Slm canım rabbim hayırlısıyla nasip etmiş inş sonunda kucagında sevdrsin inş diğer topikte yazmıştım sana ama fark etmemişsindir diye buradan da yazayım dedim allhıma dua et ve tadını çıkar canım takılma herşeye kafan rahat olsun rabbim onu sana nasip etmişse zaten mutlu sonla bitmeyide nasip etmiştir diye düşün pozitif ol herşeyin başı moralArkadaşlar hayırlı sabahlar. Ben daha dün pozitif sonuç aldım. 7 tüp bebek denememdi. İnşallah devam eder ve bende 2015'te doğum yapacak anneler arasına katılırım.
Sizlere daha önce adet sancısı benzeri hisler olup olmadığını sormuştum sizde oldu demiştiniz. Benim yumurta toplamada sonra 8-9 gün arada bir giren 1-2 dk süren sancılar oldu. Sonra tamamen kayboldu. Adet olmam gereken gün rahimde doluluk hissi oldu ve geçti. 2 gün sonra yani kanda pozitif sonucu aldığım gün 5 saat araba yolculuğu yapmıştık, eve geldiğimde yine o yumurta toplamadan sonra olan gibi 1-2 dakikalık orta şiddette sancı olunca korktum. Hatta soğuk soğuk terledim. Sizce endişelenmeli miyim? Pozitif aldıktan hemen sonra benzer ağrılar yaşadınız mı?
İdrar testlerim sabahtan akşama kadar bile koyulaşıyor. Bunu görmek için sürekli idrar testi yapmak istiyorum ama eşim artık izin vermiyor. Hala hamile olduğumu nereden bileceğimHiç bir belirtim yok.
Kizlar ben dunden beri oglusumun hareketlerini cok belli belirsiz hissediyorum. O da sag bobregimin yaninda Hafif bi segirme gibi noluyo anlamadim. Esim masallah bi rahat.... cocuk napsin tek basina icerde bobregini arkadas edinmistir diye gulup geciyo. Yarin bi dr a gitsem mi diyorum. Icim hic rahat etmiyogerci bugun cok ayakta Kaldim ama aksamdan beri nutella yiyip duruyorum uzaniyorum yukses ses muzik aciyorum konusuyorum oglusumla hadi uzme annecigini diye yAlvariyorum resmen hiic pas vermiyo dua edin nolur azcik kipirdansa raziyim icim rahtliycak. dr a gidersem yine gizli kacak gidcem mecburen esimin nabzini yokladim dr a gitmek icin bhane mi arion dedi
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki... senin o bütün sıkıntın kötü oluşların da kocandan kaynaklanıyor olabilir. bu kadar kabalaşacak ne var ortada anlamıyorum vurmak ne demek hamilesin onu geçtim, karısısın onu da geçtin sen bi kadınsın.. erkeğe göre çok savunmasızsın yazık günah ya.. benim eşim de diliyle döver insanı güzel başlayan bir günü o kadar kolay kapkra eder ki şaşırıp kalırım.. içimizde onların bi parçasını taşıyoruz yine de kıymet görememek çok kötü bişey ama canını sıkma sakın Allah ıslah etsin de Allaha havale et o en güzel cevabı verir eşine..Kızlar ben bugün sabah bayılmışım kafam mermere vurdu şişti o yüzden doktora gittik oğlum iyimiş Allaha şükür doktora dedim benim içim sıkılıyor çok kotu oluyorum ağlıyorum çoğu zaman oda dedi hormonlardan dolayı sabret dedi evde yalnız kalma dedi eşimde ben onu köye götüreceğim dedi bende gitmek istemiyorum evde kalmak istiyorum dedim doktor da evde kalsın zaten dedi sonra eşimle eve gidince tartıştık köye gitmek istemediğim için ve eşim bana vurdu 5-6 kadar vurdu şuan içim kan ağlıyor canım yanıyor çok kotuyum ailemede söyleyemiyorum çünkü kaçarak evlendim oh olsun derler bana dua edin
