2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım Rabbim eşine akıl ve ruh sağlığı sana da sabır versin hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua et

kizlar mrb trasferinizden kac ay sonra normal haytniza dondunz.bn 4.haftaftmdaym doktrum yatacksin dedi.bide bnm 2 kez bikac dmla kanamam oldu ve gecti bu kanamalar ne zamna kadar dewm eder.
Canım kişiden kişiye değişiyor ben hala dönmemedim mesela geçen kontrolümde tekrar erken doğum iğnesi verdi başından beri Rahmi'mde kasılma var

MRB ÖNCELİKLE CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :) BENDE 2 MİCRO DENEMEM ULUN BEY İLE YAPILDI. MALESEF İKİSİDE NEGATİF İLE SONUÇLANDI MAŞALLAH GÖRÜYORUM Kİ HAMİLESİN NE MUTLU ALLAHIM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN SİZİN PROBLEM NEYDİ VE KAÇINCI DENEMENDE HAMİLE KALDIN. BANA UMUT OLSUN DİYE SORDUM :)

Amin. Amin. Amin Ne güzel dua etmişsin arkadaşım. Maşallah senin oğluşuna. Benimki de aynen seninki gibi, evi işi yaptığımda, mutfakta uzun süreli işler yaptığımda benim oğlanda çok hareketli oluyor. Sakin günlerimde o da sakin Gerçi bu aralar ara sıra hareket ediyor ama sağlam tekmeler atıyor. Bir kaç kez zıpladım resmen tekmeden

Bende aynen sol tarafa yatıyorum, gece bi bakmışım sırt üstüyüm ama en çok sırt üstü yatınca rahat oluyorum.

şimdi eşşekler gibi özür diliyor pişman amaben kırıldım hem de çok

oyy maşallah oğluşuna canım bende tiroid için ilaç kullanıyorum benimde 3 falandı şimdi 0.5 çıkmış ilaç kullanınca hemen etkisini gösteriyor canım ihmal etme..

Sağol teyzesi ilaca başladım. sabahları kahvaltıdan bir kaç dk önce al dedi doktor. Hamilelikte ola biliyormuş. Bir beden iki cana yetişmekte zorlanınca troid yükseliyormuş ilaçla düzelir dedi. Ama aksatma yoksa gebelikten sonra kronik troid hastası olursun dedi. Sen nasılsın canım? Ağırlaştın mı, zorlanıyormusun? Kuzucukların nasıl

ne güzel ama dimi o tekmeler her tekmesi ayrı bi hoşuma gidiyor ayrı bi seviyorum mutlu oluyorum
geçen gün internette bi yazı gördüm çok hoşuma gitti '' bir kadına sadece karnındaki tekme atabilir ''

Bende aynen sol tarafa yatıyorum, gece bi bakmışım sırt üstüyüm ama en çok sırt üstü yatınca rahat oluyorum.
haklısın canım... ne tezat bişey bütün doktorlar bas bas bağırıyo sırt üstü yatmayın diye ama en rahat pozisyonda o bence

Kızlar bugün doktora gittik ultrason haftası netlik kazandı 7 hafta 4 günlük kalp atışını da hem gördüm hem duydum şükürler olsun rutin kontrollere döndük :) kuş gibiyim şuan

Gözün aydın canım, allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsin

Evet arkadaşım, çok mutlu edici tekmeler o söz benimde çok hoşuma gider. Benim doktor yatış pozisyonu ile ilgli bir şey söylemedi. Çok önemli olsaydı mutlaka söylerdi. Ama ben yinede mümkün olduğunca sol tarafıma yatıyorum. Karnımın altında bir parça yorganı sıkıştırıyorum rahat oluyor.

Kızlar bugün doktora gittik ultrason haftası netlik kazandı 7 hafta 4 günlük kalp atışını da hem gördüm hem duydum şükürler olsun rutin kontrollere döndük :) kuş gibiyim şuan
çok sevindim darısı başımıza bende cuma günü gidicem inşallah bende duyarım kalp atışını

doktorumla konuştum zaten kendimi iyi hissetmiyorum dedim oda hormonlardan dedi bu günlerde geçecek de kendi kendi rahatlat kendini dedi eşimde şuan pişman inşallah bu ilk ve son olur bendede hata yok değil ama vurması öldürdü beni manevi olarak

çok sevindim darısı başımıza bende cuma günü gidicem inşallah bende duyarım kalp atışını
inşallah canım ama gittiğinde net duyulmasa da telaşa kapılma bana da geçen hafta duyulmadı dedi doktor 1 hafta geçmek bilmedi bugün duydum.sakın kaygılanma bebeğin herşeyi hissediyor.

umarım eşininde pişmanlığı gerçekten içten olmuştur. Allah bi daha göstermesin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…