2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cnim cok gecmis olsun bende olmustum ama transferden onceydi. Dr iki aya kdr erteleriz demisti ama bi adet sonrasi yapti trnsferi. Bekledigmden cabuk toparlandin dedi bide. Sana tavsiyem bol protein agirlikli beslen bol bol dinlen ve suyu cok icmeye calis . ozellikle su biraz zorluyo ama elinden geldigi kdar ic. Ben uyuyamiyordum hic iki uc saat anck.ruyamda suyun icinde boguluyordum resmen aynen dedign gibi nefes Almk cok zordu. Sukur uzun surmedi insallah sende biranonce atlatirsin. Allahim korusun bebislerini ikiz sanirim

Merhaba canım yakın zaman öncesi ben de boğaz ağrısıyla başladı gribe döndü.. Acillik oldum serum yerim hatta.. Ben boğazım için bir tatlı kaşığı bala limon sıktım yedim iyi geldi bi dene istersen.. umarım bir an önce iyileşirsin.. Pastil ben de kullanamadım ne olur ne olmaz diye.. Süt içemedim balgam yaptı bende nefes alamıyodum hatta doluluk hissinden dolayı.. YAtarken iki yastık kullan.. kafam yukarda kalınca rahat ediyordum ben.. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin..

canim bn fitile dewam ediyorum.onceden. cok ittiriyodm.smdi o kadar ittrmiyrum fitili .napcgmi sasrdm.bnm kanamam bi gunde bitti lekelenmemde gecti.senn sonrada hc bole kanaman oldumu?
Iste lekelenmelerim 15-16.haftaya kadar surdu ve kesildi. Bidaha kanamam olmadi cnm cok sukur. Takma fazla kafana 3.aydan sonra hersey duzene girer insallah

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin :)

Gunaydin kizlar.. Nasilssiniz bugün? Ben hic iyi değilim hafta sonunu sinir harbiyle geçirdim hala da geçmedi.. Çok sinirliyim bu aralar cinlerim tepemde geziyorum resmen EE buna sebep olanlarda yok değil

Gunaydin annisler ben bugun gidiyorum bugun seker yuklemesi icin insallah yuksek cikmaz oglen 3 den sonra cikiyomus sonuc

Evet canım yaa ayakta yada otururken hani aglarsin sonrada iç çekersin yaa öyle gibi oluyor cigerlerim sıkıştırılmış gibi ağrıyor oda göğüslerime vuruyor sanırım şükür sen rahat atlatmissin bende atlatsaydim bi hayirlisyla yatmak en büyük sorun özellikle sag tarafım beni mahvediyor ama gececek Rabimin izniyle inşallah yaa ben o kadar zorluk çekiyorum bana kürtaj diyor zor durumda olduğumu bile bile ( Rabbim kimseye muhtaç etmesin sağlıkla alalim bebeklerimizi kucağımizq canım :) bu arada bu hafta belli olacak tekmi ciftmi :) merkezde baska bir doktor Çift gibi diyor iki kese var hatta gördük bu hafta kalpten sonra belli olacak herşey

Aynen canım kendileri cekmiyorlar nasılsa bizlerdw abartiyoruz zaten hep.. bunlar nasıl doktor hamile kaldim ben ilk defa maddi manevi ne zorluklarla geldim buraya Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür şimdi sırf korkutmak için bu söylenir mi nasıl yemin etmiş bunlar anlamıyorum ( gece oturarak uyuyorum şimdilik cuma günü kalp için gidicem o zamana kadar dayanma gücü ver bana Rabbim şifa ver benim gibi hastalara caresizlere care ver diye dua.edicem canım inşallah acillik bir durum olmazsa beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…