2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaslar dr.ma sormadim. Adacayi asla icme dedi ama normal cay icebiliormiyuz?

Bu doktor cok güzel bir dayagi hak ediyor bence. Cnm sen moralini bozma sinirlenme sakin sakin devam et cnm insallah bebislerine saglikla kucagina alirsin.

Hosgeldin cnm allah tamamini erdirsin. Saglikli sihatli bir gebelik gecirirsin insallah burasi bebislerle doluyor oooolllleyyyy

Arkadaslar dr.ma sormadim. Adacayi asla icme dedi ama normal cay icebiliormiyuz?
selamlar hemen hemen aynı zamanda kucağımıza alıcaz bebişlerimizi sanırım :) doktorum bana sınırlama getirmedi ama aşırıyada kaçma dedi çaydansa kahve daha zararlı diye söylemişti

Cnm sende insallah bebegine saglikli bir sekilde kavuşursun. Zararlilar: Alkol sigara gazli icecekler maydonoz sarimsak nane. Faydalilar: sut ürünleri balik ceviz badem bal limon meyve sebze. Bildiklerim bunlar cnm. Birde kabiz olmamaya calis ve ikinma :) sakin agir is yapmak yok...

İnş bana da yanından yer ayır arkadaşım iki hafta sonra bende geleceğim Rabbimin izniyleallah hayırla sağlıkla seninde yavrusu kucağını almayı nasip etsin

TeşEkler ederim canım yazman çok iyi oldu çünkü ödem yaptı vücudum karnım şişti maydanoz suyu mu içsem diyordum saol arkadaşım sende Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş

canım iki şekilde de kullanırsın sorun olmaz da doktorlara güvenmek gerçekten zor.. O yüzden herşeyi araştırıp sormamız gerekenleri sormalıyız...

Aynen canım bende öyleyim. Hormonlardan kaynaklanıyor herhalde

Bilmiyorum ki canım karnım taş gibi oluyor olmadı doktora gidicem.

canım normal korkma ben sordum doktora belli haftalardan sonra hem rahmimiz daha çok büyümeye başlıyor kasılarak büyüyor, bir de doğuma hazırlığa şimdiden başlıyormuş. Ama dikkat etmen gereken şu düzenli aralıklarla çok sık olmamalı yani 10 dk bir arka arkaya 4-5 kez olursa muayene ol.. Bu kasılmalar için magnezyum veriyorlar genelde. bende yaşıyorum 20li haftalardan beri

bu kasılmalar ilk haftalardada oluyor mu normal midir? bende bugun ince bi sancı oldu yaklaşık yarım saat sürdü endişelendim açıkçası

kızlarrr... ikinize de hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz iyi ki geldiniz :):) ayağınızı sürüyün başkaları da gelsin

bu kasılmalar ilk haftalardada oluyor mu normal midir? bende bugun ince bi sancı oldu yaklaşık yarım saat sürdü endişelendim açıkçası

Ben kasılmayı karında oluşan sertleşme olarak yorumladım... Sende de oluyor mu şuan sertleşme ? ilk aylar sertleşme oluyormuydu onu hatırlamıyorum canım... Ama İlk haftalar adet sancısı çekmen çokkk normal hepimiz yaşadık burda hiç takılma hatta ilk 3 ay adet sancım oldu özellikle adet günlerine yakın ve o dönemlerde....

ya resmen kendimi dinliyorum takıyorum düşücekmi ay kanamamı gelicek resmen takıntılı oldum Rabbim herkese aratmadan versin hepimizin umutları çabaları boşa çıkmasın inşallah

izmirinsani ve mhrbnbcr arakadaşlar hayırlı oldun Rabbim sağlıklara kucağınıza almayı da nasip etsin nasıl mutlu oluyorum hamile haberlerinde anlatamam :) ayuzlu bence senin kızında bişi yok oğlun babayiğit bi delikanlı olacak kızın çıtı oıtı narin bir hanımefendi olacak farklılık burdan kaynaklanıyor

selamlar hemen hemen aynı zamanda kucağımıza alıcaz bebişlerimizi sanırım :) doktorum bana sınırlama getirmedi ama aşırıyada kaçma dedi çaydansa kahve daha zararlı diye söylemişti

Yeni hamiş haberleri almak süper Rabbim tamamına erdirsin taze hamişler Kendinize dikkat edin bol bol dinlenin

Hoşgeldin hemşehrim hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:)

Aaa :) sende bendensin demek :) cok sevindim canim Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin seninle erkek infertilitesi hakkinda konusmusduk yani ben oyle hatirliyorum

İnş bana da yanından yer ayır arkadaşım iki hafta sonra bende geleceğim Rabbimin izniyleallah hayırla sağlıkla seninde yavrusu kucağını almayı nasip etsin

Sana esimin gida takviyelerinden bahsetmistim hatirladinmi Solgarin ? Aldinizmi onlardan canm cok sevindim ya peki tek yumurta mi yoksa iki tanemi koydular ?

kızlarrr... ikinize de hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz iyi ki geldiniz :):) ayağınızı sürüyün başkaları da gelsin

Evet cnm sanirim ayni zamanlara denk gelecek dogumlarimiz. RABBIM saglikla versin de...

Coook sagolun arkadaslar... Allahim hepimizin kucagini doldursun saglikla.insallah...

Adno seni hatirladim cnm evet. cok sagol...

Tugba insallah sen de tez zamanda gel canim.

Sagolasin cnmm. Hosbulduk. Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…