Merhaba kizlar nasilsiniz. Valla hamilelik takvimlerinize oncelikle kocaman massallah :) ben var ya hayran hayran baktim 20 25 27. Haftalar.. amanin ne kadar guzel ilerlemissiniz bin massallah. Allahim nazarlardan korusun sizi. Biz de tup bebisle hamis olduk. 28 ocakta transferim yapildi. 6 subatta pozitif haberini aldik elhamdülillah. Su an 6+5teyiz. Gecen hafta doktorumuz kalp pitpitimizi vajinal ultrasonda gordu cok sukur.ama kanama odagimiz da varcrinone jel sabahlari kullaniyodum transferden beri.bi de coraspin bi de folikasit bi de doktor vermedi ama ben balik yiyemedigim icin omega3 iciyom. Bu kanama odagimiz cikinca doktor progestan hap verdi.sabah aksam agizdan aliyorum. Carsamba kontrolumuz. Insallah minik iyidir. Bi de benim ne midem bulaniyo ne bi belirtim var.kizlar normal mi tecrubeli hamisler . Bazen diyorum minige bisey mi oldu ki ben bisey hissetmiyom
24 ila 28 haftalar arası yapılıyor canımhalide25 h.geldin cnm bizlerdede oldu kanama leke sikintisiz atlatirsin insallah kizlar bisey sorcam 24+1 de seker yuklemesi yapilirmi
Ok o zaman yaptirabilirim teskler24 ila 28 haftalar arası yapılıyor canım
Baharcim sata gore hesapliyoruz dedi oglumda sattan ileri yani sat 25+2iken oğlum 25+6 kiximda 24+5 anlamadım kafam allak pullak.yarin ciger geliştiricim vurulacak 4 doz.baska dr.da gidemiyorum çünkü ayağı kalkmam yemek ve lavsbp dışında yasak dusun ignelerimi bile il saglik mudurlugu ile irtibata gectik evde gelip yapiyorlarcanim sata gore mi hesapliyor. Tup bebekte sati degil de tarnsferden onceki 14. 15. Gunu baz alip saymaya basliyorlar. Oyle olunca benim de 4 gun fark ediyor. Sen onlari dusunme. Bir de atiyorum 30 dasin ama bebek 28+1 gorunuyor. Ultrason kagidinda bebegin uyumlu oldugu hafta yazar hep. Sat a gore olan yazmaz.
Balik yagini sindirirken midede hissetmek cok kotu oluyor. Sana tavsiyem uyumadan hemen once balik yagini yut. Uykuda sindirilsin.
Illa perinatolog degil de bir muayenende de normal bir dr.a git bakalim ne diyecek.
Eyvaahhhh canim sen benden de kotusun. Nolur kendini dinleme. Tadini cikar. Sisitim mi indim mi agrim mi var nasil olacak aksam soyleydi de sabah boyle oldu. Inan cok yipranirsin. Birak bunlari bir kenara. Simdi mide bulantin yoktur e kilo da yoktur ohhh miss ye ic keyfine bak. Bir de folbiol kullanmaya basla bence. Ben de bikmistim tedavi surecleri su bu bir ara tum ilaclari birakmistim seni anliyorum. Transfere baslayinca basladim hemen dr. Beni kullaniyor biliyordu.
cqnim varis egilimin varsa o yapabilir. Ayaklarina soguk su tutup yukari kaldir. Bir de odem olup olmadigini anlamak icin soyle diz kapagindan 4 paarmak kadar asagiya parmaginla bastir cek icine geciyor mu ya da iz oluyormu. Bende de gorunen sislik odem bisey yok ama aksam oldumu eve sigamiyorum karnim bir yandan bacaklarim bir yandan anlamadigim seyler oluyor.
Amiinn canim inşallah hepimizinkiler saglikla dunyaya gelirleranladım canım biraz kafa karıştırıcı konuşmuş benim doktor ikizler arasındaki farklılığın normal olduğunu söylüyor bana gramlarıngayet normal geldi. Benimkilerde 1 hafta önce 700 civarıydı..bence kafana takılcak bir durum değil bebeklerin cok şükür saglıklılar gelişiyolar kızın belkide oğlusu gecer hiç belli olmaz iyi olsunlarda kilosu önmli değil..
