2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Farketmezmiyiz bebisim.askolsun

Oyyy teyzeleri kurban olsun ona.gece gece aglatti beni sevincten.canim ya.senden gelen her guzel habere inan o kadar seviniyorum ki tarifi imkansiz

ohh ohh ohh maaşallah maaşallah ne kadar güzel bir haber bu böyle sablah sabah neşem yerine geldi vallahi aferin Can'a, gözünüz aydın canım inşallah hastaneden çıkıp eve gittiğinde de sevinçten böyle göbekler atalım hep birlikte

bu arada herkese GÜNAYDIN...

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :):) kalabalıklaşıyoruz maaşallah ne kadar uğurlu bi başlık oldu burası C A N O :)

Selam.kizlar ilk tup bebek denememle.sukur hamileyim 5.gun.embiriyosu idi transfeerden sonra 9.gun kan testi degerim 69.03 sizce.normalmi sorun pko.idi
normal normal canım güzel bi değer hatta :) gözün aydın sen de hoşgeldin aramıza :)

Günaydın meleklerin güzel anneleri az önce ilk transfer olmadan önceki günlerimizi ve ilk müjdeleri aldığımızda yazmış olduğumuz mesajları tekrar okudum ve çok duygulandım zaman ne çabuk geçti ve biz bu günlere geldik.Heyecanla cinsiyetleri merak edişimiz ve sevinçle paylaşımımız sıkıntılarımızda birbirimize destek oluşumuz.Bu topik çok değerli benimiçin.Aynı zamanda hamileliğimizin de günlüğü gibi bişey oldu.Yaşadığım çoğu şeyi unutmuşum okuyunca hatırladım.İyi ki birlikteyiz ve bu topik var.Sizleri seviyorum ve kendim için dilediğim dilekleri sizler içinde dileyip dua ediyorum.Sevgiyle kalın

ben de geçen gün aynı şeyi düşündüm :) aylar sonra dönüp dönüp okuduğumuz mesajlar, birbirimizi yeni tanıyışlarımız, sevinçlerimizi, acılarımızı, heyecanlarımızı, korkularımızı paylaşmamız... ne kadar içten bi grup burası değil mi ?? inşallah bir gün gerçekte de grüşme imkanımız olur :) ben çok isterim sizlerle tanışmayı

inşallah canım bebeklerimizle birlikte o gün de gelir tanışırız inşallah.

ayyy cok sevindim gözünüz aydın..Allahım esirgesin kuzuyu Rabim korusun..

Günaydın canım gerçekten bir günlük gibi korkularimiz sevinçlerimiz heyecanlı bekleyislerimiz herseyi beraber yaşıyoruz bende sizinle olduğum için çok mutluyum

canım şükür :) hep seni ve özellikle bebişimşz can'ı merak ediyoruz :) maşallah :) canımıza :) allahım adı gibi canına can katsın :) allahım sana ve eşine bağışlasın :)

Ayyyy caniiimmm cok sevindim bak gucluymus oglun masallah insallah daha da saglikli olucak

nerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…