Canım Rabbim eşine akıl ve ruh sağlığı sana da sabır versin hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua etKızlar ben bugün sabah bayılmışım kafam mermere vurdu şişti o yüzden doktora gittik oğlum iyimiş Allaha şükür doktora dedim benim içim sıkılıyor çok kotu oluyorum ağlıyorum çoğu zaman oda dedi hormonlardan dolayı sabret dedi evde yalnız kalma dedi eşimde ben onu köye götüreceğim dedi bende gitmek istemiyorum evde kalmak istiyorum dedim doktor da evde kalsın zaten dedi sonra eşimle eve gidince tartıştık köye gitmek istemediğim için ve eşim bana vurdu 5-6 kadar vurdu şuan içim kan ağlıyor canım yanıyor çok kotuyum ailemede söyleyemiyorum çünkü kaçarak evlendim oh olsun derler bana dua edin
Canım kişiden kişiye değişiyor ben hala dönmemedim mesela geçen kontrolümde tekrar erken doğum iğnesi verdi başından beri Rahmi'mde kasılma varkizlar mrb trasferinizden kac ay sonra normal haytniza dondunz.bn 4.haftaftmdaym doktrum yatacksin dedi.bide bnm 2 kez bikac dmla kanamam oldu ve gecti bu kanamalar ne zamna kadar dewm eder.
Evet canım bnm doktorum 32. Haftada keseceğiz dediCorasprine devam ediyormusunuz
Ben varım canım hayırdırARKADAŞLAR MRB İÇİNİZDE DR. ULUN ULUĞ HASTASI OLAN VAR MI :)
günaydın kızlar.. nasılsınız bugün umarım hepiniz iyisinizdir... ben bu sabah iyi hissediyorum kendimi ama gece nefessiz kalıp 2 kere uyandım niye öyle oldu anlamadım, hani insan horlarken birden nefessiz kalır ya uykusunda yöle oldu gece korktum biraz açıkcası yatış pozisyonundan olabilir sanırım onu düzeltmem lazım ve dün ilk kez bebeğimin hareketlerini dışardan hissettim :) çok yorgundum 10 a kadar mutfaktaydım tatlı yemek falan yaptım canım sıkılmıştı sonra içeri girip uzandığımda maaşallah maaşallah nasıl hareketlendi benim oğlan o zaman çok net gördüm karnımın bi sağı şişti bi solu şişti kuzummm ya nasılhareketliydi bütün gece hal da öyle :):) Allahım senin oğluma güç veren gücüne kurban olurum ben.. hepimizin meleklerien güç kuvvet uzun ömür ve sağlık nasih et.. Amin Amin Amin...
evet canım ben de sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama gece bi uyanıyorum kendimi sırt üstü yatarken buluyorumsonra bi panikle yine sol sağ yapıyorum yorganı da bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum ohhh çok rapat oluo valla :) tabi yine uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi.. nasıl unutucaz bu sırt üstü pozisyonu bilmiyorum bi de ben sırt üstü yatınca horluyormuşum eşim öyle söyledi
canım benim korkma bebeğin iyidir Allahın izniyle hiçbişey olmaz ona :) tembel demek ki senin oğlan biraz.. doğduktan sonra da keşke karnımdaki gibi sakin olsa dedirtir sana bak görürsün. hem kendin demişsin yoruldum diye ondan hissedememişsindir canını sıkma.. gitmek istiyosan da git dra gör bebeğini için rahatlasın :)
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki... senin o bütün sıkıntın kötü oluşların da kocandan kaynaklanıyor olabilir. bu kadar kabalaşacak ne var ortada anlamıyorum vurmak ne demek hamilesin onu geçtim, karısısın onu da geçtin sen bi kadınsın.. erkeğe göre çok savunmasızsın yazık günah ya.. benim eşim de diliyle döver insanı güzel başlayan bir günü o kadar kolay kapkra eder ki şaşırıp kalırım.. içimizde onların bi parçasını taşıyoruz yine de kıymet görememek çok kötü bişey ama canını sıkma sakın Allah ıslah etsin de Allaha havale et o en güzel cevabı verir eşine..
oyy maşallah oğluşuna canım bende tiroid için ilaç kullanıyorum benimde 3 falandı şimdi 0.5 çıkmış ilaç kullanınca hemen etkisini gösteriyor canım ihmal etme..
