2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Masallah barekallah canim rabb8m hayırlı uzun omurlu sağlıkli evlatlar eylesin insallah

Kizlar ben dunden beri oglusumun hareketlerini cok belli belirsiz hissediyorum. O da sag bobregimin yaninda Hafif bi segirme gibi noluyo anlamadim. Esim masallah bi rahat.... cocuk napsin tek basina icerde bobregini arkadas edinmistir diye gulup geciyo. Yarin bi dr a gitsem mi diyorum. Icim hic rahat etmiyo gerci bugun cok ayakta Kaldim ama aksamdan beri nutella yiyip duruyorum uzaniyorum yukses ses muzik aciyorum konusuyorum oglusumla hadi uzme annecigini diye yAlvariyorum resmen hiic pas vermiyo dua edin nolur azcik kipirdansa raziyim icim rahtliycak. dr a gidersem yine gizli kacak gidcem mecburen esimin nabzini yokladim dr a gitmek icin bhane mi arion dedi

Kızlar ben bugün sabah bayılmışım kafam mermere vurdu şişti o yüzden doktora gittik oğlum iyimiş Allaha şükür doktora dedim benim içim sıkılıyor çok kotu oluyorum ağlıyorum çoğu zaman oda dedi hormonlardan dolayı sabret dedi evde yalnız kalma dedi eşimde ben onu köye götüreceğim dedi bende gitmek istemiyorum evde kalmak istiyorum dedim doktor da evde kalsın zaten dedi sonra eşimle eve gidince tartıştık köye gitmek istemediğim için ve eşim bana vurdu 5-6 kadar vurdu şuan içim kan ağlıyor canım yanıyor çok kotuyum ailemede söyleyemiyorum çünkü kaçarak evlendim oh olsun derler bana dua edin

Canim zaten hamilelik başlı başına zor bir dönem sanırım eşinde bunu iyice zorlaştırıyor aranızdaki dialogu bilmiyorum ama senin suan tek düşünmen gereken bebeğin evet gerçekten zor ama en azından senin psikolojinle bebekte etkilenecek bence bi psikologa danışman sana iyi gelecektir umarım Rabbim eşinede merhamet verir kendini sıkma üzme kendini

Sana vurdumu ?? Nasil yani bu kadar zorluklar gecir ne yollarla gebe kal Rabbim nasip etti ne guzel bu nasil is anlamadim hic bisey cok sasirdim ve uzuldum

Hala hissetmiyor musun canım senin oğlan çok uslu demek. Annesini rahatsız etmek istemiyordur belki
Geçmiş olsun canım. . Esin neden böyle yapıyor ne biçim insan o insan karısına vurur mu...! Birde hamilesin. . Neyse sen bebeğini düşün canım stres yaparsan ona zarar verirsin

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım.trasferimin 4. haftasındayım bi kaç damla kan geldi kesildi 2 kez oldu böle.benm gibi olup şuan durumları nasl mrk ediyorum ???

Amin canim.hhepimiz saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallah

canımmmm maşallah kuzulara :) sen o kadar tembihliyorsun akıllı kuzular dinlerler annelerini :)
Ahh canim benim.bu gunleride gorduk cok sukur.daha da guzellerini cocuklarimizla gorecegiz insallah.sen nasilsin?var mi kasilmalar

Allah islah etsin canim.baska soylenecek bisey yok.hamilesin onceligimiz sensin.ama ama ama...rabbim yardimcin olsun

Kizlar bugun ilk ciger geliştiricim vuruldu sevineyimmi uzuleyimmi anlayamadim
Sevin annesi.allah korusun bisey olursa diye onlem aliyorlar.bende yarin vurulacagim.celestone diye bi igne sabah iki doz 12 saat sonra 2 doz daha.senin nasil uygulama?birde ben dr.a sormayi unuttum dikkat etmem gereken bisey var mi diye?seni uyardilar mi?kortizon icerdigi icin tuza dikkat etmek lazim galiba.ilk aklima gelen bu.netten arastirdim cok bisey bulamadim

Arkadaşlar gece hafif adet sancısı gibi sancı ile uyandım. Yürüyünce 5 dk'da geçti. Her iki kasığımda ve karnımın ortasında bir ağrıydı. Adet öncesinde olduğu gibi doluluk hissi ve hassasiyet olmuştu ama ilk kez ağrı oldu. Çok korkuyorum. Normal mi? Bir de çok gaz var ama gaz ağrısına benzemiyordu.

Canım lütfen üzülme. Bebeğin için sakin olmaya çalış. Sana vurmasını aklım almıyor. Bu sorunu çözmeniz gerekiyor. Öfke kontrolü problemi var eşinin. Ailene söylersen iyice büyür gibi ama seni ve bebeği tehdit eden bir durum varsa uzlaşmacı olan arayı bulabilecek eşinin sözünü dinleyeceği bir aile büyüğüne söyleyebilirsin. Var mı öyle biri? Senin için dua ediyor olacağım. Sende et. Allah eşine merhamet duygusu akıl fikir versin.

niye canım üzüleceksin ki sıkıntılı bir şey mi oldu?
Yok cok sukur sıkıntıli bişey olmadi ama hani erken doguma hazırlik biraz uzdu allah korusun herhangi biseye karsi yavrularimin hazırlıklı olmasinada seviniyorum bilmiyorumya.bide bişey sorucam kizlar dun nohut yedim kizimin oldugu taraf akşamdan beri sert bu gazdan olabilir mi sizce.igneye baglamalimiyim yoksa araştırmalarima gore boyle bisey yok

Yok canim uyarmadi benim 24 saatte 2 doz şeklinde olacak yani aksam 2 doz daha vurulucam biticek acaba kac hafta sonra tekrar ediliyor bu igne.bide 2 doz oldugu icin normalden biraz daha fazla can yakıyor ama cok azicik korkma tedirgin olma diye soyledim :)

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım.trasferimin 4. haftasındayım bi kaç damla kan geldi kesildi 2 kez oldu böle.benm gibi olup şuan durumları nasl mrk ediyorum ???
Merhaba canım hoş geldin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimde kanamam oldu yat dinlen ama bu konuyu doktorunla konuş derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…