Evet birde ayakta dene.valla ben cok memnun kaldimAa bugun bende oyle yaptirayim ozaman:)bende nette okudum esime ozellikle sordurdum 24 saat değilmi diye evet demis kimisi 1 hafta araliklarlada yaptirabiliyormus icime kurt dusmustu benimde
anlamadım inan ki dedim bari bi tanesi kısa kollu olsun adıyaman sıcağında ben çatlarım zaten çok terleyen biriyim daha onun üstüne yelek giyersin patik giyersin diyolar şaka gibi güleyim mi ağlayayım mı anlamadımNe alaka benim tanidigim dogum yapti yazin ustu askili alti uzun pacali pijama giymisti hastanede
Canım birkaç dakika önce olduğuna emin misin ben ve ailemde bir çok kişi troid hastasıdır o ilaç tok karna etki göstermez en az yarım saat bişey yememelisin, hatta teyzemin bir tanesinin değeri uzunca bir süre ilaç kullanmasına rağmen yükselmeye devam etti bizde bi gün neden falan diye kritik yaparken teyzem ilacı içip hemen kahvaltı yapıyormuş bizde öle olmaz dedi yarım saat beklemeye başladı ve 15 gün sonra değeri düşmüştü nette de araştır istersen metin özatanın makaleleri fln var bunun. Üzerine
canım hani yüzerken falan girerya bacağına hiç oynatamazsın öyle bir kramp benim dediğim. genelde sabaha karşı oluyor benim. böyle gerinirken birden öyle kalıveriyor bacak nasıl bir ağrı o çözülene kadar bir iki dakika sürüyor. eğilebilsem ovmaya çalışacağım ama eğilemiyorum da kalıyorum böyle kaskatı.kızlar bu kramp dediğiniz nasıl bişey ?? yani bildiğimiz kramp gibi mi oluyo ?? benim n ezamandır sadece sol bacağım da bi sızı var anlam veremediğim huzursuz bacak sendromu dedikleri şey mi yoksa hamilelikte kramp böyle bişey mi bilemedim.. krampsa eğer dr dan ilaç isteyeyim
bişey yazacaktım o sırada işim çıktı (çalışıyorum aynı zamanda ben) sonra ne yazıcağımı unuttum :)Mhrbrcr Canım bana bir şey mi yazacaktın?
Canım bana transferden 2 gün sonra normal hayatına dön dediler. Neden sana yat diyorlar? Ben de yatmak istiyorum ama mecburen işe başladım.
yok bir zararı canım sonuçta kaşık kaşık yemiyorsun bşr tutam ekiveriyorsun o kadar :)Cok tesekkur ederim canim hemen deniycem zarari olmaz heralde aynen hamileligimin basindan beri gazman oldum resmen:)
Anlamadim valla.bana tam tersi kisa kollu al denildi.malum hastaneler asiri sicak sende emzirme falan terleyeceksin dediler.sadece narkoz etkisi ile ayaklar usurmus.corap ve patik mutlaka al dediler.ben 2 tane kisa kollu gecelik gorurecegim.biri mor biri pembe.ustune bi sabahlik.bi tane krem renkli suslu bi pijamam var ama zaten kanama bide sezeryan pijama giyilmez.onu goturmeyeceim bile.evde giyersem giyerim.bence sende kisa kollu alip ustune sa bahlik alabilirsin.bulundugun yerde relax mode magazasi varsa cok kaliteli ve modern urunleri var.tavsiye ederim.anlamadım inan ki dedim bari bi tanesi kısa kollu olsun adıyaman sıcağında ben çatlarım zaten çok terleyen biriyim daha onun üstüne yelek giyersin patik giyersin diyolar şaka gibi güleyim mi ağlayayım mı anlamadım
Evet birde ayakta dene.valla ben cok memnun kaldimcocuklar bugun deliriyor.acaba igne ile mi alakali normal surec mi anlayamadim.ama herzamankinden daha cilginlar
ben varım sırtım belim ve ama en çok kaburgalarım çok fena ağrıyor geceleri uyuyamıyorum bazen...sırtım çok ağrıyor benim gibi olan varmı
ben kullandım da beni çok kusturdu bıraktım sonra...Birde bisey sorucam balik yagi kullanan varmi kizlar
anlamadım inan ki dedim bari bi tanesi kısa kollu olsun adıyaman sıcağında ben çatlarım zaten çok terleyen biriyim daha onun üstüne yelek giyersin patik giyersin diyolar şaka gibi güleyim mi ağlayayım mı anlamadım
Cnm benimde sag sol agrilar saplaniyor pzrtesi kontrolde sordum dr.a bakti bisey yok merak etme dedi. Ordaki baglar mi ne genisliyormus birde bebek buyudukce baski yapiyormus bunlardan kaynaklaniyormus cnm. Progrstan artik bir ise yaramaz bebek buyudu diye dr.um 3 hafta once kesmisti. Sen hala neden kullaniyosun cnm progestani?günaydın güzel annelere...sabaha doğru sag ve sol kasığıma ağrı saplandı normal mi progestanı bir e dusurdum 100 lük ondan olabilir mi..bebeğin hareketlerini belli belirsiz hissediyormuyum onuda anlamadım elimden geleni yapıyorum tekme atması için ama
ben hala da dönemedim canım inşallah doğumdan sonra dönerim...kizlar mrb trasferinizden kac ay sonra normal haytniza dondunz.bn 4.haftaftmdaym doktrum yatacksin dedi.bide bnm 2 kez bikac dmla kanamam oldu ve gecti bu kanamalar ne zamna kadar dewm eder.
hayırlı olsun öncelikle umarım çabaların boşa çıkmaz. tüp bebekte bikaç yol izliyolar mesela bende uzun prosedür uyguladılar yaklaşık 2 ay sürdü 2 ayın sonunda transfer yapıldı. çok ağrılı sancılı bir problemim olmadı taki transferden 2hafta öncesine kadar. 22 tane yumurtam oluştu onları toplayana kadar çok sancım oldu özellikle yumurta toplama günü resmen yürüyemedim ama sonra yavaş yavaş geçti sancılarım. tabi tedavi öncesinde polip ameliyatı oldum 2 tane polip aldılar onunda etkisi olur demişti doktorum . sadece psikolojik olarak insan yıpranıyor biraz sürekli takip altındasın son zamanlarda günde 2 kere doktora gidiyordum e2 bakılıyodu günlük ona göre iğne dozları ayarlanıyodu. ama sonunda çok şükür 5 haftalık bebişim var karnımda darısı isteyen herkesin başına inşallaharkadaşlar merhaba..tüp bebek tedavisine yeni başlayacağım ben de tedavi aşamaları nelerdir ilaç kullanımına ne zaman başlanıyor kaç gülkül ilaçlar yumurta toplama ne zaman yapılıyor vs..
sırtım çok ağrıyor benim gibi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?