- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
canım böbrek büyümen varsa ağrı normaldir korkulacak bi durum değilmiş çok kötüyse druna danış bi ağrı kesici iç geceleri.. karnın niye öyle olmuş onu anlamadım kuruluk mu var cildinde ondan olabilir mi ??Günaydın kızlar
Nasılsıniz, benim sol bobregim niye ağrıyo ya gece uyuyamiyorum.Karnım deseniz lastik sıkıyor gibi sizde böyle oluyor mu. ? Endişelenmeye başladım
ohh maaşallah maaşallah diyelim öncelikle :) inşallah sen de yakında aramıza katılacaksın :) transferden önce ananas yiyip rahmi güçlendiren arkadaşlar olduğunu duydum, transfer sonrası da ilk iki üç gün çok dikkat et sürekli yat demiyorum ama çok da iş güç yapıp ayakta kalma evin içinde küçük küçük işlerini yaparak dolan genelde ama hasta değilsin sonuçta kendine hasta muamelesi yapma :) onun dışında ağır kaldırma, yükseğe uzanma, oturup kalkarken dikkat et, süpürge kullanma, adaçayı sakın içme2015in güzel hamişleri bana tecrübelerinizden aktarırmısınız ?dun yumurta toplamam oldu 28 yumurta toplanmış 19 kalıtelıymıs 16 tanesi döllenmiş.benım ilk tüp denemem normal mi bunlar bide transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir beni bilgilendiri misinizsimdiden teşekkür ederim hepiniz sağlıkla melekelerinizi kavuşursunuz inş
ohh maaşallah maaşallah diyelim öncelikle :) inşallah sen de yakında aramıza katılacaksın :) transferden önce ananas yiyip rahmi güçlendiren arkadaşlar olduğunu duydum, transfer sonrası da ilk iki üç gün çok dikkat et sürekli yat demiyorum ama çok da iş güç yapıp ayakta kalma evin içinde küçük küçük işlerini yaparak dolan genelde ama hasta değilsin sonuçta kendine hasta muamelesi yapma :) onun dışında ağır kaldırma, yükseğe uzanma, oturup kalkarken dikkat et, süpürge kullanma, adaçayı sakın içmebenden bu kadar diğer arkadaşlarda tavsiyede bulunurlar mutlaka bu arada söylemeyi unutmayayım yoksa ayıp etmiş olurum sana bir sır vereyim şuan uğurlu bir konu başlığındasın :) buraya yazan herkes maaşallah süphanallah güzel güzel hamilelikler geçiriyor aklında olsun [/QUOT. Çok teşekkür ederim cnm çok moral oldun bana hepimize maşallah Sübhânallah beşiğine sağlikla kavuşursun inş cnm
Ço
Aynen canım bende öyleyim. Hormonlardan kaynaklanıyor herhaldeAynilari bende var benim de sol kaburgamin orasi agriyo bazen bi agri giriyo ki ne agri hemde mideme kramp giriyo bi de nefes alamiyorum
Bilmiyorum ki canım karnım taş gibi oluyor olmadı doktora gidicem.canım böbrek büyümen varsa ağrı normaldir korkulacak bi durum değilmiş çok kötüyse druna danış bi ağrı kesici iç geceleri.. karnın niye öyle olmuş onu anlamadım kuruluk mu var cildinde ondan olabilir mi ??
