2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hmm anladım canım haklısın tabi gerek yok o kadar para vermeye :)

Günaydın kızlar. 4'ten sonra 2 saat uyudum ama onda da adet olduğumu gördüm çok korkunçtu!

Ya bendede tam tersi inanılmaz bi uyku var 7 gibi işten geliyorum 9ay kadar uyuyorum snra yemek vs 12 gibi tekrar yatiyorum deliksiz sabaha kadar çok uykuda iyi değil sanırım başım sersem gibi oluyo

Bence vücudunu dinlemelisin. İhtiyacın varki uyuyorsun. O sersemlik bence hamilelik belirtisi. Ben ondan şüphelenmiştim.

Çok enteresan. Herkeste farklı etki yapıyor demek :) Teşekkür ederim canım. İnşallah Allah sana da sağlıklı kucağına almayı nasip eder.

ohh masallah daha iyi olacak Allahin izniyle. Canim su icin nerede okudum kaynagi bir turlu bulamiyorum da havuc suyu ve hindistan cevizi suyunun iyi geldigini duymustum. Gunluk bir bardak bir havuc suyu denesene kontrolune kadar.

canim benim ya bu nasio biseydir. Ilk defa mi siddet uyguluyor. Sakin sessiz kalma kabullenme. Bayilmanin sebebini soyledi mi dr. Kan sekerin mi baska birsey mi?
Bir de lutfen ne yapmis olursan ol ailenle irtibata gec. Yasin cok kucukmus. Olur bunlar. Soyle dusun sen karnindaki bebegine bisey olsa oh olsun dermisin. Onlar da sana demeyeceklerdir. Belki kirginliklarindan biraz konusurlar soylenirler ama affederler. Lutfen ailenle ne yap ne et baris. Hamileligini torununu olmadi dogumunu bir sekilde kullan ama baris. O kalin kafali kocan ailenin yaninda oldugunu gorsun. Gorsun ki sahipsiz sanip el kaldiramasin. Lutfen ozurlerine filan da kanip kolay kolat barisma. Bak 30 yasindayim senden kac yas buyugum nolur soyledigimi ciddiye al ve ailenle barismaya calis. Dik dur. Bir daha asla bunu yapmasina da musade etm3 ger3kirse apartmani ayaga kaldir. Bagir cagir musade etm3. Komsular duyacak rezil olacam diye dusunme sakin. Sen degil o rezil olacak. Sakin sessiz kalma

ooooofffff oyle imreniyorum ki su uyuyanlara. Hani bana hamileleigin basinda simdi senin cok tatli uykularin olur buldugun yerde uyursun diyenleri elime bir gecirsem var ya evire cevire girisesim var :)) yok arkadas gram uykum yok. Resmen seanslarim var gece. Rituel seklinde 1.30 3.30 ( bu opsiyonel bazen 4.30 oluyor ) 5.30
5.30dan sonra 7 ye kadar uyku yok 7 den sonra uyuyabilirsem 2saat topladiginda 4.30 5 saat parca parca uyku. Iskence gibi. Benim yaramazlar beni simdiden uykusuzluga alistiriyorlar. Kiymetini bil bol bol uyu keyfini cikar

Bugün çok kötü birşey yaptım tedavi sürece içmedim sigarayı gerildigimden birtane içtim ve söz verdim bebegime birdaha olmayacak diye.sıkıntı olmaz insallah yavrum à ....

Günaydın kızlar
Şeker yüklemesi için hastanedeyim
bu sefer kahvalti yok di mi
Guzel sonuclar alirsin ins.

Sağolun kızlar iki kere kan verdim. 3. 11 de bekliyoruz bakalım. Sonuç en gec pazartesi günü cikiyormus
P.tesimi devlette mi yaptiriyosun canim bende p.tesi gidicem devlette yaptiricam o gun cikiyo sonuc bi de sekerli su nasil ben biraz tedirginimde

En kisa zamanda hersey normale doner cnm insallah. Birde sigarkonusundaa gelince 1 taneden bisey olmaz da ama devam etme :)
yok içmem hatta bir tane bile değil yarım içtim kardeşim cok ateşlendi cok streslendim .üstüste geldi rahatlatmak için di 7 aydır birkez oldu.bir daha olmayacak ama[/QUOTE]

Sagol canim havuc suyunu b4nde okumustum.hatta dr.suyun azalmis biraz diyince ben netten boyle boyle okumustum.tibben bi faydasi var mi dedim hemen.adam da guldu.netten bi dee ultrasona baktirsaniz super olacak di mi dedigunluk 3 4 havuc yiyorum arada simdi suyu diye abanip cokda seker yuklemeyeyim dedim.bi hafta sonra bi daha kontrol var.diger dr.da bakalim o ne diyecek.uyku konusunda ayniyiz hamileligim basindan beri uyumadim.zaten cok uykuyla aram yoktur ama su anda bile gunluk 4 saat anca uyuyorumdur.herhalde evde dinlendigim icin vucudum yorulmuyor diyorum.ama dr.bu su azalmasini uykusuzluga da bagladi.sonucta yatsan bile uyanik oldugunda vucut surekli calisiyor dedi.ben dun uyumak icin neler yaptim.gunduz dus aldim.sutumu ictim.kitabimi aldim.tam gunes batimi.y
Tum sartlar uyu diyor ama tabii ki 5 dk bile uyumadim.bizimde boyle olacak demek ki

Gunaydin herkese bu aksam bizimde dr var aksam olsada gitsek kizlar bu lohusa pijamalari cok pahali uygun bulabilen varmi hic

Aa bak uykusuzlukla suyun alakali oldugunu bilmiyordum. Ama canim bence dr.u bu konuda es gec derim onlar bilimsel tarafindan bakiyorlar okey ama birde bitkisel boyutu var. Ben de oyle her otu bilmem neyi kullanmam ama bazi s3ylerde ise yariyor. Misal keciboynuzu kurunu bizzat denedik test ettik dr.a kalsa faydasi yok. Okudugum yerde kadin 10 gun kullandim diger kontrolde dr suyun normale donmesine cok sasirdi sevindi diye yazmis. Dr.a havuc suyu kullandigini soyleyince dr hala kabul etmemis belki bir ihtimal ilhisi yoktur ama filan diye cevirmis. Sekerin cok yuksek degilse yemeyi birakip deneyebilirsin ne kaybedersin ki.
bende de bu tedavi surecinde genital sigil cikti bagisiklik dustugu icin. Elma sirkesi ile silindigini okumustum. Dr.a danistim hic ilgisi yok ne yaparsan yap gecmez dedi. Ama baktim cogaliyorlar pamukla cok afedersin tuvalet temizligimden sonra pansuman eder gibi uzerlerine surdum inan minik olanlar kayboldu biraz daha buyukleri de kuculdu ama sonra sirke keskin bisey ilk aylar da kanam filan olunca madem ise yariyor dogumdan sonra yaparim dedim. Ustelik sadece 5 6 gun yapmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…