2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evet birde ayakta dene.valla ben cok memnun kaldimcocuklar bugun deliriyor.acaba igne ile mi alakali normal surec mi anlayamadim.ama herzamankinden daha cilginlar
Benim kizin hareketleri mi yavaşladi yokjsa benm8 öyle hissediyorum bilmiyorum kimseye birsey soyleyemiyorum ama icim icimi yiyor

Benim kizin hareketleri mi yavaşladi yokjsa benm8 öyle hissediyorum bilmiyorum kimseye birsey soyleyemiyorum ama icim icimi yiyor
Canim bi muz ye veya cikolata falan gibi birsey ye.sol tarafinin ustune bi yarim saat olmadi bi saat yat kimildamadan.kac defa hareket edecek.sayip yazar misin

9 şubatta yumurta topladılar 13 şubatta transfer yapıldı transferden 14 gun snra degerim 264 çıktı ertesi gün tekrar yaptı doktorum yükselme var mı diye o zamanda 492 çıktı gayet güzel gelişiyor dedi ben cuma gidicem bakalım kontrole

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş..peki transfer sonrası dinlenme süresi ne kadar oluyor öğretmenim rapor almam gerekecek kaç gün tehlikeli olabilir
Ben cuma günü transfer yaptirdim pazartesi işe başladım dikkat ettim ben yumurta toplama günü olan hafta izin aldım yani söyle söyliyim salı yumurta topladılar cuma transfer pazartesi iş başı normal hayatını çok etkilemiyor en azından ben önünden sansliydim umarım sende öyle olursun

Canim bi muz ye veya cikolata falan gibi birsey ye.sol tarafinin ustune bi yarim saat olmadi bi saat yat kimildamadan.kac defa hareket edecek.sayip yazar misin
Canim cook derinden hissefiyorum ama oglan cok aktif acaba kuz kilosu ile orantilimi hissettiriyor diycem ama dund3n önce hissediyordum dur bakalım birde cikolata deniyim

Ok sağol canım allah razı olsun

Benden 3 gün öndesin. Benin yumurta toplamam 12 şubatta transferim de 17 şubatta yapıldı. 4. gün transferi mi oldu senin?
Cuma keseyi belki de keseleri görürsün inşallah. Çok heycanlı :)

lizz_1702 canım senin arkadaşım biraz abartmış bence sonuçta evde de mevcutlarımız var bir tane alsan yeter hastaneden gelince de orada tüm giydiklerini yıkar annen madem sıcak bölgede yaşıyorsun hemen kurur bende Temmuz'da doğum yapacağım Allah'ın izni ile sıcak mevsime göre kısa kollu hatta askılı bile olabilir

Bana da terlemezsen butun hastalıklar kalir atamazsin dediler illa terlemek gerekiyormus bende gecelik ve sabahlik düşünüyordum alirim ya ben neyle rahat edeceksem kimseyi dinlemiycem. Dediğin markaya da internetten bakayim :)

lizz_1702 canım şeker yüklemesi yaptırdın mı ben p.tesiye randevu aldım devlet hastanesinden tüp bebek doktorumada sordum yaptır o önemli onu öneriyoruz dedi dedi

Evet canim beni de paranoyak yaptı

Canım riskli gebeliğim var ondan hala içmemi söylüyor dr.daha yeni bire düşürdük tatlim

Benden 3 gün öndesin. Benin yumurta toplamam 12 şubatta transferim de 17 şubatta yapıldı. 4. gün transferi mi oldu senin?
Cuma keseyi belki de keseleri görürsün inşallah. Çok heycanlı :)
aynen 4.gun transfer yapıldı 22 tane yumurta topladılar 17 tanesi dollenmis 6 tanesini dondurdular inşallah görülür kese senin kaçıncı gün yapıldı transferin

Reactions: 9ay
Bugün çok kötü birşey yaptım tedavi sürece içmedim sigarayı gerildigimden birtane içtim ve söz verdim bebegime birdaha olmayacak diye.sıkıntı olmaz insallah yavrum à ....

Canim benim evde giydiğim gecelikler hastanede giyilecek şeyler degil pek İki takim alirim beyaz zor olabilir kanamalar falan ben bbi mavi bi kirmizi alirim galiba..

Yok tatlim daha yaptirmadim haftaya gidicem ben de p.tesi büyük ihtimalle drum bana da yaptir dedi yapturicam baklim ne cikck

lizz_1702 canım şeker yüklemesi yaptırdın mı ben p.tesiye randevu aldım devlet hastanesinden tüp bebek doktorumada sordum yaptır o önemli onu öneriyoruz dedi dedi

Kizlar bir sorum var şimdi kismetse cuma günü keseyi gorucez ama bazı durumlarda kese oluyo fakat içi boş kalıyo hangi durumlarda söz konusu bilginiz var mı internette baktım ama çok karışık kuruşuk çıkamadım işin içinden yardım ediiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…