Günaydın canım umarım sağlıklı sonuç alırsın.Günaydın kızlar
Şeker yüklemesi için hastanedeyim
hmm anladım canım haklısın tabi gerek yok o kadar para vermeye :)e benim de normal zamanda giydiklerim pek şık şeyler değil hele bu ara tam çapulcu gibiyim her yerim yağlar falan ama benim dediğim yeni doğum yaptığında ev için ziyaretçilerde falan kullanılacak takım olarak söylemişsinya o işte. hastanede kirlense de o takımlar eve geldiğinde yıkar kullanırsn diye söyledim yoksa oraya üç beş buraya üç beş derken on takım falan oluyor. kısa bir süre kullanılacak şeyler bir de bunlar bir de hep pahalıya her bir takım dünya para...
Günaydın canım umarım sağlıklı sonuç alırsın.
Sağolun kızlar iki kere kan verdim. 3. 11 de bekliyoruz bakalım. Sonuç en gec pazartesi günü cikiyormus
Sağol canım benim inşallah çıkmazC A N O insallah bi sikinti cikmaz seker testinde. bebekokan ve nefise erdem sizde guzel haberlerle gelin insallah doktordan.diger butunn hamisler ve bebisler gunaydin hepinize
Ya bendede tam tersi inanılmaz bi uyku var 7 gibi işten geliyorum 9ay kadar uyuyorum snra yemek vs 12 gibi tekrar yatiyorum deliksiz sabaha kadar çok uykuda iyi değil sanırım başım sersem gibi oluyo
Canım inşallah iyi sonuçlar alırsınız.Sağol canım benim inşallah çıkmaz
Merhaba canim artik alışmalısın ayni durumu aylardir ben de yasiyorum sabah 6.30da kalkip ise gidicem.Hamile kaldığımdan beri Hergün istisnasız 3te ve ya 4teya uyanıyorum:) Sanırım bünyemiz bebeklerimizi emzireceğimiz gecelere hazırlıyor bizi.Bu arada yeni katılan tüm arkadaslara hayırlı olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi.
Sağol canım teşekkür ederizCanım inşallah iyi sonuçlar alırsınız.
ohh masallah daha iyi olacak Allahin izniyle. Canim su icin nerede okudum kaynagi bir turlu bulamiyorum da havuc suyu ve hindistan cevizi suyunun iyi geldigini duymustum. Gunluk bir bardak bir havuc suyu denesene kontrolune kadar.Bu arada biz bugun dr.a gittik.kizimla oglusum ellerinizden opuyor.ilk defa nst ye girdim.sanci falan cikmadi sukur.dr.34 e kadar dogurma dedibana kalsa 36 dan once dogurmam ki dedim. biraz suyun azalmis dedi.ama sikinti yokmus.1.400 u gecmisler sukurler olsun.bu bi ay daha dikkat daha uyku daha cok beslenme daha cok dinlenme istiyorum dedi.bir de ne olur olmaz diye yarin ciger gelistirici ignem vurulacak.hayirlisi bakalim.hepinizi
canim benim ya bu nasio biseydir. Ilk defa mi siddet uyguluyor. Sakin sessiz kalma kabullenme. Bayilmanin sebebini soyledi mi dr. Kan sekerin mi baska birsey mi?Kızlar ben bugün sabah bayılmışım kafam mermere vurdu şişti o yüzden doktora gittik oğlum iyimiş Allaha şükür doktora dedim benim içim sıkılıyor çok kotu oluyorum ağlıyorum çoğu zaman oda dedi hormonlardan dolayı sabret dedi evde yalnız kalma dedi eşimde ben onu köye götüreceğim dedi bende gitmek istemiyorum evde kalmak istiyorum dedim doktor da evde kalsın zaten dedi sonra eşimle eve gidince tartıştık köye gitmek istemediğim için ve eşim bana vurdu 5-6 kadar vurdu şuan içim kan ağlıyor canım yanıyor çok kotuyum ailemede söyleyemiyorum çünkü kaçarak evlendim oh olsun derler bana dua edin
ooooofffff oyle imreniyorum ki su uyuyanlara. Hani bana hamileleigin basinda simdi senin cok tatli uykularin olur buldugun yerde uyursun diyenleri elime bir gecirsem var ya evire cevire girisesim var :)) yok arkadas gram uykum yok. Resmen seanslarim var gece. Rituel seklinde 1.30 3.30 ( bu opsiyonel bazen 4.30 oluyor ) 5.30ay yaşa sen sırt ağrım oluyo dicektim :) iş yerinde rahatım kendi odam var bazen kapıyı kilitleyip kaçamak kestiriyorum 10-15 dk biraz daha toparlıyorum en azından yoksa inanılmaz uykum oluyo akşamları eve gidince direk uyuyorum 9buçuk gibi uyanıp yemek yiyip tekrar yatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum. uçak seyahatlerin yorucu olmuyo mu? ben mayıstaki fuar katılımımı iptal edicem eğer hamileliğim yolunda giderse. iş olarak sıkıntım yok çok şükür. sende çok yorma kendini çalış çalış kendimizi yıpratıyoruz.
