2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım uçuk bende de çıkmıştı 10. haftada. aynen hayatımda ilk defa çıkmıştı senin gibi. allahım korusun bebeklerimizi inşllh.

Reactions: 9ay
kanbolat canim Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle. Doktorlar ne karar verirse versin asıl karar merci Allah olduğu için içinizi rahat tutmaya çalışın. İnşallah bu zor günleri atalatacaksınız.

Kızlar bu ayrıntılı ultrasyon ne için ve illa gerekiyor mu bilgisi olan yazarsa sevinirim

canım bebeğinin iç organlarını inceleyip muhtemel sorunlara göre önceden hazırlıklı olmasi için. allah korusun kalp gibi acil müdahale edilmesi gereken durumlar varsa doğumdan sonra zaman kaybetmeden müdahale etmek için. allahım korusun hepsini.

canım allahım yardımcınız olsun :) doktorunuz en doğru kararı verir bence :) allahım can'ımızı sana ve eşine bağışlasın :)

Canim kalp cerrahi en dogru karari verecek insallah.hep olumlu dusunelim.rabbim yardimcimiz olsun

Inşallah sorunsuz geçer canım. Bebeğin hareketlerine gelince alakası yok. Benimki yüklemede bile oynuyordu. Bişey olmayacak korkma

Bence dogru karar canim... Benimki hic durmamisti merak etme ole bisi yok...

Günaydın canım. Doğru bir karar vermişsin yaptırmakla. Hiç birşey olmuyor merak etme. Hareketlerine devam ediyorlar. Benimde yükleme sırasında kıpır kıpırtı.

Yok canim dun yaptirdim kipir kipirdi benimki

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için :) evet tahlillerimi yaptırdım geldim öğleden sonra tekrar gidicem muayene için inşallah bi sorun çıkmaz. ama bana içirikleri şey gazoz gibi bişey değildi bildiğin pet şişe suya bi karışım eklediler öyle içirdiler devlet hastanesinde tablet şeklinde bişey içirmişler anlamadım bişey bide 75 lik yaptılar bakalım sonuç ne olacak..

arkadaşlar şeker yüklemesi için hastaneye giden var mı doktorum 75lik glukoz yaptırmamı istediği için hastanede yaptırmam gerekiyormuş ben sağlık ocağına gittim orada sadece 50lik yapılıyormuş. ne yapacağımı bilemedim yaa

canım görüşebildiniz mi ne dedi drunuz ?? bekleyecek misiniz ? neye karar verdi ??

ben varım sabah gittim bana da 75 lik yapıldı ve hastanede yaptırdım.. hatta dedim beklerken çarşıya gidip bi dolanayım zaman geçsin drum hastaneden dışarı çıkma dedi

ben varım sabah gittim bana da 75 lik yapıldı ve hastanede yaptırdım.. hatta dedim beklerken çarşıya gidip bi dolanayım zaman geçsin drum hastaneden dışarı çıkma dedi
kendi dktorunun bulunduğu hastanede mi yaptırdın.benim doktorum hastanede olmadığı için ne yapacağımı bilemedim.önceden herhangi bir doğumcuya randevu alıp muayene olup öyle mi yaptırmam gerekiyor

Aynen gazoz gibi degil zaten suya toz glikoz karistirip verdiler bana 50 lik yaptilar

Aynen banada öyle yaptılar. O gazoz gibi olan hazır hali. Toz halide pet şişe de hazirliyorlar. Içine bide limon sıktı hemşire içtim. Merak Etme inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

kendi dktorunun bulunduğu hastanede mi yaptırdın.benim doktorum hastanede olmadığı için ne yapacağımı bilemedim.önceden herhangi bir doğumcuya randevu alıp muayene olup öyle mi yaptırmam gerekiyor
Canim bende ozel hastaneye gidiyorum ama tahlillerimi devlette yaptiriyorum devlet hastanesine bi kadin dogumcuya git seker yuklemesi yaptirmak icin geldigini soyle zaten o yapiyo sonucida kendi doktoruna gotur

Canim bende ozel hastaneye gidiyorum ama tahlillerimi devlette yaptiriyorum devlet hastanesine bi kadin dogumcuya git seker yuklemesi yaptirmak icin geldigini soyle zaten o yapiyo sonucida kendi doktoruna gotur
çoook teşekkür ederim hep acaba mı diye düşünüyordum ama şimdi emin oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…