Aslında ben değil eşim taşıdı. Bana yol yürümek yaramıyor sanırımcanım dikkkat et poşet falan cok taşıma.. ağrı olunca insan ister istemez tedirgin oluyor ben artık pek evden çıkmıyorum
Adet gununden hesapliyorsun belki kese gorursun. Folik asiti doktoruna sor canım. Ev işi ilk 3 ay yapma mazallah ben ve bi çok arkadaşın kanama sorunu olmuştu. Cok dikkat et daha yolun başındasinArkadaşlar günaydın. Siz hamileliğiniz tadını çıkarmaya çalışırken ben sürekli endişelerimde geliyorum kusura bakmayın lütfen. 3 seneden sonra ilk kez olunca bir türlü endişelenmeyi kesemiyorum.
Size bir kaç sorum var.
Bugün 4 hafta 4 günlük oluyorum galiba :) 12 şubatta yumurta toplama ve döllenme olmuştu. Yarın muayenem var. Bir şey görebilir miyiz?
Bugüne kadar karnımda şişlik vardı. Yumurta toplamadan kalma. Bugün inmiş. Negatif denemelerimde adet olmadan önce inerdi. O sebeple biraz edişelendim. Zaten başka da bir belirtim yok. Sadece kendimi sıcak hissediyorum hepsi bu. Sizce normal mi?
Doktor bana tüp bebeğe başlarken folik asit almamı söylemişti ama ben 3 yıldır ara ara aldığım için almamıştım. Şimdi başlasam olur mu acaba? Evde 5 mg folbiol var.
Sonuncusu da hafif ev işleri zarar verir mi? :)
Şimdiden çok teşekkürler!
Merak etme.biz burada zamaninda ne kadar gerildik neler yasadik.seni anlariz biz.tum endiselerini hic cekinmeden yaz.folik asitin zarari yok bence ic.sonucta supriz gebeliklerde insanlar sonradan basliyor.onemli olan ilk 3 ay alinmasi.ev islerine gelince evet yemegini yapabilirsin ama evi supurme balkon yikama.bu kadar aramissin yapma ya birak kirli kalsin.en azindan ilk 3 ay.vucudun sisligin vs.ilgili kendini cok dinleme.hersey olacagina varir.sen sadece kendini kasmis dusunmus tasalanmis ve mutsuz olmus olursun.ben hamileyim de surrkli.baska bisey aklina getirme olur mu?Arkadaşlar günaydın. Siz hamileliğiniz tadını çıkarmaya çalışırken ben sürekli endişelerimde geliyorum kusura bakmayın lütfen. 3 seneden sonra ilk kez olunca bir türlü endişelenmeyi kesemiyorum.
Size bir kaç sorum var.
Bugün 4 hafta 4 günlük oluyorum galiba :) 12 şubatta yumurta toplama ve döllenme olmuştu. Yarın muayenem var. Bir şey görebilir miyiz?
Bugüne kadar karnımda şişlik vardı. Yumurta toplamadan kalma. Bugün inmiş. Negatif denemelerimde adet olmadan önce inerdi. O sebeple biraz edişelendim. Zaten başka da bir belirtim yok. Sadece kendimi sıcak hissediyorum hepsi bu. Sizce normal mi?
Doktor bana tüp bebeğe başlarken folik asit almamı söylemişti ama ben 3 yıldır ara ara aldığım için almamıştım. Şimdi başlasam olur mu acaba? Evde 5 mg folbiol var.
canim bence baska doktorada git benim esimin kardesinede detayli ultrason da 1 hafta geri dediler dollenme gec olmustur dediler sonra aradakinsure uzadi 3 haftaya cikti meger gobek kordonundaki damarlardan biri tikanmis beslenemiyormus gerci senin ikiz galiba ikizlerde normal degil mi birinin geri olmasiGunaydin armyycim ultrasonda en son prsmbe gunu oglani olcerken 25+6 dedi sata gore hesaplarkende 25+2 dedi yani 2 eylülu saymayip bi sonraki haftadan sayiyor.sonra madem öyleyse kızıma gelişim geriligi 2 hafta dedi 24+5te nasıl iki hafta oluyor 3 gun falan oluyor her seferinde celiskili konusuyor anlamıyorum bu adami vallhi artik beddua ediyorum eger para için ayagim kesilmesin diye korkutuyorsa bizi aldigi parayla derdine derman arasin diyorum.burada ondan baska prof.perinatologta yok ne yazikkioglus 840gr minik kizim 670 gr teyzesi
Banada yaramiyor yol yuruyunce kasiklarim agriyorAslında ben değil eşim taşıdı. Bana yol yürümek yaramıyor sanırım
Normalmis ama benim karin cevresi 2 hafta geriymiscanim bence baska doktorada git benim esimin kardesinede detayli ultrason da 1 hafta geri dediler dollenme gec olmustur dediler sonra aradakinsure uzadi 3 haftaya cikti meger gobek kordonundaki damarlardan biri tikanmis beslenemiyormus gerci senin ikiz galiba ikizlerde normal degil mi birinin geri olmasi
ah canım ah beni gören şaşırıyor sen hala çalışıyor musun diye alışık değil bizimkiler 6-7 aylık hamilelerin çalışmasına millet 1 haftalıktan rapor alıp işe gelmiyor hamileliğin sonuna kadar..Erken degil mi daha oyle cikilabiliyormu hamileler h
Geçmiş olsun canım neden olduğu hakkında bi fikrim yokGunaydin guzel arkadaslarim.bizde kotu bir gece gecirdik.dunden beri bacaklarim ozellikle dizden asagisi patlayacak gibi hissediyorum.esim kremle ovdu falan ama ne fayda...hala da ayni.gece toplamda 4 saat anca uyudum.ayaklarimin ustune basamiyor gibiyim.hareket etmelimiyim etmemelimiyim bilemedim.nette arastirdim genelde kramptan bahsediyorlar.bu boyle kramp gibi degil ayagim dahil dizime kadar sis gibiyim.ama odem falan yok.var mi aranizda boyle bir sey yasayan? Bilen duyan?
