2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Adet gununden hesapliyorsun belki kese gorursun. Folik asiti doktoruna sor canım. Ev işi ilk 3 ay yapma mazallah ben ve bi çok arkadaşın kanama sorunu olmuştu. Cok dikkat et daha yolun başındasin

arkadaslar evde kendi yaptigim urunlerim hakkinda bilgi almak icin konumu ziyaret edebilirsiniz. fiyatlar piyasadan oldukca uygundur

Merak etme.biz burada zamaninda ne kadar gerildik neler yasadik.seni anlariz biz.tum endiselerini hic cekinmeden yaz.folik asitin zarari yok bence ic.sonucta supriz gebeliklerde insanlar sonradan basliyor.onemli olan ilk 3 ay alinmasi.ev islerine gelince evet yemegini yapabilirsin ama evi supurme balkon yikama.bu kadar aramissin yapma ya birak kirli kalsin.en azindan ilk 3 ay.vucudun sisligin vs.ilgili kendini cok dinleme.hersey olacagina varir.sen sadece kendini kasmis dusunmus tasalanmis ve mutsuz olmus olursun.ben hamileyim de surrkli.baska bisey aklina getirme olur mu?

Gunaydin guzel arkadaslarim.bizde kotu bir gece gecirdik.dunden beri bacaklarim ozellikle dizden asagisi patlayacak gibi hissediyorum.esim kremle ovdu falan ama ne fayda...hala da ayni.gece toplamda 4 saat anca uyudum.ayaklarimin ustune basamiyor gibiyim.hareket etmelimiyim etmemelimiyim bilemedim.nette arastirdim genelde kramptan bahsediyorlar.bu boyle kramp gibi degil ayagim dahil dizime kadar sis gibiyim.ama odem falan yok.var mi aranizda boyle bir sey yasayan? Bilen duyan?

canim bence baska doktorada git benim esimin kardesinede detayli ultrason da 1 hafta geri dediler dollenme gec olmustur dediler sonra aradakinsure uzadi 3 haftaya cikti meger gobek kordonundaki damarlardan biri tikanmis beslenemiyormus gerci senin ikiz galiba ikizlerde normal degil mi birinin geri olmasi

Normalmis ama benim karin cevresi 2 hafta geriymis

Erken degil mi daha oyle cikilabiliyormu hamileler h
ah canım ah beni gören şaşırıyor sen hala çalışıyor musun diye alışık değil bizimkiler 6-7 aylık hamilelerin çalışmasına millet 1 haftalıktan rapor alıp işe gelmiyor hamileliğin sonuna kadar..

Geçmiş olsun canım neden olduğu hakkında bi fikrim yok
Banada yaramiyor yol yuruyunce kasiklarim agriyor
Ne yapcaz biz böyle heryerimiz ağrıyor

canim sata gore mi hesapliyor. Tup bebekte sati degil de tarnsferden onceki 14. 15. Gunu baz alip saymaya basliyorlar. Oyle olunca benim de 4 gun fark ediyor. Sen onlari dusunme. Bir de atiyorum 30 dasin ama bebek 28+1 gorunuyor. Ultrason kagidinda bebegin uyumlu oldugu hafta yazar hep. Sat a gore olan yazmaz.

Balik yagini sindirirken midede hissetmek cok kotu oluyor. Sana tavsiyem uyumadan hemen once balik yagini yut. Uykuda sindirilsin.
Illa perinatolog degil de bir muayenende de normal bir dr.a git bakalim ne diyecek.

Eyvaahhhh canim sen benden de kotusun. Nolur kendini dinleme. Tadini cikar. Sisitim mi indim mi agrim mi var nasil olacak aksam soyleydi de sabah boyle oldu. Inan cok yipranirsin. Birak bunlari bir kenara. Simdi mide bulantin yoktur e kilo da yoktur ohhh miss ye ic keyfine bak. Bir de folbiol kullanmaya basla bence. Ben de bikmistim tedavi surecleri su bu bir ara tum ilaclari birakmistim seni anliyorum. Transfere baslayinca basladim hemen dr. Beni kullaniyor biliyordu.

cqnim varis egilimin varsa o yapabilir. Ayaklarina soguk su tutup yukari kaldir. Bir de odem olup olmadigini anlamak icin soyle diz kapagindan 4 paarmak kadar asagiya parmaginla bastir cek icine geciyor mu ya da iz oluyormu. Bende de gorunen sislik odem bisey yok ama aksam oldumu eve sigamiyorum karnim bir yandan bacaklarim bir yandan anlamadigim seyler oluyor.

anladım canım biraz kafa karıştırıcı konuşmuş benim doktor ikizler arasındaki farklılığın normal olduğunu söylüyor bana gramlarıngayet normal geldi. Benimkilerde 1 hafta önce 700 civarıydı..bence kafana takılcak bir durum değil bebeklerin cok şükür saglıklılar gelişiyolar kızın belkide oğlusu gecer hiç belli olmaz iyi olsunlarda kilosu önmli değil..

bence folik asite başla hemen.
ev işi hiç yapmamaya çalış ilk üç ay. ben yatarak geçirdim ilk üç ayı. çok zorlamamakta fayda var.
4-5 haftada çok net bir şey görünmeyebiliyor ben en detaylı görüntüyü 9 da görmüştüm moralini bozma göremezsen.
benim karnımdaki şişlik haftalarca inmedi. o kişiden kişiye değişiyor. ilaçlar bana çok dokunduğu için öyle olmuştum. sana daha uygun bir dozajsa ilaçların belki de daha kolay inmiş olabilir. o ateş basması falan bende de olmuştu bir de progesteron kullanıyorsan o da yapıyor fazlasıyla...

Reactions: 9ay
Gunaydin kizlar O OzlTzk bendede oluyor o birden bu dizlerin ust kismi yan tarafları patlayacak gibi agri yapiyo anlamadim ama surekli degil dr a sormak lazım neden

gecmiş olsun tatlım bende de ara ara kramplar oluyor hareket edemiyorum edince daha kötü oluyor haftalar ilerledikçe yeni seylerle karşılaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba kizlar nasilsiniz. Valla hamilelik takvimlerinize oncelikle kocaman massallah :) ben var ya hayran hayran baktim 20 25 27. Haftalar.. amanin ne kadar guzel ilerlemissiniz bin massallah. Allahim nazarlardan korusun sizi. Biz de tup bebisle hamis olduk. 28 ocakta transferim yapildi. 6 subatta pozitif haberini aldik elhamdülillah. Su an 6+5teyiz. Gecen hafta doktorumuz kalp pitpitimizi vajinal ultrasonda gordu cok sukur.ama kanama odagimiz da var crinone jel sabahlari kullaniyodum transferden beri.bi de coraspin bi de folikasit bi de doktor vermedi ama ben balik yiyemedigim icin omega3 iciyom. Bu kanama odagimiz cikinca doktor progestan hap verdi.sabah aksam agizdan aliyorum. Carsamba kontrolumuz. Insallah minik iyidir. Bi de benim ne midem bulaniyo ne bi belirtim var.kizlar normal mi tecrubeli hamisler . Bazen diyorum minige bisey mi oldu ki ben bisey hissetmiyom

Merhaba canım hoş geldin aramıza. Öncelikle senin yaşadıklarını bizlerde yasadik. Kanamam oldu kaç kere iğne kullandım. Sonra bitmeyen kahverengi akıntı 16 17. Haftada hepsi geçti çok şükür. Telaşı nı anlıyorum ama rahat ol. Bol istirahat et. Hiç bi iş yapma sende bugünlere geleceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…