2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım allahım yardımcınız olsun :) allahım can'ımızı korusun :) şifa versin :) can'dan gelecek güzel haberlerini bekliyoruz :) dualarımızdasınız :)

kizlar teyzem sezaryanla dogum yapti 3 gun oldu sutu gelmedi bebisimz hazr mamayla besleniyo.napcgmizi sasrdk.yakinlarinizda bole seler oldumu

simdilik iyiyim canm.yatiyorum gerekmedikce kalkmiyrum.kanamadan sonra vucudum rahatlams gbi hissdiyrum.ama bidaha yasamak istemiyrum o ani.
Surekli yatman iyi degil cnm kanaman da bitmis kandolasimi olsun vucudunda. Benim doktorum kanamam varken bile yatma demisti kanayan yer zaten kanar yat yat depresyona girersin diye. Yazmadan gecemedim .

Can'in amelyatinin cok iyi gecmesi icin hepimiz dua ediyoruz cnm. Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. Burdaki tum hamile arkadaslariminda. Iyi haberlerini bekliyoruz cnm

kizlar teyzem sezaryanla dogum yapti 3 gun oldu sutu gelmedi bebisimz hazr mamayla besleniyo.napcgmizi sasrdk.yakinlarinizda bole seler oldumu
Rabbim analı babalı büyütsün. Teyzeniz hurma kuru soğan hosaf tuketsin ve kesinlikle meme vermeye devam etsin. Emmiyor diye kesmesin.

selam kızlar hepiniz iyisiinizdr umarım
kontrolden geldik bebişlerim iyiler oğluşum 920 gram kızım da 980 gram
rahim ağzım da gayet iyimiş çok şükür..
doğumum 8-15 mayıs arası olabilirmiş..
son 2 ayımız cok heyecanlıyım ben...

Ohhh maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kanbolat canim butun dualarim sizinle ve canimizla... Allah yardimciniz olsun. Iyi olacak bu kadar teyzesinin duasi onu iyi etcek.. Babanin gordugu ruya da bunun en buyuk isareti.. Cok inanirim boyle ruyalara... Gusel haberlerini bekliyoruzz...

Surekli yatman iyi degil cnm kanaman da bitmis kandolasimi olsun vucudunda. Benim doktorum kanamam varken bile yatma demisti kanayan yer zaten kanar yat yat depresyona girersin diye. Yazmadan gecemedim .
saol canm aynn depresyona gircm az daha yatsam

Can 6'da geldi. yeni dogan yogun bakim doktoru ameliyati kaldıramaz çok küçük biraz buyutmemiz lazim dedi.bizde ama samsun kalp yetmezligi baslamak uzere, solunum desteginden cikabilmesi için acil ameliyat lazim diyerek gonderdi bizi dedik.o da yarin kalp cerrahiyla gorusun son sozu o soylicek dedi. kalp cerrahi ameliyatla bu riski goze alin ya da buyumesini bekleyerek olabilecekleri goze alin derse (ki tahminimiz bu yonde) napicaz biz.iki durumdada cocugum olebilir, iki durumdada cocugum yasayabilir.allahim guc ver once ogluma sonra bize...

Rabbim yar ve yardımcın olsun oglunu sagligiyla sana bagislasin hep dua ediyorum.

Rabbim gonlune gore versin canim. Tekrardan cook gecmis olSun.

Canim benim ya bunca duacisi var Can in. Insallah atlatirsiniz biranonce sagligina kavusur prensimiz. Inan aklimdan cikmiyo nerdeyse. Anneme de soyledim onlar hatim indiriyolar hafta sonlari yasin okuyolar Can diyerek dua edin dedim. Tm insallah dedi. Allahim sifasini versin insallah tez vakitte..

Canim dualarimz szle hersey cok guzl olcak.guzel gunler sizi bekliyor.

Rabbim yardımcınız olsun canım. Size ve cana bir çıkış kapısı göstersin. En kısa sürede bugünleri atlatir ve kavuşursunuz

Şerberçi otu diye bi ot varmış çok deneyen arkadaşım var resmen fışkırtıyor demişti bîr tanesi denemekte fayda bar canım kanbolat dualarımızdasın bgn bi haber okudum yurt dışında 28. Haftada ama 283 gram doğmuş ve hayata tutunmuş Rabbim isterse buna hiç birşey engel olmaz Rabb'ime yalvarma zamanı

cok saol canmm benmm

merhabalar...02.03.2015 te iki embriyo transferi oldum:) bugün dayanamayıp test yaptım kanda 45.26 çıktı .birde idrarin koyulasmisti ve beyaz küçük toz toz tanecikleri gördüm o yüzden kanda bakmak için erken davrandin inş değer yükselir sanırım suan için iyidir Rabbim herkese hepimize nasip etsin

tebrikler cnm aramiza hosgeldin kendne dikkat et artk hamilesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…