2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

2015in güzel hamişleri bana tecrübelerinizden aktarırmısınız ?dun yumurta toplamam oldu 28 yumurta toplanmış 19 kalıtelıymıs 16 tanesi döllenmiş.benım ilk tüp denemem normal mi bunlar bide transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir beni bilgilendiri misinizsimdiden teşekkür ederim hepiniz sağlıkla melekelerinizi kavuşursunuz inş

Günaydın kızlar
Nasılsıniz, benim sol bobregim niye ağrıyo ya gece uyuyamiyorum. Karnım deseniz lastik sıkıyor gibi sizde böyle oluyor mu. ? Endişelenmeye başladım
canım böbrek büyümen varsa ağrı normaldir korkulacak bi durum değilmiş çok kötüyse druna danış bi ağrı kesici iç geceleri.. karnın niye öyle olmuş onu anlamadım kuruluk mu var cildinde ondan olabilir mi ??

ohh maaşallah maaşallah diyelim öncelikle :) inşallah sen de yakında aramıza katılacaksın :) transferden önce ananas yiyip rahmi güçlendiren arkadaşlar olduğunu duydum, transfer sonrası da ilk iki üç gün çok dikkat et sürekli yat demiyorum ama çok da iş güç yapıp ayakta kalma evin içinde küçük küçük işlerini yaparak dolan genelde ama hasta değilsin sonuçta kendine hasta muamelesi yapma :) onun dışında ağır kaldırma, yükseğe uzanma, oturup kalkarken dikkat et, süpürge kullanma, adaçayı sakın içme benden bu kadar diğer arkadaşlarda tavsiyede bulunurlar mutlaka bu arada söylemeyi unutmayayım yoksa ayıp etmiş olurum sana bir sır vereyim şuan uğurlu bir konu başlığındasın :) buraya yazan herkes maaşallah süphanallah güzel güzel hamilelikler geçiriyor aklında olsun

Aynilari bende var benim de sol kaburgamin orasi agriyo bazen bi agri giriyo ki ne agri hemde mideme kramp giriyo bi de nefes alamiyorum
Aynen canım bende öyleyim. Hormonlardan kaynaklanıyor herhalde
Bilmiyorum ki canım karnım taş gibi oluyor olmadı doktora gidicem.

Inşallah en kısa sürede aramıza katilirsin canım. Ben transferden sonra bu arada transfer saat 16 civarında oldu. Bende o gün akşam 22.00 a kadar hastanede yattım. Çünkü ilk tedavide eve geldiğim ilk gece kanama yaşadım. Araç yok yol mesafesi uzun olduğu için ikinci tedavide doktordan rica ettim ve hasta odasına cikarildim. Hiç kalkmadan 3 saat yattım. Tuvalete kalkmadim. Altimda hasta bezi vardı mecbur onla ihtiyacimi gördüm. Sonra bi paket süt içtim bi paket Badem yedim Yattığım yerden vitamin depoladim. Aslında rabbim ol dedi ve oluverdi. Gerisi boş rabbim seni sevindirsin canım

canim kizlarin gelisimi geriden gelir ki zaten. Benim ikiz ogrencilerim vardi. Simdiye kadar hememn hemen her sene oldu kiz erkek olanlarda kiz minyondu hep.
bilemiyorum ki bu gerileme olaylarini bahsettigin degerleri de bilemiyorum. Sen masallah bayagi incelemissin. Ama su kesin haftalari haftalarini tutmuyor.
Bir de yine Kk da okumustum. Kadin erken dogum yapmis dusuk agirlikli ve gerisimi geri olan kuvoze girmemis, kilosu iyi olup onden giden kuvoze girmis. Onemli olan sistemlerinin iyi olmasi.Ayrintili ultrasonda bobrektir kalptir safradir bunlarda sorun cikmadiysa takilmamak mi lazim bilmiyorum ki.

Doğru sölüosun arkadaşım ama insan dikkat edip elinden geleni yapmak istiyor.ins sende bebeğine sağlikla kavuşursun teşekkür ederim arkadaşım

Canim insallah yavruna kavusursun. Sabah aksam ben ac karna 1 bardak havuc suyu ictim.tutunmaya yardimci oluyormuş. Bir iki dilim ananas ve bol kabak cekirdegi ye. Insallah Mevlam da nasip etti ; vakti saati geldi ise yavrun ya da yavrularin gelecek sana. Hakkinda hayirlisi olsun

Havuç suyunu duymuştum çok teşekkür ederim iyi dileklerin için cnm sende yavruna sağlıkla kavuşursun inş

oyy maşallah oğluşuna canım bende tiroid için ilaç kullanıyorum benimde 3 falandı şimdi 0.5 çıkmış ilaç kullanınca hemen etkisini gösteriyor canım ihmal etme..

Merhaba arkadaslar..
bundan bir iki hafta once bir gun bende sizlerin arasina katilacagim insallah buna inaniyorum demiatim.
o gun geldi iste.
artik bende gebeyimm gebeyim gebeyim diye Sukredebiliyorum Allahima.
Rabbime hamdusenalar olsun.
nasil bir mutlulukmus.
ve inaniyorum ki saglikla alacagim kucagima...

Siz demeden ben soyliyim... ARANIZA HOSBULDUM

Hosgeldin Rabbim kucaginda gostersin evladını insallah/

Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin mutluluğun daim olsun..

Kizlar seker yuklemesi 142 cikti benim bu sekilde sonuc alan varmi

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…