2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hepsi normal canım merak etme daha nerelerin agriyacak. Kasık kalça kemiği bel sırt diş baş. Gogusler de karında kaşıntı say say bitmiyor. Nefesin kesilecek. Terleme olacak

Merhaba canım hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Arkadaşlar bir de bende dün (5 hafta 2 gün) çarpıntı başladı. Çok kuvvetli değil. Sadece bazen kalbim daha hızlı ve kuvvetli çarpıyor gibi. Normal mi?

Canım hayırlı olsun. Gözün aydın! O testte silik çizgi çıkma anındaki heycanı ben de yakın zaman önce yaşadım şükürler olsun. Aynen ellerim titremişti ağlamaya başlamıştım

Kaçıncı gün transferi yapıldı?

Benim de doktor randevum 11 Mart'ta yani bu çarşamba. Benim senin gibi 2. 3. kan testim yapılmadı. Yumurta toplamadan 16 gün sonra 258 çıktı. O sebeple ben biraz tedirginim. Ultrasonu heycanla bekliyorum. Allah tamamına erdirir inşallah.

3. gün transferi bizimkiler. 2 tane transfer edildi. Bizde c.tesi gününü heyecanla bekliyoruz.
Randevundan sonra lütfen haber ver, minik kalplerin pıtırtısını duymak harika bir şey olsa gerek.

ooo çarpıntı için çok erken değil mi kansızlıktan kaynakkanabilir ama 12. Haftadan önce kan hapı vermezler sen pekmez ye canım bol bol , bi de tsh değerin ölçüldü değil mi onun yükselmesi de sebep olabilir

TSH'ım ve demir değerlerim normaldi canım 15 gün önce. bugün de devam ediyor. Neden acaba ya

TSH'ım ve demir değerlerim normaldi canım 15 gün önce. bugün de devam ediyor. Neden acaba ya
Bnm erken dönemdeki tsh dan dı ayarladık değerim normale geldi bitti sonra başlayan da kansızlıktan dedi kan hapı ve pekmez içiyorum bunun dışında sebebi varsa bilmiyorum umarım geçer biran önce

Reactions: 9ay
benimde 24. hafta da thş yüksek çıkmıştı ve bende bronşit var dı zaten ths da çıkınca yürüsem merdiven çıksam tıkanıp kalıyordum nefes nefese tüp doktorum bana tiroit başlanğıcı başlamış dedi ths onu gösterir dedi hem tiroit hem buronşit birleşince ondan soluğum kesiliyormuş bana bi ilaç yazdı tüp doktorum onu kullandığım dan beri rahatım şükür

Sağol arkadaşlar yorumlarınız için. Progesterondan da olur yazıyor bir yerde.

Aslında hiç biri önemli değil de karnımdaki adet benzeri ağrılar beni çok mutsuz ediyor. Eşimi o kadar çok bunalttım ki artık bu konuda konuşmak bile istemiyor. Ben de her ne kadar kendimi sürekli telkin etsem de endişelerimi gideremiyorum. Bir gün karnım ağrıyor bir gün kasıklarım ağrıyor. Bir gün daha az başka gün daha fazla. Bebeğin büyüdüğünü sağlıklı olduğunu bilsem hiç sorun değil ağrı falan. Ama korkuyorum işte...

Arkdslar merhaba benim bogazım cok kötü sanırım franjit oldu grip desen degilim su içsem bile çıkartıyorum bogazımdki gıcık var öksürükten kusmktan sesim kısıldı hiç halim yok dün dr.aradım ılık su iç bol bol dedi bide boğaz pastili alabilirsin dedi eşimde dün bitkisel olanından almıs reçeteyi okudum hmileler kullanamaz diyor kusmktan bogazım cok feci gece yatamıyorum napsam siz bir akıl verin çıkarmaktan karnımın etleri agriyor

Canim brnde üc aylık hmileyim hiç korkma ilk aylarda adet olacakmıs gibi agrilar olurmuş rahim büyüyormuş bilgin olsun korkma

Reactions: 9ay
Canim brnde üc aylık hmileyim hiç korkma ilk aylarda adet olacakmıs gibi agrilar olurmuş rahim büyüyormuş bilgin olsun korkma

Ya canım teşekkür ederim. Böyle korku içinde beklemekten çok sıkıldım. Kendime de kızıyorum. Pozitif almamı sağlayan Allah bebeği korumaz mı? Eğer o istemezse kimsenin ne bir fayda ne de zarar vermeye gücü yetmez. Bunları biliyorum. Bu tüp bebek sürecinde manevi yönden kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyordum ama sanki şu an öğrendiğim her şey pencereden uçtu gitti. Doktora da sordum. Kanama yoksa endişelenme dedi. Ama o zaman günde 2-3 kereydi. bugünse daha hafif ama daha uzun süreli oldu. Bir çok kişi yaşamış adet benzeri sancılar. İnşallah normaldir benim de..

Canim bizde geçtik aynı yollardan bende çok tedirgindim halada korkuyorum ama senin agrıların dedigim gibi rahim büyüdügü için allahım yüzümüze bakar inş yarin ikili testim var ins.iyi çıkar

Canim bizde geçtik aynı yollardan bende çok tedirgindim halada korkuyorum ama senin agrıların dedigim gibi rahim büyüdügü için allahım yüzümüze bakar inş yarin ikili testim var ins.iyi çıkar
Ben de sürekli şükrediyorum ve dua ediyorum her şey yolunda olsun diye. Yarın ki testin için de dua edeceğim. Teşekkürler cevapların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…