- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Hosgeldin Rabbim kucaginda gostersin evladını insallah/
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin mutluluğun daim olsun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim...
Bu doktor cok güzel bir dayagi hak ediyor bence. Cnm sen moralini bozma sinirlenme sakin sakin devam et cnm insallah bebislerine saglikla kucagina alirsin.Canim ben dr larin artik allah bie dediğine inaniyorum rahim dikise kadar acilmis kizim yine 2 hafta geri ara acilmadan geriden gelmeye devam ediyormus.hecen sefer kordondaki kan akisi yavas demişti kiz icin bu sefer normal dedi bi onceki soylediklerini unutuyor sanirim bende gecen boyle demistiniz demedim cunku işime geldi moral bozmak icin soyledigine oylesine eminim caresizlik okadar kotu biseyki.ha bide bana asla dışarı cikmayacaksin eve hemsire gelip vuracak dedi bizde il saglik mud.talepte bulunduk gelsin vursunlar ciger geliştiriciyi kadin de.unuzun ev ortaminda vurulmasi uygundur diye bi yazi yazmasi gerek dedi esimde bugun almaya gitti adi adam vermemis yatalak değil ben boyle bi yazi veremem demis evde vurulmasi gerekli diyen kendisi diyorum ya adeta bi labirentte gibiyim nereden çıkacağımi bilmiyorum sadece yaradanima guveniyorum
Hosgeldin cnm allah tamamini erdirsin. Saglikli sihatli bir gebelik gecirirsin insallah burasi bebislerle doluyor oooolllleyyyyMerhaba arkadaslar..
bundan bir iki hafta once bir gun bende sizlerin arasina katilacagim insallah buna inaniyorum demiatim.
o gun geldi iste.
artik bende gebeyimm gebeyim gebeyim diye Sukredebiliyorum Allahima.
Rabbime hamdusenalar olsun.
nasil bir mutlulukmus.
ve inaniyorum ki saglikla alacagim kucagima...
Siz demeden ben soyliyim... ARANIZA HOSBULDUM
SAĞOLASIN CANIM. AMİN İNŞALLAHHosgeldin cnm allah tamamini erdirsin. Saglikli sihatli bir gebelik gecirirsin insallah burasi bebislerle doluyor oooolllleyyyy
selamlar hemen hemen aynı zamanda kucağımıza alıcaz bebişlerimizi sanırım :) doktorum bana sınırlama getirmedi ama aşırıyada kaçma dedi çaydansa kahve daha zararlı diye söylemiştiArkadaslar dr.ma sormadim. Adacayi asla icme dedi ama normal cay icebiliormiyuz?
Cnm sende insallah bebegine saglikli bir sekilde kavuşursun. Zararlilar: Alkol sigara gazli icecekler maydonoz sarimsak nane. Faydalilar: sut ürünleri balik ceviz badem bal limon meyve sebze. Bildiklerim bunlar cnm. Birde kabiz olmamaya calis ve ikinma :) sakin agir is yapmak yok...2015in güzel hamişleri bana tecrübelerinizden aktarırmısınız ?dun yumurta toplamam oldu 28 yumurta toplanmış 19 kalıtelıymıs 16 tanesi döllenmiş.benım ilk tüp denemem normal mi bunlar bide transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir beni bilgilendiri misinizsimdiden teşekkür ederim hepiniz sağlıkla melekelerinizi kavuşursunuz inş
İnş bana da yanından yer ayır arkadaşım iki hafta sonra bende geleceğim Rabbimin izniyleMerhaba arkadaslar..
bundan bir iki hafta once bir gun bende sizlerin arasina katilacagim insallah buna inaniyorum demiatim.
o gun geldi iste.
nasil bir mutlulukmus.
