2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızlarrrr Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun bende aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak transferin 27. Günü galiba 6. Haftadayim kizlar transferin 4 gününden itibaren sismeye başladım (ohss olmuşum) devamlı siserken 1 haftadır şişmesi durdu ama inmeye baslamadı da ( şişkinligi çok umursamiyordum iner diyordum ama 2 gündür nefesimi daraltiyor özellikle uzaninca ya da esnedigimde goguslerimin altı sıkışıyor nefes boruma bıçak batıyor gibi oluyor serum 5 defa yedim gittiğim merkezde kandada bişey çıkmıyor.. dün doktora söyledim böyle böyle ne olacak hocam dedim senin hamile kalman mucize şimdi bunu sağlamışken bunları takma dedi ama gerçekten nefes almakta zorlanıyorum dedim o zaman böyle devam ederse kürtaj olursun dedi ( şimdi ben kendimemi yanayim bebeklerimemi kızlar ne olur bir yardım edin ne yapayim çok kötü nefes darlığı yaşıyorum Bebeklerime bişey olmasın Allahım... sizde bi akıl verin lütfen (( çok uzun oldu

Bütün 2015 mayıs anneleri duyduk üzüldük ama canın iyi olmasına sevindik en azından istanbul da asm çok güzel bir hastahane gelişmeleri takip edeceğim buradan

Ama güçlü ol ki yazdıkların bana güç verdi bende içimde hep bir bebişimin erken gelecek korkusu ile yaşıyorum çok merak ediyorum ama altıncı hissim kuvvetli diye aklıma gelenin olması endişe ettiriyor

Can için güzel günler gelecek maşallah ona her zaman sizle ve yanınızda olacaK sen merak etme canım dualarımız a ekledik ne zaman bir sorun yada başka birşey olursa yanında oluruz

Günaydın arkadaşlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun!

Ya kızlar bu adet benzeri hisler ağrılar ne zaman geçecek? Günde 1-2 kere orta şiddette 5-6 dk oluyordu. Şimdi yerini kasıklarda ve karında hafif ağrıya bıraktı. Bugün 5 hafta 3 günlük oluyor.

Canım bence acilen başka bir doktora gitmelisin. En kötü hastaneye yatarsın gerekli önlem alınır, tedavi verilir geçer. Nefes alamıyor olman şişlikten de kaynaklanabilir ve vücut boşluklarına sıvı birikiyordur. Bunu doktor görür ancak. Zaten merkezine gitmişsin, kandan da bakmışlar. Demek ki acil bir durumun yok ki eve göndermişler. Yinede önemli bir konu olduğu için başka doktora git.
Kürtaj da OHSS yaşamı tehdit eden boyuta geldiğinde yapılabilir evet ama bana doktor seni korkutmak içni öyle demiş gibi geldi. Öyle ciddi bir durumun olsa bu kadar rahat olamazdı. Senin abarttığını düşünüyor.

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben de 18. hafta civarı ağır grip geçirdim bebeklere yansımasın diye augmentin verdi doktor o ve okyanus suyu sıka sıka burnuma daha çabuk atlattım.
Sağol canım benim
çok geçmiş olsun canım bol su tüket
Sağolun kızlar ne kadar dikkat etsem oluyor eşimden geçti malesef

Selamun aleykum arkadaslar...
dunya kadinlar gununuz kutlu olsun. Rabbim bir dahaki yilaa yavrularimizla girmyi nasip etsin...

Arkadaslarr benim kasiklarim sagli sollu agriyor. Birde goguslerime dokununca cok aciyor...hele gece wc icin uyaninca goguslerim dokubulmayacak seviyede sizliyor..
Sizlerde de benim do emlerimdeyken benzer hisler oldumu arkadaslar

Herkese merhaba,

Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı.

14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz. Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler Allah miniklerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…