2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Geşmiş olsun canım darısı benim başıma gerçi bu şeker yüklemesi olayına karşı ne düşündüğümü ben bile bilmiyorum.gitgel yaşıyorum.hayırlısı olsun bakalım

Yok yok hiç kurt düşürme içine:) beta hcg düşmeye başlıyor ya bulantılar yavas yavas bitiyor sonra tarifsiz bi iştah oluyr kendimi devamlı buzdolabının önünde buluyorum.
Aynen cnm bende tilki gibi surekli mutfakta dolasiyorum :)

Cnm yaa dua etmezmiyiz allahim oglusunu tez zamanda kavustursun o kucucuk bedenini koklamak nasip olsun annesi.

renkli ultrason varsa bi giderim muayene ücreti ne kadar acaba ?

renkli ultrasonu çok bilemiyorum bana bakmadı ama 4 boyutlu falan bakıyor çok güvenilir bir doktor ankarada gidebileceğin sayılı doktorlardan diyebilirim. Muayene ücreti 300 tl..
SERENAD_1 canım mehmet hoca renkli bakıyor mu?

Ayy cnm yaa hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun insallah. Mis kokulu bebegimiz hos gelmis. Insallah sirayla gelsin bebeklerimiz.

Evet canim hem gram hemde hafta olarak 2 hafta geriymis

ayuzlu canim Ben cok sorun olacagini dusunmuyorum onun. Bak bizim de 90 gr. Vardi iki hafta once simdi kimbilir kac oldu cumartesi gidecem ins. Benim gordugum butun ikizlerin biri digerinden kucuk oluyor zaten. Bir de benim bildigim 21 gunluk bir fark yoksa buna gerilik diyemeyiz demisti dr. En fazla bireysel farklilik denir

kizlarrr ben seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak

kizlarrr ben seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak

kizlaren seker yuklemesii yaptirmadimm benim gibi yaptirmayan var mii yada zorunlu mu ki yaptirmak
Zorunlu degil canim sadece doktorlar oneriyorlar istersen yaptiriyorsun bende yaptirmayi dusunmuyorum bakalim biraz arastiricam

Canım merhaba,
Renkli ulturason diye birşey varmı bilmiyorum ama bakarken bebeğin organları sarı yeşil falan görünüyor. oda ölçümleri yaparken kolaylık sağlaması için sanırım.
lizz_1702, Armyy' le aynı doktora gidiyoruz. Tedavimizi de o doktor yaptı, şimdide takibimizi yapıyor. Allah nasip ederse doğumlarımızı da yapacak. Çok iyi bir doktor, ben şahsen çok güveniyorum, çok hastası var. Bizi ayrıntılı ulturasona göndermedi, kendisi bakıyor. 4 boyutlu olarak bebeğin görüntüsünü de veriyor. Hatırlarsan oğlum videosunu buraya yüklemiştim buraya Ankara' ya geldiğinde gitmeni tavsiye ederim canım.

Canım geçmiş olsun, bir aşama daha atlattın :) bende dün ilk tetanoz aşımı oldum. 25 şubatta da şeker yüklemesi için gidicem. 2 martta da randevumuz var. senin kontrolün ne zaman? Bir de hastanenin odalarını beğendin mi?

selam kizlar bende tup bebek hamisiyim.kismetse temmuzda dogum.bebislerim 18 haftalik ama henuz cinsiyetlerini ogrenemedik.. :) kimler benle ayni haftada yada yakin haftalarda bakalim? :)
Bende 17 haftaligim biri kiz digeri erkege benziyo dedi ama kesin degil erkek yaramaz gostermiyor dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…