Kizlar doktorum dan yeni bir bomba dahasimdiye kadar ağızdan kullandigim progestani meger alttan kullanacakmisim hicbirsekilde beni uyarmadi ve ben bugun esim dr un yanina gidecekti öylesine aklıma geldi bi soru ver dedim bu doktorlsri kör bıçakla öldüresim var
Aynen canım bende öyleyim. Hormonlardan kaynaklanıyor herhalde
Bilmiyorum ki canım karnım taş gibi oluyor olmadı doktora gidicem.
bu kasılmalar ilk haftalardada oluyor mu normal midir? bende bugun ince bi sancı oldu yaklaşık yarım saat sürdü endişelendim açıkçasıcanım iki şekilde de kullanırsın sorun olmaz da doktorlara güvenmek gerçekten zor.. O yüzden herşeyi araştırıp sormamız gerekenleri sormalıyız...
canım normal korkma ben sordum doktora belli haftalardan sonra hem rahmimiz daha çok büyümeye başlıyor kasılarak büyüyor, bir de doğuma hazırlığa şimdiden başlıyormuş. Ama dikkat etmen gereken şu düzenli aralıklarla çok sık olmamalı yani 10 dk bir arka arkaya 4-5 kez olursa muayene ol.. Bu kasılmalar için magnezyum veriyorlar genelde. bende yaşıyorum 20li haftalardan beri
Merhaba arkadaslar..
o gun geldi iste.
nasil bir mutlulukmus.
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisi gördüm şu anda 5 haftalık (4+6) hamileyim cumartesi günü ultrasonla bakılacak. umarım bi aksilik çıkmaz karnımda çok inceden bi sancı var sanki normal midir???
bu kasılmalar ilk haftalardada oluyor mu normal midir? bende bugun ince bi sancı oldu yaklaşık yarım saat sürdü endişelendim açıkçası
ya resmen kendimi dinliyorum takıyorum düşücekmi ay kanamamı gelicek resmen takıntılı oldum Rabbim herkese aratmadan versin hepimizin umutları çabaları boşa çıkmasın inşallahBen kasılmayı karında oluşan sertleşme olarak yorumladım... Sende de oluyor mu şuan sertleşme ? ilk aylar sertleşme oluyormuydu onu hatırlamıyorum canım... Ama İlk haftalar adet sancısı çekmen çokkk normal hepimiz yaşadık burda hiç takılma hatta ilk 3 ay adet sancım oldu özellikle adet günlerine yakın ve o dönemlerde....
teşekkür ederim valla amin dualarımız tüm bebek isteyenlerin yanında Allah herkesin yüzünü güldürsün bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinkızlarrr... ikinize de hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz iyi ki geldiniz :):) ayağınızı sürüyün başkaları da gelsin
selamlar hemen hemen aynı zamanda kucağımıza alıcaz bebişlerimizi sanırım :) doktorum bana sınırlama getirmedi ama aşırıyada kaçma dedi çaydansa kahve daha zararlı diye söylemişti
Yeni hamiş haberleri almak süper Rabbim tamamına erdirsin taze hamişler Kendinize dikkat edin bol bol dinlenin
Hoşgeldin hemşehrim hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:)
Aaa :) sende bendensin demek :) cok sevindim canim Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin seninle erkek infertilitesi hakkinda konusmusduk yani ben oyle hatirliyorum
İnş bana da yanından yer ayır arkadaşım iki hafta sonra bende geleceğim Rabbimin izniyleallah hayırla sağlıkla seninde yavrusu kucağını almayı nasip etsin
Sana esimin gida takviyelerinden bahsetmistim hatirladinmi Solgarin ? Aldinizmi onlardan canm cok sevindim ya peki tek yumurta mi yoksa iki tanemi koydular ?
kızlarrr... ikinize de hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz iyi ki geldiniz :):) ayağınızı sürüyün başkaları da gelsin
izmirinsani ve mhrbnbcr arakadaşlar hayırlı oldun Rabbim sağlıklara kucağınıza almayı da nasip etsin nasıl mutlu oluyorum hamile haberlerinde anlatamam :) ayuzlu bence senin kızında bişi yok oğlun babayiğit bi delikanlı olacak kızın çıtı oıtı narin bir hanımefendi olacak farklılık burdan kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?