2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın arkadaşlar.

Arkadaşlar ben anladım ki dert derdi çekiyor. Bu defa da dudağımda uçuk çıktı. Şimdi de hayatımda ilk kez uçuk çıkıyor, ya bebeğe geçerse korkusu yaşıyorum. Ama eminim daha önce uçuk virüsünü almışımdır. Sadece şimdi stresliyim diye çıkmıştır. Artız sızlanmayı, karygılanmayı, söylenmeyi, endişelnemyi bırakıyorum. Bu bebeği oraya koyan Rabbim istersen onu korur. O istedikten sonra hiç bir şey zarar veremez.

sen ne yaptın canım ben kaçırdı sanırım şeker yüklemesi nasıl çıktı ?? ben de yarın gidicem
Ogtt 75.gr 0 dk. 63
Ogtt 75.gr 60 dk. 128
Ogtt 75.gr 120 dk. 101 çıktı yani normal inşallah seninde normal çıkar. Bu arada bugün kan testi ve idrar testi sonuclarimi gösterdim. Hepsi temiz fakat kansızlık var maltofer fol iki ye çıkardı. Hergün iki köfte yicem.

Gunaydin guzel annisler. C A N O gecmis olsun umarim bugun daha iyisindir.kizlar bugun dualarimizi birlestirelim mi?herkes can icin ne okuyabilirse okusun.fatiha da olur yasin de gonlumuz bir olsun yeter ki.allahim onu ailesine bagislasin.
Sağol canım öksürük ve burun akıntısı tıkanıklık hepsi mevcut ama iyiyim iyi olmak zorundayım. Cok guzel dusunmussun. Rabbim Canı ailesine bağışlasın.

Ohh ohh maasallah canim ne güzel cikmis ssonuçlarin darisi bize olsun :)

Sevgili dostlar hala hastanede Can'i bekliyoruz.13:30 da samsundan helikopterle cikti.zonguldak aktarmali dogrudan gebze hastaneye inis yapacakti.5 ten once orda olur demislerdi.bekliyoryz hala oglumu.bugun ameliyat olmaz sanirim.dinlendirirler, tetkiklerini yaparlar yenidogan yogun bakimda. Kalp cerrahida yarin gorur ve bi program cizerler artik. Dua kampanyanizi gordum :)) allah razi olsun hepinizden.

Hayirlisi canim.hepimiz senden ve dolayisiyla candan gelecek haberleri bekliyoruz.aklimiz kalbimiz sizinle

Ben daha yeni gördüm rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün bizlere de güzel güzel haberler ver inşaallah. Dualarımdasınız inşaallah....

canım bu sonuçtan sonra tekrar yükleme yaptılar mı ??
Yok canim yani ben tahlili devlette yaptirdim ozeldeki doktoruma psersem e gostericem referans araligi 0-140 yaziyo benim 117 cikmis heralde gerek duymaz doktor yuksek cikanlarda 100 luk yapiyolar bildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…