2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tatlim ben gobekten igneye hala devam ediyorum.arada morarmalar oluyor ama bahsettigin gibi kizarikliklar yok.catliyor olmayasin kizzz.vur kremin dibine dibine

canım bende olmadı ama o dediğin kedi tırmalamış gibi olan kırmızı çizgiler çatlak başlangıcı olabilir mi sadece iğne yapılan yerlerinde mi var ?? kalçada çatlak oluşabilir ya
Valla yanlar üst taraf kırmızı catlak 16. Haftadan beri var kilo alıp vermekten olurmuş bunlar bende kalıcı galiba sonradan beyaza dönüşecek Allahtan tek tesellim içimde kıpırdayan minik bebeğim

Tatlim ben gobekten igneye hala devam ediyorum.arada morarmalar oluyor ama bahsettigin gibi kizarikliklar yok.catliyor olmayasin kizzz.vur kremin dibine dibine
Artık çok geç 16. Haftadan beri benle beraber o catlaklar yapacak bişey yok gobegimde yok suan sadece kalcada var. Her yerinize sürün valla çok sinir bozucu bir görüntü

Evet ata bebek canım. Tabi ki canım, seve seve yardımcı olurum

SERENAD_1 canım bu arada benim tedavi gören arkadasım hamile
dün mehmet hoca kontrol etti ve ikiz onunda

senin arkadasının durumu ne oldu canım?

Ayy maşallah maşallah çok sevindim Rahat bir hamilelik geçirir inşallah. Benim arkadaşımın c.tesi tarnsferi oldu. Destek kuvvet olarak bizde gittik yanlarına Şimdi heyecanla test günün bekliyor. Allah canım arkadaşıma da pozitif görmeyi nasip etsin inşallah senin arkadaşın gibi. Bende belki doğuma gazi hastanesine gidebilirim. henüz Mehmet hocayla konuşmadık ama duruma göre hareket ederiz artık. Odalarına bakmayı bende düşünüyordum, sen bakınca sorayım dedim. Gazi ünv. hastanesi olduğu için daha teşekküllü bir hastane, o yüzden düşünüyorum.

Artık çok geç 16. Haftadan beri benle beraber o catlaklar yapacak bişey yok gobegimde yok suan sadece kalcada var. Her yerinize sürün valla çok sinir bozucu bir görüntü
amann boşver canım ya hiç kafana takma çatlakları kiloları sonuçta kimsenin görmeyeceği bi yerde olduğu için sorun yok ya yüzümüzde gözümüzde çıkıyor olsaydı naapardık o zaman hem onlar anneliğin nişanı

Evet ata bebek canım. Tabi ki canım, seve seve yardımcı olurum
teşekkür ederim

bendin canım soran sen bi git bakalım haber verirsin :)

hamile arkadaşlarım yokmu aranızda bana yardımcı olabilecek

Artık kendimi öyle teselli ediyorum bosverdim gitti

kaçıncı haftada 4 mm di canım ? Doktor abartmadı aslında ben biraz minik diyince panik oldum.Daha önce bitanede kaybım var 2 aylıkken ondan dahada endişeliyim canım....

Canım Saol hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inşallah takvimi ben değiştirdim sabah

Gunaydin canim.hayirli olsun.erkek agirlikli bi forum olduk masallah.senin takvimdede 18.hafta gorunuyor.dolayisiyla 17+0 gorunuyosun.15+2 neye gore

bendin canım soran sen bi git bakalım haber verirsin :)
Aradım görüştüm gebelik tek mi ikiz mi diye sordu sanırım fiyat değişiyor bana fiyat 380 tl dedi 18+2 yim bu hafta da gelebilirsin dedi ama kendi doktorum 20. Hafta daha iyi olur demişti ben yirmini haftayı bekleyeceğim benim şimdi üçlü taramam iki farklı yerde birbirine tezat sonuçla kafam karışık o karışıklığımı çözdürmek için gideceğim Allah nasip ederse gidince tekrar yazarım yorumumu camım:)

hamile arkadaşlarım yokmu aranızda bana yardımcı olabilecek
Canim cok erken daha ben olcu hatirlamiyorum ama 5 haftalik cok normal. Ustelik sadece kese goruyordur suan. Daha bunun kalp atisi var. Iki hafta sabret. Merak etme az kaldi mutluluktan aglayacagin gune :)

tamam canım insallah güzel haberlerle dönersin... ben ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım ama renksizdi sadece renkli bi şekilde görmek istiyorum bebeğimi onun için gidicem :)

Canim cok erken daha ben olcu hatirlamiyorum ama 5 haftalik cok normal. Ustelik sadece kese goruyordur suan. Daha bunun kalp atisi var. Iki hafta sabret. Merak etme az kaldi mutluluktan aglayacagin gune :)
canım nasıl iyi geldi yazdıkların benim şimdiden gözlerim doldu :)Evet sadece kese gördü...
Allah sana sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin

kızlar işteyim oturuyorum öyle sandalyede ya olumun tekmelerini hissediyorum pıt pıt ne güzel bi duygu :):) maaşallah...
ah o ne güzel bir his yaa içinde birşey kıpırdıyor bende hep oturarak çalışıyorum bazen dalıyorum hareketleri dışardan belli oluyor yani ben görebiliyorum hareketlerini takip ediyorum çok garip güzel bişey ordan oraya gidiyo bişeyler yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…