2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

gunaydinn anneler oglumu gorduk geldik zorda olsa resmini de aldik renklii doktor zorlamasa poz wermeye yuzunu gostermeye hic niyeti yokk minigiminn cok sukur hersey yolunda
maaşallah maaşalllah :) renkli nasıl canım diğerine göre daha mı belirgin yüz hatları ??

heyy kızlar.. yazın deniz dediniz sahil dediniz şimdi de kar diyorsunuz mis gibi hava diyorsunuz olan var olmayan var gören var görmeyen var niye nispet yapar gibi anlatıyorsunuz bakiim
Bizim varda ne oluyor anca camdan görüyoruz. . Sende telefondan resimlere kar deniz manzaralarina bakiver ne olmus

heyy kızlar.. yazın deniz dediniz sahil dediniz şimdi de kar diyorsunuz mis gibi hava diyorsunuz olan var olmayan var gören var görmeyen var niye nispet yapar gibi anlatıyorsunuz bakiim
Ayni durumdayiz canim. Ne kar var ne deniz gerci olsada kocacik o kadar mesgul ki deniz kar keyfi yapmaktan gectim aksamlari yanimda olsa cayimizi icip film izlesek raziyim beN. bide adabayi yasakladi bana.cikamiyorum yagmurdan soguktan. Evde durmaktan ortadan ikiye catliycam yakinda...​

Kizlar mesajlari okudum da goremedim.. kanbolattan haber var mi merak ediyorum hep.. yazmamis galiba yada gozumden kacmista olabilir...

Bizim varda ne oluyor anca camdan görüyoruz. . Sende telefondan resimlere kar deniz manzaralarina bakiver ne olmus
camdan bile görmek ne kadar büyük bi nimet canım ya keşke ben de görsem de camdan görsem benim evin camından da Atatürk Barajının bir kısmı gözüküyor sadece

valla ede oturmayı tercih ediyorum çalışan bi kadın olarak deniz yok kar yok o zman ne işimiz var sokaklarda

E oda güzel canım

5 gündür kahverengi lekem vardı , crinone jel kullanıyorum. Siz güzel annelerin daha önce yaşadıkları ile teselli bularak doktora çok korkmadan gidebildim . Hepinize teşekkür ederim..

Ayyyyy takvimim 29.hafta olmus.allahim sana derecesiz sukurler olsun.ne olur saglikla kucagimiza almayi nasip et.hicbirimize evlat acisi yasatma yarabbim.sevunclerimizi dogum anilarimizi buradan paylasmayi nasip et yarabbim
Maşallah canım az kaldı güzel günlere
Hoş Geldin canım merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkese iyi akşamlar. Bugün meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.doktor proluton depo verdi haftada bir.hala özel hayatla ilgili yasaklar geçerli dedi. daha ne kadar yasak olur bilen var mı acaba.ben de şimdilik risk yok ama sanırım doktor tedbir amaçlı dedi.

Gözün aydE="nefise erdem, post: 39521074, member: 656802"]herkese iyi akşamlar. Bugün meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.doktor proluton depo verdi haftada bir.hala özel hayatla ilgili yasaklar geçerli dedi. daha ne kadar yasak olur bilen var mı acaba.ben de şimdilik risk yok ama sanırım doktor tedbir amaçlı dedi.[/QUOTE]
Gozun aydin canim :) yasak ilk 3 ay devam ediyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…