- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
canım benim cok sağol inşallah hissederim o anı yaşamak harika olacaktır.peki cnm demir ilacim bitmişti elevit içtim iki gün sonra tekrar gynferon içtim.şimdi bu sabah aç karnıma itim gynferonu eleviti de aksam içecem yanı bi birak bi iç umarım sıkıntı olmaz.magnezyum içinde içim ferahladı.tedaviyle olunduğu için aten hassasız hem ben hem bebek.ben hala progeston içiyor pruloton vuruluyorumGünaydın kızlarrr...
canım 1-2 hafta sonra çok net hissedersin merak etme, ilginç bişey ama 1 gün bile fark ediyor hissetmek için :)
canım gynoferon ben de yemeklerden sonra tok karnına içiyorum, magnezyumun zararı olduğunu duymadım aksine bir çok arkadaş içiyormuş ama bende kasılma olmadığı için bama vermedi drum, elevit de vitamin hapı ama içeriğinde domuz katkısı olduğu için bir çok dr tavsiye etmiyor, benim drum da tavsiye etmedi onun yerine decavit verdi :)
yok canım bişey olmaz biri vitamin biri demir takviyesi ben de 1 hafta evdeydim evde olunca unuttum içmeyi bu hafta da hiç içmedim ama tabi içsek daha iyi kendimizi daha zinde hissediyoruz yoksa bi sıkıntı yaratmaz bebeklerimiz için :)canım benim cok sağol inşallah hissederim o anı yaşamak harika olacaktır.peki cnm demir ilacim bitmişti elevit içtim iki gün sonra tekrar gynferon içtim.şimdi bu sabah aç karnıma itim gynferonu eleviti de aksam içecem yanı bi birak bi iç umarım sıkıntı olmaz.magnezyum içinde içim ferahladı.tedaviyle olunduğu için aten hassasız hem ben hem bebek.ben hala progeston içiyor pruloton vuruluyorum
Allah razı olsun tatlım...içim rahatladı cok şükür..sağolasın.hissettiğim an duygularım paylaşacm.18+6 günlüğüz teyzesi.hiçbirşey almadım korkudan heran riskliyim bide Rabbime sükürler olsun bana nasip ettiyok canım bişey olmaz biri vitamin biri demir takviyesi ben de 1 hafta evdeydim evde olunca unuttum içmeyi bu hafta da hiç içmedim ama tabi içsek daha iyi kendimizi daha zinde hissediyoruz yoksa bi sıkıntı yaratmaz bebeklerimiz için :)
Günaydın canım ben de ankaradayım bu havaları çok seviyorum ama Taşınma telaşında hiç güzel olmuyor. Bir de kayıp düşmeyeyim diye dışarı da çıkamıyorum..bembeyaz bir Ankara'dan günaydınnnnnlarrr
ben işteyim son iki günümartık evde olucam..
bebişlerim bu sabah yine kıpır kıpır
Canım merak etme ben daha iki haftadır hissetmeye başladımgünaydın arkadaşlar herkese hayırlar günler olsun.ben bebeğimi daha hissedemedim her hafta doktora gidiyorum maşallah hareketlı ultrasonda.ama ben hissedemedim.
darısı başıma canım cok güzel yaCanım merak etme ben daha iki haftadır hissetmeye başladım
Gunaydin annisler canim sen nerde oturuyorsun istanbulda cok fena kar yagdi bu sabah artik ise gidiyim diye ciktik esimle arabayi cikaramadik yine eve geri dondukEki Görüntüle 1422376
Günaydın kızlar çok güzel kar yağmıs istanbula. ..ne kar topu nede bir kardan adam yapabildik bu sene... Alın size kardan adam
C A N O Günaydın canım dün gece eşimle çıktık dışarı mini termosa çayımızı ve fotoğraf makinamızı boynumuza takarak parka çıktık :) hatta kar bile yedik
Buz tutan yaprakları çektim çok keyifliydi,kara bastıkca gırcgırc çıkan ses nasıl mutluluk verdi anlatamam. Hepinize tavsiye ederim girin eşinizin koluna yürüyüş yapın soluyun soğuk havayı
Teşekkür ederim canımHarikasınız, ne güzel keyif yapmışsınız maşallah, helal olsun sizesen Konya da mıydın canım?
Benimde dikkatimi çekti me oldu acaba ??Iyi geceler hamisler. @vebahargeldi profilode hesap pasif diyor.neden oldugunu bilen var mi?
Anladım canım ben bir kere merih bayrama gittim ama ağzından kerpetenle laf alıyorsun resmen bir de tüp bebek olmadı önemli değil benim için falan dedi bu kafa da olduğu için sezeryan falan yapmaz sanırım başka birine gideceğim bu sefer ama kim ??? Kararsızlık çok kötü orda sezeryanı garantiliyemezsem özel Keçiören hastanesine gideceğim Engin furtun diye bir doktor var çok yoğun olduğundan genelde sezeryan yapıyormuş, şu kar bi dinsin de Gazi'ye tekrar gidip görüşeceğim senin tavsiye edeceğin biri var mı orda Mehmet ve Ahmet hoca tamamen ilişiğini kesti diye duymuştum amacdevam ediyorlar demekkitatlım benim doktorum Mehmet Erdem..
tüp bebeği ona yaptırmıştım ve ona devam ediyorum dışarda özel muayenesine gidiyorum..
Gazi ün. sadece testlerim için gidiyorum şimdilik ama doğumumu orda yapıcam kısmetse cnm.
Hemşireler ilgili, doğum bölümü temiz, odalar iyiydi bana düzenli ve sakin geldi..
Sen orda hangi doktora gidiyordun?
Teşekkür ederim canımYok güzelim İstanbul Anadolu yakasında oyuruyorum
gunaydinn anneler oglumu gorduk geldik zorda olsa resmini de aldik renklii doktor zorlamasa poz wermeye yuzunu gostermeye hic niyeti yokk minigiminn cok sukur hersey yolunda
Ben Anadolu Yakası kartal da oturuyorum canım. .Gunaydin annisler canim sen nerde oturuyorsun istanbulda cok fena kar yagdi bu sabah artik ise gidiyim diye ciktik esimle arabayi cikaramadik yine eve geri donduk
Valla büyük cesaret eşim kapıdan çıkarmıyor. Siz keyfini çıkarın ben camdan bakmaya razıyımC A N O Günaydın canım dün gece eşimle çıktık dışarı mini termosa çayımızı ve fotoğraf makinamızı boynumuza takarak parka çıktık :) hatta kar bile yedik
Buz tutan yaprakları çektim çok keyifliydi,kara bastıkca gırcgırc çıkan ses nasıl mutluluk verdi anlatamam. Hepinize tavsiye ederim girin eşinizin koluna yürüyüş yapın soluyun soğuk havayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?