SenIn tek mi ikiz miBende 17 haftaligim biri kiz digeri erkege benziyo dedi ama kesin degil erkek yaramaz gostermiyor dedi doktor
Bebislerin boyu ve kilosu nasilBende 17 haftaligim biri kiz digeri erkege benziyo dedi ama kesin degil erkek yaramaz gostermiyor dedi doktor
Canım yapılması gerekiyor. En azından önce kan ve idrarla baktırıp değerlerine göre doktorla görüşebilirsin yaptırıp yaptırmamayı. Hiç yaptırmazsan bu sefer daha tehlikeli ya şekerin varsa ve bilmiyorsan çocuğa da olumsuz etkisi var...kizlarrr ben seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak
Bilmiyorum.Bir fikrim yok.Ama sunu biliyorum bu yuksek.ciksaydi 75lik yapacaklardi.2. YeKaclik yaptirdin canim.
Catlak icin kakao yagi badem yagi kullaniyorum vazelin ise yariyormu yada etkili olan birsey varmi catlak icin
Kızlar once dusta vucut kremi kullaniyorum sonrada kakaolu vazelin kullanyorum vazelin bide krem gibi cok begendim yeni icadim :) cok vucudu kuruyanlara iyi gelirInşallah canım yaa
İnternetteki fotoğrafları görünce çok moralim bozuluyor ama göreceğiz bizde nasıl olacağını...
Canım eşim yanımdaydi ben kaclik oldugunu duymamisim simdi o.soyledi.Bana yapilan seker yuklemesi 50likmis.Eger yuksek ciksaydi tekrar 75lik o da yuksek ciksaydi 100luk yapacaklardi ama yuksek cikmayinca gerek kalmadi.Kaclik yaptirdin canim.
Cnm bende yaptirmayi hic dusunmuyorum 1 bardak sekeri vucuduna yukluyorlar bosuna yaptirmiycam benkizlarrr ben seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak
kac kilo aldin peki canim karnin cok buyudu?Bende 17 haftaligim biri kiz digeri erkege benziyo dedi ama kesin degil erkek yaramaz gostermiyor dedi doktor
Ayyy inşallah inşallah canim haftaya kontrolumuz var bakalım ne diyecek bu sefer.senin hafta olarak geriligin oldugunu soyledimi dr.ayuzlu canim Ben cok sorun olacagini dusunmuyorum onun. Bak bizim de 90 gr. Vardi iki hafta once simdi kimbilir kac oldu cumartesi gidecem ins. Benim gordugum butun ikizlerin biri digerinden kucuk oluyor zaten. Bir de benim bildigim 21 gunluk bir fark yoksa buna gerilik diyemeyiz demisti dr. En fazla bireysel farklilik denir
Bende yaptirmadim canim dr.ma söyledim bu %kaçlik onemi var %15 dedi yaptirmiycam dedim şeker yuklemesi yapılan bebeklerde solunum problemi oluyormus zaten erken dogum tehlikem var gerek duymadım yaptırmayakizlarrr ben seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak
Evet bende oyle biliyorum.hos benim dr.hemen 75 lim yaptirdi ama neyse sujur temiz xikti sonuclarimizCanım eşim yanımdaydi ben kaclik oldugunu duymamisim simdi o.soyledi.Bana yapilan seker yuklemesi 50likmis.Eger yuksek ciksaydi tekrar 75lik o da yuksek ciksaydi 100luk yapacaklardi ama yuksek cikmayinca gerek kalmadi.
Evet kakaolu vaseline netten okuup almistim.benim cildim o kadar kurudur ki pul pul dokulur bacaklarim.ki gunluk 4 litre su iciyorum.bu krem yumusacik yapti.kokusu kotu ama etkisi mukemmel.ancak ben bunu bacaklarimda kullaniyorum.catlak icin degil.hos mantik kuru olmamasi ise buda gayet nemli yaptiguna gore catlak icinde olabilirKızlar once dusta vucut kremi kullaniyorum sonrada kakaolu vazelin kullanyorum vazelin bide krem gibi cok begendim yeni icadim :) cok vucudu kuruyanlara iyi gelir
Vaselinin kremi mi direkt vazelin mi? Vaselinde petrol var biliyorsun sürekli ve yoğun kullanıma çok uygun değil ama kremi ise onu bilemiyorumKızlar once dusta vucut kremi kullaniyorum sonrada kakaolu vazelin kullanyorum vazelin bide krem gibi cok begendim yeni icadim :) cok vucudu kuruyanlara iyi gelir
birkac gun dedi yuvarladi gerilik diyemeyiz aralarinda birkac gun fark var dedi.Ayyy inşallah inşallah canim haftaya kontrolumuz var bakalım ne diyecek bu sefer.senin hafta olarak geriligin oldugunu soyledimi dr.
4 litre miEvet kakaolu vaseline netten okuup almistim.benim cildim o kadar kurudur ki pul pul dokulur bacaklarim.ki gunluk 4 litre su iciyorum.bu krem yumusacik yapti.kokusu kotu ama etkisi mukemmel.ancak ben bunu bacaklarimda kullaniyorum.catlak icin degil.hos mantik kuru olmamasi ise buda gayet nemli yaptiguna gore catlak icinde olabilir
evet canım hatırlıyorum ata bebekti değil mi :):) ben de o görüntüyü görmek istiyorum sırf onun için Ankaraya gelicem insallah bidahaki ay :) iletişim bilgilerini internetten bulurum mutlaka bulamazsam da sizden isterim artık kızlar teşekkür ederim :)Canım merhaba,
Renkli ulturason diye birşey varmı bilmiyorum ama bakarken bebeğin organları sarı yeşil falan görünüyor. oda ölçümleri yaparken kolaylık sağlaması için sanırım.
lizz_1702, Armyy' le aynı doktora gidiyoruz. Tedavimizi de o doktor yaptı, şimdide takibimizi yapıyor. Allah nasip ederse doğumlarımızı da yapacak. Çok iyi bir doktor, ben şahsen çok güveniyorum, çok hastası var. Bizi ayrıntılı ulturasona göndermedi, kendisi bakıyor. 4 boyutlu olarak bebeğin görüntüsünü de veriyor. Hatırlarsan oğlum videosunu buraya yüklemiştim burayaAnkara' ya geldiğinde gitmeni tavsiye ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?