- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Bunlarda kucuk oglumun ilk cicileri. Hani su sirf ego tatmini için alicam dediklerim
Canım tekrar soruyorsam kusura bakma ayrıntılı ultrason ve tarama deyince kafam karışıyor İnan, sen ayrıntılıya girdin mi ne dediler orda ???Benimde 2li biraz skntili cikmisti dr.um bosver 4luye gerek yok ayrintili yapariz demisti. Sende iyi bir dr bulmussun. Insallah iyi sonuclarla doneriz. Temmuzu bende iple cekiyorum :) hepimiz hsyirlisiyla kavusalim cnm.
canım slm önce 2 li tarama yapılıyor ultrasyondan bebeğin ense kalınlığı be burun kemiğine bakılıyor sonra 3 lü tarama var bunda da sgk nın bazı hastaneleri sadece ultrasyonda bakıyolar fakat butaramanın en sağlıklısı hem ultrasyonda hem de kanda bakılanı 4 lü taramada da ultrasyonda butün organ ve kemikleri inceleniyorCanım tekrar soruyorsam kusura bakma ayrıntılı ultrason ve tarama deyince kafam karışıyor İnan, sen ayrıntılıya girdin mi ne dediler orda ???
Sağol canım benimMerhaba herkese hayirli gunler kizlarvebahargeldi cnm insallah tez zamanda Rabbim yeni rizik kapilari acar daha iyileri cikar insallah karsiniza C A N O gecmis olsun dikkat et kendine @kanbolat masaallah Can'imiza buyusun kocaaaman adam olsun cicilerinize bayildim @OzlTzk ARMYY @SERENAD_1 @erre mrvb baska digerr arkadaslar yazmadiklarim olabilir aklimda tutamiyorum hepimize Rabbim evlatlarimizla sihhatli mutlu gunler nasip etsin insallah ayy hergun girmeliyim yoksa takibi zor oluyo
Amin canım hepimiz kucağımıza sağlıkla alalımSağol canım, Allah kucagına almayı nasip etsin bebeğini..
Bi de 4. Ay önemli diyorlar..
Kk gerçekten kötü etkiliyor bazen insanı..
En iyisi her konuyu yorumu okumamak :)
Bu ayrintili ulttasona yarin gircem cnm :)Canım tekrar soruyorsam kusura bakma ayrıntılı ultrason ve tarama deyince kafam karışıyor İnan, sen ayrıntılıya girdin mi ne dediler orda ???
Canim cok zevklisin valla bayildimmm. Allahim giydirmek nasip etsin Can bunlari giyince cok yakisikli olcak eminimZibin premature.digerleri yenidogan ama kaliplari biraz kucuk sanirim. E bebekten aldim bunlari.
ya benim boyum da kisa miniciktim zayif da sayilirdim. Dedigin gibi tek tesellim oglum. Daha once 1 sene gibi zamanda 23 kilo vermisligim var. Onceki tedaviler hormon ilaclar vs cok kilo aldirmisTi. O kiloyu verdiysem yine veririm diyorum ama 70e dayanfdm. Hadi onu gectim kilo verilir diyorum hep de ne zaman yemek yesem cok asiri rahatsiz ediyo. Galiba pasa mideye de baski yApiyo. Bide zeytinyagi kokmuyo mu kiyafetlere filan bulasmamasi icin nasil yapcaz iyce masajla yedirsek emer mi acaba cildim yani karnim goguslerim.sensizim89 canim ye gitsin bisey olmaz ben dun tartildim uç basamakliya az kalmis birazcik üzüldüm tabi ama sonra dedim boşver oğlum doğduktan sonra veririm. Çatlaklar için ben zeytinyağı tavsiye ederim. Bebek yagi kullanırken deli gibi kasintim vardi hemen biraaktim zeytinyagina basladim çok şükür o kadar kilo almama rağmen çatlak olmadi henüz ve kasintim da yok artik
Canim ben vazelini kaloriferin ustunde inceltip kullaniyorum 2 gun suruyor yumuşaklık hic catlamadim bundan sonra ne olur onuda bilemiyorumya benim boyum da kisa miniciktim zayif da sayilirdim. Dedigin gibi tek tesellim oglum. Daha once 1 sene gibi zamanda 23 kilo vermisligim var. Onceki tedaviler hormon ilaclar vs cok kilo aldirmisTi. O kiloyu verdiysem yine veririm diyorum ama 70e dayanfdm. Hadi onu gectim kilo verilir diyorum hep de ne zaman yemek yesem cok asiri rahatsiz ediyo. Galiba pasa mideye de baski yApiyo. Bide zeytinyagi kokmuyo mu kiyafetlere filan bulasmamasi icin nasil yapcaz iyce masajla yedirsek emer mi acaba cildim yani karnim goguslerim.
