canım allahım yardımcınız olsun :) allahım can'ımızı korusun :) şifa versin :) can'dan gelecek güzel haberlerini bekliyoruz :) dualarımızdasınız :)Sevgili dostlar hala hastanede Can'i bekliyoruz.13:30 da samsundan helikopterle cikti.zonguldak aktarmali dogrudan gebze hastaneye inis yapacakti.5 ten once orda olur demislerdi.bekliyoryz hala oglumu.bugun ameliyat olmaz sanirim.dinlendirirler, tetkiklerini yaparlar yenidogan yogun bakimda. Kalp cerrahida yarin gorur ve bi program cizerler artik. Dua kampanyanizi gordum :)) allah razi olsun hepinizden.
Surekli yatman iyi degil cnm kanaman da bitmis kandolasimi olsun vucudunda. Benim doktorum kanamam varken bile yatma demisti kanayan yer zaten kanar yat yat depresyona girersin diye. Yazmadan gecemedim .simdilik iyiyim canm.yatiyorum gerekmedikce kalkmiyrum.kanamadan sonra vucudum rahatlams gbi hissdiyrum.ama bidaha yasamak istemiyrum o ani.
Can'in amelyatinin cok iyi gecmesi icin hepimiz dua ediyoruz cnm. Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. Burdaki tum hamile arkadaslariminda. Iyi haberlerini bekliyoruz cnmSevgili dostlar hala hastanede Can'i bekliyoruz.13:30 da samsundan helikopterle cikti.zonguldak aktarmali dogrudan gebze hastaneye inis yapacakti.5 ten once orda olur demislerdi.bekliyoryz hala oglumu.bugun ameliyat olmaz sanirim.dinlendirirler, tetkiklerini yaparlar yenidogan yogun bakimda. Kalp cerrahida yarin gorur ve bi program cizerler artik. Dua kampanyanizi gordum :)) allah razi olsun hepinizden.
Rabbim analı babalı büyütsün. Teyzeniz hurma kuru soğan hosaf tuketsin ve kesinlikle meme vermeye devam etsin. Emmiyor diye kesmesin.kizlar teyzem sezaryanla dogum yapti 3 gun oldu sutu gelmedi bebisimz hazr mamayla besleniyo.napcgmizi sasrdk.yakinlarinizda bole seler oldumu
Ohhh maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.selam kızlar hepiniz iyisiinizdr umarım
kontrolden geldik bebişlerim iyiler oğluşum 920 gram kızım da 980 gram
rahim ağzım da gayet iyimiş çok şükür..
doğumum 8-15 mayıs arası olabilirmiş..
son 2 ayımız cok heyecanlıyım ben...
saol canm aynn depresyona gircm az daha yatsamSurekli yatman iyi degil cnm kanaman da bitmis kandolasimi olsun vucudunda. Benim doktorum kanamam varken bile yatma demisti kanayan yer zaten kanar yat yat depresyona girersin diye. Yazmadan gecemedim .
Rabbim yar ve yardımcın olsun oglunu sagligiyla sana bagislasin hep dua ediyorum.Can 6'da geldi. yeni dogan yogun bakim doktoru ameliyati kaldıramaz çok küçük biraz buyutmemiz lazim dedi.bizde ama samsun kalp yetmezligi baslamak uzere, solunum desteginden cikabilmesi için acil ameliyat lazim diyerek gonderdi bizi dedik.o da yarin kalp cerrahiyla gorusun son sozu o soylicek dedi. kalp cerrahi ameliyatla bu riski goze alin ya da buyumesini bekleyerek olabilecekleri goze alin derse (ki tahminimiz bu yonde) napicaz biz.iki durumdada cocugum olebilir, iki durumdada cocugum yasayabilir.allahim guc ver once ogluma sonra bize...
