2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım bugün 26+3 üm ve ultrasondada öyle çıkıyor..
bebegin gramı nasıl?

Günaydın kızlar
Azcık sabah sporu yapim
günaydın canım :) ohh ne güzel sabah sabah spor ben 8 den beri işteyim masa başında hala kahvaltı yapıyoru yavaş yavaş aheste aheste bu da benim sporum işlerimde duruyor ben kk yı okumakla meşgulum dua edin ki bu hafta işlerimi bitirip haftaya rapora ayrılayım artık

Aman canım is guc pofff inşallah biran önce izne ayrilirsinda rahatlarsin

Günaydın canım aynı bende öyleyim. Cumartesi pazardan eve zor geldim. Belim sırtım çok ağrıyor. Karnim cok gergin çok rahatsızım bu hafta

canım dikkkat et poşet falan cok taşıma.. ağrı olunca insan ister istemez tedirgin oluyor ben artık pek evden çıkmıyorum

günaydın anniş adayları :) balık yağı kullanan varmı? hafta sonu doktorum balık yağı verdi? bugün itibariyle başladım. sütte içmem gerekiyo biraz tedirgin oldum şimdi... ayrıcada mideyi çok rahatsız eden bir şeymiş

canım benim sağolasın bugün kontrolden sonra yaz mutlaka merak ederim..
benim kontrolüm 9 martta canım bu arada seker testin noldu

canım balık yağı benim gittim bir dr kesinlikle almalısın çok önemli falan dedi diğer doktorum da ceviz ve balık yiyorsan gerek yok alma dedi ben de kullanmadım.. sütü ben de içemiyorum onun yerine yoğurt yemeye çalışıyorum unutmadıkça.. bide annem süt sevmediğimi bildiği için süt alıp peynir yapıyor bana onu ye sütün yerine geçer belki diye peyniri yiyorum bol bol ama süt önemli ihmal etme..

benim cevize alerjim var yiyemiyorum. balıkta her zaman yiyemiyorum. kokusundan biraz tiksindim. doktorda mecburen verdi balık yağını. süt içebiliyorum aslında. ama balık yağıyla almak ne kadar doğru onda kafam karıştı.

canım bugün 26+3 üm ve ultrasondada öyle çıkıyor..
bebegin gramı nasıl?
Gunaydin armyycim ultrasonda en son prsmbe gunu oglani olcerken 25+6 dedi sata gore hesaplarkende 25+2 dedi yani 2 eylülu saymayip bi sonraki haftadan sayiyor.sonra madem öyleyse kızıma gelişim geriligi 2 hafta dedi 24+5te nasıl iki hafta oluyor 3 gun falan oluyor her seferinde celiskili konusuyor anlamıyorum bu adami vallhi artik beddua ediyorum eger para için ayagim kesilmesin diye korkutuyorsa bizi aldigi parayla derdine derman arasin diyorum.burada ondan baska prof.perinatologta yok ne yazikkioglus 840gr minik kizim 670 gr teyzesi

miniklerim gece uyutmadılar
uyku pozisyonu konusunda sıkıntılar yaşamaya başladım
bugunlerimize şükürler olsun inşallah sonuna kadar saglıklı olalım
herkese güzel pazarlar
o durum bende haftalardır var. sola yatın diyorlar nefes alamıyorum sağa dönüyorum kaburgam batıyor sırt üstü yatamıyorum. bazen oturarak uyumaya çalışıyorum...

Yok canim ya ben kullaniyorum hic midemi rahatsiz etmedi ama ishal yapıyor

Kızlar ben bazen çok kotu oluyorum içim sıkılıyor patlıcak gibi oluyorum napcam bilmiyorum
daraltma kendini çok canım. zor bir süreç ben de yaşadım öyle durumları. oturup ağladığım zamanlar oldu. hamilelikle birlikte başlayan ve sonrasında daha da büyüyebilen depresyonun seni sarmasına izin verme. aç sevdiğin müzikleri dinle. sevdiğin insanları ara sohbet et telefonda. çıkabiliyorsan dışarı çık dolaş gel. aç internetten birkaç film izle....

canım o durum bende de var. azıcık fazla su içsem kabıma sığamıyorum patlayacakmış gibi oluyorum. ne yapsam olmuyor kendime gelmem en az 2 saati buluyor. eskiden soda içerdim ama hamileliğin başından beri soda da içemiyorum...
karnını kaşımamaya çalış. benim de göğüslerim ilk kaşınan yerlerim mahvoldum kaşınmaktan. çatlak için herkes başka bir şey söylüyor ama bio oile iyi diyorlar. ben başka birsürü şey kullanıyorum ama bu hafta sipariş vereceğim bio oili. dermoeczanemde çoklu alırsan çok çok ucuza geliyor. normalde dışarıdan alırsan kutusu 25 tl.

Erken degil mi daha oyle cikilabiliyormu hamileler h

Arkadaşlar günaydın. Siz hamileliğiniz tadını çıkarmaya çalışırken ben sürekli endişelerimde geliyorum kusura bakmayın lütfen. 3 seneden sonra ilk kez olunca bir türlü endişelenmeyi kesemiyorum.

Size bir kaç sorum var.

Bugün 4 hafta 4 günlük oluyorum galiba :) 12 şubatta yumurta toplama ve döllenme olmuştu. Yarın muayenem var. Bir şey görebilir miyiz?

Bugüne kadar karnımda şişlik vardı. Yumurta toplamadan kalma. Bugün inmiş. Negatif denemelerimde adet olmadan önce inerdi. O sebeple biraz edişelendim. Zaten başka da bir belirtim yok. Sadece kendimi sıcak hissediyorum hepsi bu. Sizce normal mi?

Doktor bana tüp bebeğe başlarken folik asit almamı söylemişti ama ben 3 yıldır ara ara aldığım için almamıştım. Şimdi başlasam olur mu acaba? Evde 5 mg folbiol var.

Sonuncusu da hafif ev işleri zarar verir mi? :)

Şimdiden çok teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…