günaydın anne adayları :) ben hem gece hemde gündüz nefes darlığı çekiyorum. geceleri artık inlemelerim başladı. hiç bir ağrım sızımda yok ama tecrübeli arkadaşlar bunun normal olduğunu söylüyorlar :)günaydın kızlar.. nasılsınız bugün umarım hepiniz iyisinizdir... ben bu sabah iyi hissediyorum kendimi ama gece nefessiz kalıp 2 kere uyandım niye öyle oldu anlamadım, hani insan horlarken birden nefessiz kalır ya uykusunda yöle oldu gece korktum biraz açıkcası yatış pozisyonundan olabilir sanırım onu düzeltmem lazım ve dün ilk kez bebeğimin hareketlerini dışardan hissettim :) çok yorgundum 10 a kadar mutfaktaydım tatlı yemek falan yaptım canım sıkılmıştı sonra içeri girip uzandığımda maaşallah maaşallah nasıl hareketlendi benim oğlan o zaman çok net gördüm karnımın bi sağı şişti bi solu şişti kuzummm ya nasılhareketliydi bütün gece hal da öyle :):) Allahım senin oğluma güç veren gücüne kurban olurum ben.. hepimizin meleklerien güç kuvvet uzun ömür ve sağlık nasih et.. Amin Amin Amin...
olsun sıkma canını sen tedbir amaçlı o. bana da yapılacak sanırım birkaç hafta içinde... hem sevin daha çabuk gelişecek ciğerleri falan diye.Yok cok sukur sıkıntıli bişey olmadi ama hani erken doguma hazırlik biraz uzdu allah korusun herhangi biseye karsi yavrularimin hazırlıklı olmasinada seviniyorum bilmiyorumya.bide bişey sorucam kizlar dun nohut yedim kizimin oldugu taraf akşamdan beri sert bu gazdan olabilir mi sizce.igneye baglamalimiyim yoksa araştırmalarima gore boyle bisey yok
of o nefes alamama falan bende de var bir iki haftadır da kramplar başladı. kramplara magnezyum veriyor doktorlar genelde. sen de bir sor belki verir. nefes alamamaya ne yazık ki verilecek bir şey yok artarak devam ediyor o...günaydın anne adayları :) ben hem gece hemde gündüz nefes darlığı çekiyorum. geceleri artık inlemelerim başladı. hiç bir ağrım sızımda yok ama tecrübeli arkadaşlar bunun normal olduğunu söylüyorlar :)
kızlar bu kramp dediğiniz nasıl bişey ?? yani bildiğimiz kramp gibi mi oluyo ?? benim n ezamandır sadece sol bacağım da bi sızı var anlam veremediğim huzursuz bacak sendromu dedikleri şey mi yoksa hamilelikte kramp böyle bişey mi bilemedim.. krampsa eğer dr dan ilaç isteyeyimof o nefes alamama falan bende de var bir iki haftadır da kramplar başladı. kramplara magnezyum veriyor doktorlar genelde. sen de bir sor belki verir. nefes alamamaya ne yazık ki verilecek bir şey yok artarak devam ediyor o...
Ayy sorma benimde karnim bi iniyo bi cikiyo cok degisik ama guzel bir duygu gece bile boyle ben bazen uyaniyorum gece bakiyorum tekme atip duruyo birde ben artik sirt ustu yatamiyorum belim agriyor sol tarafima yatiyorum artik bacaklarimi hafif karnima cekipgünaydın kızlar.. nasılsınız bugün umarım hepiniz iyisinizdir... ben bu sabah iyi hissediyorum kendimi ama gece nefessiz kalıp 2 kere uyandım niye öyle oldu anlamadım, hani insan horlarken birden nefessiz kalır ya uykusunda yöle oldu gece korktum biraz açıkcası yatış pozisyonundan olabilir sanırım onu düzeltmem lazım ve dün ilk kez bebeğimin hareketlerini dışardan hissettim :) çok yorgundum 10 a kadar mutfaktaydım tatlı yemek falan yaptım canım sıkılmıştı sonra içeri girip uzandığımda maaşallah maaşallah nasıl hareketlendi benim oğlan o zaman çok net gördüm karnımın bi sağı şişti bi solu şişti kuzummm ya nasılhareketliydi bütün gece hal da öyle :):) Allahım senin oğluma güç veren gücüne kurban olurum ben.. hepimizin meleklerien güç kuvvet uzun ömür ve sağlık nasih et.. Amin Amin Amin...
