2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bu korkular hep oluyor sitres yapmamaya çalış en iyisi bu bence Allaha dua et

Baharcim sata gore hesapliyoruz dedi oglumda sattan ileri yani sat 25+2iken oğlum 25+6 kiximda 24+5 anlamadım kafam allak pullak.yarin ciger geliştiricim vurulacak 4 doz.baska dr.da gidemiyorum çünkü ayağı kalkmam yemek ve lavsbp dışında yasak dusun ignelerimi bile il saglik mudurlugu ile irtibata gectik evde gelip yapiyorlar

Amiinn canim inşallah hepimizinkiler saglikla dunyaya gelirler

gecmiş olsun tatlım bende de ara ara kramplar oluyor hareket edemiyorum edince daha kötü oluyor haftalar ilerledikçe yeni seylerle karşılaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet tatlim ya.her gecen gun yeni seylerle karsilasiyoruz.ne kadar tatli aslinda kiymetini bilmek lazim.benim yarin dr.kontrolu var soracagim yine de ve yazacagim ne dedigini.

Kizlar doktorum dan yeni bir bomba dahasimdiye kadar ağızdan kullandigim progestani meger alttan kullanacakmisim hicbirsekilde beni uyarmadi ve ben bugun esim dr un yanina gidecekti öylesine aklıma geldi bi soru ver dedim bu doktorlsri kör bıçakla öldüresim var

Hmmmm gerçekten insanı deli ediyor kimisi Allah doğru doktorlarla karşılaştırsın

Kızlar cevaplariniz icin sagolun. Tedavi ile anne adayi oldugumuzdan tedirginlik hicbitmiyo. Allahim yar ve yardimcimiz olsun insallah :) carsamba gunu hayirlisi ile bi doktorumuza goruneydik heralde daha iyi hissedicem o zaman :)

Nasil boyle rahat soyluyolar sonradan bide bende deli oluyorum bu zamana kadar neden aklina gelmemis acaba bu kadar risk varken ! Anlam veremiyorum valla boyle dr lara

ayyy şaka gibi yaa tam dayaklık

Ey allahim yaaa.mal mi bunlar ben anlamiyorum.ayni seyi iki defa sorsan sen suclu olursun.neyse sen sikma canini.bana dr.um aslinda agizdan alinmak ici tasarlandigini ama yan etkileri fazla oldugu icin vajinal almayi onerdigini soylemisti.normalde ilk 3 ay vucutta progestan yeterli olmadigi icin veriliyormus.su an aslinda vucudumuz cokkkk daha fazlasini salgiliyormus.bana buradaki dr.lar gerek yok diyo sonra tup bebek dr.sonuna kadar kullan demisti deyince tamam o zaman diyorlar.umarim icin bi4az rahatlamistir.baska ne dedi dr.cocuklar ve serviks ne alemdeymis

Hay allahım yaa.. olacak şey değil. senin sormana gerek kalmadan sana nasıl ve ne zaman kullanacağını söylemesi lazım doktorun. Neyse sıkma canını tatlım. ozltzk arkadaşımız ne güzel açıklamış.

Cnm gittim dr randevuyu 23 marta verdi bu hafta yapilmiyormus ayrintili 23.haftada yapilir dedi. Yine 3 hafta beklemeye gectik :) normal kontrol yaptirdik donduk.
Olsun daha sağlam daha net olsun da biz zaten beklemeye alışkın sabırlı anneleriz :)

anladim canim. Sen bayagi siki tutuyorsun isi iyi yapiyorsun.
Bu arada canim ben
karistirdim mi anlamadim.e oglunla kizin arasinda ozaman oyleiki haftalik fark yok ki. Sen ileri olani baz alma. haftasini dusununce oyle iki haftalik gerilik yok ki

saka gibi. Ama cok onemsemiyorlar canim. Bir gidisimde alttan dedi diger gidisimde agizdan dedi. Ben onemsemedim agizdan almayi hep alttan koydun. Cunku mide bulantisi ve tansiyon dusuklugu halsizlik filan yapabiliyormus agizdan alinca. E benimde mide bulantim hic kesilmedi zaten napim agizdan almamistim. Cok farketmemistir etki olarak heralde ama bu sekiode dengesizlikler hos degil gercekten. Insanin guvenini sarsiyor.

Biz de bugün 1 ay aradan sonra oğlumuzu görmeye gittik teyzeleri Maşallah günü ile kilosu ile tam kıvamındaymış bizim oğlan. 850 gr olmuş. yeni fotoğrafını ve videosunu da verdi doktorumuz. bir sonraki kontrolümüze kadar izleriz artık yani 1 ay daha bekleyeceğiz. troidim 4,5 çıkmış onun için ilaç verdi, şekerimiz falan geri kalan herşeyimiz normalmiş çok şükür

Kızlar cevaplariniz icin sagolun. Tedavi ile anne adayi oldugumuzdan tedirginlik hicbitmiyo. Allahim yar ve yardimcimiz olsun insallah :) carsamba gunu hayirlisi ile bi doktorumuza goruneydik heralde daha iyi hissedicem o zaman :)

Hoş geldin topiğimize halideciğim hissedene kadar insan görmeden içi rahat etmiyor. tedirginliğinde haklısın. ama rahat ol canım, herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…