Inşallah en kısa sürede aramıza katilirsin canım. Ben transferden sonra bu arada transfer saat 16 civarında oldu. Bende o gün akşam 22.00 a kadar hastanede yattım. Çünkü ilk tedavide eve geldiğim ilk gece kanama yaşadım. Araç yok yol mesafesi uzun olduğu için ikinci tedavide doktordan rica ettim ve hasta odasına cikarildim. Hiç kalkmadan 3 saat yattım. Tuvalete kalkmadim. Altimda hasta bezi vardı mecbur onla ihtiyacimi gördüm. Sonra bi paket süt içtim bi paket Badem yedim Yattığım yerden vitamin depoladim. Aslında rabbim ol dedi ve oluverdi. Gerisi boş2015in güzel hamişleri bana tecrübelerinizden aktarırmısınız ?dun yumurta toplamam oldu 28 yumurta toplanmış 19 kalıtelıymıs 16 tanesi döllenmiş.benım ilk tüp denemem normal mi bunlar bide transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir beni bilgilendiri misinizsimdiden teşekkür ederim hepiniz sağlıkla melekelerinizi kavuşursunuz inş
canim kizlarin gelisimi geriden gelir ki zaten. Benim ikiz ogrencilerim vardi. Simdiye kadar hememn hemen her sene oldu kiz erkek olanlarda kiz minyondu hep.Bugun butun ultrason sonuçlarını doktum ortaya baktım evet kizim oglum arasında hafta olarak bi fark yok ama kizim haftasina gore AC yani karin cevresi 10 gun geri diger yerleri bacsk ve uyluk kemikleri haftasi ile uymlu hatta bi onceki kontrolde 14 ken bu kontrolde 10 olmus acaba gerileme durabilirmi onuda bilmiyorum ki
Doğru sölüosun arkadaşım ama insan dikkat edip elinden geleni yapmak istiyor.ins sende bebeğine sağlikla kavuşursun teşekkür ederim arkadaşımInşallah en kısa sürede aramıza katilirsin canım. Ben transferden sonra bu arada transfer saat 16 civarında oldu. Bende o gün akşam 22.00 a kadar hastanede yattım. Çünkü ilk tedavide eve geldiğim ilk gece kanama yaşadım. Araç yok yol mesafesi uzun olduğu için ikinci tedavide doktordan rica ettim ve hasta odasına cikarildim. Hiç kalkmadan 3 saat yattım. Tuvalete kalkmadim. Altimda hasta bezi vardı mecbur onla ihtiyacimi gördüm. Sonra bi paket süt içtim bi paket Badem yedim Yattığım yerden vitamin depoladim. Aslında rabbim ol dedi ve oluverdi. Gerisi boşrabbim seni sevindirsin canım
2015in güzel hamişleri bana tecrübelerinizden aktarırmısınız ?dun yumurta toplamam oldu 28 yumurta toplanmış 19 kalıtelıymıs 16 tanesi döllenmiş.benım ilk tüp denemem normal mi bunlar bide transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir beni bilgilendiri misinizsimdiden teşekkür ederim hepiniz sağlıkla melekelerinizi kavuşursunuz inş
Havuç suyunu duymuştum çok teşekkür ederim iyi dileklerin için cnm sende yavruna sağlıkla kavuşursun inşCanim insallah yavruna kavusursun. Sabah aksam ben ac karna 1 bardak havuc suyu ictim.tutunmaya yardimci oluyormuş. Bir iki dilim ananas ve bol kabak cekirdegi ye. Insallah Mevlam da nasip etti ; vakti saati geldi ise yavrun ya da yavrularin gelecek sana. Hakkinda hayirlisi olsun
Sağol canım rica ederimDoğru sölüosun arkadaşım ama insan dikkat edip elinden geleni yapmak istiyor.ins sende bebeğine sağlikla kavuşursun teşekkür ederim arkadaşım
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba anneler
Biz de bugün 1 ay aradan sonra oğlumuzu görmeye gittik teyzeleriMaşallah günü ile kilosu ile tam kıvamındaymış bizim oğlan . 850 gr olmuş. yeni fotoğrafını ve videosunu da verdi doktorumuz. bir sonraki kontrolümüze kadar izleriz artık yani 1 ay daha bekleyeceğiz. troidim 4,5 çıkmış onun için ilaç verdi, şekerimiz falan geri kalan herşeyimiz normalmiş çok şükür
Merhaba arkadaslar..
bundan bir iki hafta once bir gun bende sizlerin arasina katilacagim insallah buna inaniyorum demiatim.
o gun geldi iste.
artik bende gebeyimm gebeyim gebeyim diye Sukredebiliyorum Allahima.
Rabbime hamdusenalar olsun.
nasil bir mutlulukmus.
ve inaniyorum ki saglikla alacagim kucagima...
Siz demeden ben soyliyim... ARANIZA HOSBULDUM
Merhaba arkadaslar..
bundan bir iki hafta once bir gun bende sizlerin arasina katilacagim insallah buna inaniyorum demiatim.
o gun geldi iste.
nasil bir mutlulukmus.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim...Merhaba arkadaslar..
o gun geldi iste.
nasil bir mutlulukmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?