Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli büyüyor canım endiseni çok iyi anliyorum bak bu aya geldim hala bi değişim olsa acaba bisey mi olacak diye yiyoruz kendimizi ama sonuç çok şükür bu günlere kadar geldik benim bide ikiz dr um bana bütün süreci 2 kat yasayacaksin o yüzden fazla sorgulama kanama olmadığı sürece hersey normal demişti benim bunu kabullenmem aylarimi aldi sadece sakın kendini üzme inanılmaz bir değişim gecireceksinYa canım demek şiddetli bile olsa sağlıklı devam edebiliyor. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Ben de terliyorum bir anda ama aynen ağrıdan mı korkudan mı bilmiyorum.
5. haftada rahm büyümeye başlar mı peki?
Rahim büyüyor ayrıca keseyi görmenle kalp atışı duyma randevusu arasında bebeğin görünümüne ben inanamamıştım birkaç gün içinde şekil alıyor.hele kalp atışından sonra düşünemiyorum :) Rabbim sağlık versinYa canım demek şiddetli bile olsa sağlıklı devam edebiliyor. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Ben de terliyorum bir anda ama aynen ağrıdan mı korkudan mı bilmiyorum.
5. haftada rahm büyümeye başlar mı peki?
Aynen valla bi yandan Allahim bi an once dogsaydi diyorum. Sonra toobe diyorum dilek kapim acik olur erken dogum filan olmasin diyorum. Zamaninda gelsin saglikli olsun hyirli evlat olsun da zamanini doldurup gelsin insallah. Bizim bebeklerimiz hakkaten cooookkk kiymetli.. ben her utrason muayenesinde kulaklarini soruyorum. Bugun yine sordum dr takilma bu kadar normal kulak iste dedi guldudedim ki dr hanim bi esimin kulaklarina bakinsana yedi sulalesi kepce kulak. Gorumcem iki kez estetik yaptirdi duzeltemedi garibim
![]()
ben dün sipariş verdim o brissine den bakalım nasıl bir şeyler gelecekhttp://www.pijamadunyasi.com.tr/haluk-bayram-hamile-pijama-takim-pmu1365 birde burdaki laciverti begendimbiri boyle bise olck biri de biraz suslu kokos bise bakcam iki tane de yeter sanirim. Rahatima cok duskunum evde giyecegim pijama rahat olsun gerisi onemli deil. Hastanede annem odani filan susletcem dedi ya tacim terligim suslu olcak o yuzden pijamayi da sirf havam olsun diye suslu alcm
![]()
benim eşim de koca kulak benim kulaklar minicik.umarım bana çekerler bak onu sormak aklıma gelmemişti daha önce
![]()
o zaman benim ki ne acaba hem tek hem daha küçükmaşallahı var galibabenim ikiz olduğundan doktorum bugün dedi ki kaburgana dayanmış üstteki yani tekli hamilelerin 36 ve sonrası haftalarda yaşdığını sen şimdi yaşıyorsn![]()
canım önü düğmeli oluyor kolay emzirmek için bir de misafirleri falan karşılamak için süslü biraz :)Ya kizlar bu lohusa pijamasinin ne farki var normal pijamadan![]()
ya tabi canım sonuçta genetik diye bir şey var bize çekmeyip kşme çekeceklerbizde de benim kulaklar ve burun büyük birazburundan estetik oldum onu kurtardım, kulaklarıma dokunamadım ondan korktum niyeyse
eşimin de tüm ailesi kadını erkeği üstleri geniş göbeklilerdir. ayrıntılı ultrasonda bütün detayıyla anlattı dr kulaklar kepçe, burun büyük, göbek çevresi de epey geniş dedi gülerek
ister istemez çekiyor işte canım
![]()
konumundan ötürü olabilir canımo zaman benim ki ne acaba hem tek hem daha küçükmaşallahı var galiba![]()
günaydın kızlarr bu sabah nasılsınız. hepinize hayırlı cumalar tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah :) sabah sabah biz çok acıktık 1 haftalık sağlıklı kahvaltı düzenimizi bozup zararlı sayılabilicek bişey yiyoruz kaçamak yaptık
![]()
Sürekli büyüyor canım endiseni çok iyi anliyorum bak bu aya geldim hala bi değişim olsa acaba bisey mi olacak diye yiyoruz kendimizi ama sonuç çok şükür bu günlere kadar geldik benim bide ikiz dr um bana bütün süreci 2 kat yasayacaksin o yüzden fazla sorgulama kanama olmadığı sürece hersey normal demişti benim bunu kabullenmem aylarimi aldi sadece sakın kendini üzme inanılmaz bir değişim gecireceksin![]()
Rahim büyüyor ayrıca keseyi görmenle kalp atışı duyma randevusu arasında bebeğin görünümüne ben inanamamıştım birkaç gün içinde şekil alıyor.hele kalp atışından sonra düşünemiyorum :) Rabbim sağlık versin
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canımGunaydin annisler bgn dogum gunm be cok mutluyum
yani ilk yaptırdığın açlık kan şekerine göre mi karar veriyorlar yükleme yapılıp yapılmayacağına ??
Saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlar diyoruz da insan ister istemez guzel de olsun istiyo. Ayy keske oglan dayiya dedikleri gibi olsa Allahim esirgeain krdesim cok yakisikli harbiden. Sarisin filan kivanc tatlitugun kadirli subesi diyorum boyuda uzun daLyan gibibizde de benim kulaklar ve burun büyük birazburundan estetik oldum onu kurtardım, kulaklarıma dokunamadım ondan korktum niyeyse
eşimin de tüm ailesi kadını erkeği üstleri geniş göbeklilerdir. ayrıntılı ultrasonda bütün detayıyla anlattı dr kulaklar kepçe, burun büyük, göbek çevresi de epey geniş dedi gülerek
ister istemez çekiyor işte canım
![]()
Yarin aksam muayenemiz var bakalim seker yuklemesi sonucu hakkinda ne diyeceklizz_1702 eger ilk 50 mg lik yuklemede 140 i asarsa dr 100 luk oneriyomus ikinciye emin olmak icin ama benim 142 yani cok yuksek degil bence istemiyorum ikinciyede seker yuklensin anca kendine geldi bebek dun ictim biraz hareketlendi sonra butun gun etmedi hareket moralim bozuldu cocuga agir geldi sanirim kaldiki beni bile sersemletti onun icin ikinciye 100 luk hic yaptiramam diyet versin gerekirse
doğumgünün kutlu olsun canım iyiki doğmuşsunGunaydin annisler bgn dogum gunm be cok mutluyum