Tatlim ben gobekten igneye hala devam ediyorum.arada morarmalar oluyor ama bahsettigin gibi kizarikliklar yok.catliyor olmayasin kizzz.vur kremin dibine dibineGünaydın kızlar
Size bişey sorcam. . Biliyorsunuz ilk üç ay kalcadan ve gobekten igneler kullandık. Benim iğneleri eşim yaptı. Gel gelelim iğneleri bırakınca kalcamda kırmızı catlak gibi bir sürü çizgi oluştu ve ben bundan çok muzdaribim. .Nasıl geçecek bilmiyorum sizdede boyle bir sorun var mı ? Yoksa sadece ben mi böyleyim.. sanki kedi tırmalamıs gibi
Valla yanlar üst taraf kırmızı catlak 16. Haftadan beri var kilo alıp vermekten olurmuş bunlar bende kalıcı galibacanım bende olmadı ama o dediğin kedi tırmalamış gibi olan kırmızı çizgiler çatlak başlangıcı olabilir misadece iğne yapılan yerlerinde mi var ?? kalçada çatlak oluşabilir ya
Artık çok geç 16. Haftadan beri benle beraber o catlaklar yapacak bişey yok gobegimde yok suan sadece kalcada var. Her yerinize sürün valla çok sinir bozucu bir görüntüTatlim ben gobekten igneye hala devam ediyorum.arada morarmalar oluyor ama bahsettigin gibi kizarikliklar yok.catliyor olmayasin kizzz.vur kremin dibine dibine
evet canım hatırlıyorum ata bebekti değil mi :):) ben de o görüntüyü görmek istiyorum sırf onun için Ankaraya gelicem insallah bidahaki ay :) iletişim bilgilerini internetten bulurum mutlaka bulamazsam da sizden isterim artık kızlar teşekkür ederim :)
SERENAD_1 canım bu arada benim tedavi gören arkadasım hamile
dün mehmet hoca kontrol etti ve ikiz onunda
senin arkadasının durumu ne oldu canım?
amann boşver canım ya hiç kafana takma çatlakları kiloları sonuçta kimsenin görmeyeceği bi yerde olduğu için sorun yok ya yüzümüzde gözümüzde çıkıyor olsaydı naapardık o zamanArtık çok geç 16. Haftadan beri benle beraber o catlaklar yapacak bişey yok gobegimde yok suan sadece kalcada var. Her yerinize sürün valla çok sinir bozucu bir görüntü
teşekkür ederimEvet ata bebek canım. Tabi ki canım, seve seve yardımcı olurum
bendin canım soran sen bi git bakalım haber verirsin :)Merhaba arkadaşlar hatırlamıyorum ama dün bitişi Ankara'da ayrıntılı ultrasonu sormuştu şimdi ana sağlıktan geliyorum oradaki doktorumuzda 1:18 çıkmış sonucu Eyüp ekici var Ankara'nın bir numarasıdır ona git için rahat etsin dedi netteki yorumları da gayet iyi ven ona gitmeye karar verdim :)
hamile arkadaşlarım yokmu aranızda bana yardımcı olabilecekKızlar selam bende geldim aranıza.Bütün hamile arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyorum.Güzel bir hamilelik ve Allah kucaklarına almayı nasip etsin diliyorum.:)
Ben daha yeni hamileyim dün kesemizi gördük.Ama biraz minik dedi doktorumuz haftaya tekrar kontrole çağırdı tabi bende biraz endişeliyim .Dün heyecandan doktora sormayı unuttum otomatik hesaplayıcılara göre 5 haftalığız.Aranızda ilkten kesesi küçük olup gelişen varmı acaba ???
