2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bu ilk defa oldu inşallah ikincisi olmaz Allaha dua ediyorum normalde eşim öyle biri değil biliyorum ama oldu işte Allahım kimsenin yuvasını yıkmasın zor yani
evet canım çok zor inşallah olmaz bir daha böyşle bişey yuva yıkmak kadar iğrenç bi durum yok bn daha iki senemi devirmeden 3 kere boşanma kararı aldık vazgeçtik bir sürü olaylar oldu aileler duydu saçma sapan boş şeyler için birbirimizi hırpaladık insan yuvası için yeri gelinci katlanıyor bazı şeylere işte bu da bizim sınavımız..

Benimde 149 çıktı 50gr lık yükleme. Bu yüzden tekrar yükleme yapılacak ama bu sefer 100gr
bişey sorucam şeker yüklemesi ile ilgili... yapmadan önce bi test yapıldı mı ?? arkadaşımın eşi doktor ona önce şeker tahlili yapıp ona göre yükleme yapacakmış ben de tam anlamadım nasıl bişey olacağını ama bi tahlil yapacak düşük çıkarsa yükleme yapmıycak dedi kafam karıştı benim de

aynen öyle oluyor ben dun hiç kimseye bişey söylemedim zaten tartışma konuları bile saçma şeyler ya 19 yaşındayım daha hayat neler gösterir bilemem hayırlısı her şeyin

aynen öyle oluyor ben dun hiç kimseye bişey söylemedim zaten tartışma konuları bile saçma şeyler ya 19 yaşındayım daha hayat neler gösterir bilemem hayırlısı her şeyin
canım ya kıyamam ben sana çok da küçükmüşsün senin yaşındakiler daha evlilik nedir onu bilmezken helal olsun sana gerçekten büyük bir yükün altına girmişsin ne diim ki Allah kolaylıklar versin sabır, sağlık versin inşallah..

önce açken kan alındı açlık şekerine bakıldı sonra 50gr şekerli su içtim 1 saat bekledikten sonra kan alındı tekrar. Üst sınırı 140 mış benim ki 149 çıktığı için riske atamayız 100gr yükleme yaptır dedi. %90 bişey çıkmaz ama emin olalım dedi doktorum bu hafta yaptıracağım

yani ilk yaptırdığın açlık kan şekerine göre mi karar veriyorlar yükleme yapılıp yapılmayacağına ??

Mhrbrcr Canım bana bir şey mi yazacaktın?

kizlar mrb trasferinizden kac ay sonra normal haytniza dondunz.bn 4.haftaftmdaym doktrum yatacksin dedi.bide bnm 2 kez bikac dmla kanamam oldu ve gecti bu kanamalar ne zamna kadar dewm eder.

Canım bana transferden 2 gün sonra normal hayatına dön dediler. Neden sana yat diyorlar? Ben de yatmak istiyorum ama mecburen işe başladım.

Anladım canım bende sorun çoktu hangi birini anlatayım rezerv azlığı amh 0.22 fsh 17.5 du çikolata kistim vardı daha önce açık ameliyat geçirdiğim için tüpte sıvı akışı vardı havuz yöntemi uygulandı bende canım çünkü sadece 1 tane yumurtam olusuyordu sıvı akışı için ameliyat olmam gerekiyordu o yüzden yumurtam toplandiktan sonra hep donduruldu 4 defa tedavi gördüm bi tanesi iptal oldu 3 tane dondurulmusum varken ameliyat oldum sol tüpüm bağlandı 2 ay ara verildikten sonra transferim oldu 3 yumurta transfer edildi cok şükür 2 tanesi benimle bir kiz bir erkek olacak inşallah cok yorucu bir süreç ti şükür şimdilik iyi gidiyor canım inşallah sorunsuz devam eder ulun beye hala kontrole gidiyorum bahçeci den ayrıldı biliyomusun bilmiyorumda hala onunla devam ediyorum tabi bu süreç baya sanciliydi umudunu sakın kaybetme ben bunca şeye ragmen hamileysem şükür diyorum moralini yüksek tut bazen ben bile inanamıyorum ama asla vazgecmedim çok yoğun oldu ard arda oldu tedavilerim aralarda ara verdi böyle canım umarım yardımcı olabilmisimdir inşallah en kısa sürede aramıza katilirsin

