- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Ustteki yoruma alintilamayi unutmusum :)Sagol canim havuc suyunu b4nde okumustum.hatta dr.suyun azalmis biraz diyince ben netten boyle boyle okumustum.tibben bi faydasi var mi dedim hemen.adam da guldu.netten bi dee ultrasona baktirsaniz super olacak di mi dedigunluk 3 4 havuc yiyorum arada simdi suyu diye abanip cokda seker yuklemeyeyim dedim.bi hafta sonra bi daha kontrol var.diger dr.da bakalim o ne diyecek.uyku konusunda ayniyiz hamileligim basindan beri uyumadim.zaten cok uykuyla aram yoktur ama su anda bile gunluk 4 saat anca uyuyorumdur.herhalde evde dinlendigim icin vucudum yorulmuyor diyorum.ama dr.bu su azalmasini uykusuzluga da bagladi.sonucta yatsan bile uyanik oldugunda vucut surekli calisiyor dedi.ben dun uyumak icin neler yaptim.gunduz dus aldim.sutumu ictim.kitabimi aldim.tam gunes batimi.y
Tum sartlar uyu diyor ama tabii ki 5 dk bile uyumadim.bizimde boyle olacak demek ki
inşallah duyarsın o muhteşem sesi sağlıkla :)herkese Günaydın. bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicez. geçen sefer duymadık. Bugün duyarız inş.
hamileliğimin başında bende çok uykusuzluk çektim. herkes hamiel olunca bol bol uyunur diyordu ben sabahı sabah ediyordum. Ama bu da normal bir durummuş. hamilelikte uykusuzluj çeken pek çok kişi var.Kızlar bu arada ben uyuyamıyorumsaat 4. 2'den beri ayaktayım ve 6'da işe gitmek için çıkmam gerekecek. Ühühü neden böyle oldu?
benim ilk kontrolde sadece "gestational sac" denilen gebelik kesesi görüldü. 2 gün sonra diğer kontrol de içinde olması gereken diğer küçük kese olan "yolk kesesi" görüldü. İlk kontrolden 1 hafta sonra da kalp atışı görüldü. Herkesin durumu farklı. Kaç hafta kaç günlük gittiğine de bağlık kontrole.Kizlar bir sorum var şimdi kismetse cuma günü keseyi gorucez ama bazı durumlarda kese oluyo fakat içi boş kalıyo hangi durumlarda söz konusu bilginiz var mı internette baktım ama çok karışık kuruşuk çıkamadım işin içinden yardım ediiin
12. hafta dolduğunda bıraktırdılar banaa estrofem ve progestanı.mrb kızlar ben trasferimin 4.haftasındayım.estrofem ve progertan fitil kullanıyorum.tüp bebek merkezindeki hemşireler 18.hftaya kadar kullanacksın dedi.kendi doktorum 12 hafta dedi.szler ne kadar zamana kadar kullndınz.kafam karştı erken brakmanın zararı olur mu ?
