2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kizlarrr ben seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak
Canım yapılması gerekiyor. En azından önce kan ve idrarla baktırıp değerlerine göre doktorla görüşebilirsin yaptırıp yaptırmamayı. Hiç yaptırmazsan bu sefer daha tehlikeli ya şekerin varsa ve bilmiyorsan çocuğa da olumsuz etkisi var...

Kizlar seker yuklemesinin tam olarak zamani ney yaptirip gelirsin dedi ben dr da sormadim bende bugun tam 22 olduk biz

Catlak icin kakao yagi badem yagi kullaniyorum vazelin ise yariyormu yada etkili olan birsey varmi catlak icin
Inşallah canım yaa
İnternetteki fotoğrafları görünce çok moralim bozuluyor ama göreceğiz bizde nasıl olacağını...
Kızlar once dusta vucut kremi kullaniyorum sonrada kakaolu vazelin kullanyorum vazelin bide krem gibi cok begendim yeni icadim :) cok vucudu kuruyanlara iyi gelir

Ayyy inşallah inşallah canim haftaya kontrolumuz var bakalım ne diyecek bu sefer.senin hafta olarak geriligin oldugunu soyledimi dr.

kizlarrr ben seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak
Bende yaptirmadim canim dr.ma söyledim bu %kaçlik onemi var %15 dedi yaptirmiycam dedim şeker yuklemesi yapılan bebeklerde solunum problemi oluyormus zaten erken dogum tehlikem var gerek duymadım yaptırmaya

seker yukkemesinde tek degilmisim sevindim arkadaslarr netten arastirdimm bazi maddeleri war yapilmasi ucin ailesinde seker hastaligi olanlar olu bebek doguranlar obeszite yada kendi seker hastasi olanlara yaoiliuormusss

Canım eşim yanımdaydi ben kaclik oldugunu duymamisim simdi o.soyledi.Bana yapilan seker yuklemesi 50likmis.Eger yuksek ciksaydi tekrar 75lik o da yuksek ciksaydi 100luk yapacaklardi ama yuksek cikmayinca gerek kalmadi.
Evet bende oyle biliyorum.hos benim dr.hemen 75 lim yaptirdi ama neyse sujur temiz xikti sonuclarimiz

Kızlar once dusta vucut kremi kullaniyorum sonrada kakaolu vazelin kullanyorum vazelin bide krem gibi cok begendim yeni icadim :) cok vucudu kuruyanlara iyi gelir
Evet kakaolu vaseline netten okuup almistim.benim cildim o kadar kurudur ki pul pul dokulur bacaklarim.ki gunluk 4 litre su iciyorum.bu krem yumusacik yapti.kokusu kotu ama etkisi mukemmel.ancak ben bunu bacaklarimda kullaniyorum.catlak icin degil.hos mantik kuru olmamasi ise buda gayet nemli yaptiguna gore catlak icinde olabilir

Kizlar ctlak onleyici olarak lierac jel tavsiye ederim. Ben 12. Haftadan itibaren derin bir arastirma sonucu ulastim bu jele. Banyo sonrasi tum vucut bebe yagi, her sabahta gogus ustunden diz kapaklarimin arkasina kadar komple jel suruyodum.nette 200ml lik ikili tüp fiyati 140-160 arasinda degisiyor. Bende var olan catlaklarin sisinda yeni catlak olusmasi hic. Belkide bundan sonra catlamaya baslicaktim ama CAN bebek erkenden geldi biliyosunuz

Vaselinin kremi mi direkt vazelin mi? Vaselinde petrol var biliyorsun sürekli ve yoğun kullanıma çok uygun değil ama kremi ise onu bilemiyorum

Ayyy inşallah inşallah canim haftaya kontrolumuz var bakalım ne diyecek bu sefer.senin hafta olarak geriligin oldugunu soyledimi dr.
birkac gun dedi yuvarladi gerilik diyemeyiz aralarinda birkac gun fark var dedi.

4 litre mi
nasil icebildigini bana da soyle
2.5 a cikardim bir haftadir o bile fazla geliyor idrarda kum cikiyor dr. Su ici diyor ben iciince kusuyorum

Günaydın güzel anneler :) ilk hamile olduğumu duyduğum andan beri oğlum olacak diyordum gerçekten paşam geliyor :) sadece kafama takılan 15+2 olmamız lazım 17+0 mış 4lü tarama testinden sonra konuşalım dedi doktor sonuçları pazartesi alcam inşallah iyi çıkar dua edin bize lütfen :)

evet canım hatırlıyorum ata bebekti değil mi :):) ben de o görüntüyü görmek istiyorum sırf onun için Ankaraya gelicem insallah bidahaki ay :) iletişim bilgilerini internetten bulurum mutlaka bulamazsam da sizden isterim artık kızlar teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…