- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Cnim cok gecmis olsun bende olmustum ama transferden onceydi. Dr iki aya kdr erteleriz demisti ama bi adet sonrasi yapti trnsferi. Bekledigmden cabuk toparlandin dedi bide. Sana tavsiyem bol protein agirlikli beslen bol bol dinlen ve suyu cok icmeye calis . ozellikle su biraz zorluyo ama elinden geldigi kdar ic. Ben uyuyamiyordum hic iki uc saat anck.ruyamda suyun icinde boguluyordum resmen aynen dedign gibi nefes Almk cok zordu. Sukur uzun surmedi insallah sende biranonce atlatirsin. Allahim korusun bebislerini ikiz sanirimGünaydın kızlarrrr Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsunbende aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak transferin 27. Günü galiba 6. Haftadayim kizlar transferin 4 gününden itibaren sismeye başladım (ohss olmuşum) devamlı siserken 1 haftadır şişmesi durdu ama inmeye baslamadı da ( şişkinligi çok umursamiyordum iner diyordum ama 2 gündür nefesimi daraltiyor özellikle uzaninca ya da esnedigimde goguslerimin altı sıkışıyor nefes boruma bıçak batıyor gibi oluyor serum 5 defa yedim gittiğim merkezde kandada bişey çıkmıyor.. dün doktora söyledim böyle böyle ne olacak hocam dedim senin hamile kalman mucize şimdi bunu sağlamışken bunları takma dedi ama gerçekten nefes almakta zorlanıyorum dedim o zaman böyle devam ederse kürtaj olursun dedi ( şimdi ben kendimemi yanayim bebeklerimemi kızlar ne olur bir yardım edin ne yapayim çok kötü nefes darlığı yaşıyorum Bebeklerime bişey olmasın Allahım... sizde bi akıl verin lütfen (( çok uzun oldu
Arkdslar merhaba benim bogazım cok kötü sanırım franjit oldu grip desen degilim su içsem bile çıkartıyorum bogazımdki gıcık var öksürükten kusmktan sesim kısıldı hiç halim yok dün dr.aradım ılık su iç bol bol dedi bide boğaz pastili alabilirsin dedi eşimde dün bitkisel olanından almıs reçeteyi okudum hmileler kullanamaz diyor kusmktan bogazım cok feci gece yatamıyorum napsam siz bir akıl verin çıkarmaktan karnımın etleri agriyor
Iste lekelenmelerim 15-16.haftaya kadar surdu ve kesildi. Bidaha kanamam olmadi cnm cok sukur. Takma fazla kafana 3.aydan sonra hersey duzene girer insallahcanim bn fitile dewam ediyorum.onceden. cok ittiriyodm.smdi o kadar ittrmiyrum fitili .napcgmi sasrdm.bnm kanamam bi gunde bitti lekelenmemde gecti.senn sonrada hc bole kanaman oldumu?
Bende bilmiyodum internette gordum bebege muzik falan dinletiliyomus anne karnindan kulakliklaO ne ben cahil kalmisim
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin :)Herkese merhaba,
Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı.
14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz.Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler Allah miniklerimizi korusun.
Rabbim sabır versin canım takma kafana boşver. Salla gitsinGunaydin kizlar.. Nasilssiniz bugün? Ben hic iyi değilimhafta sonunu sinir harbiyle geçirdim hala da geçmedi.. Çok sinirliyim bu aralar cinlerim tepemde geziyorum resmen EE buna sebep olanlarda yok değil
sen ne yaptın canım ben kaçırdı sanırım şeker yüklemesi nasıl çıktı ?? ben de yarın gidicemRabbim sabır versin canım takma kafana boşver. Salla gitsin
Evet canım yaa ayakta yada otururken hani aglarsin sonrada iç çekersin yaa öyle gibi oluyor cigerlerim sıkıştırılmış gibi ağrıyor oda göğüslerime vuruyor sanırımCnim cok gecmis olsun bende olmustum ama transferden onceydi. Dr iki aya kdr erteleriz demisti ama bi adet sonrasi yapti trnsferi. Bekledigmden cabuk toparlandin dedi bide. Sana tavsiyem bol protein agirlikli beslen bol bol dinlen ve suyu cok icmeye calis . ozellikle su biraz zorluyo ama elinden geldigi kdar ic. Ben uyuyamiyordum hic iki uc saat anck.ruyamda suyun icinde boguluyordum resmen aynen dedign gibi nefes Almk cok zordu. Sukur uzun surmedi insallah sende biranonce atlatirsin. Allahim korusun bebislerini ikiz sanirim
Günaydın arkadaşlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun!
Ya kızlar bu adet benzeri hisler ağrılar ne zaman geçecek? Günde 1-2 kere orta şiddette 5-6 dk oluyordu. Şimdi yerini kasıklarda ve karında hafif ağrıya bıraktı. Bugün 5 hafta 3 günlük oluyor.
Canım bence acilen başka bir doktora gitmelisin. En kötü hastaneye yatarsın gerekli önlem alınır, tedavi verilir geçer. Nefes alamıyor olman şişlikten de kaynaklanabilir ve vücut boşluklarına sıvı birikiyordur. Bunu doktor görür ancak. Zaten merkezine gitmişsin, kandan da bakmışlar. Demek ki acil bir durumun yok ki eve göndermişler. Yinede önemli bir konu olduğu için başka doktora git.
Kürtaj da OHSS yaşamı tehdit eden boyuta geldiğinde yapılabilir evet ama bana doktor seni korkutmak içni öyle demiş gibi geldi. Öyle ciddi bir durumun olsa bu kadar rahat olamazdı. Senin abarttığını düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?