2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ustteki yoruma alintilamayi unutmusum :)

Kızlar bu arada ben uyuyamıyorum saat 4. 2'den beri ayaktayım ve 6'da işe gitmek için çıkmam gerekecek. Ühühü neden böyle oldu?
hamileliğimin başında bende çok uykusuzluk çektim. herkes hamiel olunca bol bol uyunur diyordu ben sabahı sabah ediyordum. Ama bu da normal bir durummuş. hamilelikte uykusuzluj çeken pek çok kişi var.

mrb kızlar ben trasferimin 4.haftasındayım.estrofem ve progertan fitil kullanıyorum.tüp bebek merkezindeki hemşireler 18.hftaya kadar kullanacksın dedi.kendi doktorum 12 hafta dedi.szler ne kadar zamana kadar kullndınz.kafam karştı erken brakmanın zararı olur mu ?

benim ilk kontrolde sadece "gestational sac" denilen gebelik kesesi görüldü. 2 gün sonra diğer kontrol de içinde olması gereken diğer küçük kese olan "yolk kesesi" görüldü. İlk kontrolden 1 hafta sonra da kalp atışı görüldü. Herkesin durumu farklı. Kaç hafta kaç günlük gittiğine de bağlık kontrole.

12. hafta dolduğunda bıraktırdılar banaa estrofem ve progestanı.

Birde bisey sorucam balik yagi kullanan varmi kizlar
kullandım ben bir süre ancak kan sulandırıcı iğne olduğum ve coraspin lullandığım için 28. hafta gibi bıraktırdı doktorum. Kan sulandıran ilaç kullananlarda ileri haftalarda kullanılmaması gerekiyormuş.

hikayeni okudum canım, Allah yardımcın olsun ama umudunu yitirme ne olur. Benim 5. denemede Allah nasip etti hamile kalmayı ondan önceki aşılamaları da sayarsam 7. deneme. İnşallah rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder. İnaşşalh sana da bir an önce nasip etsin. Ama denemekten vazgeçme hayırlsıyla.

sen de benim gibi baya uğraşmışssın ben de 5. micro denemesinde hamile kaldım. Tek benimki, erkek. Allah inşallah sağlıkla hayırlsıyla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar bir de nacizane tavsiye ...yapanlar olabilir, her sabah aç karnına 2 yemek kaşığı üzüm pekmezi hem kan yapıyor , hem bebeği destekleyip büyütüyor, bulantısı olanlara iyi geldiği ve iştah açtığı da internette yazıyor eğer şeker probleminiz yada başka bir zorunlu diyetiniz yoksa uygulayın hamile arkadaşlarımdan şahit olmuştum şimdi kendim yapıyorum..

MAŞALLAH NE GÜZEL SEN MUCİZENE KAVUŞMUŞSUN ÇOK SAĞOL İLGİN İÇİN SABIRLI OLMAK LAZIM EVET HAYIRLISI NE YAPALIM DENEYECEĞİZ GELENE KADAR :) SEN NEREDE OLDUN EN SON TEDAVİNİ

Kizlar @Lizz melina1983 ben cook ucuz lohusa pijamalari gordum nette ama dogum sirasi ve sonrasi kilom ne olur bilemedim siparis vermedim o yuzden. Baska sitelerde tipatip aynilari 50 60 lira civari birissine.com da 35 liraya var 3lu pijamalar. Aslinda riske atilmayacak bi para deil bi bakin isterseniz

Yok canim kahvaltı inşallah
P.tesimi devlette mi yaptiriyosun canim bende p.tesi gidicem devlette yaptiricam o gun cikiyo sonuc bi de sekerli su nasil ben biraz tedirginimde
Evet canım devlette yaptırıyorum. Belki yarinda çıkabilir şekerli şu idare eder bi bayan gitti çıkardı malesef

hemen bakılıyorrrr :):):):):)

bu arada çalışan anneler size bir sorum var... ben doğuma kadar rapor almayı düşünüyorum ama bu doğum öncesi 5 haftalık iznimi de sonraya atmak istiyorum yakmak istemiyorum doğum sonrasında rapor da alamıycam.. doğuma 8 hafta kala işe başlamam mı gerekiyor nasıl olacak bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…