maaşallah maaşalllah :) renkli nasıl canım diğerine göre daha mı belirgin yüz hatları ??gunaydinn anneler oglumu gorduk geldik zorda olsa resmini de aldik renklii doktor zorlamasa poz wermeye yuzunu gostermeye hic niyeti yokk minigiminn cok sukur hersey yolunda
Bizim varda ne oluyor anca camdan görüyoruz. . Sende telefondan resimlere kar deniz manzaralarina bakiver ne olmusheyy kızlar.. yazın deniz dediniz sahil dediniz şimdi de kar diyorsunuz mis gibi hava diyorsunuzolan var olmayan var gören var görmeyen var niye nispet yapar gibi anlatıyorsunuz bakiim
heyy kızlar.. yazın deniz dediniz sahil dediniz şimdi de kar diyorsunuz mis gibi hava diyorsunuzolan var olmayan var gören var görmeyen var niye nispet yapar gibi anlatıyorsunuz bakiim
camdan bile görmek ne kadar büyük bi nimet canım ya keşke ben de görsem de camdan görsemBizim varda ne oluyor anca camdan görüyoruz. . Sende telefondan resimlere kar deniz manzaralarina bakiver ne olmus
valla ede oturmayı tercih ediyorum çalışan bi kadın olarak deniz yok kar yok o zman ne işimiz var sokaklardaAyni durumdayiz canim. Ne kar var ne denizgerci olsada kocacik o kadar mesgul ki deniz kar keyfi yapmaktan gectim aksamlari yanimda olsa cayimizi icip film izlesek raziyim beN. bide adabayi yasakladi bana.cikamiyorum yagmurdan soguktan. Evde durmaktan ortadan ikiye catliycam yakinda...
E oda güzel canımcamdan bile görmek ne kadar büyük bi nimet canım ya keşke ben de görsem de camdan görsembenim evin camından da Atatürk Barajının bir kısmı gözüküyor sadece
valla ede oturmayı tercih ediyorum çalışan bi kadın olarak deniz yok kar yok o zman ne işimiz var sokaklarda
Tatlim en son iki gun once yazmisti.cani gormeye gidecegim diye.bir daha ses cikmadi.insallah guzel haberler verir en kisa zamandaKizlar mesajlari okudum da goremedim.. kanbolattan haber var mi merak ediyorum hep.. yazmamis galiba yada gozumden kacmista olabilir...
5 gündür kahverengi lekem vardı , crinone jel kullanıyorum. Siz güzel annelerin daha önce yaşadıkları ile teselli bularak doktora çok korkmadan gidebildim . Hepinize teşekkür ederim..Merhaba Aranıza yeni katıldım 7+4 hamileyim bugün çok şükür gidip kalp atışlarınıda duydum ve artık eminim. 14 ocakta 2 dondurulmuş embiryo ile hamile kaldım. Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah
Ayyyyy takvimim 29.hafta olmus.allahim sana derecesiz sukurler olsun.ne olur saglikla kucagimiza almayi nasip et.hicbirimize evlat acisi yasatma yarabbim.sevunclerimizi dogum anilarimizi buradan paylasmayi nasip et yarabbim
Hoş Geldin canım merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba Aranıza yeni katıldım 7+4 hamileyim bugün çok şükür gidip kalp atışlarınıda duydum ve artık eminim. 14 ocakta 2 dondurulmuş embiryo ile hamile kaldım. Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah
amin canım..Ayyyyy takvimim 29.hafta olmus.allahim sana derecesiz sukurler olsun.ne olur saglikla kucagimiza almayi nasip et.hicbirimize evlat acisi yasatma yarabbim.sevunclerimizi dogum anilarimizi buradan paylasmayi nasip et yarabbim
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Merhaba Aranıza yeni katıldım 7+4 hamileyim bugün çok şükür gidip kalp atışlarınıda duydum ve artık eminim. 14 ocakta 2 dondurulmuş embiryo ile hamile kaldım. Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah
hemde nasil belirginn cnm sanki vesikalik foto dudak buzmesine kadar belli cnm telm braz sorunlu yoksa yukleyecektimm cnmmaaşallah maaşalllah :) renkli nasıl canım diğerine göre daha mı belirgin yüz hatları ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?