Bugün çok kötü birşey yaptım tedavi sürece içmedim sigarayı gerildigimden birtane içtim ve söz verdim bebegime birdaha olmayacak diye.sıkıntı olmaz insallah yavrum à ....
bu sefer kahvalti yok di miGünaydın kızlar
Şeker yüklemesi için hastanedeyim
P.tesimi devlette mi yaptiriyosun canim bende p.tesi gidicem devlette yaptiricam o gun cikiyo sonuc bi de sekerli su nasil ben biraz tedirginimdeSağolun kızlar iki kere kan verdim. 3. 11 de bekliyoruz bakalım. Sonuç en gec pazartesi günü cikiyormus
En kisa zamanda hersey normale doner cnm insallah. Birde sigarkonusundaa gelince 1 taneden bisey olmaz da ama devam etme :)[/QUOT
yok içmem hatta bir tane bile değil yarım içtim kardeşim cok ateşlendi cok streslendim .üstüste geldi rahatlatmak için di 7 aydır birkez oldu.bir daha olmayacak ama[/QUOTE]En kisa zamanda hersey normale doner cnm insallah. Birde sigarkonusundaa gelince 1 taneden bisey olmaz da ama devam etme :)
Sagol canim havuc suyunu b4nde okumustum.hatta dr.suyun azalmis biraz diyince ben netten boyle boyle okumustum.tibben bi faydasi var mi dedim hemen.adam da guldu.netten bi dee ultrasona baktirsaniz super olacak di mi dediohh masallah daha iyi olacak Allahin izniyle. Canim su icin nerede okudum kaynagi bir turlu bulamiyorum da havuc suyu ve hindistan cevizi suyunun iyi geldigini duymustum. Gunluk bir bardak bir havuc suyu denesene kontrolune kadar.
canim benim ya bu nasio biseydir. Ilk defa mi siddet uyguluyor. Sakin sessiz kalma kabullenme. Bayilmanin sebebini soyledi mi dr. Kan sekerin mi baska birsey mi?
Bir de lutfen ne yapmis olursan ol ailenle irtibata gec. Yasin cok kucukmus. Olur bunlar. Soyle dusun sen karnindaki bebegine bisey olsa oh olsun dermisin. Onlar da sana demeyeceklerdir. Belki kirginliklarindan biraz konusurlar soylenirler ama affederler. Lutfen ailenle ne yap ne et baris. Hamileligini torununu olmadi dogumunu bir sekilde kullan ama baris. O kalin kafali kocan ailenin yaninda oldugunu gorsun. Gorsun ki sahipsiz sanip el kaldiramasin. Lutfen ozurlerine filan da kanip kolay kolat barisma. Bak 30 yasindayim senden kac yas buyugum nolur soyledigimi ciddiye al ve ailenle barismaya calis. Dik dur. Bir daha asla bunu yapmasina da musade etm3 ger3kirse apartmani ayaga kaldir. Bagir cagir musade etm3. Komsular duyacak rezil olacam diye dusunme sakin. Sen degil o rezil olacak. Sakin sessiz kalma
ooooofffff oyle imreniyorum ki su uyuyanlara. Hani bana hamileleigin basinda simdi senin cok tatli uykularin olur buldugun yerde uyursun diyenleri elime bir gecirsem var ya evire cevire girisesim var :)) yok arkadas gram uykum yok. Resmen seanslarim var gece. Rituel seklinde 1.30 3.30 ( bu opsiyonel bazen 4.30 oluyor ) 5.30
5.30dan sonra 7 ye kadar uyku yok 7 den sonra uyuyabilirsem 2saat topladiginda 4.30 5 saat parca parca uyku. Iskence gibi. Benim yaramazlar beni simdiden uykusuzluga alistiriyorlar. Kiymetini bil bol bol uyu keyfini cikar
bu sefer kahvalti yok di mi
Guzel sonuclar alirsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?