2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayırlı olsun arkadasım Allah tamamına erdirsin..
O ağrılar normal, benim ilk haftalarda çok kötü karın ağrım vardı geceleri uyuyamıyordum hatta..
Bebek yeni tutunduğu için oluyor merak etme dikkat et kendine

Sağol canim zor elde edince insan bişey olacak diye korkuyorum içime su serptin çok teşekkür ederim

Sağol canim zor elde edince insan bişey olacak diye korkuyorum içime su serptin çok teşekkür ederim
O korku bende de olmuştu haftalar ilerledikçe korkun azalacak merak etme ama için rahat olsun tutunmasının işareti o :)
12.ci haftaya kadar kendini fazla yorma bol bol dinlen

Önümüzdeki hafta gidicem bir sorun olmazsa insalllah. Yatakta uyuyim uyaninca karnım acıyor içi yara gibi. Sonradan geçiyor

kızlar bana fikir verir misiniz bende tüp bebekle hamile kaldım SAT a göre 6,5 ultrasona göre 8 haftalık çıkıyorum geçen hafta kalp atışı var ama net duyulmuyo dedi doktor yarın sabah bakılcak tekrar hangi hafta doğru ve kalp atışını geç duyan var mı aranızda

Son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır canım..

kalp atışı net değil diyince çok gerildim sabahı zor edicem

amiin hepimizin inşallah teşekkür ederim

kalp atışı net değil diyince çok gerildim sabahı zor edicem
Daha kucuk cnm merak etme duyarsin insallah. Bende 8. haftalarda duymustum doktorun dedigi haftan dogrudur bence. Hayirli ugurlu olsun bebisin iyi haberlerle gel insallah....

Bu arada biz bugun dr.a gittik.kizimla oglusum ellerinizden opuyor.ilk defa nst ye girdim.sanci falan cikmadi sukur.dr.34 e kadar dogurma dedibana kalsa 36 dan once dogurmam ki dedim.biraz suyun azalmis dedi.ama sikinti yokmus.1.400 u gecmisler sukurler olsun.bu bi ay daha dikkat daha uyku daha cok beslenme daha cok dinlenme istiyorum dedi.bir de ne olur olmaz diye yarin ciger gelistirici ignem vurulacak.hayirlisi bakalim.hepinizi

Arkadaşlar yeni bir soru ile geldim. İki tane diyelim hatta :)

1. Benim diş ve diş etlerimden hayatım boyunca sorunum olmadı. 2 gündür diş etim kanıyor ve çok acıyor. ilk başta dişim sandım ama sanırım diş etimde sorun var. Acısı gözüme vuruyor , çok kötüyüm. Hamilelikle ilgisi olabilir mi? :) Diş doktoruna gidersem ve çekilme/dolgu vs gerekirse ilaç vermeden mi yapıyorlar nasıl oluyor?

2 - Bu kısım biraz gereksiz detaylı olabilir. Jel su gibi akıntıya sebep oluyor. Arada bir karnımda basınç gibi bir his oluyordu, fark ettim ki bu genelde o su birikince oluyor ve biraz hareket edince o su çıkıyor ve ağrı geçiyor. Böyle su gibi akıntı sizde de oldu mu? pozitiften önce de vardı ama şimdi iyice arttı.

Slm arkadaşlar. Benimde 10. Deneme ve sukurler olsun pozitif. Keseyi ne zamn girebilirim acaba. Siz ne zaman gordunuz

Canım benim hayırlı olsun. Ben de 6. denemede Elhamdulillah pozitifi gördüm. Bu cumartesi 16. gündü 250 çıkınca ikinci testi yapmadılar ve haftaya kese için çağırdılar. 5. haftadan sonra görünebiliyormuş. Tabi değerine bağlı. Değer 1500 civarı olunca görünürmüş. Senin değerlerin kaçtı?

Canım hayırlı uğurlu olsun. Ben de bu cumartesi güzel haberi aldım ama daha endişelenmekten mutlu olmanın sırası gelmedi. İnşallah kalp atışını duyunca rahatlarız :) Senin değerlerin kaçtı canım?

Bu arada biz bugun dr.a gittik.kizimla oglusum ellerinizden opuyor.

Canım ikizlerin mi var ne kadar güzel. Zor ama doğurunca iki kez mutlu olacaksın :) Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canımmmm maşallah kuzulara :) sen o kadar tembihliyorsun akıllı kuzular dinlerler annelerini :)

teşekkür ederim valla amin dualarımız tüm bebek isteyenlerin yanında Allah herkesin yüzünü güldürsün bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayirli olsun cnm hosgeldin. Rabbim hepimize saglikli bi sekilde kucaklarimiza almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…