Amin. Amin. AminNe güzel dua etmişsin arkadaşım. Maşallah senin oğluşuna. Benimki de aynen seninki gibi, evi işi yaptığımda, mutfakta uzun süreli işler yaptığımda benim oğlanda çok hareketli oluyor. Sakin günlerimde o da sakin Gerçi bu aralar ara sıra hareket ediyor ama sağlam tekmeler atıyor. Bir kaç kez zıpladım resmen tekmeden
haklısın canım... ne tezat bişey bütün doktorlar bas bas bağırıyo sırt üstü yatmayın diye ama en rahat pozisyonda o benceBende aynen sol tarafa yatıyorum, gece bi bakmışım sırt üstüyümama en çok sırt üstü yatınca rahat oluyorum.
inşallah gerçekten pişmandır da bir daha tekrarlamaz canımşimdi eşşekler gibi özür diliyor pişman amaben kırıldım hem de çok
Kızlar bugün doktora gittik ultrason haftası netlik kazandı 7 hafta 4 günlük kalp atışını da hem gördüm hem duydum şükürler olsun rutin kontrollere döndük :) kuş gibiyim şuan
ne güzel ama dimi o tekmelerher tekmesi ayrı bi hoşuma gidiyor ayrı bi seviyorum mutlu oluyorum
geçen gün internette bi yazı gördüm çok hoşuma gitti '' bir kadına sadece karnındaki tekme atabilir ''
haklısın canım... ne tezat bişey bütün doktorlar bas bas bağırıyo sırt üstü yatmayın diye ama en rahat pozisyonda o bence
ya bana hiç erken doğum iğnesi falan verilmediCanım kişiden kişiye değişiyor ben hala dönmemedim mesela geçen kontrolümde tekrar erken doğum iğnesi verdi başından beri Rahmi'mde kasılma var
çok sevindim darısı başımıza bende cuma günü gidicem inşallah bende duyarım kalp atışınıKızlar bugün doktora gittik ultrason haftası netlik kazandı 7 hafta 4 günlük kalp atışını da hem gördüm hem duydum şükürler olsun rutin kontrollere döndük :) kuş gibiyim şuan
inşallah gerçekten pişmandır da bir daha tekrarlamaz canımtekrarlarsa sende ona vur
Canim zaten hamilelik başlı başına zor bir dönem sanırım eşinde bunu iyice zorlaştırıyor aranızdaki dialogu bilmiyorum ama senin suan tek düşünmen gereken bebeğin evet gerçekten zor ama en azından senin psikolojinle bebekte etkilenecek bence bi psikologa danışman sana iyi gelecektir umarım Rabbim eşinede merhamet verir kendini sıkma üzme kendini
inşallah canım ama gittiğinde net duyulmasa da telaşa kapılma bana da geçen hafta duyulmadı dedi doktor 1 hafta geçmek bilmedi bugün duydum.sakın kaygılanma bebeğin herşeyi hissediyor.çok sevindim darısı başımıza bende cuma günü gidicem inşallah bende duyarım kalp atışını
umarım eşininde pişmanlığı gerçekten içten olmuştur. Allah bi daha göstermesin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın :)doktorumla konuştum zaten kendimi iyi hissetmiyorum dedim oda hormonlardan dedi bu günlerde geçecek de kendi kendi rahatlat kendini dedi eşimde şuan pişman inşallah bu ilk ve son olur bendede hata yok değil ama vurması öldürdü beni manevi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?