- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Yarin biz yola cikicaz. Pazarteside Can gelecek allahin izniyle ama ameliyati o gun mu yaparlar, dinlendirip ertesi gune mi birakirlar bilemiyorum canim.
Allah yolunuzu acik etsin guzel haberlerle dönün insallahYarin biz yola cikicaz. Pazarteside Can gelecek allahin izniyle ama ameliyati o gun mu yaparlar, dinlendirip ertesi gune mi birakirlar bilemiyorum canim.
Rabbim Can bebeğimiz sana bağışlasın.Fetih süresini bol bol okuyalım Can bebeğimiz zaferle çıksın hayat mücadelesinden.Allah a sığınıp yardım isteyelim. O ne güzel Vekil dirKizlar CAN'imdan kotu haberler var. Bugun ekg si cekildi tekrar. Kalpteki iki damar arasında bi delik var ve solunum desteginden cikabilmesi bu deligin acik ameliyatla kapatilmasina bagli. Aksi taktirde cigerlere kan gitmesinden kaynakli ödem olusuyor ve ilersini demeye dilim varmiyor. Aslinda basit bi ameliyat ama cok kucuk olmasi ciddiyeti kat kat arttiriyor. Isin kotusu samsunda bu kadar kucuk bebegi kabul edecek cerrah bulup bulamayacagimiz. 2-3 gundur ben bende degilim inanin. Birazdan hastaneye gidip dr.umuzla gorusucem bakalim neler dicek. Dualariniza kaldiginiz yerden devam edin nolur. Simdilik allaha emanet olun...
canım inşallah her şey yoluna girecek ameliyatı çok güzel geçecek Can ın. Allahım sizlere güç versin...Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
sen yine de herkese söyleme üç ayın dolmadan nazara çok inanırım ben.herkese iyi akşamlar. Bugün hamile olduğumu öğrenen herkes arayıp tebrik etti. insanlara bu güzel müjdeyi vermeyi 4yıl bekledim. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemiz i nasip etsin ve isteyen herkese tatlı bebişler versin inş.
Gözün aydın canım maşallah sizeKızlar merhaba ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür oğluşum sağlıklı ohhhh derin bir nefes aldım tabi bir saat onu izlemiş olduk çok keyifliydi bir de cd aldık videoları resimleri Rabbim hepimizinkine sağlıklı uzun ömürler versin bunların için de de Can bebeğe tez zamanda inşallahkanbolat bak doktor bulundu herşey yolunda gidiyo bunu atlayacaksınız inşallah Rabbim yardımcınız olsun
Canm siparisin gelince mutlaka haber et olur mu bide resim at. Yanilmiyosam ertesi gun teslimat yaziyordu.ben dün sipariş verdim o brissine den bakalım nasıl bir şeyler gelecek
Babana Allah malum etmiş. Can iyi olacak Dualarımız sizinleSizler ne guzel insanlarsiniz. Sanki secmece toplanmis herkes buraya.allah hepinizden razi olsun dostlarim.yarin hayirlisiyla cikiyoruz yola insallah.gelismelerden haberdar ederim sizleri.allahim guzel haberler vermeyi nasip eder insallah.sizlerle bisey paylasmak istiyorum. Anneme dun anlattim sikintilarimizi.aksaminada babama anlatmis annem. Bugun babam beni aradi ama aglamaktan anlatamadi basina geleni. Haberi alinca Bagirmis cagirmis isyan etmis once.sonra gece yarisi okumus, dua edip yatmis.uykuyla uyaniklik arasinda beyaz giyinmis guzel yuzlu bi kadin gelmis karsisina kucaginda bi bebekle.bu senin torunun can deyip vermis kucagina.sonra demiski sakin isyan etme, yine verecegim kucagina. Sabah anneme anlatirken aglamis bi suru.telefonda banada anlatamadi zaten.anneme vermis telefonu. Annem anlatti.sonrasinda bende aglamaktan konusamadim kapattik. Babama zaman zaman malum olur ruyalarinda biseyler.annem bama gebeyken kizi oldugunu ve adini nilufer koydugu gibi.adim nilufer :) o yuzden icim biraz daha rahat dostlar. Rabbime teslim ettik kendimizi gidiyoruz...
Sağol canım Allah razı olsunGözün aydın canım maşallah size
Çok duygulandım canım Rabb'imden sana müjde gelmiş hemde baban aracılığı ile , babaların duaları asla çevrilmezmişSizler ne guzel insanlarsiniz. Sanki secmece toplanmis herkes buraya.allah hepinizden razi olsun dostlarim.yarin hayirlisiyla cikiyoruz yola insallah.gelismelerden haberdar ederim sizleri.allahim guzel haberler vermeyi nasip eder insallah.sizlerle bisey paylasmak istiyorum. Anneme dun anlattim sikintilarimizi.aksaminada babama anlatmis annem. Bugun babam beni aradi ama aglamaktan anlatamadi basina geleni. Haberi alinca Bagirmis cagirmis isyan etmis once.sonra gece yarisi okumus, dua edip yatmis.uykuyla uyaniklik arasinda beyaz giyinmis guzel yuzlu bi kadin gelmis karsisina kucaginda bi bebekle.bu senin torunun can deyip vermis kucagina.sonra demiski sakin isyan etme, yine verecegim kucagina. Sabah anneme anlatirken aglamis bi suru.telefonda banada anlatamadi zaten.anneme vermis telefonu. Annem anlatti.sonrasinda bende aglamaktan konusamadim kapattik. Babama zaman zaman malum olur ruyalarinda biseyler.annem bama gebeyken kizi oldugunu ve adini nilufer koydugu gibi.adim nilufer :) o yuzden icim biraz daha rahat dostlar. Rabbime teslim ettik kendimizi gidiyoruz...
Aynisini bende 9.haftada yasamistim. Gece gece hastaneye kostuk cok sukur bebegim yasiyordu. O parcalar da jelmis. Yogun kanamadan sonra uzun bir süre kahve lekeler geldi 3.5 aya kadar. Her gun igne oldum progestan hap gunde 3 adet kullandim. Suan cok sukur. Endiselenme cnm atlatirsin insallah.kizlar dun gece yogun bi kanamayla parca dstu. dedim hersey bitti .cok sukur bebegime bse olmams kalp atslarini duydum.kanamam kesildi sonra kan akan damar gormediler.ama bn cok korkuyrm.Allah hepimize yardm etsin..
canim bn fitile dewam ediyorum.onceden. cok ittiriyodm.smdi o kadar ittrmiyrum fitili .napcgmi sasrdm.bnm kanamam bi gunde bitti lekelenmemde gecti.senn sonrada hc bole kanaman oldumu?Aynisini bende 9.haftada yasamistim. Gece gece hastaneye kostuk cok sukur bebegim yasiyordu. O parcalar da jelmis. Yogun kanamadan sonra uzun bir süre kahve lekeler geldi 3.5 aya kadar. Her gun igne oldum progestan hap gunde 3 adet kullandim. Suan cok sukur. Endiselenme cnm atlatirsin insallah.
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben de 18. hafta civarı ağır grip geçirdim bebeklere yansımasın diye augmentin verdi doktor o ve okyanus suyu sıka sıka burnuma daha çabuk atlattım.Kızlar fena grip oldum. Aman ne olur siz dikkat edin. Hamileyken grip hiç çekilmiyor
daha gelmedi canım haftasonuna denk geldiya kargodan mesaj geldi ama sanırım pazartesi teslim olabilir...Canm siparisin gelince mutlaka haber et olur mu bide resim at. Yanilmiyosam ertesi gun teslimat yaziyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?