Ne yapcaz biz böyle heryerimiz ağrıyorBanada yaramiyor yol yuruyunce kasiklarim agriyor
canim sata gore mi hesapliyor. Tup bebekte sati degil de tarnsferden onceki 14. 15. Gunu baz alip saymaya basliyorlar. Oyle olunca benim de 4 gun fark ediyor. Sen onlari dusunme. Bir de atiyorum 30 dasin ama bebek 28+1 gorunuyor. Ultrason kagidinda bebegin uyumlu oldugu hafta yazar hep. Sat a gore olan yazmaz.Army canim prsmbe kontrolumyz vardi normalde ben persmbe gunu transfere gore tam 26+0.haftama girmis oluyorum dr 25+2 oluyor dedi benim icin 5 gününde cook onemi var aramızda 1 gun olduğunu bild8gim icin sana sormak istedim senin bugun tam kacinci hafta kacinci gunun?
Balik yagini sindirirken midede hissetmek cok kotu oluyor. Sana tavsiyem uyumadan hemen once balik yagini yut. Uykuda sindirilsin.benim cevize alerjim var yiyemiyorum. balıkta her zaman yiyemiyorum. kokusundan biraz tiksindim. doktorda mecburen verdi balık yağını. süt içebiliyorum aslında. ama balık yağıyla almak ne kadar doğru onda kafam karıştı.
Illa perinatolog degil de bir muayenende de normal bir dr.a git bakalim ne diyecek.Gunaydin armyycim ultrasonda en son prsmbe gunu oglani olcerken 25+6 dedi sata gore hesaplarkende 25+2 dedi yani 2 eylülu saymayip bi sonraki haftadan sayiyor.sonra madem öyleyse kızıma gelişim geriligi 2 hafta dedi 24+5te nasıl iki hafta oluyor 3 gun falan oluyor her seferinde celiskili konusuyor anlamıyorum bu adami vallhi artik beddua ediyorum eger para için ayagim kesilmesin diye korkutuyorsa bizi aldigi parayla derdine derman arasin diyorum.burada ondan baska prof.perinatologta yok ne yazikkioglus 840gr minik kizim 670 gr teyzesi
Eyvaahhhh canim sen benden de kotusun. Nolur kendini dinleme. Tadini cikar. Sisitim mi indim mi agrim mi var nasil olacak aksam soyleydi de sabah boyle oldu. Inan cok yipranirsin. Birak bunlari bir kenara. Simdi mide bulantin yoktur e kilo da yoktur ohhh miss ye ic keyfine bak. Bir de folbiol kullanmaya basla bence. Ben de bikmistim tedavi surecleri su bu bir ara tum ilaclari birakmistim seni anliyorum. Transfere baslayinca basladim hemen dr. Beni kullaniyor biliyordu.Arkadaşlar günaydın. Siz hamileliğiniz tadını çıkarmaya çalışırken ben sürekli endişelerimde geliyorum kusura bakmayın lütfen. 3 seneden sonra ilk kez olunca bir türlü endişelenmeyi kesemiyorum.
