Hayırlı olsun arkadasım Allah tamamına erdirsin..kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisi gördüm şu anda 5 haftalık (4+6) hamileyim cumartesi günü ultrasonla bakılacak. umarım bi aksilik çıkmaz karnımda çok inceden bi sancı var sanki normal midir???
Sağol canim zor elde edince insan bişey olacak diye korkuyorum içime su serptin çok teşekkür ederimHayırlı olsun arkadasım Allah tamamına erdirsin..
O ağrılar normal, benim ilk haftalarda çok kötü karın ağrım vardı geceleri uyuyamıyordum hatta..
Bebek yeni tutunduğu için oluyor merak etme dikkat et kendine
O korku bende de olmuştu haftalar ilerledikçe korkun azalacak merak etme ama için rahat olsun tutunmasının işareti o :)Sağol canim zor elde edince insan bişey olacak diye korkuyorum içime su serptin çok teşekkür ederim
Önümüzdeki hafta gidicem bir sorun olmazsa insalllah. Yatakta uyuyim uyaninca karnım acıyor içi yara gibi. Sonradan geçiyorcanım iki şekilde de kullanırsın sorun olmaz da doktorlara güvenmek gerçekten zor.. O yüzden herşeyi araştırıp sormamız gerekenleri sormalıyız...
canım normal korkma ben sordum doktora belli haftalardan sonra hem rahmimiz daha çok büyümeye başlıyor kasılarak büyüyor, bir de doğuma hazırlığa şimdiden başlıyormuş. Ama dikkat etmen gereken şu düzenli aralıklarla çok sık olmamalı yani 10 dk bir arka arkaya 4-5 kez olursa muayene ol.. Bu kasılmalar için magnezyum veriyorlar genelde. bende yaşıyorum 20li haftalardan beri
Son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır canım..kızlar bana fikir verir misiniz bende tüp bebekle hamile kaldım SAT a göre 6,5 ultrasona göre 8 haftalık çıkıyorum geçen hafta kalp atışı var ama net duyulmuyo dedi doktor yarın sabah bakılcak tekrar hangi hafta doğru ve kalp atışını geç duyan var mı aranızda
endişelenme bazen 1 hafta hatta 10 gün gecikebiliyo kalp atışını duymak hemen aklına kötü bişey getirme Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinkalp atışı net değil diyince çok gerildimsabahı zor edicem
Daha kucuk cnm merak etme duyarsin insallah. Bende 8. haftalarda duymustum doktorun dedigi haftan dogrudur bence. Hayirli ugurlu olsun bebisin iyi haberlerle gel insallah....kalp atışı net değil diyince çok gerildimsabahı zor edicem
Slm arkadaşlar. Benimde 10. Deneme ve sukurler olsun pozitif. Keseyi ne zamn girebilirim acaba. Siz ne zaman gordunuz
Sağol canim zor elde edince insan bişey olacak diye korkuyorum içime su serptin çok teşekkür ederim
Bu arada biz bugun dr.a gittik.kizimla oglusum ellerinizden opuyor.
canımmmm maşallah kuzulara :) sen o kadar tembihliyorsun akıllı kuzular dinlerler annelerini :)Bu arada biz bugun dr.a gittik.kizimla oglusum ellerinizden opuyor.ilk defa nst ye girdim.sanci falan cikmadi sukur.dr.34 e kadar dogurma dedibana kalsa 36 dan once dogurmam ki dedim. biraz suyun azalmis dedi.ama sikinti yokmus.1.400 u gecmisler sukurler olsun.bu bi ay daha dikkat daha uyku daha cok beslenme daha cok dinlenme istiyorum dedi.bir de ne olur olmaz diye yarin ciger gelistirici ignem vurulacak.hayirlisi bakalim.hepinizi
Hayirli olsun cnm hosgeldin. Rabbim hepimize saglikli bi sekilde kucaklarimiza almak nasip etsinteşekkür ederim valla amin dualarımız tüm bebek isteyenlerin yanında Allah herkesin yüzünü güldürsün bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?