- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 41
çok geçmiş olsun canım bol su tüketKızlar fena grip oldum. Aman ne olur siz dikkat edin. Hamileyken grip hiç çekilmiyor
Bütün 2015 mayıs anneleri duyduk üzüldük ama canın iyi olmasına sevindik en azından istanbul da asm çok güzel bir hastahane gelişmeleri takip edeceğim buradanSizler ne guzel insanlarsiniz. Sanki secmece toplanmis herkes buraya.allah hepinizden razi olsun dostlarim.yarin hayirlisiyla cikiyoruz yola insallah.gelismelerden haberdar ederim sizleri.allahim guzel haberler vermeyi nasip eder insallah.sizlerle bisey paylasmak istiyorum. Anneme dun anlattim sikintilarimizi.aksaminada babama anlatmis annem. Bugun babam beni aradi ama aglamaktan anlatamadi basina geleni. Haberi alinca Bagirmis cagirmis isyan etmis once.sonra gece yarisi okumus, dua edip yatmis.uykuyla uyaniklik arasinda beyaz giyinmis guzel yuzlu bi kadin gelmis karsisina kucaginda bi bebekle.bu senin torunun can deyip vermis kucagina.sonra demiski sakin isyan etme, yine verecegim kucagina. Sabah anneme anlatirken aglamis bi suru.telefonda banada anlatamadi zaten.anneme vermis telefonu. Annem anlatti.sonrasinda bende aglamaktan konusamadim kapattik. Babama zaman zaman malum olur ruyalarinda biseyler.annem bama gebeyken kizi oldugunu ve adini nilufer koydugu gibi.adim nilufer :) o yuzden icim biraz daha rahat dostlar. Rabbime teslim ettik kendimizi gidiyoruz...
Günaydın kızlarrrr Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsunbende aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak transferin 27. Günü galiba 6. Haftadayim kizlar transferin 4 gününden itibaren sismeye başladım (ohss olmuşum) devamlı siserken 1 haftadır şişmesi durdu ama inmeye baslamadı da ( şişkinligi çok umursamiyordum iner diyordum ama 2 gündür nefesimi daraltiyor özellikle uzaninca ya da esnedigimde goguslerimin altı sıkışıyor nefes boruma bıçak batıyor gibi oluyor serum 5 defa yedim gittiğim merkezde kandada bişey çıkmıyor.. dün doktora söyledim böyle böyle ne olacak hocam dedim senin hamile kalman mucize şimdi bunu sağlamışken bunları takma dedi ama gerçekten nefes almakta zorlanıyorum dedim o zaman böyle devam ederse kürtaj olursun dedi ( şimdi ben kendimemi yanayim bebeklerimemi kızlar ne olur bir yardım edin ne yapayim çok kötü nefes darlığı yaşıyorum Bebeklerime bişey olmasın Allahım... sizde bi akıl verin lütfen (( çok uzun oldu
Sağol canım benimçok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben de 18. hafta civarı ağır grip geçirdim bebeklere yansımasın diye augmentin verdi doktor o ve okyanus suyu sıka sıka burnuma daha çabuk atlattım.
Sağolun kızlar ne kadar dikkat etsem oluyor eşimden geçti malesefçok geçmiş olsun canım bol su tüket
cnm çok geçmiş olsun ... bi an önce inşlh atlatırsın gribi...bol bol su ve c vitamini al tatlım....Sağol canım benim
Sağolun kızlar ne kadar dikkat etsem oluyor eşimden geçti malesef
Ayy canım arkadaşım çok sağolcnm çok geçmiş olsun ... bi an önce inşlh atlatırsın gribi...bol bol su ve c vitamini al tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?