2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yarin biz yola cikicaz. Pazarteside Can gelecek allahin izniyle ama ameliyati o gun mu yaparlar, dinlendirip ertesi gune mi birakirlar bilemiyorum canim.

Canım benim, bol bol dua edicem size.. Başka bir topikte yasin okuyorduk sizin içinde dua etmelerini rica ettim. Onlarda mutlaka dua ederler size. Yüce Rabbim oğlunu sana bağışlayacak inşallah sen güzel düşün güzel dualar et. Hepimiz yanındayız... Rabbim yolunuzu açık etsin. Hayıırla gidin hayırla dönün inşallah...

Rabbim Can bebeğimiz sana bağışlasın.Fetih süresini bol bol okuyalım Can bebeğimiz zaferle çıksın hayat mücadelesinden.Allah a sığınıp yardım isteyelim. O ne güzel Vekil dir

herkese iyi akşamlar. Bugün hamile olduğumu öğrenen herkes arayıp tebrik etti. insanlara bu güzel müjdeyi vermeyi 4yıl bekledim. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemiz i nasip etsin ve isteyen herkese tatlı bebişler versin inş.

canım inşallah her şey yoluna girecek ameliyatı çok güzel geçecek Can ın. Allahım sizlere güç versin...

sen yine de herkese söyleme üç ayın dolmadan nazara çok inanırım ben.

Gözün aydın canım maşallah size

[QUOTmelina1983, post: 39822464, member: 356263"]sen yine de herkese söyleme üç ayın dolmadan nazara çok inanırım ben.[/QUOTE]
evet ben de nazara inanırım ama doktorda bi tanıdıkla karşılaştık ve hamile olduğumu öğrendi. ağzı durmamış söylemiş herkese.yanımda Muska ile dolaşıyorum .on gün rapor aldım üç ay dolmadan kimseyle görüşmemeye gayret edicem. Bukadar zor hamile kaldık milletin kemgözlerinden sakınmam gerek.Allah yardımcımız olsun

Kızlar fena grip oldum. Aman ne olur siz dikkat edin. Hamileyken grip hiç çekilmiyor

Sizler ne guzel insanlarsiniz. Sanki secmece toplanmis herkes buraya.allah hepinizden razi olsun dostlarim.yarin hayirlisiyla cikiyoruz yola insallah.gelismelerden haberdar ederim sizleri.allahim guzel haberler vermeyi nasip eder insallah.sizlerle bisey paylasmak istiyorum. Anneme dun anlattim sikintilarimizi.aksaminada babama anlatmis annem. Bugun babam beni aradi ama aglamaktan anlatamadi basina geleni. Haberi alinca Bagirmis cagirmis isyan etmis once.sonra gece yarisi okumus, dua edip yatmis.uykuyla uyaniklik arasinda beyaz giyinmis guzel yuzlu bi kadin gelmis karsisina kucaginda bi bebekle.bu senin torunun can deyip vermis kucagina.sonra demiski sakin isyan etme, yine verecegim kucagina. Sabah anneme anlatirken aglamis bi suru.telefonda banada anlatamadi zaten.anneme vermis telefonu. Annem anlatti.sonrasinda bende aglamaktan konusamadim kapattik. Babama zaman zaman malum olur ruyalarinda biseyler.annem bama gebeyken kizi oldugunu ve adini nilufer koydugu gibi.adim nilufer :) o yuzden icim biraz daha rahat dostlar. Rabbime teslim ettik kendimizi gidiyoruz...

Babana Allah malum etmiş. Can iyi olacak Dualarımız sizinle

Çok duygulandım canım Rabb'imden sana müjde gelmiş hemde baban aracılığı ile , babaların duaları asla çevrilmezmiş

kizlar dun gece yogun bi kanamayla parca dstu. dedim hersey bitti .cok sukur bebegime bse olmams kalp atslarini duydum.kanamam kesildi sonra kan akan damar gormediler.ama bn cok korkuyrm.Allah hepimize yardm etsin..
Aynisini bende 9.haftada yasamistim. Gece gece hastaneye kostuk cok sukur bebegim yasiyordu. O parcalar da jelmis. Yogun kanamadan sonra uzun bir süre kahve lekeler geldi 3.5 aya kadar. Her gun igne oldum progestan hap gunde 3 adet kullandim. Suan cok sukur. Endiselenme cnm atlatirsin insallah.

Kizlar cok fena kasiniyorum ozellikle kol ve eller cok kotu uyuyamiyorum kasintidan kirmixi kirmizi sivilce gibi oldu ne tapcam bilmiyorum doktora gittim cildiyeye yonlendirdi gidemedim bi turlu

canim bn fitile dewam ediyorum.onceden. cok ittiriyodm.smdi o kadar ittrmiyrum fitili .napcgmi sasrdm.bnm kanamam bi gunde bitti lekelenmemde gecti.senn sonrada hc bole kanaman oldumu?

Kızlar fena grip oldum. Aman ne olur siz dikkat edin. Hamileyken grip hiç çekilmiyor
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben de 18. hafta civarı ağır grip geçirdim bebeklere yansımasın diye augmentin verdi doktor o ve okyanus suyu sıka sıka burnuma daha çabuk atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…