay kalcadan ve gobekten igneler kullandık. Benim iğneleri eşim yaptı. Gel gelelim iğneleri bırakınca kalcamda kırmızı catlak gibi bir sürü çizgi oluştu ve ben bundan çok muzdaribim. .Nasıl geçecek bilmiyorum sizdede boyle bir sorun var mı ? Yoksa sadece ben mi böyleyim.. sanki kedi tırmalamıs gibi
hayırlı olsun gözün aydın.. sonuna kadar güzel güzel geçer inşallah hamileliğin :) sorununu yaşayan birileri ceivap verir mutlaka :)Kızlar selam bende geldim aranıza.Bütün hamile arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyorum.Güzel bir hamilelik ve Allah kucaklarına almayı nasip etsin diliyorum.:)
Ben daha yeni hamileyim dün kesemizi gördük.Ama biraz minik dedi doktorumuz haftaya tekrar kontrole çağırdı tabi bende biraz endişeliyim .Dün heyecandan doktora sormayı unuttum otomatik hesaplayıcılara göre 5 haftalığız.Aranızda ilkten kesesi küçük olup gelişen varmı acaba ???
amin canım saolasın inşallah hepimizin isteyen herkesin güzel şekilde geçsin:)hayırlı olsun gözün aydın.. sonuna kadar güzel güzel geçer inşallah hamileliğin :) sorununu yaşayan birileri ceivap verir mutlaka :)
Ya tatlim inan icim oyle yaniyor ki suyu icerken ayni anda suratima falan dokesim geliyor.icimin harareti gecmiyor bi turlu.dr.yuzunden azaltmaya calisiyorum malum herseyin fazlasi zarar.cok su bobrekleri zorluyormus.ben eskiden yanimda su bulundururdum.o suyu illa gorecegim.gordukce icmek aklima geliyordu.ama sanirim senin mideni bulandiriyor.sisene bir dilim limon ve birkac parca bulabilitsen nane koy.o zaman daha rahat icersin diye tahmin ediyorumbirkac gun dedi yuvarladi gerilik diyemeyiz aralarinda birkac gun fark var dedi.
4 litre mi
nasil icebildigini bana da soyle
2.5 a cikardim bir haftadir o bile fazla geliyor idrarda kum cikiyor dr. Su ici diyor ben iciince kusuyorum
Canım geçmiş olsun, bir aşama daha atlattın :) bende dün ilk tetanoz aşımı oldum. 25 şubatta da şeker yüklemesi için gidicem. 2 martta da randevumuz var. senin kontrolün ne zaman? Bir de hastanenin odalarını beğendin mi?
Ya tatlim inan icim oyle yaniyor ki suyu icerken ayni anda suratima falan dokesim geliyor.icimin harareti gecmiyor bi turlu.dr.yuzunden azaltmaya calisiyorum malum herseyin fazlasi zarar.cok su bobrekleri zorluyormus.ben eskiden yanimda su bulundururdum.o suyu illa gorecegim.gordukce icmek aklima geliyordu.ama sanirim senin mideni bulandiriyor.sisene bir dilim limon ve birkac parca bulabilitsen nane koy.o zaman daha rahat icersin diye tahmin ediyorum
Gunaydin canim.hayirli olsun.erkek agirlikli bi forum olduk masallah.senin takvimdede 18.hafta gorunuyor.dolayisiyla 17+0 gorunuyosun.15+2 neye goreGünaydın güzel anneler :) ilk hamile olduğumu duyduğum andan beri oğlum olacak diyordum gerçekten paşam geliyor :) sadece kafama takılan 15+2 olmamız lazım 17+0 mış 4lü tarama testinden sonra konuşalım dedi doktor sonuçları pazartesi alcam inşallah iyi çıkar dua edin bize lütfen :)
canım benim doktorun hastanesî iyi değildi Gazi'ye başladım bende üçlü taramam orda kötü çıkınca soğudun biraz ama doktorum hastaneyi kapattı sonunda bu haftadan sonrada pek bir yer kabul etmez Gazi'ye girişim var sonuçta sanırım bende doğumu orda yapacağım nasıl senin yorumun gazi ile ilgili doğumuna hoca mı girecek oraya muayeneye gidiyor musun beni biraz bilgilendirir misingeçmiş olsun canım bende 2. dozumu olucam 2 martta.
şeker yüklemen inş kolaylıkla gecer benim 100luk oldugundan 3 saat beklemek yordu.
benim kontrolüm cumartesi günü.
özel odalar güzeldi canım içinde banyosu ve refakatcı için koltuk vardı ve tertemizdi doktor ayarlıyormuş odayı.
sen Koru hast. yapıcaksın doğumunu orası zaten cok güzel canım ben gazi ünide yapıcağım için gidip bakmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?