2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ben 4+ 3 demi gittim kese olusmus bebek yoktu 4 mm idi. 4 5 gün sonra tekrar gittim kalp atışı başlamıştı.

Benim kizin hareketleri mi yavaşladi yokjsa benm8 öyle hissediyorum bilmiyorum kimseye birsey soyleyemiyorum ama icim icimi yiyor
Tatlim sen ayirt edebiliyor msusn?benim eskiden biri sagda biri soldaydi.oyle olunca anliyordum.sonra senin gibi soldan az hareket hissettim.ertesi gun dr.kontrolumuz vardi.gittik ikiside saga gecmis solda sadece bi ayak kalmis.o yuzden coook azzz hissetmissim.seninde boyle birsey olabilir mi acaba

Canim benim evde giydiğim gecelikler hastanede giyilecek şeyler degil pek İki takim alirim beyaz zor olabilir kanamalar falan ben bbi mavi bi kirmizi alirim galiba..
e benim de normal zamanda giydiklerim pek şık şeyler değil hele bu ara tam çapulcu gibiyim her yerim yağlar falan ama benim dediğim yeni doğum yaptığında ev için ziyaretçilerde falan kullanılacak takım olarak söylemişsinya o işte. hastanede kirlense de o takımlar eve geldiğinde yıkar kullanırsn diye söyledim yoksa oraya üç beş buraya üç beş derken on takım falan oluyor. kısa bir süre kullanılacak şeyler bir de bunlar bir de hep pahalıya her bir takım dünya para...

aynen 4.gun transfer yapıldı 22 tane yumurta topladılar 17 tanesi dollenmis 6 tanesini dondurdular inşallah görülür kese senin kaçıncı gün yapıldı transferin

Harika demek daha 6 tane bebeğin daha var :) Maşallah. Benim hiç dondurulmuşum olmadı şimdiye kadar. 13 tane toplandı 8 tanesi olgundu 5 tanesi döllendi 2 tanesi 5. güne geldi ve transfer edildi. Bir tane de arkadan gelen vardı ama 6. gün pek ilerleme görememişler o nedenle o dondurulmadı.

Kızlar bu arada ben uyuyamıyorum saat 4. 2'den beri ayaktayım ve 6'da işe gitmek için çıkmam gerekecek. Ühühü neden böyle oldu?

Kızlar bu arada ben uyuyamıyorum saat 4. 2'den beri ayaktayım ve 6'da işe gitmek için çıkmam gerekecek. Ühühü neden böyle oldu?
Merhaba canim artik alışmalısın ayni durumu aylardir ben de yasiyorum sabah 6.30da kalkip ise gidicem.Hamile kaldığımdan beri Hergün istisnasız 3te ve ya 4teya uyanıyorum:) Sanırım bünyemiz bebeklerimizi emzireceğimiz gecelere hazırlıyor bizi.Bu arada yeni katılan tüm arkadaslara hayırlı olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi.

Canim bi muz ye veya cikolata falan gibi birsey ye.sol tarafinin ustune bi yarim saat olmadi bi saat yat kimildamadan.kac defa hareket edecek.sayip yazar misin
Kimildamalar oldu canim ama oglan bayagi baskın oldugundan kızın sanki yokmus gibi geliyor oglus simdiden abilik yapıyor:)

Ya bendede tam tersi inanılmaz bi uyku var 7 gibi işten geliyorum 9ay kadar uyuyorum snra yemek vs 12 gibi tekrar yatiyorum deliksiz sabaha kadar çok uykuda iyi değil sanırım başım sersem gibi oluyo

Aaa cok şaşırdım olabilir belki çünkü benim kiz sagda surekli nasil oluyorsa soldaki tekmeyu sagdada hissediyorum:)ama benimkiler basindan beri bas asagi pozisyondalar bilmemki geçebilirmi

of o nefes alamama falan bende de var bir iki haftadır da kramplar başladı. kramplara magnezyum veriyor doktorlar genelde. sen de bir sor belki verir. nefes alamamaya ne yazık ki verilecek bir şey yok artarak devam ediyor o...
şimdilik mide kramplarım dışında kramp şikayetim yok çok şükür. ben biraz kiloluyumda sanırım o yüzdende fazla etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…