son adet tarihine göre hesap yapman gerekiyorkizlar kac haftalik oldgunu nasl hesaladi doktrunz.bn trasfer gunumu baz aldim
kullandım ben bir süre ancak kan sulandırıcı iğne olduğum ve coraspin lullandığım için 28. hafta gibi bıraktırdı doktorum. Kan sulandıran ilaç kullananlarda ileri haftalarda kullanılmaması gerekiyormuş.Birde bisey sorucam balik yagi kullanan varmi kizlar
hikayeni okudum canım, Allah yardımcın olsun ama umudunu yitirme ne olur. Benim 5. denemede Allah nasip etti hamile kalmayı ondan önceki aşılamaları da sayarsam 7. deneme. İnşallah rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder. İnaşşalh sana da bir an önce nasip etsin. Ama denemekten vazgeçme hayırlsıyla.cok tşk ederim ilgin için .bizde erkek infertilitesi diye başladık ben de hiç problem yoktu ulun hoca rahim filmi istedi 1. filmimi sağolsunlar yanlış sonuc verdiler sağ tüp tıkalı ve miyom vr dediler ve perde vardı histereskopi ve laparoskopi oldum ve 1. tup bebk tedavim başladı 15 yumurtadan 11 i döllendi 5 i 1. kalite 5. gün blastosist transferi ile 1 adet embriyo konuldu. dondurulmuş kalmadı ve negetif oldu. sonra genetik testi istedi ulun hoca genetik testler çok şükür temiz çıktı ama bende kanda pıhtılaşma cıktı yani 9 ay iğne olmam gerekiyordu (keşke kalsaydımda iğne olsaydım neyse :) sonra 2. tedaviye başladık derken ulun hoca bahceciden ayrıldı hemde benim tedavim başlayacağı gün tabi bizde şok olduk liv hastanesinde rapor gecmiyordu 2-3 ay öyle gecti sonra tekrar başladık liv 8bin mall oldu 11 yumurta toplandı 7 si döllendi ama malesef 3. gün gelişimleri yavaşladı diye korkunç bir haber aldık ulun hoca 5. güne kadar bekleticem dedi tabi o günden sonra ben yasayan ölu gibiydim 5. gün sabah konuştuk çok umutlu değilim bir gün daha dedi ama ben dayanamam dedim ve 3 tane 2. kalite embriyo transfer edildi. 15 gün rapor aldım evdeydim ve işin ilginç tarafı 1. tedavimde yasamadığım herseyi tüm belirtileri yasadım kasık ağrısı bulantı vs. ama malesef kocaman bir 0 oldu sonuc 10 gün önce ve kafam cok karışık .. ulun hocayla görüştüğümde hep eşinin üzerinde durduk embriyonun kalitesiz olması yumurtaların kalitesiz olmasından dedi cumartesi kontrole cağırdı... bakalım hikayeme daha neler eklenecek.. kusura bakma uzattım ama kararsızım doktor konusunda .....ulun hocayı aslında cok seviyorum
sen de benim gibi baya uğraşmışssın ben de 5. micro denemesinde hamile kaldım. Tek benimki, erkek. Allah inşallah sağlıkla hayırlsıyla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Anladım canım bende sorun çoktu hangi birini anlatayımrezerv azlığı amh 0.22 fsh 17.5 du çikolata kistim vardı daha önce açık ameliyat geçirdiğim için tüpte sıvı akışı vardı havuz yöntemi uygulandı bende canım çünkü sadece 1 tane yumurtam olusuyordu sıvı akışı için ameliyat olmam gerekiyordu o yüzden yumurtam toplandiktan sonra hep donduruldu 4 defa tedavi gördüm bi tanesi iptal oldu 3 tane dondurulmusum varken ameliyat oldum sol tüpüm bağlandı 2 ay ara verildikten sonra transferim oldu 3 yumurta transfer edildi cok şükür 2 tanesi benimle bir kiz bir erkek olacak inşallah cok yorucu bir süreç ti şükür şimdilik iyi gidiyor canım inşallah sorunsuz devam eder ulun beye hala kontrole gidiyorum bahçeci den ayrıldı biliyomusun bilmiyorumda hala onunla devam ediyorum tabi bu süreç baya sanciliydi umudunu sakın kaybetme ben bunca şeye ragmen hamileysem şükür diyorum moralini yüksek tut bazen ben bile inanamıyorum ama asla vazgecmedim çok yoğun oldu ard arda oldu tedavilerim aralarda ara verdi böyle canım umarım yardımcı olabilmisimdir inşallah en kısa sürede aramıza katilirsin
MAŞALLAH NE GÜZEL SEN MUCİZENE KAVUŞMUŞSUN ÇOK SAĞOL İLGİN İÇİN SABIRLI OLMAK LAZIM EVET HAYIRLISI NE YAPALIM DENEYECEĞİZ GELENE KADAR :) SEN NEREDE OLDUN EN SON TEDAVİNİhikayeni okudum canım, Allah yardımcın olsun ama umudunu yitirme ne olur. Benim 5. denemede Allah nasip etti hamile kalmayı ondan önceki aşılamaları da sayarsam 7. deneme. İnşallah rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder. İnaşşalh sana da bir an önce nasip etsin. Ama denemekten vazgeçme hayırlsıyla.
aynen ya böyle omurgamın tam ortası yani biri beni kütletsin sırtımda dolaşın ne olur yüz üstü yatayım diye ortalıkta dolanıyorumben varım sırtım belim ve ama en çok kaburgalarım çok fena ağrıyor geceleri uyuyamıyorum bazen...
