- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 35
Iyi geceler hamisler.vebahargeldi profilode hesap pasif diyor.neden oldugunu bilen var mi?
geldim kizlar geldimCanım ben de fark ettim de onu merak ettim ne oldu acaba
Gozun aydin canim :) yasak ilk 3 ay devam ediyor bu aradaGözün aydE="nefise erdem, post: 39521074, member: 656802"]herkese iyi akşamlar. Bugün meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.doktor proluton depo verdi haftada bir.hala özel hayatla ilgili yasaklar geçerli dedi. daha ne kadar yasak olur bilen var mı acaba.ben de şimdilik risk yok ama sanırım doktor tedbir amaçlı dedi.
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bizimde bi sikintimiz yok ama 9 ay yasak bizede yapmasakda olur bebis iyi olsundaherkese iyi akşamlar. Bugün meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.doktor proluton depo verdi haftada bir.hala özel hayatla ilgili yasaklar geçerli dedi. daha ne kadar yasak olur bilen var mı acaba.ben de şimdilik risk yok ama sanırım doktor tedbir amaçlı dedi.
herkese iyi akşamlar. Bugün meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.doktor proluton depo verdi haftada bir.hala özel hayatla ilgili yasaklar geçerli dedi. daha ne kadar yasak olur bilen var mı acaba.ben de şimdilik risk yok ama sanırım doktor tedbir amaçlı dedi.
Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
senin adına çok sevindim Allah Can bebeğimizi tez zamanda evinize götürmeyi ve Güle güle büyütmeyi. nasip etsinKizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Gözün aydin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) topigimiz senleniyorSelam.kizlar ilk tup bebek denememle.sukur hamileyim 5.gun.embiriyosu idi transfeerden sonra 9.gun kan testi degerim 69.03 sizce.normalmi sorun pko.idi
Maşallah maşallah canımKizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Allah razi olsun arkadasim. Desteklerinizle guc buluyorum inanin. Beni ve oglumu merak ettiginizi gorunce nasil mutlu oldum anlatamam. Can yoldaslarim benimCnmmm cok sevindiim ayy yerim ben onu yaa Rabbim kat kat sifa versin melegimize cok merak ettik seni girmeyince bak iyi olacak dahada duzelecek Can bebegimiz artik bezde baglaniyo ooo kocaman adam oldu o dualara devam Allahim zorda darda kalan herkese yardim etsin bizlerede habersiz birakma bizi
Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Oleeyy cok sukur rabbime daha daha iyi olacak bak ismini ogrendikten sonra dualar daha isabetli olmaya basladi:)Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Canim benim ya gozlerim dolduu ama sevincten. 3 5 dk once esime bahsettim 2 gundur yazmiyo dedim korkmaya basladim dedim. Sirf belki senden Candan bi haber var mi diye girdim. Coook sevindim kirk bir kere masallah pasamiza. Hep boyle guzel haberlerle gel insallah... dualarimizdasiniz hep... Bizim bebeklerimiz guclu bebekler Allahin izniyle.Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
valla çok merak ettim ben iyi geri gelmene sevindim :)))geldim kizlar geldim
sacma sapan benim sikayet ettigim bir durumda bana uyari vermisler nasil oluyor anlamadim. Birini sikayet ettim ama ya benden once davrandi beni sikayet etti ya da baska turlu bisey bilemedim kural ihlali diye mesaj gelmis. Gersksiz
bu arada farkedilmek hosuma gitti kizlar tesekkur ederim
ay canım nasıl sevindim anlatamam. inşallah daha da çabuk toparlar da alıp kucağınıza evinize gidersiniz. kıyamam küçük savaşçıya hiç...Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?