Geşmiş olsun canım darısı benim başıma gerçi bu şeker yüklemesi olayına karşı ne düşündüğümü ben bile bilmiyorum.gitgel yaşıyorum.hayırlısı olsun bakalımselam kızlar nasılsınız?
hastaneden geliyorum şeker yüklemesi yapıldı.
merak edenlere ayrıntılı yazıcam gecirdiğim aşamaları...
saat 10 da ilk kanı verdim (aç karna ve 100 gr glıkozu içmeden)
saat 11 de 2. kanı verdim.
saat 12. de 3. kanı verdim.
saat 13 de 4. kanı verdim ve su bile içmek yasaktı.
zorlu bir günü basarıyla atlattım çok şükür cok kötü olmadım dayandım.
eşimle hastaneyi gezdik doğum odalarına falan baktık
Aynen cnm bende tilki gibi surekli mutfakta dolasiyorum :)Yok yok hiç kurt düşürme içine:) beta hcg düşmeye başlıyor ya bulantılar yavas yavas bitiyor sonra tarifsiz bi iştah oluyrkendimi devamlı buzdolabının önünde buluyorum.
Cnm yaa dua etmezmiyiz allahim oglusunu tez zamanda kavustursun o kucucuk bedenini koklamak nasip olsun annesi.Eve geldigim ilk gece hala narkoz etkisinde gibiydim. Esime "sanki hastaneye apandistimi birakip gelmis gibiyim" dedim. Öyle hizli yasandiki butun korkular, telaslar, heyecanlar, umutlar... sütümü sagip oglum icin biriktirdikce analigim oturuyor icime, dolu doluveriyor gözlerim. Hergun sabah 11'i bekliyorum oglumdan haber almak icin. "Stabil" denmesi bile su serpiyor icimize. Gelisme olmadigina uzulemiyoruz gerileme olmadigina sevindigimiz icin. Haber aldiktan sonra yine duruyor zaman 24 saatligine. Güclü olmasa oglum anasi gibi gelmezdi bu kadar erken dimi? Kücücük bedeniyle mücadele ediyor simdi. Dua edin arkadaslar. Dua edin CAN'imiza... dualariniz kadar can katin canina...
renkli ultrason varsa bi giderim muayene ücreti ne kadar acaba ?
Ayy cnm yaa hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun insallah. Mis kokulu bebegimiz hos gelmis. Insallah sirayla gelsin bebeklerimiz.Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Inşallah canım yaaEvet oyleymis cnm cok kuruyor vucudum insallah catlamayiz :)
Catlak icin kakao yagi badem yagi kullaniyorum vazelin ise yariyormu yada etkili olan birsey varmi catlak icinEvet oyleymis cnm cok kuruyor vucudum insallah catlamayiz :)
Evet canim hem gram hemde hafta olarak 2 hafta geriymis75 gr icin mi fark var gelisim geriligi var dedi. Yoksa baska seyler mi var. Sadece grama gore dediyse sakin takilma. Cunku suan benim 90 gr fark vardi aralarinda. Hic oyle bisey demedi hatta ben gelisememis mi niye oyle olur dedim de olur onlar iki ayri bebek dedi. Dusunuce ikiz doguran arkadaslari aralarinda 500 gram fark olanlar vardi. Takma kafana
Ayy Allah kolaylik versin su halde calisma diyince icim bir tuhaf oluyor. Kesinlikle bel boslugunu doldur sakin orasi bos sekilde oturma. haftalarin erken sonra baska seyler cikmasin. Arkadasin dedigi yastik da mantikli. Sik sik da kalkip dolas bacaklarin sismesin. En kotu oldugun yerde kalkip hareket edip otur.
Arada bir gitmeni oneririm. Tek bile olsa iki kisiden fikir almak onemli bence. En basiti birak Allah korusun sorunlari biz baska dr.a gitmeseydik suan oglumun birini hala kiz diye seviyor olacaktim ve kiz bebek hazirligi yapacaktim.
Allah seni iyi etsin. Nasil basariyon en kotusunu dusunmeyi. Birak dusunme oyle seyler
Benim bebisler arasindada 4 gun vsrmisEvet canim hem gram hemde hafta olarak 2 hafta geriymis
Benim ilk kontrolde 1 gundu sonrada 2 hafta olmus anlayamadimBenim bebisler arasindada 4 gun vsrmis
Zorunlu degil canim sadece doktorlar oneriyorlar istersen yaptiriyorsun bende yaptirmayi dusunmuyorum bakalim biraz arastiricamkizlaren seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak
renkli ultrasonu çok bilemiyorum bana bakmadı ama 4 boyutlu falan bakıyor çok güvenilir bir doktor ankarada gidebileceğin sayılı doktorlardan diyebilirim. Muayene ücreti 300 tl..
SERENAD_1 canım mehmet hoca renkli bakıyor mu?
renkli ultrasonu çok bilemiyorum bana bakmadı ama 4 boyutlu falan bakıyor çok güvenilir bir doktor ankarada gidebileceğin sayılı doktorlardan diyebilirim. Muayene ücreti 300 tl..
SERENAD_1 canım mehmet hoca renkli bakıyor mu?
Bende 17 haftaligim biri kiz digeri erkege benziyo dedi ama kesin degil erkek yaramaz gostermiyor dedi doktorselam kizlar bende tup bebek hamisiyim.kismetse temmuzda dogum.bebislerim 18 haftalik ama henuz cinsiyetlerini ogrenemedik.. :) kimler benle ayni haftada yada yakin haftalarda bakalim? :)
Ya kıyamam ama her şeye rağmen yaşamışlar... Ben de kabuslar görüyorum hep bu erken doğum mevzusu ile ilgili... allahım inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?