2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Aa bugun bende oyle yaptirayim ozaman:)bende nette okudum esime ozellikle sordurdum 24 saat değilmi diye evet demis kimisi 1 hafta araliklarlada yaptirabiliyormus icime kurt dusmustu benimde
Evet birde ayakta dene.valla ben cok memnun kaldimcocuklar bugun deliriyor.acaba igne ile mi alakali normal surec mi anlayamadim.ama herzamankinden daha cilginlar

arkadaşlar merhaba..tüp bebek tedavisine yeni başlayacağım ben de tedavi aşamaları nelerdir ilaç kullanımına ne zaman başlanıyor kaç gülkül ilaçlar yumurta toplama ne zaman yapılıyor vs..

Ne alaka benim tanidigim dogum yapti yazin ustu askili alti uzun pacali pijama giymisti hastanede
anlamadım inan ki dedim bari bi tanesi kısa kollu olsun adıyaman sıcağında ben çatlarım zaten çok terleyen biriyim daha onun üstüne yelek giyersin patik giyersin diyolar şaka gibi güleyim mi ağlayayım mı anlamadım

Yarin aksam muayenemiz var bakalim seker yuklemesi sonucu hakkinda ne diyecek lizz_1702 eger ilk 50 mg lik yuklemede 140 i asarsa dr 100 luk oneriyomus ikinciye emin olmak icin ama benim 142 yani cok yuksek degil bence istemiyorum ikinciyede seker yuklensin anca kendine geldi bebek dun ictim biraz hareketlendi sonra butun gun etmedi hareket moralim bozuldu cocuga agir geldi sanirim kaldiki beni bile sersemletti onun icin ikinciye 100 luk hic yaptiramam diyet versin gerekirse

Evet canım eminim, doktorum öyle söyledi. Benim troid konusunda hiç tecrübem ve bilim yok, ne ailemde ne de yakın çevremde yoktu hiç. Doktorum sadece aldığımız demir hapıyla çakışmamasını söyledi. Demir hapını da gece yatarken alıyorum, bunu da kahvaltıdan birkaç dk önce alıyorum. Doktorum aynen böyle devam et dedi. Yalnız 3 hafta sonra tekrar tahlil yaptırmamı istedi. Ben doktoruma çok güveniyorum. Hayırlısı bakalım.

canım hani yüzerken falan girerya bacağına hiç oynatamazsın öyle bir kramp benim dediğim. genelde sabaha karşı oluyor benim. böyle gerinirken birden öyle kalıveriyor bacak nasıl bir ağrı o çözülene kadar bir iki dakika sürüyor. eğilebilsem ovmaya çalışacağım ama eğilemiyorum da kalıyorum böyle kaskatı.

Mhrbrcr Canım bana bir şey mi yazacaktın?

Canım bana transferden 2 gün sonra normal hayatına dön dediler. Neden sana yat diyorlar? Ben de yatmak istiyorum ama mecburen işe başladım.
bişey yazacaktım o sırada işim çıktı (çalışıyorum aynı zamanda ben) sonra ne yazıcağımı unuttum :)

Reactions: 9ay
Anlamadim valla.bana tam tersi kisa kollu al denildi.malum hastaneler asiri sicak sende emzirme falan terleyeceksin dediler.sadece narkoz etkisi ile ayaklar usurmus.corap ve patik mutlaka al dediler.ben 2 tane kisa kollu gecelik gorurecegim.biri mor biri pembe.ustune bi sabahlik.bi tane krem renkli suslu bi pijamam var ama zaten kanama bide sezeryan pijama giyilmez.onu goturmeyeceim bile.evde giyersem giyerim.bence sende kisa kollu alip ustune sa bahlik alabilirsin.bulundugun yerde relax mode magazasi varsa cok kaliteli ve modern urunleri var.tavsiye ederim.

Arkadaşım sen zaten sıcak şehirdesin, seni bunaltıp pişirecekler herhalde. Bence kısa kolu al, yanında her ihtimale karşı, o da hastanenin klimasına karşı belki sabahlık bulundur.

Cnm benimde sag sol agrilar saplaniyor pzrtesi kontrolde sordum dr.a bakti bisey yok merak etme dedi. Ordaki baglar mi ne genisliyormus birde bebek buyudukce baski yapiyormus bunlardan kaynaklaniyormus cnm. Progrstan artik bir ise yaramaz bebek buyudu diye dr.um 3 hafta once kesmisti. Sen hala neden kullaniyosun cnm progestani?

arkadaşlar merhaba..tüp bebek tedavisine yeni başlayacağım ben de tedavi aşamaları nelerdir ilaç kullanımına ne zaman başlanıyor kaç gülkül ilaçlar yumurta toplama ne zaman yapılıyor vs..
hayırlı olsun öncelikle umarım çabaların boşa çıkmaz. tüp bebekte bikaç yol izliyolar mesela bende uzun prosedür uyguladılar yaklaşık 2 ay sürdü 2 ayın sonunda transfer yapıldı. çok ağrılı sancılı bir problemim olmadı taki transferden 2hafta öncesine kadar. 22 tane yumurtam oluştu onları toplayana kadar çok sancım oldu özellikle yumurta toplama günü resmen yürüyemedim ama sonra yavaş yavaş geçti sancılarım. tabi tedavi öncesinde polip ameliyatı oldum 2 tane polip aldılar onunda etkisi olur demişti doktorum . sadece psikolojik olarak insan yıpranıyor biraz sürekli takip altındasın son zamanlarda günde 2 kere doktora gidiyordum e2 bakılıyodu günlük ona göre iğne dozları ayarlanıyodu. ama sonunda çok şükür 5 haftalık bebişim var karnımda darısı isteyen herkesin başına inşallah

sırtım çok ağrıyor benim gibi olan varmı

Olmazmı, bende çok çektim sırt ağrısı. Özellikle ayakta dururken sırtımın sağ tarafına bir ağrı saplanıyordu. Sonra sol göğüs altımda ağrımaya başladı. Sonra bu ağrılar bildiğin yara gibi acımaya başladı. Ama şimdi çok şükür geçti. ara ara daha tok ağrılar oluyor atık. O da bebek büyüdükçe bağların genişlemesinden oluyormuş. Bir süre çekeceksin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…