Evet tatlim ya.her gecen gun yeni seylerle karsilasiyoruz.ne kadar tatli aslinda kiymetini bilmek lazim.benim yarin dr.kontrolu var soracagim yine de ve yazacagim ne dedigini.gecmiş olsun tatlım bende de ara ara kramplar oluyor hareket edemiyorum edince daha kötü oluyor haftalar ilerledikçe yeni seylerle karşılaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hmmmm gerçekten insanı deli ediyor kimisi Allah doğru doktorlarla karşılaştırsınKizlar doktorum dan yeni bir bomba dahasimdiye kadar ağızdan kullandigim progestani meger alttan kullanacakmisim hicbirsekilde beni uyarmadi ve ben bugun esim dr un yanina gidecekti öylesine aklıma geldi bi soru ver dedim bu doktorlsri kör bıçakla öldüresim var
Kizlar doktorum dan yeni bir bomba dahasimdiye kadar ağızdan kullandigim progestani meger alttan kullanacakmisim hicbirsekilde beni uyarmadi ve ben bugun esim dr un yanina gidecekti öylesine aklıma geldi bi soru ver dedim bu doktorlsri kör bıçakla öldüresim var
Kizlar doktorum dan yeni bir bomba dahasimdiye kadar ağızdan kullandigim progestani meger alttan kullanacakmisim hicbirsekilde beni uyarmadi ve ben bugun esim dr un yanina gidecekti öylesine aklıma geldi bi soru ver dedim bu doktorlsri kör bıçakla öldüresim var
Gelde beddua etme Allahim islah etsinNasil boyle rahat soyluyolar sonradan bide bende deli oluyorum bu zamana kadar neden aklina gelmemis acaba bu kadar risk varken ! Anlam veremiyorum valla boyle dr lara
Ey allahim yaaa.mal mi bunlar ben anlamiyorum.ayni seyi iki defa sorsan sen suclu olursun.neyse sen sikma canini.bana dr.um aslinda agizdan alinmak ici tasarlandigini ama yan etkileri fazla oldugu icin vajinal almayi onerdigini soylemisti.normalde ilk 3 ay vucutta progestan yeterli olmadigi icin veriliyormus.su an aslinda vucudumuz cokkkk daha fazlasini salgiliyormus.bana buradaki dr.lar gerek yok diyo sonra tup bebek dr.sonuna kadar kullan demisti deyince tamam o zaman diyorlar.umarim icin bi4az rahatlamistir.baska ne dedi dr.cocuklar ve serviks ne alemdeymisKizlar doktorum dan yeni bir bomba dahasimdiye kadar ağızdan kullandigim progestani meger alttan kullanacakmisim hicbirsekilde beni uyarmadi ve ben bugun esim dr un yanina gidecekti öylesine aklıma geldi bi soru ver dedim bu doktorlsri kör bıçakla öldüresim var
Cnm gittim dr randevuyu 23 marta verdi bu hafta yapilmiyormus ayrintili 23.haftada yapilir dedi. Yine 3 hafta beklemeye gectik :) normal kontrol yaptirdik donduk.Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Olsun daha sağlam daha net olsun da biz zaten beklemeye alışkın sabırlı anneleriz :)Cnm gittim dr randevuyu 23 marta verdi bu hafta yapilmiyormus ayrintili 23.haftada yapilir dedi. Yine 3 hafta beklemeye gectik :) normal kontrol yaptirdik donduk.
anladim canim. Sen bayagi siki tutuyorsun isi iyi yapiyorsun.Baharcim sata gore hesapliyoruz dedi oglumda sattan ileri yani sat 25+2iken oğlum 25+6 kiximda 24+5 anlamadım kafam allak pullak.yarin ciger geliştiricim vurulacak 4 doz.baska dr.da gidemiyorum çünkü ayağı kalkmam yemek ve lavsbp dışında yasak dusun ignelerimi bile il saglik mudurlugu ile irtibata gectik evde gelip yapiyorlar
saka gibi. Ama cok onemsemiyorlar canim. Bir gidisimde alttan dedi diger gidisimde agizdan dedi. Ben onemsemedim agizdan almayi hep alttan koydun. Cunku mide bulantisi ve tansiyon dusuklugu halsizlik filan yapabiliyormus agizdan alinca. E benimde mide bulantim hic kesilmedi zaten napim agizdan almamistim. Cok farketmemistir etki olarak heralde ama bu sekiode dengesizlikler hos degil gercekten. Insanin guvenini sarsiyor.Kizlar doktorum dan yeni bir bomba dahasimdiye kadar ağızdan kullandigim progestani meger alttan kullanacakmisim hicbirsekilde beni uyarmadi ve ben bugun esim dr un yanina gidecekti öylesine aklıma geldi bi soru ver dedim bu doktorlsri kör bıçakla öldüresim var
Kızlar cevaplariniz icin sagolun. Tedavi ile anne adayi oldugumuzdan tedirginlik hicbitmiyo. Allahim yar ve yardimcimiz olsun insallah :) carsamba gunu hayirlisi ile bi doktorumuza goruneydik heralde daha iyi hissedicem o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?