Rabbim gonlune gore versin canim. Tekrardan cook gecmis olSun.Evet canım yaa ayakta yada otururken hani aglarsin sonrada iç çekersin yaa öyle gibi oluyor cigerlerim sıkıştırılmış gibi ağrıyor oda göğüslerime vuruyor sanırımşükür sen rahat atlatmissin bende atlatsaydim bi hayirlisyla yatmak en büyük sorun özellikle sag tarafım beni mahvediyor ama gececek Rabimin izniyle inşallah yaa ben o kadar zorluk çekiyorum bana kürtaj diyor zor durumda olduğumu bile bile ( Rabbim kimseye muhtaç etmesin sağlıkla alalim bebeklerimizi kucağımizq canım :) bu arada bu hafta belli olacak tekmi ciftmi :) merkezde baska bir doktor Çift gibi diyor iki kese var hatta gördük bu hafta kalpten sonra belli olacak herşey
Canim benim ya bunca duacisi var Can in. Insallah atlatirsiniz biranonce sagligina kavusur prensimiz. Inan aklimdan cikmiyo nerdeyse. Anneme de soyledim onlar hatim indiriyolar hafta sonlari yasin okuyolar Can diyerek dua edin dedim. Tm insallah dedi. Allahim sifasini versin insallah tez vakitte..Can 6'da geldi. yeni dogan yogun bakim doktoru ameliyati kaldıramaz çok küçük biraz buyutmemiz lazim dedi.bizde ama samsun kalp yetmezligi baslamak uzere, solunum desteginden cikabilmesi için acil ameliyat lazim diyerek gonderdi bizi dedik.o da yarin kalp cerrahiyla gorusun son sozu o soylicek dedi. kalp cerrahi ameliyatla bu riski goze alin ya da buyumesini bekleyerek olabilecekleri goze alin derse (ki tahminimiz bu yonde) napicaz biz.iki durumdada cocugum olebilir, iki durumdada cocugum yasayabilir.allahim guc ver once ogluma sonra bize...
Canim dualarimz szle hersey cok guzl olcak.guzel gunler sizi bekliyor.Can 6'da geldi. yeni dogan yogun bakim doktoru ameliyati kaldıramaz çok küçük biraz buyutmemiz lazim dedi.bizde ama samsun kalp yetmezligi baslamak uzere, solunum desteginden cikabilmesi için acil ameliyat lazim diyerek gonderdi bizi dedik.o da yarin kalp cerrahiyla gorusun son sozu o soylicek dedi. kalp cerrahi ameliyatla bu riski goze alin ya da buyumesini bekleyerek olabilecekleri goze alin derse (ki tahminimiz bu yonde) napicaz biz.iki durumdada cocugum olebilir, iki durumdada cocugum yasayabilir.allahim guc ver once ogluma sonra bize...
Rabbim yardımcınız olsun canım. Size ve cana bir çıkış kapısı göstersin. En kısa sürede bugünleri atlatir ve kavuşursunuzCan 6'da geldi. yeni dogan yogun bakim doktoru ameliyati kaldıramaz çok küçük biraz buyutmemiz lazim dedi.bizde ama samsun kalp yetmezligi baslamak uzere, solunum desteginden cikabilmesi için acil ameliyat lazim diyerek gonderdi bizi dedik.o da yarin kalp cerrahiyla gorusun son sozu o soylicek dedi. kalp cerrahi ameliyatla bu riski goze alin ya da buyumesini bekleyerek olabilecekleri goze alin derse (ki tahminimiz bu yonde) napicaz biz.iki durumdada cocugum olebilir, iki durumdada cocugum yasayabilir.allahim guc ver once ogluma sonra bize...
Şerberçi otu diye bi ot varmış çok deneyen arkadaşım var resmen fışkırtıyor demişti bîr tanesi denemekte fayda bar canımkizlar teyzem sezaryanla dogum yapti 3 gun oldu sutu gelmedi bebisimz hazr mamayla besleniyo.napcgmizi sasrdk.yakinlarinizda bole seler oldumu
cok saol canmm benmmŞerberçi otu diye bi ot varmış çok deneyen arkadaşım var resmen fışkırtıyor demişti bîr tanesi denemekte fayda bar canımkanbolat dualarımızdasın bgn bi haber okudum yurt dışında 28. Haftada ama 283 gram doğmuş ve hayata tutunmuş Rabbim isterse buna hiç birşey engel olmaz Rabb'ime yalvarma zamanı
tebrikler cnm aramiza hosgeldin kendne dikkat et artk hamilesin:)merhabalar...02.03.2015 te iki embriyo transferi oldum:) bugün dayanamayıp test yaptım kanda 45.26 çıktı .birde idrarin koyulasmisti ve beyaz küçük toz toz tanecikleri gördüm o yüzden kanda bakmak için erken davrandin inş değer yükselir sanırım suan için iyidir Rabbim herkese hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?