Size bir kaç sorum var.
cqnim varis egilimin varsa o yapabilir. Ayaklarina soguk su tutup yukari kaldir. Bir de odem olup olmadigini anlamak icin soyle diz kapagindan 4 paarmak kadar asagiya parmaginla bastir cek icine geciyor mu ya da iz oluyormu. Bende de gorunen sislik odem bisey yok ama aksam oldumu eve sigamiyorum karnim bir yandan bacaklarim bir yandan anlamadigim seyler oluyor.Gunaydin guzel arkadaslarim.bizde kotu bir gece gecirdik.dunden beri bacaklarim ozellikle dizden asagisi patlayacak gibi hissediyorum.esim kremle ovdu falan ama ne fayda...hala da ayni.gece toplamda 4 saat anca uyudum.ayaklarimin ustune basamiyor gibiyim.hareket etmelimiyim etmemelimiyim bilemedim.nette arastirdim genelde kramptan bahsediyorlar.bu boyle kramp gibi degil ayagim dahil dizime kadar sis gibiyim.ama odem falan yok.var mi aranizda boyle bir sey yasayan? Bilen duyan?
anladım canım biraz kafa karıştırıcı konuşmuş benim doktor ikizler arasındaki farklılığın normal olduğunu söylüyor bana gramlarıngayet normal geldi. Benimkilerde 1 hafta önce 700 civarıydı..bence kafana takılcak bir durum değil bebeklerin cok şükür saglıklılar gelişiyolar kızın belkide oğlusu gecer hiç belli olmaz iyi olsunlarda kilosu önmli değil..Gunaydin armyycim ultrasonda en son prsmbe gunu oglani olcerken 25+6 dedi sata gore hesaplarkende 25+2 dedi yani 2 eylülu saymayip bi sonraki haftadan sayiyor.sonra madem öyleyse kızıma gelişim geriligi 2 hafta dedi 24+5te nasıl iki hafta oluyor 3 gun falan oluyor her seferinde celiskili konusuyor anlamıyorum bu adami vallhi artik beddua ediyorum eger para için ayagim kesilmesin diye korkutuyorsa bizi aldigi parayla derdine derman arasin diyorum.burada ondan baska prof.perinatologta yok ne yazikkioglus 840gr minik kizim 670 gr teyzesi
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Bu ayrintili ulttasona yarin gircem cnm :)
Ah canımmm aynen öyle vallahi durumlar bendede.. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsino durum bende haftalardır var. sola yatın diyorlar nefes alamıyorum sağa dönüyorum kaburgam batıyor sırt üstü yatamıyorum. bazen oturarak uyumaya çalışıyorum...
bence folik asite başla hemen.Arkadaşlar günaydın. Siz hamileliğiniz tadını çıkarmaya çalışırken ben sürekli endişelerimde geliyorum kusura bakmayın lütfen. 3 seneden sonra ilk kez olunca bir türlü endişelenmeyi kesemiyorum.
Size bir kaç sorum var.
gecmiş olsun tatlım bende de ara ara kramplar oluyor hareket edemiyorum edince daha kötü oluyor haftalar ilerledikçe yeni seylerle karşılaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun.Gunaydin guzel arkadaslarim.bizde kotu bir gece gecirdik.dunden beri bacaklarim ozellikle dizden asagisi patlayacak gibi hissediyorum.esim kremle ovdu falan ama ne fayda...hala da ayni.gece toplamda 4 saat anca uyudum.ayaklarimin ustune basamiyor gibiyim.hareket etmelimiyim etmemelimiyim bilemedim.nette arastirdim genelde kramptan bahsediyorlar.bu boyle kramp gibi degil ayagim dahil dizime kadar sis gibiyim.ama odem falan yok.var mi aranizda boyle bir sey yasayan? Bilen duyan?
Merhaba canım hoş geldin aramıza. Öncelikle senin yaşadıklarını bizlerde yasadik. Kanamam oldu kaç kere iğne kullandım. Sonra bitmeyen kahverengi akıntı 16 17. Haftada hepsi geçti çok şükür. Telaşı nı anlıyorum ama rahat ol. Bol istirahat et. Hiç bi iş yapma sende bugünlere geleceksin inşallahMerhaba kizlar nasilsiniz. Valla hamilelik takvimlerinize oncelikle kocaman massallah :) ben var ya hayran hayran baktim 20 25 27. Haftalar.. amanin ne kadar guzel ilerlemissiniz bin massallah. Allahim nazarlardan korusun sizi. Biz de tup bebisle hamis olduk. 28 ocakta transferim yapildi. 6 subatta pozitif haberini aldik elhamdülillah. Su an 6+5teyiz. Gecen hafta doktorumuz kalp pitpitimizi vajinal ultrasonda gordu cok sukur.ama kanama odagimiz da varcrinone jel sabahlari kullaniyodum transferden beri.bi de coraspin bi de folikasit bi de doktor vermedi ama ben balik yiyemedigim icin omega3 iciyom. Bu kanama odagimiz cikinca doktor progestan hap verdi.sabah aksam agizdan aliyorum. Carsamba kontrolumuz. Insallah minik iyidir. Bi de benim ne midem bulaniyo ne bi belirtim var.kizlar normal mi tecrubeli hamisler . Bazen diyorum minige bisey mi oldu ki ben bisey hissetmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?