Artık kendimi öyle teselli ediyorum bosverdim gittiamann boşver canım ya hiç kafana takma çatlakları kiloları sonuçta kimsenin görmeyeceği bi yerde olduğu için sorun yok ya yüzümüzde gözümüzde çıkıyor olsaydı naapardık o zamanhem onlar anneliğin nişanı
teşekkür ederim
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kese kaç mm idi.hamile arkadaşlarım yokmu aranızda bana yardımcı olabilecek
Hoşbulduk canım ,Amin hepimizin hayırlısıyla.4 kusur mm dedi canım ,çokmu küçük ???Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kese kaç mm idi.
Yo benim de 4 mm di kafaya takma doktorlar abartmayi severler.Hoşbulduk canım ,Amin hepimizin hayırlısıyla.4 kusur mm dedi canım ,çokmu küçük ???
Gunaydin canim.hayirli olsun.erkek agirlikli bi forum olduk masallah.senin takvimdede 18.hafta gorunuyor.dolayisiyla 17+0 gorunuyosun.15+2 neye gore
Aradım görüştüm gebelik tek mi ikiz mi diye sordu sanırım fiyat değişiyor bana fiyat 380 tl dedi 18+2 yim bu hafta da gelebilirsin dedi ama kendi doktorum 20. Hafta daha iyi olur demişti ben yirmini haftayı bekleyeceğim benim şimdi üçlü taramam iki farklı yerde birbirine tezat sonuçla kafam karışık o karışıklığımı çözdürmek için gideceğim Allah nasip ederse gidince tekrar yazarım yorumumu camım:)bendin canım soran sen bi git bakalım haber verirsin :)
Ya tatlim inan icim oyle yaniyor ki suyu icerken ayni anda suratima falan dokesim geliyor.icimin harareti gecmiyor bi turlu.dr.yuzunden azaltmaya calisiyorum malum herseyin fazlasi zarar.cok su bobrekleri zorluyormus.ben eskiden yanimda su bulundururdum.o suyu illa gorecegim.gordukce icmek aklima geliyordu.ama sanirim senin mideni bulandiriyor.sisene bir dilim limon ve birkac parca bulabilitsen nane koy.o zaman daha rahat icersin diye tahmin ediyorum
Canim cok erken daha ben olcu hatirlamiyorum ama 5 haftalik cok normal. Ustelik sadece kese goruyordur suan. Daha bunun kalp atisi var. Iki hafta sabret. Merak etme az kaldi mutluluktan aglayacagin gune :)hamile arkadaşlarım yokmu aranızda bana yardımcı olabilecek
tamam canım insallah güzel haberlerle dönersin... ben ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım ama renksizdi sadece renkli bi şekilde görmek istiyorum bebeğimi onun için gidicem :)Aradım görüştüm gebelik tek mi ikiz mi diye sordu sanırım fiyat değişiyor bana fiyat 380 tl dedi 18+2 yim bu hafta da gelebilirsin dedi ama kendi doktorum 20. Hafta daha iyi olur demişti ben yirmini haftayı bekleyeceğim benim şimdi üçlü taramam iki farklı yerde birbirine tezat sonuçla kafam karışık o karışıklığımı çözdürmek için gideceğim Allah nasip ederse gidince tekrar yazarım yorumumu camım:)
canım nasıl iyi geldi yazdıkların benim şimdiden gözlerim doldu :)Evet sadece kese gördü...Canim cok erken daha ben olcu hatirlamiyorum ama 5 haftalik cok normal. Ustelik sadece kese goruyordur suan. Daha bunun kalp atisi var. Iki hafta sabret. Merak etme az kaldi mutluluktan aglayacagin gune :)
ah o ne güzel bir his yaa içinde birşey kıpırdıyor bende hep oturarak çalışıyorum bazen dalıyorum hareketleri dışardan belli oluyor yani ben görebiliyorum hareketlerini takip ediyorum çok garip güzel bişey ordan oraya gidiyo bişeyler yapıyokızlar işteyim oturuyorum öyle sandalyede ya olumun tekmelerini hissediyorum pıt pıt ne güzel bi duygu :):) maaşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?