evet canım ben de sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama gece bi uyanıyorum kendimi sırt üstü yatarken buluyorumAyy sorma benimde karnim bi iniyo bi cikiyo cok degisik ama guzel bir duygu gece bile boyle ben bazen uyaniyorum gece bakiyorum tekme atip duruyo birde ben artik sirt ustu yatamiyorum belim agriyor sol tarafima yatiyorum artik bacaklarimi hafif karnima cekip
Ahahaha bende gece ya sag tarafima ya da sirt ustu buluyorum kendimi bi de soluma yatmaktan uyusuyo artik solumevet canım ben de sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama gece bi uyanıyorum kendimi sırt üstü yatarken buluyorumsonra bi panikle yine sol sağ yapıyorum yorganı da bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum ohhh çok rapat oluo valla :) tabi yine uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi.. nasıl unutucaz bu sırt üstü pozisyonu bilmiyorum bi de ben sırt üstü yatınca horluyormuşum eşim öyle söyledi
Aaa bak bu da ilginc.kendimden suphe ettim dr.u bi daha aradim.ayni gun di mi diye sordum.evet dedi.sende iyice sordun di mi?malum sizin dr.Yok canim uyarmadi benim 24 saatte 2 doz şeklinde olacak yani aksam 2 doz daha vurulucam biticek acaba kac hafta sonra tekrar ediliyor bu igne.bide 2 doz oldugu icin normalden biraz daha fazla can yakıyor ama cok azicik korkma tedirgin olma diye soyledim :)
Aa bugun bende oyle yaptirayim ozaman:)bende nette okudum esime ozellikle sordurdum 24 saat değilmi diye evet demis kimisi 1 hafta araliklarlada yaptirabiliyormus icime kurt dusmustu benimdeAaa bak bu da ilginc.kendimden suphe ettim dr.u bi daha aradim.ayni gun di mi diye sordum.evet dedi.sende iyice sordun di mi?malum sizin dr.bende sabah yaptirdim.ay karnimin ustune nasil yatacahim diyordum.hemsire yatma ayakta yapacagim drdi.igne aslinda boyle yapilit ve acimaz boyle dedi.gercekten hic ama hic acimadi. hakkimizda hayirlisi bakalim
Cok tesekkur ederim canim hemen deniycem zarari olmaz heralde aynen hamileligimin basindan beri gazman oldum resmen:)olsun sıkma canını sen tedbir amaçlı o. bana da yapılacak sanırım birkaç hafta içinde... hem sevin daha çabuk gelişecek ciğerleri falan diye.
o dediğin gibi gazdan olabilir. kimyon katmaya çalışırsan gaz yapan yiyeceklere rahatlatır o seni bir nebze. ben sütüme bile kimyon katıyorum. normalde hiç gazı olmayan biriyken bu hamilelik beni bambaşka bir insan haline getirdi bütün organlarım kafalarına göre çalışıyor sanki
Arkadaşlar gece hafif adet sancısı gibi sancı ile uyandım. Yürüyünce 5 dk'da geçti. Her iki kasığımda ve karnımın ortasında bir ağrıydı. Adet öncesinde olduğu gibi doluluk hissi ve hassasiyet olmuştu ama ilk kez ağrı oldu. Çok korkuyorum. Normal mi? Bir de çok gaz var ama gaz ağrısına benzemiyordu.[/QUOTbendede 2 gün önce aynısı oldu doktorum normaldir regli olamadığın için rahim kasılması olur endişelenme ama şiddetlenirse mutlaka gel dedi bence sende biraz ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?