2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar vebahargeldi , lizz_1702 dediğiniz gibi Yiğitim annesine narin selamlar veriyo artık 9ay hayırlı olsun sonucun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah @_Ruzgargulu_ kötü rüyalar bende görmeye başladım geçen gün rüyamda düşük yaptım Allah korusun ertesi gün yataktan kalmamadım korkudan

Benimde 2li biraz skntili cikmisti dr.um bosver 4luye gerek yok ayrintili yapariz demisti. Sende iyi bir dr bulmussun. Insallah iyi sonuclarla doneriz. Temmuzu bende iple cekiyorum :) hepimiz hsyirlisiyla kavusalim cnm.
Canım tekrar soruyorsam kusura bakma ayrıntılı ultrason ve tarama deyince kafam karışıyor İnan, sen ayrıntılıya girdin mi ne dediler orda ???

Canım tekrar soruyorsam kusura bakma ayrıntılı ultrason ve tarama deyince kafam karışıyor İnan, sen ayrıntılıya girdin mi ne dediler orda ???
canım slm önce 2 li tarama yapılıyor ultrasyondan bebeğin ense kalınlığı be burun kemiğine bakılıyor sonra 3 lü tarama var bunda da sgk nın bazı hastaneleri sadece ultrasyonda bakıyolar fakat butaramanın en sağlıklısı hem ultrasyonda hem de kanda bakılanı 4 lü taramada da ultrasyonda butün organ ve kemikleri inceleniyor

Sağol canım benim

slm kizlar... azonce esime aciktim biseler hazirlasan acayip sevinirim simarrim filan dedim. Saolsun hazirladi bnde oturdum bi guzel yedim. Simdi sigamiyorum. Karnim patlamasaydii evin icinde tur attim biraz. Sakiz cigniyorum simdi de rahatlarsam yatcam bu arada sanirim catlaklar basladi bnim boyle kilcal damarlar gibi bir suru kirmizi kirmizi biseler var. Karnim cok kasiniyo. Gogsumun de birini kasimaktan yara oldu. Surekli kremliyorum filan ama yetmiyo sanirim catlak icin etkili bi cozumu olan varsa soylesin noluur... bulantim hic olmadi nerdeyse bide galiba sigarayi biraktigimdan acayip kilo aldim naparim bilmiyorum hazirana kadar boyle devam edersem

sensizim89 canim ye gitsin bisey olmaz ben dun tartildim uç basamakliya az kalmis birazcik üzüldüm tabi ama sonra dedim boşver oğlum doğduktan sonra veririm. Çatlaklar için ben zeytinyağı tavsiye ederim. Bebek yagi kullanırken deli gibi kasintim vardi hemen biraaktim zeytinyagina basladim çok şükür o kadar kilo almama rağmen çatlak olmadi henüz ve kasintim da yok artik

ya benim boyum da kisa miniciktim zayif da sayilirdim. Dedigin gibi tek tesellim oglum. Daha once 1 sene gibi zamanda 23 kilo vermisligim var. Onceki tedaviler hormon ilaclar vs cok kilo aldirmisTi. O kiloyu verdiysem yine veririm diyorum ama 70e dayanfdm. Hadi onu gectim kilo verilir diyorum hep de ne zaman yemek yesem cok asiri rahatsiz ediyo. Galiba pasa mideye de baski yApiyo. Bide zeytinyagi kokmuyo mu kiyafetlere filan bulasmamasi icin nasil yapcaz iyce masajla yedirsek emer mi acaba cildim yani karnim goguslerim.

Canim ben vazelini kaloriferin ustunde inceltip kullaniyorum 2 gun suruyor yumuşaklık hic catlamadim bundan sonra ne olur onuda bilemiyorum

bende bebek yağı kullanmıştım dalinin acayip kaşıntı yaptı kestim kaşıntı filan da kalmadı nemlendirici krem kullanıyorum arada 3 4 günde bir sürüyorum doktor ne yaparsan yap ne sürersen sür çatlakları önleyemezsin pahalı kremlere paran boşa gider dedi evde günlük kullandığın kremi kullan demişti öyle yapıyorum

Bende vazalin kullaniyorum canım her akşam düzenli bazen atladigimda oluyor tabi çok şükür catlagim yok daha üstelik benim ikiz karnım baya büyüdü

aynen canım verirsin kilonu sakın dert etme varsın şişko ol zaten senin paşanın peşinde koşarken verirsin fazlasıyla :) az az ye sık sık ye o zaman miden daha rahat oluyor sıkıntı yaşamazsın :) inan ben kokusunu almıyorum etrafımdakiler alıyormu bilmiyorum şimdiye kadar kimse bişey söylemedi zaten güreşçiler gibi de yağlamıyorum kendimi vücut da kuruduğu için hemen çekiyor sabah aksam olmak üzere iki kere sürünce bana yetiyor gibi geldi kıyafetlireme de bulaştığını görmedim hiç.. o bebek yağı eziyetinden sonra insanlardan utanıyordum artık kaşınmaktan arkadaşlarım uyarıyordu sürekli kaşınma çatlak oluşur diye çok şükür oluşmadı şimdilik :) dene derim

evet canım bebe yağı uyuz gibi kaşındırıyor herhangi bir krem kullan önemli olan vücudu nemli tutmak bence de pahalı kremlere para vermeye hiç gerek yok

günaydın kızlar
bu sabah kendimi iyi hissetmiyorum kasık ve bel ağrısı yaşıyorum

Demek sende catladin canım görüntüsü hiç hoş değil ama yapacak bişey yok. Benimde kalcam catladi. Bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinlerde catlak patlak hiç önemli değil

günaydın kızlar
bu sabah kendimi iyi hissetmiyorum kasık ve bel ağrısı yaşıyorum
Günaydın canım aynı bende öyleyim. Cumartesi pazardan eve zor geldim. Belim sırtım çok ağrıyor. Karnim cok gergin çok rahatsızım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…