2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tebrikler canım hayırlı olsun inşallah

gözünaydın canım hoşgeldin :)

Gunaydin kizlar.. Biz hastanedeyiz seker için.. Annemle birlikte geldim Esim, babam ve annem yaptirma dediler ama ben durumu dinleyip yaptirdim inşallah bi sorun olmaz.. Bide annem dedi ki bu yüklemeden sonra çocuk 2 gün hareket etmiyormus doğru mu tecrübeli arkadaşlar?

Inşallah sorunsuz geçer canım. Bebeğin hareketlerine gelince alakası yok. Benimki yüklemede bile oynuyordu. Bişey olmayacak korkma

Bence dogru karar canim... Benimki hic durmamisti merak etme ole bisi yok...

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hoş geldin aramıza

Destek olan bütün arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah cumlemize sağlıklı doğumlar nasip etsin uzun süredir burayı takipteyim üye olup yazmak bu zamana kismet mis içten içe hepinize sevinip dualar ettim burdaki desteğin ve dua ninggücüne o kadar çok inanıyorum ki hiç biri boş yere değil.

Canım Allah canı tez zamanda sağlığına, sizi de canımıza kavuştursun. Dualarımızdasınız.

Günaydın canım. Doğru bir karar vermişsin yaptırmakla. Hiç birşey olmuyor merak etme. Hareketlerine devam ediyorlar. Benimde yükleme sırasında kıpır kıpırtı.

kizlar teyzem sezaryanla dogum yapti 3 gun oldu sutu gelmedi bebisimz hazr mamayla besleniyo.napcgmizi sasrdk.yakinlarinizda bole seler oldumu
canım 3 gün önemli bir süre değil 3 ay gelmeyip sonra 1 sene anne sütüyle besleyen yakınım var moralini bozmadan pes etmeden bol su içerek devam etsin denemeye ve sağmaya

Kızlar bu ayrıntılı ultrasyon ne için ve illa gerekiyor mu bilgisi olan yazarsa sevinirim
Anne karninda bebegin organ gelisimine bakiliyor canim ve bence gerekli en azindan anne karninda eger Allah korusun bi sikinti varsa tedavi edilebilicek turdense tedavisi yapiliyor hicbirseyi aksatma tum kontrollerini tam yaptir

Yok canim dun yaptirdim kipir kipirdi benimki

kanbolat canim insallah her iki kararda da olumlu sonuc alirsiniz rabbim CAN a acil sifalar ve guc versin inan esim bile soruyo napmislar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…