2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hoş geldin topiğimize halideciğim hissedene kadar insan görmeden içi rahat etmiyor. tedirginliğinde haklısın. ama rahat ol canım, herşey yolunda
Hosbuldum canim :) ya nasil ilerledin sen? Bu haftalarin nasil gecti? Yani bulantin falan 6+5de baslamismiydi? Bende massallah tik yuk :)

Cnm bende progestan 200mg yumsak kapsul gunde 3defa ictim. Sabah 1 aksam 2 doktorum demistiki aksamkiler agir gelirse alttan da kullanabilirsin demisti. Ben kanama gecirdigim icin korktum alttan kullanmaya kanatir diye. Seninki ile ayni ilacmi bilemiyorum ama recete yazarken bilgilendirseymis. Fazla sinirlenme cnm....

Hosbuldum canim :) ya nasil ilerledin sen? Bu haftalarin nasil gecti? Yani bulantin falan 6+5de baslamismiydi? Bende massallah tik yuk :)

İyi geçti canım benim bu hafatlarım. Benimde hiç bulantım olmadı. sabahları kalkınca su içerdim, hemen hafif bir bulantı olur geçerdi. 7.-8. haftalarda falan ağzımda biraz tat bozukluğu başlamıştı. 4-5 hafta kadar sürdü. şekerli bir şeyler yiyordum sürekli. onun dışında hiç öyle aman aman bulantım ya da kusmam olmadı. Ne güzel sende şanslı hamilelerdensin kalp atışını gördünüzmü bebeğin?

He canim Allaha sukur gecen hafta kalp atisin duyduk ama iste tuhaf oldu. Doktor kalp atisini gordu ve pesine dedi ki kanama odagi var. O yuzden neye ugradigimizi sasirdik. :) insallah saglikli olsun da bebis bulanti da olsa basim gozum ustune :)

Hey allahim yaa ama endise etme tatlim. Progestan tablet oralda kullaniliyor. Kullanma seklini dr tayin ediyor sadece. Igrenc bi durum yok yani ortada

Canim ben dr larin artik allah bie dediğine inaniyorum rahim dikise kadar acilmis kizim yine 2 hafta geri ara acilmadan geriden gelmeye devam ediyormus.hecen sefer kordondaki kan akisi yavas demişti kiz icin bu sefer normal dedi bi onceki soylediklerini unutuyor sanirim bende gecen boyle demistiniz demedim cunku işime geldi moral bozmak icin soyledigine oylesine eminim caresizlik okadar kotu biseyki.ha bide bana asla dışarı cikmayacaksin eve hemsire gelip vuracak dedi bizde il saglik mud.talepte bulunduk gelsin vursunlar ciger geliştiriciyi kadin de.unuzun ev ortaminda vurulmasi uygundur diye bi yazi yazmasi gerek dedi esimde bugun almaya gitti adi adam vermemis yatalak değil ben boyle bi yazi veremem demis evde vurulmasi gerekli diyen kendisi diyorum ya adeta bi labirentte gibiyim nereden çıkacağımi bilmiyorum sadece yaradanima guveniyorum

kızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı????? ANKARA

Canım merhaba, ben sana kendi doktorumu gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Prof. Mehmet Erdem. Muayenesi özel, ücreti 300 TL ama tahlillerini onun ismini vererek gazi hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin. Gönül rahatlığı ile güvenip gidebileceğin bir doktor.

şimdi araştırıyorum canım çok teşekkür ederim yardımın için

Bugun butun ultrason sonuçlarını doktum ortaya baktım evet kizim oglum arasında hafta olarak bi fark yok ama kizim haftasina gore AC yani karin cevresi 10 gun geri diger yerleri bacsk ve uyluk kemikleri haftasi ile uymlu hatta bi onceki kontrolde 14 ken bu kontrolde 10 olmus acaba gerileme durabilirmi onuda bilmiyorum ki

Günaydın kızlar
Nasılsıniz, benim sol bobregim niye ağrıyo ya gece uyuyamiyorum. Karnım deseniz lastik sıkıyor gibi sizde böyle oluyor mu. ? Endişelenmeye başladım

Günaydın kızlar
Nasılsıniz, benim sol bobregim niye ağrıyo ya gece uyuyamiyorum. Karnım deseniz lastik sıkıyor gibi sizde böyle oluyor mu. ? Endişelenmeye başladım
Aynilari bende var benim de sol kaburgamin orasi agriyo bazen bi agri giriyo ki ne agri hemde mideme kramp giriyo bi de nefes alamiyorum

Gunaydin arkadaslar.tatlim benim kizinda karni oglana gore dusuk cikiyor.dr.ince belli kizin olacak dedi.ama senin dedigin gibi geri gitme yok.tatlim daha once sorduysam kusura bakma da baska bi dr.a gitmismiydin?o ne demisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…