2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

miye giyemesin canım ya her kafadan bir ses çıkıyor. ben bir tane aldım ama yedek iki tane daha alacağım. önü açılabilen bir şey aldım. eve geldiğinde diğerlerini yıkar kullanırsın zaten. o kan olayını ben de duydum da acaba koyu renk de mi alsam dedim benşm aldığım bej renkliydi...

ben hala da dönemedim canım inşallah doğumdan sonra dönerim...
ya ben transferden sonra 3 gün aralıksız yattım 4.gün işe başladım banada doktorum aksine çok fazla yatma dedi . sadece dikkat et ağır kaldırma uzanma kendini zorlama dedi. ama tabi mutlaka kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. birde şunu hiç bir zaman unutma dedi doktorum yiyecek 1 lokma ekmeği varsa o çocuk doğar ister amuda kalk ister yatağa zincirle kendini dedi.

bişey yazacaktım o sırada işim çıktı (çalışıyorum aynı zamanda ben) sonra ne yazıcağımı unuttum :)
bence o hamileliktendir :) ağrılarımla ile ilgili soru sormuştum belki ona yorum yapacaktın. Ben de çalışıyorum canım. Rahat mısın işte? Ben günde en az 2 saat araba kullanıyorum gidip gelmek için. Bir de uçak seyahatlerim var

Anladım canım herşeyin hayırlısı olsun evet çok zor guveniliyor malesef hsg filmi konusunda da bende iki ayrı film var ikiside kapalı dendi meğerse açikmis üstelik embriyonun tutunmasını engelleyen sıvı akışı varmış belkide bilmem kaç kere daha tedavi olmak zorunda kalacaktim dr çok önemli ama bulana inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız canım dualarım seninle

ay yaşa sen sırt ağrım oluyo dicektim :) iş yerinde rahatım kendi odam var bazen kapıyı kilitleyip kaçamak kestiriyorum 10-15 dk biraz daha toparlıyorum en azından yoksa inanılmaz uykum oluyo akşamları eve gidince direk uyuyorum 9buçuk gibi uyanıp yemek yiyip tekrar yatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum. uçak seyahatlerin yorucu olmuyo mu? ben mayıstaki fuar katılımımı iptal edicem eğer hamileliğim yolunda giderse. iş olarak sıkıntım yok çok şükür. sende çok yorma kendini çalış çalış kendimizi yıpratıyoruz.

Canim Hissediyordum ama cok azalmisti. Bariz karnim SalLaniyordu iki gundur seyirme gibi olmaya baslamisti. Bu.sabah yine salladi anasinin koca gobegini cokk sukur :)

Normalde pek yorucu olmuyor ama bu halde uçmak istemiyorum. İş yeri ile 12. haftaya kadar uçmak istemediğimi konuşacağım. Mayısta benim de yurt dışı seyehatim var ama ondan nasıl yırtarım bilmiyorum.

Ne güzel, o çok tatlı bir uykudur. Benim de gözlerim yanıyor ama uyuyamıyorum :) Senin yumurta toplaman hangi gün oldu ve değerin kaç çıktı canım? Sanırım sen benden 2 gün falan ileridesin.

Benim ilk muayenem haftaya çarşamba. İnşallah keseyi görürüz.

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş..peki transfer sonrası dinlenme süresi ne kadar oluyor öğretmenim rapor almam gerekecek kaç gün tehlikeli olabilir

Ahh canim benim.bu gunleride gorduk cok sukur.daha da guzellerini cocuklarimizla gorecegiz insallah.sen nasilsin?var mi kasilmalar
canım var ara ara ama düzenli ve gerekl şiddette değil :) bekliyoruz mehmet paşanın keyfini :) cuma gelecek gibi yaptı 6 saat kadar sancı çektim dr 2 gün kontrol etti ama açılma yeterli değil ve sancı kesildi :) bakalım heyecanla bekliyoruzzzz :)
bende ciğer gelitiriciyi sabah 2 tane 12 saat sonra 2 tane daha vuruldum bunda :)
kızda haftada bir 2 doz vuruldum iki haftada :) ikisi farklı doktordu :) değişebiliyor demekki :)

Mhrbrcr Canım bana bir şey mi yazacaktın?

Canım bana transferden 2 gün sonra normal hayatına dön dediler. Neden sana yat diyorlar? Ben de yatmak istiyorum ama mecburen işe başladım.
kan gelince yat dnlen dedi. bakalm nolck yatmaktn yorldm

kizlar kac haftalik oldgunu nasl hesaladi doktrunz.bn trasfer gunumu baz aldim

ya orası öyle tabi yaşayacağı varsa yaşıyor o bebekler. ama bana doktorum yat kendini yorma iş yapma demişti. demesine gerek de yoktu ben kendimi o kadar kötü hissediyordum ki hiçbir şey yapacak halim yoktu... ilk üç ayım öyle yatmacalı geçti hep. bir de hiçbir şey yiyemediğim için hep karbonhidratlı beslenmek durumunda kaldım. tabi süreç doğalında ne varsa o şekilde işliyor ama çeken biz oluyoruz. bizi ancak yine birbirimiz anlarız çekmeyen bilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…