Farketmezmiyiz bebisim.askolsungeldim kizlar geldim
sacma sapan benim sikayet ettigim bir durumda bana uyari vermisler nasil oluyor anlamadim. Birini sikayet ettim ama ya benden once davrandi beni sikayet etti ya da baska turlu bisey bilemedim kural ihlali diye mesaj gelmis. Gersksiz
bu arada farkedilmek hosuma gitti kizlar tesekkur ederim
Oyyy teyzeleri kurban olsun ona.gece gece aglatti beni sevincten.canim ya.senden gelen her guzel habere inan o kadar seviniyorum ki tarifi imkansizKizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Canım son haberine çok svindim gözün aydın.Daha da iyi olcaktir eminim.Sevgiler karşılıklıdır bizde seni seviyoruz.Hepinizi cok seviyorum
Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Amin çok teşekkür ederim.Maşallah canım az kaldı güzel günlere
Hoş Geldin canım merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :):) kalabalıklaşıyoruz maaşallah ne kadar uğurlu bi başlık oldu burasıMerhaba Aranıza yeni katıldım 7+4 hamileyim bugün çok şükür gidip kalp atışlarınıda duydum ve artık eminim. 14 ocakta 2 dondurulmuş embiryo ile hamile kaldım. Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah
normal normal canım güzel bi değer hatta :) gözün aydın sen de hoşgeldin aramıza :)Selam.kizlar ilk tup bebek denememle.sukur hamileyim 5.gun.embiriyosu idi transfeerden sonra 9.gun kan testi degerim 69.03 sizce.normalmi sorun pko.idi
Aminhayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
gözünüz aydın inşallah değerleriniz katlanarak artar.hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :):) kalabalıklaşıyoruz maaşallah ne kadar uğurlu bi başlık oldu burasıC A N O :)
normal normal canım güzel bi değer hatta :) gözün aydın sen de hoşgeldin aramıza :)
ben de geçen gün aynı şeyi düşündüm :) aylar sonra dönüp dönüp okuduğumuz mesajlar, birbirimizi yeni tanıyışlarımız, sevinçlerimizi, acılarımızı, heyecanlarımızı, korkularımızı paylaşmamız... ne kadar içten bi grup burası değil mi ?? inşallah bir gün gerçekte de grüşme imkanımız olur :) ben çok isterim sizlerle tanışmayıGünaydın meleklerin güzel anneleri az önce ilk transfer olmadan önceki günlerimizi ve ilk müjdeleri aldığımızda yazmış olduğumuz mesajları tekrar okudum ve çok duygulandım zaman ne çabuk geçti ve biz bu günlere geldik.Heyecanla cinsiyetleri merak edişimiz ve sevinçle paylaşımımız sıkıntılarımızda birbirimize destek oluşumuz.Bu topik çok değerli benimiçin.Aynı zamanda hamileliğimizin de günlüğü gibi bişey oldu.Yaşadığım çoğu şeyi unutmuşum okuyunca hatırladım.İyi ki birlikteyiz ve bu topik var.Sizleri seviyorum ve kendim için dilediğim dilekleri sizler içinde dileyip dua ediyorum.Sevgiyle kalın
inşallah canım bebeklerimizle birlikte o gün de gelir tanışırız inşallah.ben de geçen gün aynı şeyi düşündüm :) aylar sonra dönüp dönüp okuduğumuz mesajlar, birbirimizi yeni tanıyışlarımız, sevinçlerimizi, acılarımızı, heyecanlarımızı, korkularımızı paylaşmamız... ne kadar içten bi grup burası değil mi ?? inşallah bir gün gerçekte de grüşme imkanımız olur :) ben çok isterim sizlerle tanışmayı
ayyy cok sevindim gözünüz aydın..Allahım esirgesin kuzuyu Rabim korusun..Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Günaydın canımGünaydın meleklerin güzel anneleri az önce ilk transfer olmadan önceki günlerimizi ve ilk müjdeleri aldığımızda yazmış olduğumuz mesajları tekrar okudum ve çok duygulandım zaman ne çabuk geçti ve biz bu günlere geldik.Heyecanla cinsiyetleri merak edişimiz ve sevinçle paylaşımımız sıkıntılarımızda birbirimize destek oluşumuz.Bu topik çok değerli benimiçin.Aynı zamanda hamileliğimizin de günlüğü gibi bişey oldu.Yaşadığım çoğu şeyi unutmuşum okuyunca hatırladım.İyi ki birlikteyiz ve bu topik var.Sizleri seviyorum ve kendim için dilediğim dilekleri sizler içinde dileyip dua ediyorum.Sevgiyle kalın
Hosbuldum canim. Saolasin 2.kan.testimi verdim bekliyorum bakalimhayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :):) kalabalıklaşıyoruz maaşallah ne kadar uğurlu bi başlık oldu burasıC A N O :)
normal normal canım güzel bi değer hatta :) gözün aydın sen de hoşgeldin aramıza :)
canım şükür :) hep seni ve özellikle bebişimşz can'ı merak ediyoruz :) maşallah :) canımıza :) allahım adı gibi canına can katsın :) allahım sana ve eşine bağışlasın :)Kizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Ayyyy caniiimmm cok sevindim bak gucluymus oglun masallah insallah daha da saglikli olucakKizlar ben geldim. Merakta koydum sizleri kusura bakmayin. CAN'imizdan guzel haberler getirdim size. Solunum destegini yavas yavas cekiyolar. Enfeksiyon degerleei düşmüş. Sondasinida cikarmislar bugun.idrarinda artik kan yok ve bezine çis yapiyo artik oglusum 41 kere masallah. Bugun gözlerini acip bize bakti melegim. Her seferinde hissediyor varligimizi biliyorum. Bugun mutlu ayrildik yanindan. Ilk defa dugum olmadi bagazim, dolmadi gozlerim.simdi yazarken oliyor bunlar o ayri tabi :) dualarinizi esirgemeyin kizlar. Hamile duasi makbuldur derler. Gani gani gitsin ogluma insallah... allah hepinizden razi olsun.
Özel gaziosmanpasa hastanesi dr.murat keskinnerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
İstanbul tup bebek emre karatekelioglu / günaydın kizlar ne guzel sevgi yumagi olmusunuz bende sizi seviyoruuuumnerelerde tüp bebek ytaptırdınız lütfen söyleyin fikikr vermemede yardımcı olun ?zeynep kamilde yaptıran var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?