Benim kizin hareketleri mi yavaşladi yokjsa benm8 öyle hissediyorum bilmiyorum kimseye birsey soyleyemiyorum ama icim icimi yiyorEvet birde ayakta dene.valla ben cok memnun kaldimcocuklar bugun deliriyor.acaba igne ile mi alakali normal surec mi anlayamadim.ama herzamankinden daha cilginlar
Canim bi muz ye veya cikolata falan gibi birsey ye.sol tarafinin ustune bi yarim saat olmadi bi saat yat kimildamadan.kac defa hareket edecek.sayip yazar misinBenim kizin hareketleri mi yavaşladi yokjsa benm8 öyle hissediyorum bilmiyorum kimseye birsey soyleyemiyorum ama icim icimi yiyor
9 şubatta yumurta topladılar 13 şubatta transfer yapıldı transferden 14 gun snra degerim 264 çıktı ertesi gün tekrar yaptı doktorum yükselme var mı diye o zamanda 492 çıktı gayet güzel gelişiyor dedi ben cuma gidicem bakalım kontroleNormalde pek yorucu olmuyor ama bu halde uçmak istemiyorum. İş yeri ile 12. haftaya kadar uçmak istemediğimi konuşacağım. Mayısta benim de yurt dışı seyehatim var ama ondan nasıl yırtarım bilmiyorum.
Ne güzel, o çok tatlı bir uykudur. Benim de gözlerim yanıyor ama uyuyamıyorum :) Senin yumurta toplaman hangi gün oldu ve değerin kaç çıktı canım? Sanırım sen benden 2 gün falan ileridesin.
Benim ilk muayenem haftaya çarşamba. İnşallah keseyi görürüz.
Ben cuma günü transfer yaptirdim pazartesi işe başladım dikkat ettim ben yumurta toplama günü olan hafta izin aldım yani söyle söyliyim salı yumurta topladılar cuma transfer pazartesi iş başı normal hayatını çok etkilemiyor en azından ben önünden sansliydim umarım sende öyle olursunRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş..peki transfer sonrası dinlenme süresi ne kadar oluyor öğretmenim rapor almam gerekecek kaç gün tehlikeli olabilir
Canim cook derinden hissefiyorum ama oglan cok aktif acaba kuz kilosu ile orantilimi hissettiriyor diycem ama dund3n önce hissediyordum dur bakalım birde cikolata deniyimCanim bi muz ye veya cikolata falan gibi birsey ye.sol tarafinin ustune bi yarim saat olmadi bi saat yat kimildamadan.kac defa hareket edecek.sayip yazar misin
Ok sağol canım allah razı olsunAnladım canım herşeyin hayırlısı olsun evet çok zor guveniliyor malesef hsg filmi konusunda da bende iki ayrı film var ikiside kapalı dendi meğerse açikmis üstelik embriyonun tutunmasını engelleyen sıvı akışı varmış belkide bilmem kaç kere daha tedavi olmak zorunda kalacaktim dr çok önemli ama bulana inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız canım dualarım seninle
9 şubatta yumurta topladılar 13 şubatta transfer yapıldı transferden 14 gun snra degerim 264 çıktı ertesi gün tekrar yaptı doktorum yükselme var mı diye o zamanda 492 çıktı gayet güzel gelişiyor dedi ben cuma gidicem bakalım kontrole
Anlamadim valla.bana tam tersi kisa kollu al denildi.malum hastaneler asiri sicak sende emzirme falan terleyeceksin dediler.sadece narkoz etkisi ile ayaklar usurmus.corap ve patik mutlaka al dediler.ben 2 tane kisa kollu gecelik gorurecegim.biri mor biri pembe.ustune bi sabahlik.bi tane krem renkli suslu bi pijamam var ama zaten kanama bide sezeryan pijama giyilmez.onu goturmeyeceim bile.evde giyersem giyerim.bence sende kisa kollu alip ustune sa bahlik alabilirsin.bulundugun yerde relax mode magazasi varsa cok kaliteli ve modern urunleri var.tavsiye ederim.
Bence de guzel fikirArkadaşım sen zaten sıcak şehirdesin, seni bunaltıp pişirecekler herhalde. Bence kısa kolu al, yanında her ihtimale karşı, o da hastanenin klimasına karşı belki sabahlık bulundur.
lizz_1702 canım senin arkadaşım biraz abartmış bence sonuçta evde de mevcutlarımız var bir tane alsan yeter hastaneden gelince de orada tüm giydiklerini yıkar annen madem sıcak bölgede yaşıyorsun hemen kurur bende Temmuz'da doğum yapacağım Allah'ın izni ile sıcak mevsime göre kısa kollu hatta askılı bile olabilir
Canım riskli gebeliğim var ondan hala içmemi söylüyor dr.daha yeni bire düşürdük tatlimCnm benimde sag sol agrilar saplaniyor pzrtesi kontrolde sordum dr.a bakti bisey yok merak etme dedi. Ordaki baglar mi ne genisliyormus birde bebek buyudukce baski yapiyormus bunlardan kaynaklaniyormus cnm. Progrstan artik bir ise yaramaz bebek buyudu diye dr.um 3 hafta once kesmisti. Sen hala neden kullaniyosun cnm progestani?
aynen 4.gun transfer yapıldı 22 tane yumurta topladılar 17 tanesi dollenmis 6 tanesini dondurdular inşallah görülür kese senin kaçıncı gün yapıldı transferinBenden 3 gün öndesin. Benin yumurta toplamam 12 şubatta transferim de 17 şubatta yapıldı. 4. gün transferi mi oldu senin?
Cuma keseyi belki de keseleri görürsün inşallah. Çok heycanlı :)
miye giyemesin canım ya her kafadan bir ses çıkıyor. ben bir tane aldım ama yedek iki tane daha alacağım. önü açılabilen bir şey aldım. eve geldiğinde diğerlerini yıkar kullanırsın zaten. o kan olayını ben de duydum da acaba koyu renk de mi alsam dedim benşm aldığım bej renkliydi...
lizz_1702 canım şeker yüklemesi yaptırdın mı ben p.tesiye randevu aldım devlet hastanesinden tüp bebek doktorumada sordum yaptır o önemli onu öneriyoruz dedi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?