Yok canim kahvaltıohh masallah daha iyi olacak Allahin izniyle. Canim su icin nerede okudum kaynagi bir turlu bulamiyorum da havuc suyu ve hindistan cevizi suyunun iyi geldigini duymustum. Gunluk bir bardak bir havuc suyu denesene kontrolune kadar.
canim benim ya bu nasio biseydir. Ilk defa mi siddet uyguluyor. Sakin sessiz kalma kabullenme. Bayilmanin sebebini soyledi mi dr. Kan sekerin mi baska birsey mi?
Bir de lutfen ne yapmis olursan ol ailenle irtibata gec. Yasin cok kucukmus. Olur bunlar. Soyle dusun sen karnindaki bebegine bisey olsa oh olsun dermisin. Onlar da sana demeyeceklerdir. Belki kirginliklarindan biraz konusurlar soylenirler ama affederler. Lutfen ailenle ne yap ne et baris. Hamileligini torununu olmadi dogumunu bir sekilde kullan ama baris. O kalin kafali kocan ailenin yaninda oldugunu gorsun. Gorsun ki sahipsiz sanip el kaldiramasin. Lutfen ozurlerine filan da kanip kolay kolat barisma. Bak 30 yasindayim senden kac yas buyugum nolur soyledigimi ciddiye al ve ailenle barismaya calis. Dik dur. Bir daha asla bunu yapmasina da musade etm3 ger3kirse apartmani ayaga kaldir. Bagir cagir musade etm3. Komsular duyacak rezil olacam diye dusunme sakin. Sen degil o rezil olacak. Sakin sessiz kalma
ooooofffff oyle imreniyorum ki su uyuyanlara. Hani bana hamileleigin basinda simdi senin cok tatli uykularin olur buldugun yerde uyursun diyenleri elime bir gecirsem var ya evire cevire girisesim var :)) yok arkadas gram uykum yok. Resmen seanslarim var gece. Rituel seklinde 1.30 3.30 ( bu opsiyonel bazen 4.30 oluyor ) 5.30
5.30dan sonra 7 ye kadar uyku yok 7 den sonra uyuyabilirsem 2saat topladiginda 4.30 5 saat parca parca uyku. Iskence gibi. Benim yaramazlar beni simdiden uykusuzluga alistiriyorlar. Kiymetini bil bol bol uyu keyfini cikar
bu sefer kahvalti yok di mi
Guzel sonuclar alirsin ins.
Evet canım devlette yaptırıyorum. Belki yarinda çıkabilirP.tesimi devlette mi yaptiriyosun canim bende p.tesi gidicem devlette yaptiricam o gun cikiyo sonuc bi de sekerli su nasil ben biraz tedirginimde
hemen bakılıyorrrr :):):):):)Kizlar @Lizzmelina1983 ben cook ucuz lohusa pijamalari gordum nette ama dogum sirasi ve sonrasi kilom ne olur bilemedim siparis vermedim o yuzden. Baska sitelerde tipatip aynilari 50 60 lira civari birissine.com da 35 liraya var 3lu pijamalar. Aslinda riske atilmayacak bi para deil bi bakin isterseniz
ee hani fotoları ????Kızlar bu arada lohusa pijamasi aldım. Dantelli 3lü. Emzirme sütyeni ve diğerleri de hazır.Rabbim o günleri görmeyi bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Suanda yıkadım ipte kuruyor kendisiee hani fotoları ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?