bende bebek yağı kullanmıştım dalinin acayip kaşıntı yaptı kestim kaşıntı filan da kalmadı nemlendirici krem kullanıyorum arada 3 4 günde bir sürüyorum doktor ne yaparsan yap ne sürersen sür çatlakları önleyemezsin pahalı kremlere paran boşa gider dedi evde günlük kullandığın kremi kullan demişti öyle yapıyorumsensizim89 canim ye gitsin bisey olmaz ben dun tartildim uç basamakliya az kalmis birazcik üzüldüm tabi ama sonra dedim boşver oğlum doğduktan sonra veririm. Çatlaklar için ben zeytinyağı tavsiye ederim. Bebek yagi kullanırken deli gibi kasintim vardi hemen biraaktim zeytinyagina basladim çok şükür o kadar kilo almama rağmen çatlak olmadi henüz ve kasintim da yok artik
Bende vazalin kullaniyorum canım her akşam düzenli bazen atladigimda oluyor tabi çok şükür catlagim yok dahaslm kizlar... azonce esime aciktim biseler hazirlasan acayip sevinirim simarrim filan dedim. Saolsun hazirladi bnde oturdum bi guzel yedim. Simdi sigamiyorum. Karnim patlamasaydiievin icinde tur attim biraz. Sakiz cigniyorum simdi de rahatlarsam yatcam bu arada sanirim catlaklar basladi bnim boyle kilcal damarlar gibi bir suru kirmizi kirmizi biseler var. Karnim cok kasiniyo. Gogsumun de birini kasimaktan yara oldu. Surekli kremliyorum filan ama yetmiyo sanirim catlak icin etkili bi cozumu olan varsa soylesin noluur... bulantim hic olmadi nerdeyse bide galiba sigarayi biraktigimdan acayip kilo aldim naparim bilmiyorum hazirana kadar boyle devam edersem
ya benim boyum da kisa miniciktim zayif da sayilirdim. Dedigin gibi tek tesellim oglum. Daha once 1 sene gibi zamanda 23 kilo vermisligim var. Onceki tedaviler hormon ilaclar vs cok kilo aldirmisTi. O kiloyu verdiysem yine veririm diyorum ama 70e dayanfdm. Hadi onu gectim kilo verilir diyorum hep de ne zaman yemek yesem cok asiri rahatsiz ediyo. Galiba pasa mideye de baski yApiyo. Bide zeytinyagi kokmuyo mu kiyafetlere filan bulasmamasi icin nasil yapcaz iyce masajla yedirsek emer mi acaba cildim yani karnim goguslerim.
evet canım bebe yağı uyuz gibi kaşındırıyor herhangi bir krem kullan önemli olan vücudu nemli tutmak bence de pahalı kremlere para vermeye hiç gerek yokbende bebek yağı kullanmıştım dalinin acayip kaşıntı yaptı kestim kaşıntı filan da kalmadı nemlendirici krem kullanıyorum arada 3 4 günde bir sürüyorum doktor ne yaparsan yap ne sürersen sür çatlakları önleyemezsin pahalı kremlere paran boşa gider dedi evde günlük kullandığın kremi kullan demişti öyle yapıyorum
Demek sende catladinslm kizlar... azonce esime aciktim biseler hazirlasan acayip sevinirim simarrim filan dedim. Saolsun hazirladi bnde oturdum bi guzel yedim. Simdi sigamiyorum. Karnim patlamasaydiievin icinde tur attim biraz. Sakiz cigniyorum simdi de rahatlarsam yatcam bu arada sanirim catlaklar basladi bnim boyle kilcal damarlar gibi bir suru kirmizi kirmizi biseler var. Karnim cok kasiniyo. Gogsumun de birini kasimaktan yara oldu. Surekli kremliyorum filan ama yetmiyo sanirim catlak icin etkili bi cozumu olan varsa soylesin noluur... bulantim hic olmadi nerdeyse bide galiba sigarayi biraktigimdan acayip kilo aldim naparim bilmiyorum hazirana kadar boyle devam edersem
Günaydın canım aynı bende öyleyim. Cumartesi pazardan eve zor geldim. Belim sırtım çok ağrıyor. Karnim cok gergin çok rahatsızım bu haftagünaydın kızlar
bu sabah kendimi iyi hissetmiyorum kasık ve bel ağrısı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?