Canım birkaç dakika önce olduğuna emin misin ben ve ailemde bir çok kişi troid hastasıdır o ilaç tok karna etki göstermez en az yarım saat bişey yememelisin, hatta teyzemin bir tanesinin değeri uzunca bir süre ilaç kullanmasına rağmen yükselmeye devam etti bizde bi gün neden falan diye kritik yaparken teyzem ilacı içip hemen kahvaltı yapıyormuş bizde öle olmaz dedi yarım saat beklemeye başladı ve 15 gün sonra değeri düşmüştü nette de araştır istersen metin özatanın makaleleri fln var bunun. Üzerine

Açlık ve tokluk kan şekerine bakılacaktır bence

kızlarr bu arada kendinize pijama takımı aldınız mı ?? aldıysanız nasıl bişey aldınız almadıysanız nasıl bişey almayı düqşünüyorsunuz ???? öğlen arkadaşla çıktık beni korkuttu biraz doğuma giderken ayrı bi takım, ilk ameliyattan çıkarken ayrı bi takım kanama çok olur diye ikinci bi takım ve evde misafilrei karşılamak için başka bi takım daha ve hepsi uzun kollu olsun diyorlar doğru mudur ?? yeni doğum yapan kadın kısa kollu giyemez mi ??

Ben de baştan progestan kullandım iki aydır da hu iğneyi, umarım seninbrahst bir hamileliğin olur hiç verilmez o iğneler :)
bende vajinadan progestan ve estrofem kullanıyorum uzun bir sürede devam edicem ay ne zor işmiş ya hep mucize derlerdi lafta inanırdım ama gerçekten çocuk sahibi olmak Allahın bir mucizesiymiş

kizlar mrb trasferinizden kac ay sonra normal haytniza dondunz.bn 4.haftaftmdaym doktrum yatacksin dedi.bide bnm 2 kez bikac dmla kanamam oldu ve gecti bu kanamalar ne zamna kadar dewm eder.
Ben transferden sonra 3 gun yattim sadece doktorum cok yatma vucutta kan dolasimi olsun dedi cok yormadim kendimi arada bi dolandim kanamada burdaki cogu arkadasta oldu korkma ilaclarini duzenli kullan dinlen doktorun ne derse onu yap biseycik olmaz Allah a emanet onlar

Ne alaka benim tanidigim dogum yapti yazin ustu askili alti uzun pacali pijama giymisti hastanede

cok tşk ederim ilgin için .bizde erkek infertilitesi diye başladık ben de hiç problem yoktu ulun hoca rahim filmi istedi 1. filmimi sağolsunlar yanlış sonuc verdiler sağ tüp tıkalı ve miyom vr dediler ve perde vardı histereskopi ve laparoskopi oldum ve 1. tup bebk tedavim başladı 15 yumurtadan 11 i döllendi 5 i 1. kalite 5. gün blastosist transferi ile 1 adet embriyo konuldu. dondurulmuş kalmadı ve negetif oldu. sonra genetik testi istedi ulun hoca genetik testler çok şükür temiz çıktı ama bende kanda pıhtılaşma cıktı yani 9 ay iğne olmam gerekiyordu (keşke kalsaydımda iğne olsaydım neyse :) sonra 2. tedaviye başladık derken ulun hoca bahceciden ayrıldı hemde benim tedavim başlayacağı gün tabi bizde şok olduk liv hastanesinde rapor gecmiyordu 2-3 ay öyle gecti sonra tekrar başladık liv 8bin mall oldu 11 yumurta toplandı 7 si döllendi ama malesef 3. gün gelişimleri yavaşladı diye korkunç bir haber aldık ulun hoca 5. güne kadar bekleticem dedi tabi o günden sonra ben yasayan ölu gibiydim 5. gün sabah konuştuk çok umutlu değilim bir gün daha dedi ama ben dayanamam dedim ve 3 tane 2. kalite embriyo transfer edildi. 15 gün rapor aldım evdeydim ve işin ilginç tarafı 1. tedavimde yasamadığım herseyi tüm belirtileri yasadım kasık ağrısı bulantı vs. ama malesef kocaman bir 0 oldu sonuc 10 gün önce ve kafam cok karışık .. ulun hocayla görüştüğümde hep eşinin üzerinde durduk embriyonun kalitesiz olması yumurtaların kalitesiz olmasından dedi cumartesi kontrole cağırdı... bakalım hikayeme daha neler eklenecek.. kusura bakma uzattım ama kararsızım doktor konusunda .....ulun hocayı aslında cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…